Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Çok sevindim senin adına. HAdi bakalım yumurtan sağlıklı bir şekilde 20mm olsun da güzel sağlıklı bi bebişin olsun inşallah

kızlar siz nerelerde yaptırıonuz aşılamalarınızı? benim doktor bu rahim duvarı kalın mı ince mi yeterli mi bişi demedi..rahim duvarı durumunu burda sizden öğrendim..benim doktor bir de yumurtalarım hakkında da hiç bilgi vermemişti..nerde yaptırıosunuz aşılamalarınızı?

İnşallah sen de bu günleri yaşarsın. Hem çok heyecanlıyım hem hala inanamıyorum rüyada gibiyim. :)

canım biliyosun 2 gün sonra tahlil yapıcam.çok heyecanlıyım.sende ne gibi belirtiler oldu.yani nebileyim kasık ağrısı oldu mu mesela ya da farklı gördüğün şeyler..cvp verirsen çok sevinirim.biraz olsun rahatlamak istiyorum..şimdiden teşekkürlerr

unsuz kurabiyeeeeee.....İNŞALLAH hamilesindir İNŞALLAHHHHHHHHHH :)))))))))))))

ERCELF canım çok sevindim durumuna..inşallah 2012 bizim hamile yılımız olsun..yalnız senin doktor pek bir bilgili ve ilgili geldi bana çok güzel..nerde aşılaman yapılıyor canım merak ettim?

İnşallah sen de güzel sonuca ulaşırsın. Benim belirtilerim şöyle. Şeffaf kokusuz bi akıntı var, hala devam ediyor. Tek önemli belirtim bu. Bazen de arada sırada göbeğimin alt kısımlarında hafif ağrı - sancı oluyor. Göğüslerim de hafif hassaslaştı. Bunlar adet belirtisi de sayılabilir. Ayırabilmek çok zormuş. Ama insanın içine doğuyo galiba. Ben çok ilginç rüyalar gördüm, özellikle günlerce babamı gördüm rüyamda. Biraz enteresan sanırım.

Son düzenleme:
kızlar öncelikle aşılama yaptırmak istiyorum...hangi iğneler kullanılıyor toplam maliyeti ne kadar oluyor..sizler kaça yaptırdınız ona göre bir bütce ayarlamak istiyoruz esimle..yardımcı olursanız sevinirim kızlar..tesekkür ederim simdiden..

canım aşılama-iğneler toplam 1200 tl tuttu benimki..

benim ilk 1 hftanın son gününde sağ kasığımda şiddetli ağrı oldu ama sonra o geçti.göğüste hassaslık bendede var.belimde hep ağrıdı.ayakta fazla duramıyorum...bendekilerde böyle işte..akıntı bendede var ama jelden dolayı olduğunu söylüyolar..bakalım sonuç ne olacak...hayırlısı olsun napalımm tşk ederim cnm..:)

anladım canım nerde yaptırdın peki,sonuc belli oldumu ilgileniyorlarmı iyi kafam çok karısık

ben izmirdeyim ..sonuç 4 ocakta belli olcak..gittiğim merkez genel olarak ilgili ama hastaya durumu hakkında ayrıntılı bilgi vermiyorlar..işleri rutine dökmüşler sanırım..genel olarak memnunum..zaten izmirde çok seçenek yok canım..

arkadaşım öncelikle hakkında hayırlısı olsun.bende bu ay aşılama yaptım şafak sayanlardanım ben puregon iğne kullandım kutusu275tl ama 200tl ye indirttik 3 kutu kullandım bırde ovıtrelle catlatma iğnesi oda80tl hastanayede 650tl idi 600e indirdik birde aşılama sonrası kullanılan bir jel var oda75tl yanı toplam malıyetı 1500-1600 hastanese istanbul beylikdüzü medicana ya gidiyorum selman laçin çok iyi bir doktor arastır istersen çok konustum galiba umarım yardımcı olabılmısımdır :)))

evet windycim ama 35 yumurtam var tam 35 göztepe yani valla doktor dio özge hanım kiminde 1 yumurta bile olmuyo dio sizin şansınız var en azından dio biri büyümezse biri büyür dio nitekim baya büyüdüler

jollycim vala bende şoklardayım ne yaptıgımı bilmiyorum ama bencede böylesi ii oldu cünkü asılama olmucaktı tüpe karar verdim 1 aydır nerdeyse ialc yiyorum tek sansım digerleri gibi cok yüksek dozlar yüklenmicek bana zaten sonuna geldik haftaya olurum heralde ama korkuyorum bi yandan ama umutluyum tabi tecrubelerimi paylasıcam sizlerle yazıcam gün gün 4000tl doktora verdik artı ilaclar ama benim ilaclara asılama icin baslamam maliyeti azalttı haliyle zaten 1500 ü gecmişti en fazla 1000 tl daha gider ıvırı zıvırı 7000tl olcak yani ben aslında hazır diildim biraz kilo vermek istiyordum yumurtalıklar icin ama doktor tüp bebekte asılama gibi kilonun cok önemi yok sonucta dısarda döllicez dedi şansınız daha cok dedi öyle olunca ondada rahatladım şimdi salı gününü bekliyorummmmm

doktorun kim canım bende izmirdeyim benim doktorum bülent gülekli

benim doktorum sühendan cebeci..smyrnada yapıldı aşılamam..bu olmazsa direk mikroenjeksiyon yaptırıcam ..KENT için çok iyi diyorlar..belki oraya yaptırırım..dokuzeylülde yapıldığını bilmiyordum..ama zaten bana çok uzak orası..ulaşım zor olur..hayırlısı olsun canım..

cok saolun kızlar ısallahh dualarınız kabul olur asılamalarınız tutar,benım kendıme bı butce ayarlamam lazım ne ne kadar tutar bılmıyorum kı halıyle anlamıyorum,,,bende esenyurt beylıkduzu tarafında oturuyorum,dedıgın doktoru arastırayım valla yakın aslında,senı takıp etmek ısterım ıznın olursa surecleerı nasıl ogrenmıs olurum..bu arada muayenesı nasıl ılgılımı cnm ve nekadar selman lacının.. Saolun kızlar dualarım sızınle

Kesinliklee. Hazır o kadar ilacı almışken vazgeçmemekle iyi yapmışsınn. Bende bu yollarda geçicek biri olaraktan sabırsızlıkla haberlerini bekliyorumm:))Olsun bebik gelsinde kiloyu doduktan sonra peşinde koştururken verirsin inşallah

ERCELF canım çok sevindim durumuna..inşallah 2012 bizim hamile yılımız olsun..yalnız senin doktor pek bir bilgili ve ilgili geldi bana çok güzel..nerde aşılaman yapılıyor canım merak ettim?

canım ben istanbul anadolu yakasına yakınım o yüzden kaynarca daki nene hatun hastanesinin tüp bebek merkezine gidiyorum 3 aydır.ilk ay tanışma ayıydı zaten iğne kullandık yine direnç gösterdi yumurtam zorla 16 mm oldu 20. günümde çatlatma iğnesi oldum ve tutmadu tabi adet oldum 2. ayımda gene gittik o yumurta atılmamış folikül kisti olmuş o ay diane35 kullandım ve bu ay kist gitmişti başladık işte tedaviye.ben de çelişkiler yaşadım ama çok güveniyorum doktoruma da ekibine de kendimi teslim etmiş durumdayım özellikle cumartesi gününden sonra güvenim tamamen oturdu.ilgililer herşey çizelgeme not ediliyor hiçbişeyi ben aklımda tutmak zorunda değilim gerekli açıklamayı yapıyor zaten muayne sırasında hemşiresine not aldırıyor folikülün boyutlarını rahim duvarının kalınlığını falan ben de duyuyorum anlıyorum ama açıklama da yapıyor tüm sorularıma cevap alıyorum.öyle işte canım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın.

ozge cim salı mı toplanıcak yumurtaların hadi bakalım belki de böylesi iyi olucak senin için.çok masraflı canım ya Allah yardımcınız olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…