Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selam doktordan geldim şoklardayım bütün yumurtalarım büyümüş doktor tedavi iptal edilcek yada isterseniz tüpe gecelim hepsi büyüdü nasılsa dedi bizde ok dedik sıfırlasak tedaviyi sonra gene büyücek die beklicez hazır büyümüşken yaptıralım dedik salak salak bakınıyorum hiç hazır diilim aslnda ama yedigim ilaçları düsündüm en mantıklısı bu dedim 35 yumurta 10dan fazlası 13mmyi geçmiş şaka gibi korkuyorum yaaaaa

canım cok sevındım allah saglıkla huzurla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah dıkkat et kendıne

özge özge sen nedediğinin farkındamısın yoksa yanlışmı yazdın 35 yumurta nedemek.ne ilacı kullandırttılar sana.ya kusura bakma okuyunca yazdıklarını şoka girdim resmen.ama gerçekten ne ilacı kullandığını merak ettim.hadi hayırlısı umarım bu şok bize bi şok daha yaşatır ve bebek haberinide alırız.canım dualarım seninle inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

canım inanamıyorum bu ne böyle demekki dozu baştan yüksek tuttular sayısı çoğaldı ama sen üzülme madem bu kadar çok olmuşlar tüpe geç toplattır yumurtalarını onların kalitelilerini toplarlar inşallah meleğin gelir sana bu şekilde.
benim de perşembe günü 12 mm lerde olan yumurtam bugün 17.5 mm biliyomusun atılım yaptı ben de çok sevindim şoklardayım :)

kızlar inanamicaksınız perşembe günü 12 mm lerde olan yumurtam bugün 17.5 mm
hala inanamıyorum süpriz yaptı bize dozu yükseltmek iyi geldi demekki bugün ve yarında 150 vurulucam pazartesi tekrar gidicem eğer herşey yolunda giderse yumurtada da bozulma olmazsa Allahın izniyle çarşamba planlıyoruz aşılamayı dedi.20 mm e gelmesini istiyorum dedi.rahim içi de iyi durumda.benim rahim anomalim olduğu için ikiz gebeliği taşıyamicak durumdayım onun için fazla ilaç yükleyemiyorum dedi tek yumurta olmasını sağlamaya çalışıyoruz dedi yoksa 300 doz vururuz 5 tane yumurtanız olur dedi.yavaş yavaş rahim ve yumurtalık yapınızı anlıyoruz ve sonuç alıyoruz dedi inşallah hayırlısı bakalım birden kötü giderken herşey değişti.gerçi bugün 14. günüm 18. günde planlıyor aşılamayı doktor ama geç olsun temiz olsun napalım.biraz daha erken büyümesi daha iyi olurdu ama dedi geç de olsa sonuç alıyoruz rahim içi ile senkronize bir şekilde ilerliyoruz dedi.aşılamam tutmasa bile üzülmicem çünkü yumurtam tepki veriyor.bu bile yeter bana.dualarınızı eksik etmeyin.2012 bizim senemiz olsun:)

senin adına çok sevindim.umarım aşılaman tutar ama dediğin gibi aşılaman tutmasa bile en azından yumurta oluşumun gerçekleşebiliyor.ben zekai tahir burakta tedavi görüyorum her gittiğimde birsürü kadınla konuşuyorum.hiç yumurtası olmayan çok kadın var.bazılarınında yumurtası oluyor ama 7 mm 8 mm kadar büyüyor sonra küçülüyor.aşılama bile yaptıramıyorlar allah hepimize yardımcı olsun.onlarada bizede hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.

:26:

yok kuzum sayısı hep faazla yumurtalarımın 50 dozla basladım ben cok azdı dozu ama hepsi büyüdü işte napalım kısmet ay demiştim ben sana büyür die hadi hayırlısı

yooo canım 35 hatta fazlası var benim hep böyle ki alıstım artık gecen asılamada da öyleydi puregon kullandım ben 50 ml ile basladım doktorun korktugu oldu sonunda hepsi büyüdü hal böyle olunca asılama yapılamıcaktı tüp bebektede cok yumurta büyümesi gerek yani ben ona uygunum su anda hemen tüpe karar verdik zaten haftaya olur heralde yumurtalar istenilen seviyeye gelmek üzere

valla senin yerine ben heyecanlandım.okadar umutlandımki şuan gözlerim doldu damla düşmesin diye uğraşıyorum.içime doğdu tutucak inşallah tüp bebeğin.bende puregon kullandım 150 lik olarak vurundumtoplamda 1050 ml uygulandı.

canımsın valla bende heyecanlıyım cok umutluyumda doktorda umutlu asılamada sinir oluyordum cünkü yumurtanın cok olması ii diil ama tüpte tam tersi şimdi benim lehime hersey inş böyle devam eder kıyamam ben sana inş dedigin gibi olur sende sorun neydi

bekarken 2008 yılında solda çikolata kisti vardı ondan ameliyat oldum.2010 haziranda evlendim yedi ay bebek olmayınca doktora gittim budefa iki yumurtalıktada çikolata kisti olmuş.buda yumurta yapısını bozuyor yada döllenme olsada rahime tutunmasını engelliyor.ilaçla tedavisi yok.amelyatda bir kere olduğum için doktorlar ikincisini önermiyor.yumurta rezervi çok zarar görüyormuş ameliyatta.bu kis yüzünden hamile kalamıyorum.14 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim ama umudum yok.doktor olmazsa ikinci aşılamadan sonra tüp bebek diyor bakalım.

benim de birsürü yumurtam var doktor gösteriyor gerilerden gelenler var diyor ama küçükler tabi hiç olmayanlarında gerçekten Allah yardımcısı olsun ben şükretmeye başladım kendi durumuma.inşallah hayırlı sonuçlanır.

yok kuzum sayısı hep faazla yumurtalarımın 50 dozla basladım ben cok azdı dozu ama hepsi büyüdü işte napalım kısmet ay demiştim ben sana büyür die hadi hayırlısı

anladım canım benim hiç saymadı doktor ama geçen ay göstermişti böle minik minik bir küme şeklinde yumurtalarım vardı.işte biri sivrilip öne çıkıyor büyüyor.benim 12 de kalmıştı geçen ay şükür bu ay kırdı zincirlerini:)

canım hadi bakalım hayırlısı olsun sen nerde tedavi oluyosun şimdi tüpe döndünüz ne kadar ödiceksiniz merak ettim Allah yardımcınız olsun..

Allah allah çok değişik bir şey 35 yumurta olması. Hayırlısı senin için. Belki tüp bebek olması gerekiyor allah yolunuzu böyle değiştiriyor. Ben de klomen kullanıcam bu ay diye gitmiştim, tüp bebek yönetmeliği değişti sana aşılama olacak dediler. Ben de şok içinde iğnelerimi alıp eve gitmiştim. Yani kaderin önüne geçemiyorsun. Bir şey olacaksa oluyor. Hayırlısı olsun senin için inşallah bu defa tutar da bebeğine kavuşursun.

Hadi cnm yaa.. Amann varya işte kısmet olmadıktan sonra bi yerden bişey çıkıyo illaki. Hayırlısı olsunn ne diyelimm. Dr'unda en azında para için boşa ümit vermemiş sana. Belkide kendiliğinden yumurta çatlayana kadar rahim duvarında kalınlaşır ve tutunur bebiş. Cnm ev meselesi ne olduki neden kayınvalidelerdesin ? 3 günlüğüne gitseydin en azından evinee 1 saatliğine:))

Güzell haberrr:) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Ayy çok heyecanlııı:)) Bence doğru bi karar vermişsiniz cnm. Banada dr 2-3 gün daha iğne vurulursan tüp bebek yumurta toplama aşamasına gelicek demişti.Elimde iğnede vardı keşke devam etseydim bende. Gerçi zamanı değilmiş olsa aşılamam tutardı. Bebişe çokk yaklaştın bence . Engin tecrübelerini paylaşırsın artık bizlerle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…