Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu topicte baranca ursuli kullanan varmıydı yeni üretimler surupmus sanırım bilgisi olan varmı farkı varmıdır acepppp

canım inşallah hamilesindir ama benim bildiğim kadarıyla ilk 10 günde zaten daha anca rahme düşüyormuş bebek..senin daha 7 gün olmuş..belirtiler için çok erken..bol bol dua et canım tutunur inşallah...belirtiler 3 veya 4 haftalıkken başlıyor diye biliyorum ben..

Arkadaşlar, doktor klomen hapı vermişti. aşılama için. ancak aşılama olmayınca klomen hapını ben içmiş bulundum. vücuda bir zararı var mı? kist filan oluşturur mu? oluşturursa diğer adetle beraber atılıyor mu? adeti geçiktiriyor mu? cevaplarınızı bekliyorum...

Kızlar günaydın Hayırlı haftalar. Üç günlük dinlemeden sonra bu gün iş başı yaptım. Biraz stresli birazda heyecanlıyım:)) Uzun bir bekleyiş var önümde inşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır. Yanlız aşılamadan sonra sag kasıgımın orda bir batma hissi var bu normal mi;? Aşılama yaptıran arkadaşlar sizlerdede olmuşmuydu.

inşallah hamilesindir canım soğukkanlı yaklaşmana sevindim ben de öyle olmaya çalışıyorum.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

günaydın kızlar bugün 9. günüm kontrolden geldim şimdi solda 1 tane yumurtam var 11*12 boyutlarında dedi yani 12 bile değil.yeni başlamış büyümeye dedi küçük yine dedim bugünde bu boyutta olması normal dedi iğneye devam 75 lik menogon ben iğnenin dozunu arttırır diye düşündüm ama aynı doz devam dedi kalça bandı yazdı tabiki rahim duvarı için perşembe günü tekrar çağırdı bu 3 günlük sürede anca rahim içi tabakası gelişir dedi yumurtada da normal boyutlarda büyüme gözlenirse cumartesi aşılama yapılıcakmış ama yine gecikirse büyümesi pazartesiye kalır dedi yani en geç 16. günümde aşılama yapılacak gibi duruyor hoş benim hiç umudum yok ama. geçen ay iğnelere geç başlamıştık.zaten başlamadan önce femara ile 11 mm olmuştu yani ne değişti ki bu sefer iğne de vurulmama rağmen aynı büyüklükte napalım inşallah sağlıklıdır diye düşünücez hep aynı olucak diye birşey de yok ya inşallah durmaz büyümesi bu 3 gün içinde.yine de 10 mm in üzerine çıkan 1 yumurtam olduğu için seviniyorum.
rahim duvarım ince tabiki bantla desteklenmesi gerekiyor dedi zaten bir tarafı gelişmediği için düşük yapma ihtimalim var geçen ay 7.7 idi daha iyi olabilir değil mi diye sordum.gelişimini tamamlamamış bir rahime göre iyi bir kalınlaşma olduğunu söyledi zaten 7 nin üzeri normal kabul ediliyor dedi.işte böyle.
giderek kısırlaşıyomuyum diye düşünmeye başladım.Allah sonumuzu güzel eylesin inşallah..öpüyorum sizleri.

kızlar burda da herkes klomenci mi ?
kaç kişi yumurta büyütmek için iğne kullanıyor?
ben menogon iğne kullanıyorum yanında bir de femara isminde aynı klomen gibi içilen bir ilaç alıyorum.

kullananınız varmı?

hangi ilaçla yada iğneyle yumurtanız 10. gününüzde kaç mm idi yazarmısınız lütfen..

9. günüm ve yumurtam 12 mm sizce normal mi ?
doktora göre normal daha yeni başlamış ortaya çıkmış büyür bugüne göre normal giyor ama ben en azından bir 14 mm falan bekliyodum..

bir de rahim duvarı ince olan var mı bunun için ekstradan bişey kullanan ?

Ben sadece gonal f iğnesi (75lik) kullandım 10. gün 17mm oldu yumurtam o gün çatlatma iğnemi oldum.

Ben sadece gonal f iğnesi (75lik) kullandım 10. gün 17mm oldu yumurtam o gün çatlatma iğnemi oldum.

bu gonal f çok sağlam iğne sanırım hep öyle duyuyorum maşallah çok güzel büyümüş. senin raporun var ne güzel.kaça aldın iğneyi normal fiyatı nedir ve kaç tane vuruldun?

bu gonal f çok sağlam iğne sanırım hep öyle duyuyorum maşallah çok güzel büyümüş. senin raporun var ne güzel.kaça aldın iğneyi normal fiyatı nedir ve kaç tane vuruldun?

3 kutu gonal f (300 lük) + çatlatma iğnesi toplam 320 tl ödedim. 6 tane vuruldum. Ama benim adetlerim de 23- 24 gün sürer. Yumurtalarım normalde de hızlı büyürler yani. 10-12. gün gibi büyümş olurlardı.

22.günüm bugun 3 gün önce 14 tü canım günle kıyaslama yumurtayı pcolularda olagan bişi dozu az verdikleri icin sen sonuca bakkk hayırlısı olsunnn senin daha yeni baslamıs evet

kızlar mrb bendede iki yumurtalıktada çikolata kisti var.bu çarşamba günü ilk aşılamamı yaptırdım.bugün 6. günüm.ben puregon iğne kullandım.7 gün 150 lik vurdum göbekten.iğnenin 8.gününce 18 mm lik yumurtam oluşmuştu iki tanede 7 mm lik vardı.inşallah bebişlerimiz bizi fazla bekletmez ve hayırlı sağlıklı bi şekilde hamile kalıp kucaklarımıza almayı allah nasip eder.

22.günüm bugun 3 gün önce 14 tü canım günle kıyaslama yumurtayı pcolularda olagan bişi dozu az verdikleri icin sen sonuca bakkk hayırlısı olsunnn senin daha yeni baslamıs evet

canım ben pko lu değilim adet düzensizliğim de yok sadece tek yumurtalığım var doğuştan.artık bakıcaz bakalım 3 gün sonra ne alemde olucak?

canım ben pko lu değilim adet düzensizliğim de yok sadece tek yumurtalığım var doğuştan.artık bakıcaz bakalım 3 gün sonra ne alemde olucak?

anladım canım tek yumurtalık oldugu icin gec oluodur dert etme ben napayım 1500 doz vurudum hemen hemen dahada yetmedi bugun kontrol vardı doktor bi yumurta gördü yeni olusmus icinde kan sızmaları var dedi buda digerlerinin büyümesini engelliyo dedi hormon tahlili istedi progesteron ve e2 allahtan ii cıktı ignelere devam dedi yoksa asılamam iptal olcaktı 1500 doz bosu bosuna vurulmus olcaktım allah sınıyo bizi sabır diyorum sadece

kızlar geçen ay menagon kullanıp bu ay da yan etkilerini hissedeniniz var mı?
ben geçen ay kullandım aşılamam tutmadı ama bu ay da karında şişkinlik, halsizlik, gerginlik ve hafif depresyon hali oluştu

benzer durumda olanınız var mı?

canım bende sadece karında değil bütün vücudumda şişkinlik,agresiflik,depresyon,asabiyet,unutkanlık anlıycağın olumsuz ne varsa hepsi oldu.....aşılamam da tutmadı... daha doğrusu olumlu hiç bişiy olmadı ....

Selam kızlar herkes ıyıdır umarım...şuan herkese bsyler yazmak ısterdm ama alıntı almadım basım agrıyor fazla yazamıcam çünkü...yenı gelenler olmus hoşgelmşler...
Ben bugun ilk kontrole gttm 10.günü adetin ve 15mm boyutunda yumurtam olmuş.beklemıyodum 10.gün bu buyuklukte olmasını...perşmbe yine gtcem.duruma göre çatlama ignemı vurulcam.cuma da buyuk ihtimalle aşılama.haber verym dedım.öptüm hepinizi.

selam canım bu senin ilk aşılamanmı olcak daha önce yaptırmışmıydın her hangi bir rahatsızlığınız varmı sende yada eşinde offf çok yorucu zamanlar bunlar bizde düşünüyoruzda böyle herkeze bişeyler sorasım geliyor inşallah aşılaman tutar güzel haberlerini alırız.bu arada bende perşembe günü doktora gideceğim rahim duvarımın kalınlığını ölçecekmiş sonrada bakalım ne olcak yönlendircem sizi dedi.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…