kıyamam haklısın bende bi asılama yaptırdım cok zordu ama tutmadı ikincidede hepsi büyüdü tüpe döndü iş benimki daha zor en cokta su yumurta toplamadan tırsıyorum
yumurta toplanırken anestezi verilmiyormu canım ya banada doktor tüp bebeği önerdi şansı daha yüksek diye ama ben yinede bi aşılamayı denemek istedim senin transfer ne zaman yapılcak
verilio ama ben korkuyorum yinede valla sanırım persembe toplanır yumurtalar 5 gün icinde transfer olur die düsünüyorum evet tüpte sans cok bencede
valla canım cihazın adını bilmyorum zaten görmedim de cihazı doktor sadece söyledi farklı bir ultrason şekliyle kanalların açık olup olmadıgına bakıcaz diye hafıften de acıdı ama istersen gidince sorarım ben istanbuldayım doktorumun videoları falanda var ünlü bir doktor SELMAN LAÇİN
ayyy kızlar yaaa tüp bebek topiginde arkadasların transferi olmus cogunun bebeklerim karnımda diolar sonucta canlı onlar yaaaa ay tuhaf bişi yaaa alcaklar bebeleri karnıma koycaklar canlı birer hücre onlarda tasıcam onları 10 gün sonra ya ölcekler ya yola devam etces inşallah benle kalırlar bol bol konus diolar beni bırakma gitme die ay tuhaf oldum:2::26:
slm arkadfaşdaşlar..bugün tahlil yapyım ve hamileyimmm hala inanamıyorum..2. aşılamamdı bu.rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin...hepimizin yardımcısı olsun
slm arkadfaşdaşlar..bugün tahlil yapyım ve hamileyimmm hala inanamıyorum..2. aşılamamdı bu.rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin...hepimizin yardımcısı olsun
çok teşekkür ederim cnm.aşılamadan 14 gün sonra tahlil yaptım.daha şimdi öğrendim sonucu belirtilere gelince çok bi belirtisi olmadı ama aşırı kabızlık vardı bende birde sağ kasığım ilk bir hafta çok ağrıdı birde insanın içine doğuyo.çok mutluydum bu aşılamada...rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin.çok dua edicem sizee
Günaydın kızlar,
Günler azaldıkça beni bir stres alıyor.Test zamanı olumsuz bir sonuç ile karşılaşmaktan korkuyorum. İşyerinden izin almak zaten tam anlamıyla bir çile.Yıllık iznimden düşüldü halde bi ton laf işitiyorum.. Allah kimseyi vicdansız insanların marhemetine bırakmasın((
canım valla ben ultrasyon cihazıyla tüpleri gören bi doktor tanımadım burdan kimsede tanımadı bence öyle kolay teknigi olsa ugrasırmı doktorlar rahim filmi die ben ona inanmadım canum bence sen önceden hamile kaldıgını söylediysen hocaya tüplerin zaten acıktır acık olmasa hamile kalamazdın bunu bildigi icin öylesine kapalı diil demiştir hsg öncesi rahim acılıo icine sıvı sıkılıo sonrasında kullanmak gereken ilaclar var falan baya zor bişi hsg agrılı ve teferruatlı bi işlem bu kadar kolay anlasılıyorsa tüm doktorlar onu tercih ederdi ultrasyonla tüplerin durumu anlasılamaz
Merhaba,AMİN. sen de mi tüp bebek yaptırdın canım ben lucrin kullanıorum 5gündür ama sanki bişeyler eksik sadece 1 ilaçla tedavi olur mu? anlamadım :S hayırlısı olsun inşallar
kızlar yardımınıza ihtiyacım var buradaki aşılama yaptıran herkes neden aşılama yaptırıyor.eşinde problem olduğu için mi yoksa eşinde problem olmasa da doğal yolla hiç hamile kalamadığı içinmi?
ben mayıs ayında klomen+ovitrelle ile yumurtamın ilk geliştiği ayda hemen hamile kalmıştım doğal yoldan eşimde problem yok çok şükür. ama 8 haftalık düşük oldu rahim yapımdan dolayı düşük yapma ihtimalim her zaman var zaten.
şimdi 18 mm bir yumurtam var akşam 23 de ovitrelle vurulucam çarşamba günü 8de aşılama için gidicez.
ama doktor kararı bize bıraktı.yani baştan söyledi aşılama olucak diye daha çok ümit bağlamayın bunu normal bir ilişki gibi düşünün dedi sadece spermler yıkanıyor ve yolu kısaltılıyor dedi madden sizi yormicaksa yapalım aşılama dedi.ama daha önce doğal yolla gebe kalmış bir insan olarak düşünmeye başladım şimdi zaten rabbim bir sistem oturtmuş gidip kalitesiz hareketsiz sperm yumurtayı dölleyemiyor.hızlısı hareketlisi gidip döllüyor eşimde de sorun olmadığı için doğala mı bıraksak dedik.
bi yandan daha mı iyi olur aşılama daha mı iyi tutunur diyoruz buna bir etkisi var mı aşılamanın bilmiyorum.bana akıl verirmisinizzz....[/
arkadaşım ben de temmuz 2010 da doğal yolla ikizlere hamile kaldım ama 10 haftalık sonlandı gebeliğim.sonra 1 yıl yumurta takibinden sonra ekim ve kasım 2011 de aşılama oldu ama tutmadı.eşimde hiç bi sorun yok.bende polikistik over var.doktorum aşamaları anlatırken 2 aşılamadan sonra tüp bebek dedi..ben 5 yıllık evliyim.2,5 yıldır korunmuyorum.biran önce sonuca ulaşmak istiyo insan artık.çünkü maddiyi geçtim manevi olarak yoruluyosun.senin doğal yolla oluyosa tüp kesin tutar dedi doktorum.bu bi kaç ay ara verdik.klomen içtim ben de.ovitrelle de oldum geçen ctesi.bu ay da 3 yumurta oluştu.bakalım kısmet.hepimizin hakkında hayırlısı..
kızlar yardımınıza ihtiyacım var buradaki aşılama yaptıran herkes neden aşılama yaptırıyor.eşinde problem olduğu için mi yoksa eşinde problem olmasa da doğal yolla hiç hamile kalamadığı içinmi?
ben mayıs ayında klomen+ovitrelle ile yumurtamın ilk geliştiği ayda hemen hamile kalmıştım doğal yoldan eşimde problem yok çok şükür. ama 8 haftalık düşük oldu rahim yapımdan dolayı düşük yapma ihtimalim her zaman var zaten.
şimdi 18 mm bir yumurtam var akşam 23 de ovitrelle vurulucam çarşamba günü 8de aşılama için gidicez.
ama doktor kararı bize bıraktı.yani baştan söyledi aşılama olucak diye daha çok ümit bağlamayın bunu normal bir ilişki gibi düşünün dedi sadece spermler yıkanıyor ve yolu kısaltılıyor dedi madden sizi yormicaksa yapalım aşılama dedi.ama daha önce doğal yolla gebe kalmış bir insan olarak düşünmeye başladım şimdi zaten rabbim bir sistem oturtmuş gidip kalitesiz hareketsiz sperm yumurtayı dölleyemiyor.hızlısı hareketlisi gidip döllüyor eşimde de sorun olmadığı için doğala mı bıraksak dedik.
bi yandan daha mı iyi olur aşılama daha mı iyi tutunur diyoruz buna bir etkisi var mı aşılamanın bilmiyorum.bana akıl verirmisinizzz....[/
arkadaşım ben de temmuz 2010 da doğal yolla ikizlere hamile kaldım ama 10 haftalık sonlandı gebeliğim.sonra 1 yıl yumurta takibinden sonra ekim ve kasım 2011 de aşılama oldu ama tutmadı.eşimde hiç bi sorun yok.bende polikistik over var.doktorum aşamaları anlatırken 2 aşılamadan sonra tüp bebek dedi..ben 5 yıllık evliyim.2,5 yıldır korunmuyorum.biran önce sonuca ulaşmak istiyo insan artık.çünkü maddiyi geçtim manevi olarak yoruluyosun.senin doğal yolla oluyosa tüp kesin tutar dedi doktorum.bu bi kaç ay ara verdik.klomen içtim ben de.ovitrelle de oldum geçen ctesi.bu ay da 3 yumurta oluştu.bakalım kısmet.hepimizin hakkında hayırlısı..
inşallah gebesindir canım ben de doğal hamile kaldım yumurta olunca sorun yok yani önemli olan bende de yumurtamın gelişmesi geliştiği ay hemen hamile kalmıştım ama sonlandı işte 8 haftalık benim de eşimde sorun yok ama bir de böyle deneyelim dedik çünkü ben de kürtajdan 8 ay geçti hala hamile kalamadım insan hamile olmak istiyor biran önce hazır yumurtam gelişmişken şansı arttırmak istiyoruz gerçi doğal ilişkiden farkı yok onda şansınız neyse aşılamada da o diyor doktorum ama işte bakalım belki daha iyi tutunur düşük olmaz hayırlısını diliyorum.eğer olmazsa bu ay rapor çıkartıcam ben de çünkü maliyetli oluyor çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?