Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıyamam haklısın bende bi asılama yaptırdım cok zordu ama tutmadı ikincidede hepsi büyüdü tüpe döndü iş benimki daha zor en cokta su yumurta toplamadan tırsıyorum

yumurta toplanırken anestezi verilmiyormu canım ya banada doktor tüp bebeği önerdi şansı daha yüksek diye ama ben yinede bi aşılamayı denemek istedim senin transfer ne zaman yapılcak

yumurta toplanırken anestezi verilmiyormu canım ya banada doktor tüp bebeği önerdi şansı daha yüksek diye ama ben yinede bi aşılamayı denemek istedim senin transfer ne zaman yapılcak

verilio ama ben korkuyorum yinede valla sanırım persembe toplanır yumurtalar 5 gün icinde transfer olur die düsünüyorum evet tüpte sans cok bencede

verilio ama ben korkuyorum yinede valla sanırım persembe toplanır yumurtalar 5 gün icinde transfer olur die düsünüyorum evet tüpte sans cok bencede

canım inşallah gelicek bebişlerimiz bence hiç korkma anne olmak için her acıya dayanıyoruz.benim en korktugum şey normal dogumdu onuda yasadım aşılamada iğneleri asla kendim yapamam dedim onuda yaptım yumurta toplamadan mı korkucaz bence senin olucak bu ay hemde ikizzz inş

walla canım gidip sorsana cihaz nedir ne değildir birde doktorun videoları internette var mı bir araştırayım bakayım

Günaydın kızlar,

Günler azaldıkça beni bir stres alıyor.Test zamanı olumsuz bir sonuç ile karşılaşmaktan korkuyorum. İşyerinden izin almak zaten tam anlamıyla bir çile.Yıllık iznimden düşüldü halde bi ton laf işitiyorum.. Allah kimseyi vicdansız insanların marhemetine bırakmasın((

ay canım çok duygulandım şimdi demek 2 embriyo transfer edilicek ikiz olur belki öyle olursa da sonuna kadar taşımayı ve kucağına almayı nasip etsin. maden iki tane konulucak inşallah birisi tutar canım.bizim burda birisine yapılmıştı 36 yaşında sanırım 2 embriyo birisi tutmuştu zaten önce aza razı olmalısın ki Allah yüzünü güldürsün.bence tek olsun sağlıklı olsun inşallah tutar canım benim.ama sen içini rahat tut sakin ol Allah bilir işini herşeyde bir hayır vardır dersen için daha rahat olur.imanlı insanlar daha cesaretli oluyolar bence sen görevini yap gerisini rabbime bırak:)
benim de aşılama yarın olucak dün akşam 23 de kocacım yaptı çatlatma iğnemi.yarın sabah 8 de gelin dediler.33 saat olmuş oluyor heralde 1-2 saat sürse hazırlığı 35 yada 36. saatte olucak aşılamam normal mi sizce ya daha erken çatlarsa.bu arada merak ediyorum aşılama yapmadan önce tekrar bakıcaklar mı yumurta çatlamış mı diye?

kızlar günaydın aşılamasını olan tecrübeli arkadaşlara bişey danışmak istiyorum ben dün gece 23 de oldum çatlatma iğnemi yarın sabah 8 de gelin dediler yaklaşık 34 saat sonra yapılıcak aşılamam yani yumurtam 18 mm di umarım çok erken çatlamaz çünkü bugün böyle beklicez :)
bir de aşılamadan önce tekrar bakıyolar mı ultrasonla yumurta çatlamış mı diye?

slm arkadfaşdaşlar..bugün tahlil yapyım ve hamileyimmm hala inanamıyorum..2. aşılamamdı bu.rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin...hepimizin yardımcısı olsun

slm arkadfaşdaşlar..bugün tahlil yapyım ve hamileyimmm hala inanamıyorum..2. aşılamamdı bu.rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin...hepimizin yardımcısı olsun

Tebrik ederim arkadaşım darısı bizim başımıza. Aşılamamı olmuştun kaç gün sonra test yaptırdın. Kandamı idrardamı baktırdın birde belirti varmıydı hiç.. Off ne kadar çok şey sordum dimi :)

çok teşekkür ederim cnm.aşılamadan 14 gün sonra tahlil yaptım.daha şimdi öğrendim sonucu belirtilere gelince çok bi belirtisi olmadı ama aşırı kabızlık vardı bende birde sağ kasığım ilk bir hafta çok ağrıdı birde insanın içine doğuyo.çok mutluydum bu aşılamada...rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin.çok dua edicem sizee

canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah..benim için de dua et nolur 1 hafta kaldı sonucumu öğrenmeme...

AMİN. sen de mi tüp bebek yaptırdın canım ben lucrin kullanıorum 5gündür ama sanki bişeyler eksik sadece 1 ilaçla tedavi olur mu? anlamadım :S hayırlısı olsun inşallar

kızlar rahim filmini ben 400tl ye çektirdim siz ne kadar verdiniz devlet karşılamıyormuş dr. um beni bi laboratuvara götürdü başka semte ve orda çekti, hiç sesimi çıkarmadım aman tek olsun da ama saçma geldi çok:S

arkadaşlar meraba bende bir kere aşılama yaptırdım ama tutmadı. şimdi başka bi rahatsızlığım nedeniyle tedavi görüyorum. oyüzden biraz ara verdik bebek işine. eşimin sperm sayısı ve hareketlisi çok düşük. ben pco hastalığı hakkında bilgi almak istiyorum. doktorlar şimdiye kadar bana böyle bişeyden hiç bahsetmedi hormonlar yumuurta gelişimi güzel dediler ama benim adetlerim düzensiz , çok yoğun ve uzun sürüyor. her seferinde 10 gün sürüyo son ayda 14-15 gün filan sürdü. gerçi rahatsızlığımdan dolayı kullandığım ilaçtanda kaynaklanabilir bi operasyon geçirdim. acaba diyorum bende pcolu olabilirmiyim. olanlarınız varsa nasıl anladılar doktorlarınız. tahlil sonucundan filanmı. bu konuda hiç bişey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 2 ay sonra tekrar aşılama işlemlerine başlıycaz büyük ihtimalle (İnşAllah) ama bu kafamı çok karıştırıyo.

AMİN. sen de mi tüp bebek yaptırdın canım ben lucrin kullanıorum 5gündür ama sanki bişeyler eksik sadece 1 ilaçla tedavi olur mu? anlamadım :S hayırlısı olsun inşallar
Merhaba,

Ben aşılama oldum. Aşılamadan sonrada jel ve bir de Folidoce kullanıyorum.Allah kısmet ederse perşembe yada cuma kan testi yaptırıcam..Senin sorunun neydi? Ben tüm işlemlerimi devlet hastanesinde yaptırdım. Raporum oldu içinde ilaçların bir kısmını devlet bir kısmını ben ödedim. Rahim filmi ve diger testler için içinse hiç ücret ödemedim..

tebrik ederim çok güzel bir haber bize umut oldun senin kaçtane yumurtan vardı kaç mm iken çatlatma iğnesi oldun ve aşılaman iğneden kaç saat sonra oldu ve aşılamadan sonra bişey verdiler mi kullanman için çok soru sordum ama ben de yarın aşılama olucam da dua et bizim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…