Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla canım cok masraflı cidden allahtan birikim yapmıstım ben evlendigimizden beri ev kredisi almıstık evlendigimizde o da bitti şükür pek sorun olmadı bize ama yinede ciddi paralar ilaclar cok tuttu bide artık sonu ii olsun dyorum hamama giren terler misali gözümü kapattım

tabiki canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım selman bey çok iyi ilgili bir doktor bende daha önce izmirde yaşıyordum oradaki doktorumun tavsiyesiyle buldum selman laçini fiyat olarak da ilk görüşme ücretsiz randevu alman lazım. doktor sonrasında seni yönlendiriyor ne yapılması konusunda. eğer aşılama veya tüp bebeğe karar verilirse fiyatları paket şeklinde yani aşılama 950tl tüp bebek3.500 o süreçte muayene ücreti vermiyorsun ssadece aşılama veya tüp bebeğin parasını veriyorsun normal muayene ücreti180tl ssk varsa 150tl ama benim tavsiyem madem esenyurttasın ilk önce devlet hastanesine gidip hormon tahlillerini smear vs yaptır çünkü bunlar yoksa doktor istiyor bu durumda medicana da yaptırırsan maliyeti yüksek olur. daha önce bebek tedavisinde bulundun mu canım

ozge cim salı mı toplanıcak yumurtaların hadi bakalım belki de böylesi iyi olucak senin için.çok masraflı canım ya Allah yardımcınız olsun inşallah..[/QUOTE]
yok canım salı diil salı kontrol var büyük ihtimal catlatma vururum die düsünüyorum 16 17 mm yeterliymiş cünkü tüptede 36 saat sonra yumurta toplanacak duruma göre 3 yada 5 gün sonra transfer olacakmıs bakalım bende yabancıyım konuya kızlara soruyorum habire benim tek avantajım hep asılama die yöneldim tüp bebek stresi yapmadım su anda şaşkınım zaten pek anlamıyorum tek narkozdan korkuyordum kızlar acıkladı rahatladım şimdi iyiyim

canım 4aydır tedavı goruyorumlomen catlatma ıgnesı oldum 2 defa ama tutmadı malesef..bu ay doktorun bana dedıgı ocak ayında genophene dıye bır ıgne varmıs fıyatı 300tl artı tahlıl klomen derken catlatma ıgnesı 500u bulur o yuzden mantık yurutmek gerekırse asılama yapıp sansımı denemem daha mantıklı dıye dusunuyorum sencede o kadar masraf yapıcagıma ıgnelerle aslıma yapmalımıyım kı ...tesekkur ederım cnm cevabını beklıyırum

bencede canım diğerine göre aşılama banada daha uygun geldi ama dediğim gibi sen önce selman beyle bi görüş yada baska bır doktorla uygun tedavıyı onlar belırlerler bak medicana nın sitesine girip selman beye soru sorabılıyorsun onlar senı arayıp bılgılendırıyolar.ayrıca senın olmamasının sebebı bellı mı ?

ayrıca bende daha önce devlet hastanesine gidip 2 kez klomen ve catlatma iğnesi kullandım ama olmadı doktor da hiç uğraşma direkt aşılama yada tüp bebek yap dedi ama gecen yıl sadece bır kutu klomenle catlatma ıgnesı ultrason takıbı bıle yaptırmadan hamıle kalmıstım erken dogum oldu da bu yıl klomen işe yaramadı (

canım cok gecmıs olsun..ısallah asılaman tutar cnm..bızım olmaması ıcın hıcbır sorun yok cnm esımınde benımde degrlerımız ıyı..ben randevu aldım yarın devlet hastanesıne ,ıdrarda yanmam var,ıyı degılım kadın doguma gıdıcem smear testı ıstıcem,hormon testı yaptırıcam,selman beyı arastırıcam senın ısallah tutarda banada umuut olursun cnm ısallaaah

inşallah cnm son 7 gun bakalım tutucakmı. smear vs iyi olur aşılamaya başlarken bir daha ugrasmazsın onlarla sen esenyurt köyiçinde mi oturuyorsun

inşallah cnm son 7 gun bakalım tutucakmı. smear vs iyi olur aşılamaya başlarken bir daha ugrasmazsın onlarla sen esenyurt köyiçinde mi oturuyorsun

ayy merakla bekliyorum canım işallahhhh tutar..dua edicem senin için...çok mutlu olurum canım...ben esenyurt depo duragı var hani anadolu hastanesi var oralardayım canım..2,5 yıl oldu evleneli..eyüp tarafından geldim buralara ..ama çok sükür alıstım..sen nerde oturuyon canım..

Hayırlı Haftalar arkadaşlar. Sonuçları almak için şafak 5 kaldı. Fakat zannedersem hamile degilim. Aşılamadan sonraki vucudumdaki tüm şişlik gitti bel agrım kesildi. Şimdi cuma günü kan tahlili yaptırsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum. Bu günde eşimle benim evlilik yıldönümüz ona güzel bir haber vermeyi okadar çok istiyorum ki..... Lütfen benide duvalarınızdan eksik etmeyim..

kızlar merhaba

bugün aşılamanın 13. günü :) çok heyecanlı bir durum walla :)

bişiy soracağım kızlar ben 3,5 yıldır sürekli doktorlara gidiyorumda hiç biri bana rahim filmi çektirmedi nedense bu doktorumada bayadır gidiyorum kadın ısrarla yöntemleri deniyor rahim filmi istemiyor, sizlerdede aşılamadan önce rahim filmi çekildide mi yapıldı yoksa direk aşılamamı, benimle paylaşırsanız sevinirim :)

Merhaba,

İlk önce rahim filmi çekilmesi gerekiyor. Eger her iki tüpün tıkalı ise aşılamanın kesinlikle faydası olmayacaktır. Buda boşu boşına maliyet zaman ve en önemlisi umutlanıp hayal kırıklıgı yaşamana sebep olacaktır. Benim tedaviye başlamadan önce rahim filmim çekildi.

ben hangi doktora gitti isem hiç birisi istemedi, hatta sprdum çekmiyecez mi yok dediler, tüplerin iyi tahminini başka yerden başka şekilde bilebiliyolar mı ki ? aklım karışıyo walla

ben hangi doktora gitti isem hiç birisi istemedi, hatta sprdum çekmiyecez mi yok dediler, tüplerin iyi tahminini başka yerden başka şekilde bilebiliyolar mı ki ? aklım karışıyo walla

Rahim filminden başka bir yöntemle tüplerin açık olup olmadıgını tespit edemezler. Rahim filmi tüplere verilen boyalı bir ilaç sayesinde çekiliyor. Bu sayede tüplerin tıkalımı değilmi tespit ediliyor. Devlet hastanesinde ücretsiz çektire bilirsin.Özelde biraz maliyetli.

artniyez bende 16.12.2011 de aşılama yaptırdım seninki artık kan tahlilinde belli olur. Test yaptırdınmı? Benimde cumaya yaptırmam lazım ama yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ...

artık uzun süredir tedavi olduğum için rahim filmininde nasıl yapıldığını biliyorum ve korkuyorumda isterlerse rahim filmi nasıl çektiririm diye çünkü bazılarında çok ağrı oluyormuş, anestezili mi yaptırsam dedimde kendime, bide ben biraz daha bekleyeceğim bakalım kan tahlili felan için süprizli gelsin bakalım heyecanlı olsun :)

canı msen bence doktorunu degiştir rahim filmi cektirilmeden asılama yapmak afedersin ama tamamen dolandırıcılık gibi bişi ya tüplerinde sorun varsa bilemezsinki bosuna hem para hem ilaç yiyosun birsürü bence hemen degiştir doktorunu ama belkide bebegin senledir kim bilir hangi şehirdesin doktorun kim

ben ankaradayım, bu doktoruda araştırdım, bu sitede de çok tavsiye eden oldu da başladım, dr. nesrin FENER duydun mu bilmem, Ankara da 29 MAYIS Hastanesine gidiyorum, ayrıca şu zamana kadar bi çok doktora gittim, bütün testleri yaptılar (rahim filmi hariç) eşimde de bende de sorun yok dediler, sadece benim yumurtalar çatlamıyomuş, onunda çaresi var hellederiz deyip bu aşamaya getirdiler işte, bir bildikleri vardır diyorum ama inşallah bebişim benledir :)

canım slm.seninle aynıyız bugün benim aşılamamında 13.günü.aşılamam 14 aralıkta yapıldı.ama benim bel ağrım karın ağrım geçti.sadece göğüslerim ağrıyor oda kullandığım iğnelerin etkisindendir.banada aşılama yaptırmadan önce rahim filmi çekildi.özel doktoramı gidiyorsun onlar biraz oyalıyorlar.ama hastane ilk olarak rahim filmi istiyor.sen nezaman test yaptırmayı düşünüyorsun benim pek cesaretim yok.bundan 4-5 ay önce özel bi doktora gidiyordum aşılama değilde sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullandırttı eşinle birlikte ol dedi.ilacın etkisiyle adetim tam 17 gün gecikti kan testinde ne var nede yok değerler sınırda.tabi 17 gün sonra adet olunca hüsrana uğradım.şimdi korkuyorum aynı şeyleri yaşıcam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…