canım seni çok iyi anlıyorum ama buna en iyi kararı eşinle konuşarak verebilirsin onun fikrini al bence.biyandanda aşılama yaptırmazsam içimde kalır diyorsan aşılamayla daha iyi olacağını düşünüyorsan psikolojik olarak bile bu seni çok etkiler.yaptır aşılamanı kurtul.beyninde soru işareti kalmasın.biliyorsun hamilelikte psikoloji çok önemli.çünkü vücudu beyin yönetiyor sen aşılamada bebek daha iyi tutunur diyorsan sen buna inanıyorsun ve vücudun öyle yönlenir.doğal gebeliktede tam tersi.canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.öncelikle allah hayırlı ve sağlıklı bebek olmasını nasip etsin.
canım senin aşılamaya yönelmendeki sebep neydi eşinde sorun var mı?benim de yapılacak aşılamam çarşamba ama doktor doğal da deyebilirsiniz dedi benim eşimin sperm değerleri normal mayıs ayında da doğal yoldan hamile kalmıştım yumurtamın ilk geliştiği ay o yüzden kararsız kaldım açıkçası.aşılama olunca daha iyi tutunur mu?
canım bende pco var esimşn spermleri cok cok ii ama pco mahvedio olayı asılamanın tek farkı yolu kısaltmak baska bi farkı yok senin yumurtalar zaten büyüyosa tek farkı yolu kısaltmak olacak bence kendinde deneyebilirsin
ayy merakla bekliyorum canım işallahhhh tutar..dua edicem senin için...çok mutlu olurum canım...ben esenyurt depo duragı var hani anadolu hastanesi var oralardayım canım..2,5 yıl oldu evleneli..eyüp tarafından geldim buralara ..ama çok sükür alıstım..sen nerde oturuyon canım..
arkadaşlar bende aşılama yolcusuyum 31 aralıkta olucak kısmetse şuanda gonal-f kullanıyorum 15tane yumurtam oldu fazla uyarılıyo ilaçlarla ilaçsızda hiç oluşmuyo, bukadar çok istenilen durum değilmiş aşılamada böyle olan varmı ve hamile kalan inşallah 2012 uğurlu gelir ve bebeklerimize kavuşuruz Allah herşeyi sırasına göre yaratmış bize düşen sabır edip ondan istemek lütfen arkadaşlarım isyan etmeyin dua edin mevlam görelim neyler neylerse iyi eyler ...
Hayırlı Haftalar arkadaşlar. Sonuçları almak için şafak 5 kaldı. Fakat zannedersem hamile degilim. Aşılamadan sonraki vucudumdaki tüm şişlik gitti bel agrım kesildi. Şimdi cuma günü kan tahlili yaptırsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum. Bu günde eşimle benim evlilik yıldönümüz ona güzel bir haber vermeyi okadar çok istiyorum ki..... Lütfen benide duvalarınızdan eksik etmeyim..
kızlar merhaba
bugün aşılamanın 13. günü :) çok heyecanlı bir durum walla :)
bişiy soracağım kızlar ben 3,5 yıldır sürekli doktorlara gidiyorumda hiç biri bana rahim filmi çektirmedi nedense bu doktorumada bayadır gidiyorum kadın ısrarla yöntemleri deniyor rahim filmi istemiyor, sizlerdede aşılamadan önce rahim filmi çekildide mi yapıldı yoksa direk aşılamamı, benimle paylaşırsanız sevinirim :)
ya bende 3 yıldır nerdeyse gidiyorum hastanelere benden de rahim filmi istemedi hiç bi doktor ama gecen yıl klomenle bir gebeliğim olmustu sımdı asılama ıcın gıdınce doktor farklı bır ultrason cıhazıyla baktı tüplerin tıkalı degıl dedı bızde yatırdık asılamayı bakalım Şafakkk 6 :))
ya bende 3 yıldır nerdeyse gidiyorum hastanelere benden de rahim filmi istemedi hiç bi doktor ama gecen yıl klomenle bir gebeliğim olmustu sımdı asılama ıcın gıdınce doktor farklı bır ultrason cıhazıyla baktı tüplerin tıkalı degıl dedı bızde yatırdık asılamayı bakalım Şafakkk 6 :))
canım valla ben ultrasyon cihazıyla tüpleri gören bi doktor tanımadım burdan kimsede tanımadı bence öyle kolay teknigi olsa ugrasırmı doktorlar rahim filmi die ben ona inanmadım canum bence sen önceden hamile kaldıgını söylediysen hocaya tüplerin zaten acıktır acık olmasa hamile kalamazdın bunu bildigi icin öylesine kapalı diil demiştir hsg öncesi rahim acılıo icine sıvı sıkılıo sonrasında kullanmak gereken ilaclar var falan baya zor bişi hsg agrılı ve teferruatlı bi işlem bu kadar kolay anlasılıyorsa tüm doktorlar onu tercih ederdi ultrasyonla tüplerin durumu anlasılamaz
ayyy canımmm yaaa o nasıl bir ultrason cihazıdır yaaa, sen hangi şehirdesin ve o cihazın adını bana öğrenir misin bi soruştursam burdan ben ankaradayım, ne olur cevap yaz
ayyy kızlar yaaa tüp bebek topiginde arkadasların transferi olmus cogunun bebeklerim karnımda diolar sonucta canlı onlar yaaaa ay tuhaf bişi yaaa alcaklar bebeleri karnıma koycaklar canlı birer hücre onlarda tasıcam onları 10 gün sonra ya ölcekler ya yola devam etces inşallah benle kalırlar bol bol konus diolar beni bırakma gitme die ay tuhaf oldum:2::26:
kızlar bu arada bi topicte eski test yöntemleri vardı denemiş kızlar cidden olmus hamile iseniz karbonatın üstüne idrarınızı dökünce hemen köpürüyormus
Ayy cidden çok garip duygudurr . Seninde bebişleringöbüşüne konması yakın desnee:) Cnm ya bişey sorucam. Tüp bebek ile ilgili en son 2010 'da sanırım değişiklik oldu demişlerdi. Artık sadece 1 embriyo koyulcak felan. Sen dr'una hiç sordun mu ? 3. tüp bebek denemesinden sonra 2 tane transfer ediliyomuş. Gerçi dr 'lar ne kadar uyuyodur onu bilmiyorum :)
valla canım cihazın adını bilmyorum zaten görmedim de cihazı doktor sadece söyledi farklı bir ultrason şekliyle kanalların açık olup olmadıgına bakıcaz diye hafıften de acıdı ama istersen gidince sorarım ben istanbuldayım doktorumun videoları falanda var ünlü bir doktor SELMAN LAÇİN
ilginç yaa acaba doğrumu hamile değilsek köpürmüyormuymuş bende sabırsızlanıyorum bır an once öğrenmek için evde karbonat da kalmamış ki yapayım
bitane daha var ama tam emin diilim googlede arat bulursun işiceksin bi kaba sonra üstüne limon damlatcandibe cökerse hamilesin yada çökmezse ondan emin diilim canım komik gelio banada ama yapılıyomusss
canım benim doktorumda bülent gülekli sürekli tvde ayrıca ilk ilacsız tüp bebegi yapan kişi sürekli yurtdısında öyle bişi olsa yurtdısında görür uygulardı bence bu işte bi yanlıs var hala aynı kanıdayım ben
ayyy güldürdün beni cnm ya Allahda seni güldürsün komik falan ama sabırsızlanıyoruz biz anne adayları ,kim ne derse onu yapıyoruz şimdi 6 gün gecermi ya bazen diyorum ki öyle bişey olsa da ben test gününe kadar uyusam hiç uyanmasam test günü hemencicik gemiş olsa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?