Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

of nilmumucum
hayırlısı ile bu ayı atlatsak diyorum başka birşey demiyorum
çok zor ya
patlıycam çatlıycam resmen :26:

cnm jolymmm hosgelmşsn kac gundur merak etmıstım..demek yogunsun Allah kolaylık versın.adet olmanda ıyı olmuş hemen girişimlere başla bakalım...ıns doktor aşılamamı tüpmü en ıyı kararı verır hayırlı olsun şimdiden kuzum...benımde ıkıncı takıp yarın sabah umarım gelısme olmuştur.keşke en azından 2yumoş gelişmiş olsa hep 1tane oluyo.şansım artardı biraz.bu arada hep o benı çatalda bıraktıkları aklımda:)bu sefer söylicem bırakmasnlar.

Kızlar biri bana akıl versin nolur:18:cmts akşamından beri kahverengi akıntım var,normalde pcoluyum,4 ayda bir adet olurum ve adet olmadan kahverengi akıntım başlar,bir iki saate kadar normal adetim gelir ama cmts akşamını saymazsak tam 4 gündür kahverengi akıntım devam etmekte,bunun yanında adet öncesi ağrılarını yaşamıyorum,sizce bunun nedeni ne olabilir?Lütfen biri bana yardım etsin,karmakarışığım..:18:

slm arkadaşlar cevaplarnız için çok teşekkür ederim bizde sorun eşimde sayı ve hareket problemi var benim gibi olupda aşılama yaptıran varmı acaba

slm canım benım esımde varıkosel vardı sayı düşüktü 17 kasımda cıft taraflı amelıyat oldu sımdı beklıyoruz 6 ay sonra ancak degerler duzelırmıs hareket konusunda bısey dıyemıcem ancak esın vıtamın alıyormu bılmıyorum ben esıme bır kac vıtamın ve kecıboynuzu suyu ıcırıyorum doktorumuzda bılıyor bunu ve ok lıyor canım esınde varıkosel vardır dıye dusunuyorum senınde ben amelıyat oncesı 13 ekımde asılama yaptırdım doktorumuz hernekadar yapmayalım tutmaz desede ben cok ıstemıstım denemek varıkosel saglıklı olan spermlerıde etkıledııg ıcın buyuk cogunluk ya tutmuyormus yada tutanlarda dusuk ıle sonuclanıyormus canım sormak ıstedıgın baska bırsey varsa cewaplarım bız bekleme surecındeyız sımdılık ıns en kısa zamandA gelir bebişlerimiz cnm

Wındy_blue çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah. 2011 in son ayında rabbim sana güzel bir armagan vermiştir. Senden sonra hepimiz peş peşe güzel haberler alırız.

canım benim eşimde 2010 agustosda oldu sayı arttı ama hala hamile kalamadım raporum çıkmışdı ama ben almaya gidemedim raporum iptal edildi tekrar hayete verdim yasa değişmiş erkek proplemlilere 3 yıl evli olma şartı yokdu şimdi tekrar getirmişler şimdi sağlık bakanlığına yazı yazmışlar yazının cevapını bekliyorum eğer 3 yullık evlilik şartını tekrar koyarlarsa bekleyene kadar aşılama yaptırım diyorum dün umut tüp bebeği aradım ben orda tüp bebek yaptıracaktım bana 1000 + ilaçlar dediler siz nerelerde yaptıryosunuz bilgi verirseniz çok sevinirim

1000 tl tüp bebekmi olur yaw ilaclarda 2000 tutsa toplam 3000 cok iyimiş nerde bu umut tüp bebek gidelim bari benim asılama 2500ü gecti yawwww

Selamlar kızlar...bugun yumoş kontrolum vardı...2 tane 20mm büyüklügünde yumoşum olmus önce sevındım ama doktor aşılama yapmıcaz dedı...endometrium(rahim duvarı)daha kalınlaşmamıs ve yumurtalarla orantısızmış.catlama ignesınede gerek yok dedi kendi catlıcak...cuma ,cumartesı,pazar ılıskı ve ılıskıden sonra en az 1saat yatcan beline yastık koyup dedı...biraz moralım bozuldu ama napalım.doktor daha ıyı bılır.he ama cok ıstıyosan ben yaparm ama parana yazık kendılıgınden denemek daha mantıklı bu durumda dedı...öyle yanı kızlar.ev yüzünden de kayınvalıdemdeyız 1haftadır.burda da nasıl ılıskı olacaksa artık.

aaahh ah benim endometrium 6. gün istenien seviyeye gelmişti ama ne çare yumoslar zırtlak cıktı senin yumoslar ne güsel olmus yaaa olsun kendi catlaması da ii bişi bu seferde böyle olsun canım hayırlısı bakalım benimde 5 te randevum inş olumlu olur:44:

1000 tl tüp bebekmi olur yaw ilaclarda 2000 tutsa toplam 3000 cok iyimiş nerde bu umut tüp bebek gidelim bari benim asılama 2500ü gecti yawwww

canım size bayağı pahalı demişler bence ben beylikdüzü medicana ya gidiyorum aşılama 650 dedıler 600 e indirdik ilaçlarla beraber yaklasık 1.500ü buldu bıde benım yumurtalarım gec buyudugu ıcın bu kadar malıyetlı oldu bıde yumurtan hemen büyürse ilaçlarla bersber aşılama 950tl dediler bi araştır istersen orayıda

canım ben izmirdeyim doktordan doktora degişio işte bide benim doktor baya ünlü 9 eylül bashekimi yurtdısında sürekli öyle olunca maddiyatta artıo malesef ama önemli olan bence icimize sinmesi 650 ye yaptırıp begenmedikten sonra yada 3000e yaptırıp begenmedikten sonra anlamı yok girdik bi yola hamama giren terler misali bide benim asılama sonrası gebelik olustu doktorum yumurtalarımı cok güsel olgunlastırdı bende cooook yumurta var cünkü 2sini büyüttü gebelik oldu asılama sonrası öyle olunca degiştirmeyi düsünemedim dayandıgımız yere kadar allah aratmasın inşallah

kızlar doktordan geldim yumoslarım büyüyo cok sükür 2 gün sonra gitcem büyük olasılık catlatma ignesi vurulcak bi terslik olmazsa tabi icine kanayan yumurtam kaybolmus cok sevindim ama bu seferde 6 7 yumurta büyüme göstermiş bakalım onu napcaz dozu düsürdük cumartesi görces artıkkkk

haklısın cnm önmli olan içimize sinmesi tabii bende doğma büyüme izmirliyim evlenince istanbula geldim.izmirdeykende ege ün.Teksin çırpan gidiyordum imkanım olsa yine ona gidicem oda iyi bir doktor rabbim yardımcımız olsun

slm canım hayrlı olsunn melegın sana ugr ve huzur ıcınde elıne almayı nasıp etsın benımde ılk asılmada tutu ve suan 3 aylık hamıleyım yanlız kendıne cok dıkkat et kı bebgın sna sımsıkı sarılsın

canım ben ızmırdeyım ekadom var burda huseyın ceyberıye gıdıyorum ben daha 1 yıllık evlıyım bır sıkıntım olmassa yaza kadar gıtmeyı dusunmuyorum doktora ben esımın degerler yukselır o donemde ıns. kendılıgınden gelır belkı dıyorum tup bebekte hemen dusunmuyorum devlet hastanelrrınde yaptırmayı da hıccc dusunmuyorum zaten ama sen 1000 tl ye tup bebek cok ıı fıyat umarım yanlıs anlasılam degıldır yanı asılama ucretı yada baska bıseyın ucretını anlamıs olmayasın canım ıstanbulda labaront kuzenım var ıstersen onunla gorusturuum senı cnm tup bebk merkesınde calsııyor orda sana yardımcı olabılır

günaydın canlar benimkisi umut tüp bebekde aşılama fiyatı yanlış anlaşılmasın yok canım umutta ılaçlarla 5000 tl

selam arkadaşlar.ben burayı hep takip ediyodum ve benim gibi bebişini bekleyen ne kadar arkadaşımın olduğunu gördüm.benim 2. aşılamam 11. gün pazartesi tahlil yapcaz.çok heyecanlıyım.inş sonuç iyi olur...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar malesef bende haberler çok kötü. anladım ki bu işin akıntıyla falan alakası yok çünkü yumurtam 12 mm de hala duruyor bişey var bu seviyeye gelince direnç görtermeye başlıyor büyümüyor doktorda şaşkın durumda dün hiçbişey söyleyemedi dün ve bugün 150 vuruldum menogon u ama işe yarayacağını sanmıyorum zaten yarın 14. günüm 14. günde 14mm bile olsa yine uzayacak normal zamanını aşacak.geçen ayki gibi zorla büyütmeye çalışacak 16 mm olursa da çatlatma iğnesini yapacak ve budurumda da yumurtam yine çatlamayaıp kiste çevirebilir.çok üzgünüm tam bir yıkım oldu benim için bu sefer iğnelere baştan başladık diye çok ümitliydim ama yine olmadı dün doktordan çıkınca çok ağladım ve bu sabah küllerimden yeniden doğdum diyebilirim.herşeyi bırakıyorum içtiğim incir sularını rahim duvarımı kalınlaştırmak için yaptığım bitkisel çayları herşeyi.olacağı varsa zaten rabbim herşeyi kendi ayarlıyor ve nasipten öteye geçilmiyor.belki de böylesi hayırlı Allah büyük belkide büyümemesinde var bir hikmet bizim için böylesi hayırlı.o yüzden artık yıpratmicam kendimi yarın gidince konuşucaz doktorla eğer hala dirençliyse istemiyorum iğne falan kesicem tedaviyi birdahaki ay rapor çıkartıp öyle devam edicez yolumuza.aranızda menogon a bu kadar direnç gösteren varmı?
ozgeozge canım çok sevindim büyümelerine inşallah olumlu sonuç alırsın.ben de menogondan nefret ettim artık.

canım inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuçağın bebekle dolsun

kızlar slm.bende 14 aralıkta yaptırmıştım aşılamamı bugün 10. günü çok heyecanlıyım.ama içimde bir umutsuzluk var.belki tuafınıza gidebilir ama benim hep adetime bir hafta kala burnuma çiğ köfte kokusu gelir.şimdide öyle oldu galiba gebelik gerçekleşmedi ve vücudum kendini adet görmeye hazırlıyorneyse bu ilk aşılamamdı.eğer hamile kalmazsam hemen ikinci aşılamayı denicem allah izin verirse.of kızlar toplu duamı etsek ne yapsak hamile kalmak için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…