Selam kızlar herkes ıyıdır umarım...şuan herkese bsyler yazmak ısterdm ama alıntı almadım basım agrıyor fazla yazamıcam çünkü...yenı gelenler olmus hoşgelmşler...
Ben bugun ilk kontrole gttm 10.günü adetin ve 15mm boyutunda yumurtam olmuş.beklemıyodum 10.gün bu buyuklukte olmasını...perşmbe yine gtcem.duruma göre çatlama ignemı vurulcam.cuma da buyuk ihtimalle aşılama.haber verym dedım.öptüm hepinizi.
Selam kızlar herkes ıyıdır umarım...şuan herkese bsyler yazmak ısterdm ama alıntı almadım basım agrıyor fazla yazamıcam çünkü...yenı gelenler olmus hoşgelmşler...
Ben bugun ilk kontrole gttm 10.günü adetin ve 15mm boyutunda yumurtam olmuş.beklemıyodum 10.gün bu buyuklukte olmasını...perşmbe yine gtcem.duruma göre çatlama ignemı vurulcam.cuma da buyuk ihtimalle aşılama.haber verym dedım.öptüm hepinizi.
Teşekkürler cnım. Dün aşılamam oldu. 15 gün sonra test yapacagım. Bakalım 2012 bize bekledigimiz misafiri getirecek mi:)
Günaydın kızlar. Çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor bir türlü:) Yanlız ben hiç birşey hissetmiyorum bu normalmi? Karnımın üstüne yatınca sadece hafif agrılarım oluyor birde bu sıralar ateşşim var. Daha önce aşılama yaptıran arkadaşlar sizdede olmuşmuydu?
Merhaba kızlar....Nasılsınız? Bir hafta uğramadım yeni arkadaşlar gelmiş...Hepinizin aşılamaları hayırlı olsun...Benim ilk aşılama olumsuz sonuçlanınca doktor ara vermeden ikinciye geçti.Bu sefer beş gün puregon iğne kullandım ve beşinci gün gittiğimde yumurtam 20mm olmuştu.Çatlatma iğnemi olup 15 aralıkta ikinci aşılamamı yaptırdım.İlkine göre ne heyacan yaptım nede stres.Sanki doktora muayene olup çıkmışım gibi çıktım hastaneden.Bu sefer kesin olacak diye şartlandırıyorum kendimi.İlkinde hiç ümidim yok dedim negatif sonuçlandı ; bu sefer pozitif düşünüyorum ki sonuçta inşallah pozitif olsun.Aralığın son günü büyük gün ...Yani tam yeni yıl sürprizi olacak.İnşallah yeni yılın ilk hediyesi bebişimin benimle olduğu haberini almam olur.
arkadaşlar iyi akşamlar... uzun süredir çocuk tedavisi görüyorsum.. 22 yaşımdayım.. 6 aralıkta aşılama yaptırdım ve çok şükür hamdolsun ilk aşılamam tuttu .. bugün ögrendim... kanda 179.8 ewde idrarda da pozitif çok mutluyum çokkkk.. allah isteyen herkese nasip etsin.. çok farklı bir duygu.. rabbim sizede nasip eder inş...
arkadaşlar iyi akşamlar... uzun süredir çocuk tedavisi görüyorsum.. 22 yaşımdayım.. 6 aralıkta aşılama yaptırdım ve çok şükür hamdolsun ilk aşılamam tuttu .. bugün ögrendim... kanda 179.8 ewde idrarda da pozitif çok mutluyum çokkkk.. allah isteyen herkese nasip etsin.. çok farklı bir duygu.. rabbim sizede nasip eder inş...
merhaba arkadaşlar bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum sizden yardım istiyorum istanbulda nerelerde yaptırıyosunuz aşamaları ve fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz
mrb arkadaşım bende istanbul avrupa yakasında oturuyorum beylikdüzü medicana ya gidiyorum doktorum Selman laçin çok iyi bir doktor bende bu ay aşılama yaptırdım orda ayın 1inde test yapıcam inş fiyatlarda 950tl diyolar ama senin yumurtlarına baglı hemen büyürse çok fazla ilaç kullanmıyorsun ama ben 2 hafta kullandım buda bana 1.500tl ye mal oldu umarım yardımcı olabilmişimdir rabbim yardımcın olsun...
canım benim umarım hayatının en güzel yılbaşı hediyesini alırsın :))
selam cnm.ıkıncı asılamam olacak kısmetse...bende pko var kendılıgımden yumurtlamam zor.eşimde sorun yok cnm...cok sagol ıyı dıleklerın ıcın.ıns senin ıcınde olumlu olur doktor kontrolü.selam canım bu senin ilk aşılamanmı olcak daha önce yaptırmışmıydın her hangi bir rahatsızlığınız varmı sende yada eşinde offf çok yorucu zamanlar bunlar bizde düşünüyoruzda böyle herkeze bişeyler sorasım geliyor inşallah aşılaman tutar güzel haberlerini alırız.bu arada bende perşembe günü doktora gideceğim rahim duvarımın kalınlığını ölçecekmiş sonrada bakalım ne olcak yönlendircem sizi dedi.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
cok sagol tatlım.evet ıkıncı...ılkınden sonra hemen denıcektk gecen ay ama yumurtam gelısmedı hic.bu aya kalmıstı o da yaklastı şimdi.hayırlısı hepımız icin.şimdiden hayırlı olsun canım benim. ikinci aşılamanmıydı? ilk aşılama dan sonra ara verdin mi?
sagol canım ya.evet benım normalde 10.gün oynama bıle olmaz şükür bu ay beklemedgm sekilde oldu.ıns persembe de olumlu sonuc alırım...ay senın yarın belli olcak demek.hadı pozitifi görursun ınsallah cnm.Hayırlısı olsun senin için. Ne güzel gelişmiş yumurtan maşallah. Ben de yarın gidip sonucu alıcam. Biraz gerilmeye başladım aslında.
sagol özgecım benıde bılıyosun hicbir ay böyle olmaz.benım doktorda kac tane oldugunu söylemiyor sagda ben kendm bıle gördum olgunlasms olanın yanında biraz küçügü vardı.ama benımkı onları kale almadıgı ıcın 1tane dıyo en buyugu söyluyo sadece.her ay degisiyo cnm ya bı ay gelisiyo bi ay gelismiyo.ee senın doktor 20.gunden sonramı yapcak asılamayı yoksa oldun mu cnm?ay inanmıyorum süper canım hadi hayırlısı benim 10. gün 9 du 20yi geçtim ben 1500 doz ilac yedim jollye rakip olcam az kaldı gecen seferkinde böyle zorlanmamıstık bi tane yumurta cıktı ortaya yeni olusmus icine kanamaya baslamıs oda digerlerini büyütmüyomus genelde kist olurmus %3 oranda böyle olan varmıs ben arızalı oldugum icin istisnalar arasına girdim gerci kistten daha iyi dedi doktor ama sinek kücük mide bulandırıo progesteron ve e2 istedi doktor yaptırdım ii cıktı eger ii cıkmasa asılama durcaktı allahtan ii cıktı o kadar igne bosuna gitmicek bari teselli oldu ya sabır diyorum artık ama senin icin sevindim inş tutar benim yine umudum yok bu sefer bi asılama bi kimyasal gebelik bi asılama daha offfff ne zor hayatım yaaa tüpe gecmeden branca ursului denicem inş tüpe gerek kalmaz artık kaldıramıyorum ayyy amma konustummmm uyyy
cnm,ben ıstanbuldayım.gaziosmanpaşa küçükköy ASYA SAĞLIK da yaptırıyorum cok memnunum doktorumdan da.maliyeti asılama 350.eger igneyle yapılırsa ıgne fıyatlarını bılmıyorum bılen arkadaslar söyler ama bı okadarda ıgneler tutuyo sanırım...ama ben klomenle oldugum ıcın malıyetı olmuyor.öncekı ay oldum asılamamı.verdıgı ılaclar 25tutmustu bu ay klomen dısında bısey vermedı mesela..bıde ıkı defa muayene verdım toplam 60tl.435e falan cıktı işte.merhaba arkadaşlar bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum sizden yardım istiyorum istanbulda nerelerde yaptırıyosunuz aşamaları ve fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz
Merhaba kızlar....Nasılsınız? Bir hafta uğramadım yeni arkadaşlar gelmiş...Hepinizin aşılamaları hayırlı olsun...Benim ilk aşılama olumsuz sonuçlanınca doktor ara vermeden ikinciye geçti.Bu sefer beş gün puregon iğne kullandım ve beşinci gün gittiğimde yumurtam 20mm olmuştu.Çatlatma iğnemi olup 15 aralıkta ikinci aşılamamı yaptırdım.İlkine göre ne heyacan yaptım nede stres.Sanki doktora muayene olup çıkmışım gibi çıktım hastaneden.Bu sefer kesin olacak diye şartlandırıyorum kendimi.İlkinde hiç ümidim yok dedim negatif sonuçlandı ; bu sefer pozitif düşünüyorum ki sonuçta inşallah pozitif olsun.Aralığın son günü büyük gün ...Yani tam yeni yıl sürprizi olacak.İnşallah yeni yılın ilk hediyesi bebişimin benimle olduğu haberini almam olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?