canım inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kuçağın bebekle dolsun
Kızlarrrr. Hamileyimmm. 8 aralıkta aşılamam olmuştu. Bhcg değerim 207. 3 hafta sonra gebe takipe randevu al dedi doktor. Havalara uçtum. Eşimle sevinçten ağladık. İnşallah hepiniz bu duyguyu yaşarsınız. Hepinizi çok öpüyorumm.
Kızlarrrr. Hamileyimmm. 8 aralıkta aşılamam olmuştu. Bhcg değerim 207. 3 hafta sonra gebe takipe randevu al dedi doktor. Havalara uçtum. Eşimle sevinçten ağladık. İnşallah hepiniz bu duyguyu yaşarsınız. Hepinizi çok öpüyorumm.
kızlar malesef bende haberler çok kötü. anladım ki bu işin akıntıyla falan alakası yok çünkü yumurtam 12 mm de hala duruyor bişey var bu seviyeye gelince direnç görtermeye başlıyor büyümüyor doktorda şaşkın durumda dün hiçbişey söyleyemedi dün ve bugün 150 vuruldum menogon u ama işe yarayacağını sanmıyorum zaten yarın 14. günüm 14. günde 14mm bile olsa yine uzayacak normal zamanını aşacak.geçen ayki gibi zorla büyütmeye çalışacak 16 mm olursa da çatlatma iğnesini yapacak ve budurumda da yumurtam yine çatlamayaıp kiste çevirebilir.çok üzgünüm tam bir yıkım oldu benim için bu sefer iğnelere baştan başladık diye çok ümitliydim ama yine olmadı dün doktordan çıkınca çok ağladım ve bu sabah küllerimden yeniden doğdum diyebilirim.herşeyi bırakıyorum içtiğim incir sularını rahim duvarımı kalınlaştırmak için yaptığım bitkisel çayları herşeyi.olacağı varsa zaten rabbim herşeyi kendi ayarlıyor ve nasipten öteye geçilmiyor.belki de böylesi hayırlı Allah büyük belkide büyümemesinde var bir hikmet bizim için böylesi hayırlı.o yüzden artık yıpratmicam kendimi yarın gidince konuşucaz doktorla eğer hala dirençliyse istemiyorum iğne falan kesicem tedaviyi birdahaki ay rapor çıkartıp öyle devam edicez yolumuza.aranızda menogon a bu kadar direnç gösteren varmı?
ozgeozge canım çok sevindim büyümelerine inşallah olumlu sonuç alırsın.ben de menogondan nefret ettim artık.
Canım Çok sevindim senin adına. Darısı bizim başımıza inşallah :))Kızlarrrr. Hamileyimmm. 8 aralıkta aşılamam olmuştu. Bhcg değerim 207. 3 hafta sonra gebe takipe randevu al dedi doktor. Havalara uçtum. Eşimle sevinçten ağladık. İnşallah hepiniz bu duyguyu yaşarsınız. Hepinizi çok öpüyorumm.
kızlar malesef bende haberler çok kötü. anladım ki bu işin akıntıyla falan alakası yok çünkü yumurtam 12 mm de hala duruyor bişey var bu seviyeye gelince direnç görtermeye başlıyor büyümüyor doktorda şaşkın durumda dün hiçbişey söyleyemedi dün ve bugün 150 vuruldum menogon u ama işe yarayacağını sanmıyorum zaten yarın 14. günüm 14. günde 14mm bile olsa yine uzayacak normal zamanını aşacak.geçen ayki gibi zorla büyütmeye çalışacak 16 mm olursa da çatlatma iğnesini yapacak ve budurumda da yumurtam yine çatlamayaıp kiste çevirebilir.çok üzgünüm tam bir yıkım oldu benim için bu sefer iğnelere baştan başladık diye çok ümitliydim ama yine olmadı dün doktordan çıkınca çok ağladım ve bu sabah küllerimden yeniden doğdum diyebilirim.herşeyi bırakıyorum içtiğim incir sularını rahim duvarımı kalınlaştırmak için yaptığım bitkisel çayları herşeyi.olacağı varsa zaten rabbim herşeyi kendi ayarlıyor ve nasipten öteye geçilmiyor.belki de böylesi hayırlı Allah büyük belkide büyümemesinde var bir hikmet bizim için böylesi hayırlı.o yüzden artık yıpratmicam kendimi yarın gidince konuşucaz doktorla eğer hala dirençliyse istemiyorum iğne falan kesicem tedaviyi birdahaki ay rapor çıkartıp öyle devam edicez yolumuza.aranızda menogon a bu kadar direnç gösteren varmı?
ozgeozge canım çok sevindim büyümelerine inşallah olumlu sonuç alırsın.ben de menogondan nefret ettim artık.
süper bi haber bu.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.umarım aynı duyguyu p. tesi bende yaşarım..tebrikler....
Biz 5 yıllık evliyiz. Mayıs ayında korunmayı bıraktık, ekim ayında bi kontrol olayım diye doktora gittim. FSH değerim yüksek çıktı. Doktor bize tüp bebek bile çok düşük bir ihtimal, erken menopoza giriyorsun dedi. İnfertilite polikliniğine yönlendirdi. Ben de Zeynep Kamile gittim. Testler tahliller falan derken baktık ki menopoz falan yok her şey normal, hadi aşılama yapalım dedik. günde 75mg toplam 6 gün gonal f yaptım. 2 yumurtam gelişti. 16 ve 17mm o gece çatlatma iğnem oldu. 8 aralıkta da aşılama yaptık. İnşallah bebeğim çok sağlıkla büyür. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah rabbim bu duyguyu size de yaşatır.
Canım hayırlısı olsun senin için. İnşallah en kısa zamanda derdine çare bulursun. Bir yandan kendim için sevinirken bir yandan da senin hissettiklerini anlayabiliyorum. Bana da 2 ay önce yanlış teşhisle erken menopoza girdin, tüp bebek bile yapamazsın demişlerdi. Ağlamaktan içim dışıma çıktı 1 ay bana zehir olmuştu. Ama şimdi bak, hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum. Allah insanın yüzüne gülüyor mutlaka. Allah yardımcımız olsun hepimize
Biz 5 yıllık evliyiz. Mayıs ayında korunmayı bıraktık, ekim ayında bi kontrol olayım diye doktora gittim. FSH değerim yüksek çıktı. Doktor bize tüp bebek bile çok düşük bir ihtimal, erken menopoza giriyorsun dedi. İnfertilite polikliniğine yönlendirdi. Ben de Zeynep Kamile gittim. Testler tahliller falan derken baktık ki menopoz falan yok her şey normal, hadi aşılama yapalım dedik. günde 75mg toplam 6 gün gonal f yaptım. 2 yumurtam gelişti. 16 ve 17mm o gece çatlatma iğnem oldu. 8 aralıkta da aşılama yaptık. İnşallah bebeğim çok sağlıkla büyür. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah rabbim bu duyguyu size de yaşatır.[/Q
Öncelikle herkese merhaba,senin adına çok sevindim :) bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim.Bende ocak ayında aşılama olacağım.Bana da aynı teşhisi koydular.FSH değerim yüksek çıkınca AMH testi istediler oda düşük çıkınca rezervlerin azaldığını ve bir an önce tedaviye başlamamız gerektiğini söylediler.2 kere aşılama sonra da tüp bebek dediler.benim için zor günlerdi halada öyle aslında ama şimdi yazdıklarını görünce çok mutlu oldum.Senin ilk aşılaman mıydı?
merhaba arkadaslar asilamada yuzde 20 sans nasil sizce bugun bir yakinim aslilama yapti doktor kendisine demis sansin bu kadar bayanin morali bozulmustu
Öncelikle herkese merhaba,senin adına çok sevindim :) bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim.Bende ocak ayında aşılama olacağım.Bana da aynı teşhisi koydular.FSH değerim yüksek çıkınca AMH testi istediler oda düşük çıkınca rezervlerin azaldığını ve bir an önce tedaviye başlamamız gerektiğini söylediler.2 kere aşılama sonra da tüp bebek dediler.benim için zor günlerdi halada öyle aslında ama şimdi yazdıklarını görünce çok mutlu oldum.Senin ilk aşılaman mıydı?
canım tebrik ederim ben sana demiştim dimi bak içime doğmuştu :)
benim de dün içim dışıma çıktı canım bir de misafirim vardı akşama kadar zombi gibi gezdim başım çatladı ağrıdan.ama sonra küllerimden yeniden doğdum.tedaviyi asla bırakmicam ama kendime hakim olma konusunda bazı kararlar aldım.Allah mutluluğunu hiç bozmasın ben de geçen ay 16 iken vurulmuştum ama kiste dönüşmüştü.normalde 18 in yukarısı iyi diyolar ama bak senin de 16 ve 17 imiş demekki olacağı varsa oluyor.kendine çok dikkat et.bizim de yarın kontrolümüz iki gün 150 lik oldum bakalım belki 14 olmuştur.Allah büyük diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?