kızlar bende 14 aralıkta yaptırdım aşılamamı.ayrıca ilk aşılamam.bugün bir hafta oldu geriye kaldı bir hafta.ama ben gün geçtikçe heyecanlanıyorum.adet olma korkusuda içimi sardı.allahım inşallah hayırlısıyla ellerimizi boş çevirmez ve bizlerede sağlıklı ve hayırlı bebek nasip eder.bu arada aşılama ücretini soran arkadaşım ben devlet hastanesinde yaptırdım.iğneli aşılamaydı benimki yani aşılama öncesi ilaç yerine iğne verdiler yumurtaları büyütmek için.puregon kullandım.devlet sadece % 60 ını karşılıyor ilaçların.% 40'ı kendim karşıladım.oda çatlatma iğnesi ve jeli ile birlikte 533 tl ödedim.kullandığın iğnenin markasına ve dozuna göre değişiyor ödediğin tutar.inşallah aşılamayla tutar bebeklerimiz yoksa tüp bebek diyor doktorlar bana.ve ben daha bir buçuk yıllık evli olduğum için devlet tüp bebekte hiç birşeyi karşılamıyor devlet.7000 yada 8000 tl tutuyormuş. en az 3yıllık evli olmam gerekiyormuş.benim rahatsızlığımdada o kadar bekleme şansım yok. allah hem maddi hem manevi yardım etsin bize.
canım ilk önce inşallah aşılaman tutar diyorum sevindirici haberi 1 hafta sonra inşallah alıcaksın :) ümidini kaybetme ve geçmiş olsun rahatsızlığın neydi acaba bekleme şansım yok demişsin .çok haklısın maddi manevi allahım yardım etsin
canım ilk önce inşallah aşılaman tutar diyorum sevindirici haberi 1 hafta sonra inşallah alıcaksın :) ümidini kaybetme ve geçmiş olsun rahatsızlığın neydi acaba bekleme şansım yok demişsin .çok haklısın maddi manevi allahım yardım etsin
Kızlar bugün test yaptırdım sonuç 43.3 çıktı. Sevinemedim, üzülemedim şaşırdım kaldım. Doktorlar da grevdeymiş bugün. Hiçbirşye öğrenemedim. Cuma yine gel test yapalım dediler.
Neden böyle bir sonuç çıktı acaba? 8 Aralıkta aşılama yaptırdım 13 gün oldu ondan mı, Geç döllenme olabilir mi, kafam çok karışık.
Kızlar bugün test yaptırdım sonuç 43.3 çıktı. Sevinemedim, üzülemedim şaşırdım kaldım. Doktorlar da grevdeymiş bugün. Hiçbirşye öğrenemedim. Cuma yine gel test yapalım dediler.
Neden böyle bir sonuç çıktı acaba? 8 Aralıkta aşılama yaptırdım 13 gün oldu ondan mı, Geç döllenme olabilir mi, kafam çok karışık.
bide şu var aşılama öncesi kullandığımız iğne yada ilaçlarda hamilelik hormonu olduğu için erken test yaptırdığımızda o ilaçlar daha vücudumuzdan arınmadığı için hcg yüksek çıkıp hamileymişiz gibi görünmesine sebep olabiliyor.moralini bozmak istemem ama her ihtimali düşünmek lazım sen yinede ikinci testi bekle şuan hiç test yaptırmamış farzet kendini.sonra sonuş negatif çıkınca insan çok yıkılıyor.umudunuda yitirme olurmu inşallah hamilesindir .ikinci testin sonucunu mutlaka yaz.iyi haberlerini bekliyoruz canım.
slm arkadaşlar cevaplarnız için çok teşekkür ederim bizde sorun eşimde sayı ve hareket problemi var benim gibi olupda aşılama yaptıran varmı acaba
anladım canım tek yumurtalık oldugu icin gec oluodur dert etme ben napayım 1500 doz vurudum hemen hemen dahada yetmedi bugun kontrol vardı doktor bi yumurta gördü yeni olusmus icinde kan sızmaları var dedi buda digerlerinin büyümesini engelliyo dedi hormon tahlili istedi progesteron ve e2 allahtan ii cıktı ignelere devam dedi yoksa asılamam iptal olcaktı 1500 doz bosu bosuna vurulmus olcaktım allah sınıyo bizi sabır diyorum sadece
Selam kızlar herkes ıyıdır umarım...şuan herkese bsyler yazmak ısterdm ama alıntı almadım basım agrıyor fazla yazamıcam çünkü...yenı gelenler olmus hoşgelmşler...
Ben bugun ilk kontrole gttm 10.günü adetin ve 15mm boyutunda yumurtam olmuş.beklemıyodum 10.gün bu buyuklukte olmasını...perşmbe yine gtcem.duruma göre çatlama ignemı vurulcam.cuma da buyuk ihtimalle aşılama.haber verym dedım.öptüm hepinizi.
canım çok güzel büyümüş yumoşun inşallah yeni yıla bebeğin göbüşünde girersin 2012 bizim senemiz olucak inşallah..daha çnce hangi iğneyi kullanmıştın?Merhaba kızlar....Nasılsınız? Bir hafta uğramadım yeni arkadaşlar gelmiş...Hepinizin aşılamaları hayırlı olsun...Benim ilk aşılama olumsuz sonuçlanınca doktor ara vermeden ikinciye geçti.Bu sefer beş gün puregon iğne kullandım ve beşinci gün gittiğimde yumurtam 20mm olmuştu.Çatlatma iğnemi olup 15 aralıkta ikinci aşılamamı yaptırdım.İlkine göre ne heyacan yaptım nede stres.Sanki doktora muayene olup çıkmışım gibi çıktım hastaneden.Bu sefer kesin olacak diye şartlandırıyorum kendimi.İlkinde hiç ümidim yok dedim negatif sonuçlandı ; bu sefer pozitif düşünüyorum ki sonuçta inşallah pozitif olsun.Aralığın son günü büyük gün ...Yani tam yeni yıl sürprizi olacak.İnşallah yeni yılın ilk hediyesi bebişimin benimle olduğu haberini almam olur.
arkadaşlar iyi akşamlar... uzun süredir çocuk tedavisi görüyorsum.. 22 yaşımdayım.. 6 aralıkta aşılama yaptırdım ve çok şükür hamdolsun ilk aşılamam tuttu .. bugün ögrendim... kanda 179.8 ewde idrarda da pozitif çok mutluyum çokkkk.. allah isteyen herkese nasip etsin.. çok farklı bir duygu.. rabbim sizede nasip eder inş...
Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için. Saat 13:30 da sonucu aldığımdan beri dua ediyorum cumaya kadar yükselsin, bebeğim benimle kalsın diye. Eşim de sohbete gitti bu akşam. O da dua ediyor. Anneme, kardeşime kimseye haber veremedim. Hamileyim diemiyorum :)
İnşallah cumaya mutlu haberler payşarım sizinle.
ne sohbeti bu yaw anlamadım
Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için. Saat 13:30 da sonucu aldığımdan beri dua ediyorum cumaya kadar yükselsin, bebeğim benimle kalsın diye. Eşim de sohbete gitti bu akşam. O da dua ediyor. Anneme, kardeşime kimseye haber veremedim. Hamileyim diemiyorum :)
İnşallah cumaya mutlu haberler payşarım sizinle.
cimcime inşallah dediğin gibi mutlu bi haber alırım.benim rahatsızlığıma gelince çikolata kistim var.bu kistle bekarken 2008 yılında tanıştım.sol yumurtalıktan laparaskopiile kisti aldılar.2010 da evlendiğimde baktık 7 ay boyu korunmadığımız halde bebek olmayınca doktora gittik ve o korkunç gerçeği doktor yüzümüze vurdu.bu defa iki yumurtalıkta birden kist oluşmuştu ve başlıca kısırlık sebebiydi.bu hastalığın ilaçla kesinlikle tedavisi yok.ameliyat ise doktorlar asla önermiyorlar zaten birkere olmuşsun ikinciyide olursan yumurta rezervin kalmayabilir diyorlar.hastalığın tek çaresi hamile kalmak ama hastalık buna izin vermiyor.hadi diyelim yanlışlıkla döllenme oldu bu sefer rahime tutunmasını engelliyor yani rahimden atıyor.senin neyin var hiç aşılama yaptırdınmı.benim böyle işte pek umutlu olamıyorum.yediğimiz iğneler ilaçlar yüklendiğimiz hormonlarda cabası.
ay aminnnn cnm ya hepımız kavuşalım inş.derinsu canım inşallah ikinci aşılamanda bebeğine kavuşursun Allahım bütüüüüüüüüüün bebek isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın ve yardımcımız olsun aminn
ah özgem ya sıkma canını.benımde gecen ay tık yoktu bu ay olmuş.ıns hersey yolunda gıder.bakarsın aynı gun oluruz:)derinsucum valla günü belli diil yarın gidicem duruma göre belli olcak ama ümitsizim bu ay yine1500 doz ilac yedim yaw bi yumurta olusmus icine kanıyomus ondan digerleri büyümüyomus şimdi onu baskılıcaz dedi doktor bakalım baskınalncak mı yarın hersey belli olcak cnımm
tatlımmmmmm bence hamişsn ay nasıl sevındım hadı hayırlısı.ama dedıgın gıbı cuma ıyıce kesınleşsn de halay cekelım burda:)Kızlar bugün test yaptırdım sonuç 43.3 çıktı. Sevinemedim, üzülemedim şaşırdım kaldım. Doktorlar da grevdeymiş bugün. Hiçbirşye öğrenemedim. Cuma yine gel test yapalım dediler.
.ok yemişsin canım ya gerçekten kırıcaz ama bence bir ay inatlarını ben de 2 kutu menogonun yarın sonuncusunu olucam.10 tane 75 lik benim de 750 yapıyor şuan büyük gün yarın 12 mm idi ya bakalım kaç mm olmuş.bugün tuvalette neredeyse 20 cm uzayan şeffaf renkli bir akıntı farkettim.sabah ezanına kalktığımda da şeffadı bolca umarım büyüdüğüne işarettir çünkü bugün başladı akıntım.umarım iyi haberlerle döneriz..
tebrikler çok güzel büyümüş inşallah herley yolunda gider...
canım çok güzel büyümüş yumoşun inşallah yeni yıla bebeğin göbüşünde girersin 2012 bizim senemiz olucak inşallah..daha çnce hangi iğneyi kullanmıştın?
tebriklerrr.Allah kucağına almayı nasip etsin...
canım inşallah vardır ya ne diyim çatlatma iğnesinden sonra 14 gün geçtiyse bence doğrudur sonuççç.. ay inşallah hadi bakalımmm..
ama benim içime doğmuştu sen hamilesin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?