Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ilk önce inşallah aşılaman tutar diyorum sevindirici haberi 1 hafta sonra inşallah alıcaksın :) ümidini kaybetme ve geçmiş olsun rahatsızlığın neydi acaba bekleme şansım yok demişsin .çok haklısın maddi manevi allahım yardım etsin

derinsucum valla günü belli diil yarın gidicem duruma göre belli olcak ama ümitsizim bu ay yine 1500 doz ilac yedim yaw bi yumurta olusmus icine kanıyomus ondan digerleri büyümüyomus şimdi onu baskılıcaz dedi doktor bakalım baskınalncak mı yarın hersey belli olcak cnımm

cimcime arkadasım hosgeldin dikkatimi cekti 9 yıldır mı bebek istiyosun canım sorun ne anlatsana biraz bizeee neler yaptın bugune kadar bebek icin bende pco var eşimde sorun yok 1 asılama ve 1 kimyasal gebelik gecirdim bende bakalım ne olacak bu asılamamda

cimcime inşallah dediğin gibi mutlu bi haber alırım.benim rahatsızlığıma gelince çikolata kistim var.bu kistle bekarken 2008 yılında tanıştım.sol yumurtalıktan laparaskopiile kisti aldılar.2010 da evlendiğimde baktık 7 ay boyu korunmadığımız halde bebek olmayınca doktora gittik ve o korkunç gerçeği doktor yüzümüze vurdu.bu defa iki yumurtalıkta birden kist oluşmuştu ve başlıca kısırlık sebebiydi.bu hastalığın ilaçla kesinlikle tedavisi yok.ameliyat ise doktorlar asla önermiyorlar zaten birkere olmuşsun ikinciyide olursan yumurta rezervin kalmayabilir diyorlar.hastalığın tek çaresi hamile kalmak ama hastalık buna izin vermiyor.hadi diyelim yanlışlıkla döllenme oldu bu sefer rahime tutunmasını engelliyor yani rahimden atıyor.senin neyin var hiç aşılama yaptırdınmı.benim böyle işte pek umutlu olamıyorum.yediğimiz iğneler ilaçlar yüklendiğimiz hormonlarda cabası.

kızlar bu gece hiç uyuyamadım.karnımda rahimimde çok ağrı oldu.belimin ağrısı zaten hiç geçmiyor sanki bi ağırlık taşıyorum.neyse yumurtalıklarım şişti resmen,nefes alamadım ve sanki içimde soba yanıyordu.aşılama yaptıralı daha dün 7. günümdü hamilelik belirtileri için çok erken.sanırım iğnelerin etkisi.benim ellerim temmuzun sıcağında bile buz gibi olurdu.dün gece ise yanıyordum.

Kızlar bugün test yaptırdım sonuç 43.3 çıktı. Sevinemedim, üzülemedim şaşırdım kaldım. Doktorlar da grevdeymiş bugün. Hiçbirşye öğrenemedim. Cuma yine gel test yapalım dediler.
Neden böyle bir sonuç çıktı acaba? 8 Aralıkta aşılama yaptırdım 13 gün oldu ondan mı, Geç döllenme olabilir mi, kafam çok karışık.

Son düzenleme:

canım bu 43.3 çıkan değer hcg hormonu değilmi.ozaman hamilesin.
bak sana değerleri yazıyorum

Hipofiz bezinde LH üreten hücreler çok az miktarda hCG de üretirler. Gebe olmayan bir kadının kanında 5-10 IU/mL düzeyinde hCG saptanmasının nedeni bu üretimdir.

Teorik olarak kanda 10 miliinternasyonel unite/ml üzerinde HCG hormonu düzeyinin saptanması ile "gebelik teşhisi" konulabilir.
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
inşallah hamilesindir.çok sevindim.

bide şu var aşılama öncesi kullandığımız iğne yada ilaçlarda hamilelik hormonu olduğu için erken test yaptırdığımızda o ilaçlar daha vücudumuzdan arınmadığı için hcg yüksek çıkıp hamileymişiz gibi görünmesine sebep olabiliyor.moralini bozmak istemem ama her ihtimali düşünmek lazım sen yinede ikinci testi bekle şuan hiç test yaptırmamış farzet kendini.sonra sonuş negatif çıkınca insan çok yıkılıyor.umudunuda yitirme olurmu inşallah hamilesindir .ikinci testin sonucunu mutlaka yaz.iyi haberlerini bekliyoruz canım.

Senin de dediğin gibi ne olumlu, ne olumsuz hiç bir şey düşünmüyorum. Sanki hiç test yapmamış gibiyim.
Ama inşallah 2 gün sonra değerim yükselir. O zaman çok çok mutlu olurum işte :)

slm arkadaşlar cevaplarnız için çok teşekkür ederim bizde sorun eşimde sayı ve hareket problemi var benim gibi olupda aşılama yaptıran varmı acaba

slm arkadaşlar cevaplarnız için çok teşekkür ederim bizde sorun eşimde sayı ve hareket problemi var benim gibi olupda aşılama yaptıran varmı acaba

canım o şekilde asılama olan cok var topicte ama cogu tutmuo asılamaların ameliyat olan var ilaç icen var onlar sana daha ayrıntılı bilgi verirler

canım benim hamilesin sen gec döllenme felan diil degere göre 2 3 haftalıksın neden üzüldün ki anlamadım yükselmesi gerek tabi 3 rakamlı sayılar olmalı cuma inş öyle cıkarrrrr benim ilk sefer 14 cıkmıstı ama düstü hemencik inş senin yükselirrrr rahat ol su an degerin bence ii bana bile doktor ii demişti ama yükselmesi gerek demişti senin deger benimkinin 3 katından fazla rahat ol bence tek dilegin degerin yükselmesi olsun dua ettt

.ok yemişsin canım ya gerçekten kırıcaz ama bence bir ay inatlarını ben de 2 kutu menogonun yarın sonuncusunu olucam.10 tane 75 lik benim de 750 yapıyor şuan büyük gün yarın 12 mm idi ya bakalım kaç mm olmuş.bugün tuvalette neredeyse 20 cm uzayan şeffaf renkli bir akıntı farkettim.sabah ezanına kalktığımda da şeffadı bolca umarım büyüdüğüne işarettir çünkü bugün başladı akıntım.umarım iyi haberlerle döneriz..

tebrikler çok güzel büyümüş inşallah herley yolunda gider...

canım çok güzel büyümüş yumoşun inşallah yeni yıla bebeğin göbüşünde girersin 2012 bizim senemiz olucak inşallah..daha çnce hangi iğneyi kullanmıştın?

tebriklerrr.Allah kucağına almayı nasip etsin...

canım inşallah vardır ya ne diyim çatlatma iğnesinden sonra 14 gün geçtiyse bence doğrudur sonuççç.. ay inşallah hadi bakalımmm..
ama benim içime doğmuştu sen hamilesin bence :)

Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için. Saat 13:30 da sonucu aldığımdan beri dua ediyorum cumaya kadar yükselsin, bebeğim benimle kalsın diye. Eşim de sohbete gitti bu akşam. O da dua ediyor. Anneme, kardeşime kimseye haber veremedim. Hamileyim diemiyorum :)
İnşallah cumaya mutlu haberler payşarım sizinle.

ne sohbeti bu yaw anlamadım

canımm inşallah hamilesindir dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz...

çok geçmişler olsun bebekccimm inşallah en kısa zamanda o kistlerden bebeğinin sayesinde kurtulursun Allahın işine belli olmaz en ümitsizliğe kapıldığın anda bellimi olur geliverir bebeğin şok eder seni :) inşallahta böyle olur
bana gelince canım walla eşim geçen sene ameliyat oldu varikoselden doktorlar 1 sene içinde olur dedi ama ameliyat olalı 1 seneyi geçti ama olmuyor bende aşılamaya karar verdim.bende bişey yok geçen ay klomen denilen o illet ilacı kullandım yapmadığını bırakmadı bana vücudum kabul etmedi yani ama bebekte olmadı geçen hafta yeni bir doktor bulduk gittik baktı etti haftaya gel dedi yarın gidicem rahim duvarımın kalınlığını ölçecekmiş ben sizi aşılama için yönlendircem dedi bakalım yarın olsun hele bir ölçsün rahmimi bakalım neler dicek heyecanlanıyorum.böyle işte canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh

derinsu canım inşallah ikinci aşılamanda bebeğine kavuşursun Allahım bütüüüüüüüüüün bebek isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın ve yardımcımız olsun aminn
ay aminnnn cnm ya hepımız kavuşalım inş.
ah özgem ya sıkma canını.benımde gecen ay tık yoktu bu ay olmuş.ıns hersey yolunda gıder.bakarsın aynı gun oluruz:)
tatlımmmmmm bence hamişsn ay nasıl sevındım hadı hayırlısı.ama dedıgın gıbı cuma ıyıce kesınleşsn de halay cekelım burda:)

sagol canım ıns...şmdıde acaba buyumesı dururmu dıye endişe sardı...senın o şeffaf uzayan akıntı ıyıye işaret emin ol.kontrol ne günü?

Kızlar selamlar herkesler iyidir umarım. Çokk yoğun aralık ayında işler yahuu giremiyorum hiçç :/ Eve pestil gibi gelip tatişş:) Bu arada pzt günü adet oldumm. Çok yoğun bu kez. Bütün şişkinliğim indi resmenn ne sıkıntılıymışım son günlerde meğersem kuş gibiyim şu an Haftaya adetimde bitmiş olucak zaten önce Alman hastanesine sonrada istanbul tüp bebek'e randevu aldım. Bakalım dr amcalar ne diycekler. Sanırım 1 aşılama daha yapalım diycek 2 tarafta. Hayırlısı artık Benden bu kadar gelelim sizleree :))

Yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler. Umarım aşılamalarınız tutar yeni yıla bebişlerinizle girersinizz:)

Derinim süper haber. Hadi bakalım. Bu kez gelicek bebiş inşallahh

Seda 'cım maşallah diyim sorunsuz bi şekilde çok çabuk geçtin bu kez 2.aşılamaya. Bebişinde sorunsuz gelicek bence bu kez

Özge'cim valla şu aşılama serüvenlerimiz birbirine çok benziyoo peşpeşe aynı şeyleri yaşıyoruzz :)) Hayırlısı artık kuzum . İnş. bu kadar emeğin var sonu güzel olsun unutursun bu sancılı bol hormonlu günleri :)

Windy'cimmm maşallahh maşallahhh diyim öncee Bebişin sımsıkı tutunsun sana şu an seninle zaten,güzel düşün inş. sonuda güzel olucak.Değerin hiç düşük değil çok çok normal . Dualarımız seninlee

Görüşürüz kızlarr seviyorumm sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…