canım ben istanbul anadolu yakasına yakınım o yüzden kaynarca daki nene hatun hastanesinin tüp bebek merkezine gidiyorum 3 aydır.ilk ay tanışma ayıydı zaten iğne kullandık yine direnç gösterdi yumurtam zorla 16 mm oldu 20. günümde çatlatma iğnesi oldum ve tutmadu tabi adet oldum 2. ayımda gene gittik o yumurta atılmamış folikül kisti olmuş o ay diane35 kullandım ve bu ay kist gitmişti başladık işte tedaviye.ben de çelişkiler yaşadım ama çok güveniyorum doktoruma da ekibine de kendimi teslim etmiş durumdayım özellikle cumartesi gününden sonra güvenim tamamen oturdu.ilgililer herşey çizelgeme not ediliyor hiçbişeyi ben aklımda tutmak zorunda değilim gerekli açıklamayı yapıyor zaten muayne sırasında hemşiresine not aldırıyor folikülün boyutlarını rahim duvarının kalınlığını falan ben de duyuyorum anlıyorum ama açıklama da yapıyor tüm sorularıma cevap alıyorum.öyle işte canım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın.
ozge cim salı mı toplanıcak yumurtaların hadi bakalım belki de böylesi iyi olucak senin için.çok masraflı canım ya Allah yardımcınız olsun inşallah..
cok saolun kızlar ısallahh dualarınız kabul olur asılamalarınız tutar,benım kendıme bı butce ayarlamam lazım ne ne kadar tutar bılmıyorum kı halıyle anlamıyorum,,,bende esenyurt beylıkduzu tarafında oturuyorum,dedıgın doktoru arastırayım valla yakın aslında,senı takıp etmek ısterım ıznın olursa surecleerı nasıl ogrenmıs olurum..bu arada muayenesı nasıl ılgılımı cnm ve nekadar selman lacının.. Saolun kızlar dualarım sızınle
canım 4aydır tedavı goruyorumlomen catlatma ıgnesı oldum 2 defa ama tutmadı malesef..bu ay doktorun bana dedıgı ocak ayında genophene dıye bır ıgne varmıs fıyatı 300tl artı tahlıl klomen derken catlatma ıgnesı 500u bulur o yuzden mantık yurutmek gerekırse asılama yapıp sansımı denemem daha mantıklı dıye dusunuyorum sencede o kadar masraf yapıcagıma ıgnelerle aslıma yapmalımıyım kı ...tesekkur ederım cnm cevabını beklıyırumtabiki canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım selman bey çok iyi ilgili bir doktor bende daha önce izmirde yaşıyordum oradaki doktorumun tavsiyesiyle buldum selman laçini fiyat olarak da ilk görüşme ücretsiz randevu alman lazım. doktor sonrasında seni yönlendiriyor ne yapılması konusunda. eğer aşılama veya tüp bebeğe karar verilirse fiyatları paket şeklinde yani aşılama 950tl tüp bebek3.500 o süreçte muayene ücreti vermiyorsun ssadece aşılama veya tüp bebeğin parasını veriyorsun normal muayene ücreti180tl ssk varsa 150tl ama benim tavsiyem madem esenyurttasın ilk önce devlet hastanesine gidip hormon tahlillerini smear vs yaptır çünkü bunlar yoksa doktor istiyor bu durumda medicana da yaptırırsan maliyeti yüksek olur. daha önce bebek tedavisinde bulundun mu canım
canım 4aydır tedavı goruyorumlomen catlatma ıgnesı oldum 2 defa ama tutmadı malesef..bu ay doktorun bana dedıgı ocak ayında genophene dıye bır ıgne varmıs fıyatı 300tl artı tahlıl klomen derken catlatma ıgnesı 500u bulur o yuzden mantık yurutmek gerekırse asılama yapıp sansımı denemem daha mantıklı dıye dusunuyorum sencede o kadar masraf yapıcagıma ıgnelerle aslıma yapmalımıyım kı ...tesekkur ederım cnm cevabını beklıyırum
bencede canım diğerine göre aşılama banada daha uygun geldi ama dediğim gibi sen önce selman beyle bi görüş yada baska bır doktorla uygun tedavıyı onlar belırlerler bak medicana nın sitesine girip selman beye soru sorabılıyorsun onlar senı arayıp bılgılendırıyolar.ayrıca senın olmamasının sebebı bellı mı ?
ayrıca bende daha önce devlet hastanesine gidip 2 kez klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama olmadı doktor da hiç uğraşma direkt aşılama yada tüp bebek yap dedi ama gecen yıl sadece bır kutu klomenle catlatma ıgnesı ultrason takıbı bıle yaptırmadan hamıle kalmıstım erken dogum oldu da bu yıl klomen işe yaramadı(
canım cok gecmıs olsun..ısallah asılaman tutar cnm..bızım olmaması ıcın hıcbır sorun yok cnm esımınde benımde degrlerımız ıyı..ben randevu aldım yarın devlet hastanesıne ,ıdrarda yanmam var,ıyı degılım kadın doguma gıdıcem smear testı ıstıcem,hormon testı yaptırıcam,selman beyı arastırıcam senın ısallah tutarda banada umuut olursun cnm ısallaaah
inşallah cnm son 7 gun bakalım tutucakmı. smear vs iyi olur aşılamaya başlarken bir daha ugrasmazsın onlarla sen esenyurt köyiçinde mi oturuyorsun
Merhaba,
İlk önce rahim filmi çekilmesi gerekiyor. Eger her iki tüpün tıkalı ise aşılamanın kesinlikle faydası olmayacaktır. Buda boşu boşına maliyet zaman ve en önemlisi umutlanıp hayal kırıklıgı yaşamana sebep olacaktır. Benim tedaviye başlamadan önce rahim filmim çekildi.
ben hangi doktora gitti isem hiç birisi istemedi, hatta sprdum çekmiyecez mi yok dediler, tüplerin iyi tahminini başka yerden başka şekilde bilebiliyolar mı ki ? aklım karışıyo walla
Rahim filminden başka bir yöntemle tüplerin açık olup olmadıgını tespit edemezler. Rahim filmi tüplere verilen boyalı bir ilaç sayesinde çekiliyor. Bu sayede tüplerin tıkalımı değilmi tespit ediliyor. Devlet hastanesinde ücretsiz çektire bilirsin.Özelde biraz maliyetli.
artık uzun süredir tedavi olduğum için rahim filmininde nasıl yapıldığını biliyorum ve korkuyorumda isterlerse rahim filmi nasıl çektiririm diye çünkü bazılarında çok ağrı oluyormuş, anestezili mi yaptırsam dedimde kendime, bide ben biraz daha bekleyeceğim bakalım kan tahlili felan için süprizli gelsin bakalım heyecanlı olsun :)
canı msen bence doktorunu degiştir rahim filmi cektirilmeden asılama yapmak afedersin ama tamamen dolandırıcılık gibi bişi ya tüplerinde sorun varsa bilemezsinki bosuna hem para hem ilaç yiyosun birsürü bence hemen degiştir doktorunu ama belkide bebegin senledir kim bilirhangi şehirdesin doktorun kim
kızlar merhaba
bugün aşılamanın 13. günü :) çok heyecanlı bir durum walla :)
bişiy soracağım kızlar ben 3,5 yıldır sürekli doktorlara gidiyorumda hiç biri bana rahim filmi çektirmedi nedense bu doktorumada bayadır gidiyorum kadın ısrarla yöntemleri deniyor rahim filmi istemiyor, sizlerdede aşılamadan önce rahim filmi çekildide mi yapıldı yoksa direk aşılamamı, benimle paylaşırsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?