herkese Merhaba; Bu forum konusuna uzun süredir kimseler bir şey yazmamış ama aşılama hakkıda merak ettiğim şeyler var..Deneyimi olanlara sormak istiyorm..13 Aralık 2011 de aşılama yatırdım..yani bugün aşılamadan sonraki 7.günüm..Son iki gündür midem bulanıyor ve gögüslerimde acı hissediyorum..Bazen belki bu psikolojik diyorum...sonucu öğrenmek için zaman var aslında ...ama sormak istiyorum..Aşılamada sonra hamile kalanlar, hamilelik belirtilerini ne zaman ve ne şekilde hissetmeye başlıyor..bilgi verirseniz sevinirim :)
bugün aşılamamın 10.günü hiç belirti varmı sizdeeeeee bu cuma belli olcak beklemedeyim
Ben 8 aralık perşembe günü yaptırmıştım aşılamamı. Ama bilmiyorum onun belirtisimi progesteronun belirtisi mi? Çok umutlanmak istemiyorum. Zaten Jolly de yazmış progesteron kullanırken aynısı onda da olmuş. Hayırlısı hakkımızda. Tutmazsa da çok üzülmeyeceğimi düşünüyorum. Kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum.
Rapor konusunda da bence doğrusunu yaparsın. Elinde bir raporun olması zarar getirmez, gerektiği yerde fayda bile getirir.
İnşallah rapora hiç ihtiyacın kalmaz.
kızlar burda da herkes klomenci mi ?
kaç kişi yumurta büyütmek için iğne kullanıyor?
ben menogon iğne kullanıyorum yanında bir de femara isminde aynı klomen gibi içilen bir ilaç alıyorum.
kullananınız varmı?
hangi ilaçla yada iğneyle yumurtanız 10. gününüzde kaç mm idi yazarmısınız lütfen..
Ben sadece gonal f iğnesi (75lik) kullandım 10. gün 17mm oldu yumurtam o gün çatlatma iğnemi oldum.
bu gonal f çok sağlam iğne sanırım hep öyle duyuyorum maşallah çok güzel büyümüş. senin raporun var ne güzel.kaça aldın iğneyi normal fiyatı nedir ve kaç tane vuruldun?
9. günüm ve yumurtam 12 mm sizce normal mi ?
doktora göre normal daha yeni başlamış ortaya çıkmış büyür bugüne göre normal giyor ama ben en azından bir 14 mm falan bekliyodum..
bir de rahim duvarı ince olan var mı bunun için ekstradan bişey kullanan ?
22.günüm bugun 3 gün önce 14 tü canım günle kıyaslama yumurtayı pcolularda olagan bişi dozu az verdikleri icin sen sonuca bakkk hayırlısı olsunnn senin daha yeni baslamıs evet
canım ben pko lu değilim adet düzensizliğim de yok sadece tek yumurtalığım var doğuştan.artık bakıcaz bakalım 3 gün sonra ne alemde olucak?
canım bende sadece karında değil bütün vücudumda şişkinlik,agresiflik,depresyon,asabiyet,unutkanlık anlıycağın olumsuz ne varsa hepsi oldu.....aşılamam da tutmadı... daha doğrusu olumlu hiç bişiy olmadı ....kızlar geçen ay menagon kullanıp bu ay da yan etkilerini hissedeniniz var mı?
ben geçen ay kullandım aşılamam tutmadı ama bu ay da karında şişkinlik, halsizlik, gerginlik ve hafif depresyon hali oluştu
benzer durumda olanınız var mı?
Selam kızlar herkes ıyıdır umarım...şuan herkese bsyler yazmak ısterdm ama alıntı almadım basım agrıyor fazla yazamıcam çünkü...yenı gelenler olmus hoşgelmşler...
Ben bugun ilk kontrole gttm 10.günü adetin ve 15mm boyutunda yumurtam olmuş.beklemıyodum 10.gün bu buyuklukte olmasını...perşmbe yine gtcem.duruma göre çatlama ignemı vurulcam.cuma da buyuk ihtimalle aşılama.haber verym dedım.öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?