canım bende sadece karında değil bütün vücudumda şişkinlik,agresiflik,depresyon,asabiyet,unutkanlık anlıycağın olumsuz ne varsa hepsi oldu.....aşılamam da tutmadı... daha doğrusu olumlu hiç bişiy olmadı ....
Kızlar selamlar herkesler iyidir umarım. Çokk yoğun aralık ayında işler yahuu giremiyorum hiçç :/ Eve pestil gibi gelip tatişş:) Bu arada pzt günü adet oldumm. Çok yoğun bu kez. Bütün şişkinliğim indi resmenn ne sıkıntılıymışım son günlerde meğersem kuş gibiyim şu anHaftaya adetimde bitmiş olucak zaten önce Alman hastanesine sonrada istanbul tüp bebek'e randevu aldım. Bakalım dr amcalar ne diycekler. Sanırım 1 aşılama daha yapalım diycek 2 tarafta. Hayırlısı artık Benden bu kadar gelelim sizleree :))
Yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler. Umarım aşılamalarınız tutar yeni yıla bebişlerinizle girersinizz:)
Derinim süper haber. Hadi bakalım. Bu kez gelicek bebiş inşallahh
Seda 'cım maşallah diyim sorunsuz bi şekilde çok çabuk geçtin bu kez 2.aşılamaya. Bebişinde sorunsuz gelicek bence bu kez
Özge'cim valla şu aşılama serüvenlerimiz birbirine çok benziyoo peşpeşe aynı şeyleri yaşıyoruzz :)) Hayırlısı artık kuzum . İnş. bu kadar emeğin var sonu güzel olsun unutursun bu sancılı bol hormonlu günleri :)
Windy'cimmm maşallahh maşallahhh diyim önceeBebişin sımsıkı tutunsun sana şu an seninle zaten,güzel düşün inş. sonuda güzel olucak.Değerin hiç düşük değil çok çok normal . Dualarımız seninlee
Görüşürüz kızlarr seviyorumm sizlerii
slm arkadaşlar cevaplarnız için çok teşekkür ederim bizde sorun eşimde sayı ve hareket problemi var benim gibi olupda aşılama yaptıran varmı acaba
Kızlar bugün test yaptırdım sonuç 43.3 çıktı. Sevinemedim, üzülemedim şaşırdım kaldım. Doktorlar da grevdeymiş bugün. Hiçbirşye öğrenemedim. Cuma yine gel test yapalım dediler.
Neden böyle bir sonuç çıktı acaba? 8 Aralıkta aşılama yaptırdım 13 gün oldu ondan mı, Geç döllenme olabilir mi, kafam çok karışık.
slm canım benım esımde varıkosel vardı sayı düşüktü 17 kasımda cıft taraflı amelıyat oldu sımdı beklıyoruz 6 ay sonra ancak degerler duzelırmıs hareket konusunda bısey dıyemıcem ancak esın vıtamın alıyormu bılmıyorum ben esıme bır kac vıtamın ve kecıboynuzu suyu ıcırıyorum doktorumuzda bılıyor bunu ve ok lıyor canım esınde varıkosel vardır dıye dusunuyorum senınde ben amelıyat oncesı 13 ekımde asılama yaptırdım doktorumuz hernekadar yapmayalım tutmaz desede ben cok ıstemıstım denemek varıkosel saglıklı olan spermlerıde etkıledııg ıcın buyuk cogunluk ya tutmuyormus yada tutanlarda dusuk ıle sonuclanıyormus canım sormak ıstedıgın baska bırsey varsa cewaplarım bız bekleme surecındeyız sımdılık ıns en kısa zamandA gelir bebişlerimiz cnm
canım benim eşimde 2010 agustosda oldu sayı arttı ama hala hamile kalamadım raporum çıkmışdı ama ben almaya gidemedim raporum iptal edildi tekrar hayete verdim yasa değişmiş erkek proplemlilere 3 yıl evli olma şartı yokdu şimdi tekrar getirmişler şimdi sağlık bakanlığına yazı yazmışlar yazının cevapını bekliyorum eğer 3 yullık evlilik şartını tekrar koyarlarsa bekleyene kadar aşılama yaptırım diyorum dün umut tüp bebeği aradım ben orda tüp bebek yaptıracaktım bana 1000 + ilaçlar dediler siz nerelerde yaptıryosunuz bilgi verirseniz çok sevinirim
Selamlar kızlar...bugun yumoş kontrolum vardı...2 tane 20mm büyüklügünde yumoşum olmus önce sevındım ama doktor aşılama yapmıcaz dedı...endometrium(rahim duvarı)daha kalınlaşmamıs ve yumurtalarla orantısızmış.catlama ignesınede gerek yok dedi kendi catlıcak...cuma ,cumartesı,pazar ılıskı ve ılıskıden sonra en az 1saat yatcan beline yastık koyup dedı...biraz moralım bozuldu ama napalım.doktor daha ıyı bılır.he ama cok ıstıyosan ben yaparm ama parana yazık kendılıgınden denemek daha mantıklı bu durumda dedı...öyle yanı kızlar.ev yüzünden de kayınvalıdemdeyız 1haftadır.burda da nasıl ılıskı olacaksa artık.
1000 tl tüp bebekmi olur yaw ilaclarda 2000 tutsa toplam 3000 cok iyimiş nerde bu umut tüp bebek gidelim bari benim asılama 2500ü gecti yawwww
canım size bayağı pahalı demişler bence ben beylikdüzü medicana ya gidiyorum aşılama 650 dedıler 600 e indirdik ilaçlarla beraber yaklasık 1.500ü buldu bıde benım yumurtalarım gec buyudugu ıcın bu kadar malıyetlı oldu bıde yumurtan hemen büyürse ilaçlarla bersber aşılama 950tl dediler bi araştır istersen orayıda
canım ben izmirdeyim doktordan doktora degişio işte bide benim doktor baya ünlü 9 eylül bashekimi yurtdısında sürekli öyle olunca maddiyatta artıo malesef ama önemli olan bence icimize sinmesi 650 ye yaptırıp begenmedikten sonra yada 3000e yaptırıp begenmedikten sonra anlamı yok girdik bi yola hamama giren terler misali bide benim asılama sonrası gebelik olustu doktorum yumurtalarımı cok güsel olgunlastırdı bende cooook yumurta var cünkü 2sini büyüttü gebelik oldu asılama sonrası öyle olunca degiştirmeyi düsünemedim dayandıgımız yere kadar allah aratmasın inşallah
kızlar doktordan geldim yumoslarım büyüyo cok sükür 2 gün sonra gitcem büyük olasılık catlatma ignesi vurulcak bi terslik olmazsa tabi icine kanayan yumurtam kaybolmus cok sevindim ama bu seferde 6 7 yumurta büyüme göstermiş bakalım onu napcaz dozu düsürdük cumartesi görces artıkkkk
arkadaşlar iyi akşamlar... uzun süredir çocuk tedavisi görüyorsum.. 22 yaşımdayım.. 6 aralıkta aşılama yaptırdım ve çok şükür hamdolsun ilk aşılamam tuttu .. bugün ögrendim... kanda 179.8 ewde idrarda da pozitif çok mutluyum çokkkk.. allah isteyen herkese nasip etsin.. çok farklı bir duygu.. rabbim sizede nasip eder inş...
canım benim eşimde 2010 agustosda oldu sayı arttı ama hala hamile kalamadım raporum çıkmışdı ama ben almaya gidemedim raporum iptal edildi tekrar hayete verdim yasa değişmiş erkek proplemlilere 3 yıl evli olma şartı yokdu şimdi tekrar getirmişler şimdi sağlık bakanlığına yazı yazmışlar yazının cevapını bekliyorum eğer 3 yullık evlilik şartını tekrar koyarlarsa bekleyene kadar aşılama yaptırım diyorum dün umut tüp bebeği aradım ben orda tüp bebek yaptıracaktım bana 1000 + ilaçlar dediler siz nerelerde yaptıryosunuz bilgi verirseniz çok sevinirim
1000 tl tüp bebekmi olur yaw ilaclarda 2000 tutsa toplam 3000 cok iyimiş nerde bu umut tüp bebek gidelim bari benim asılama 2500ü gecti yawwww
selam arkadaşlar.ben burayı hep takip ediyodum ve benim gibi bebişini bekleyen ne kadar arkadaşımın olduğunu gördüm.benim 2. aşılamam 11. gün pazartesi tahlil yapcaz.çok heyecanlıyım.inş sonuç iyi olur...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?