bende 5 gün oldu aşılama yaptıralı çok umutluyum inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz ,günler geçmek bilmiyor ama burda okuduklarım ders oluyor bana erken tahlıl yaptırmayacagım .
iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldı sonrasında progestan jel coraspin ve folbiol kullandım.sadece şunu söylemek istiyorum.dinlenmek çok önemli.faydası ne kadar oldu bilmiyorum ama ben sürekli yattım...umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz...allah herzaman yardımcınız olsun.
bana herhangi bir jel vermedıler 1 hafta sonra kontrole cagrıldım persembe gunu gıdıcem belkı o zaman verırler ama hap daha mantıklı dıye dusunuyorum .
iyi akşamlar arkadaşlar.2. aşılamayı yaptıdım 24 kasımda.beta hcg değerlerim şöyleydi..
aşılamanın 12.günü 34
14.günü 71.4
21.gün 1118
23.gün 1292.7
25.gün 1572
27.gün 2087
iki gün önce hafif bir lekelenmem oldu.bugün doktora gittim. kesemin bozulmadıığı söyledi.progestan vardı.niye artmıyor benim değerim.yoksa bi sorun mu var..benim gibi olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı?
selam canlar ben geldim ve şok haberle geldim benim tüp gene asılamaya döndü demiştim ya baya yumurtam büyüyüşe gecmiş die bugun bi baktı doktor hiç büyümemişler sadece 2 tanesi büyümüs biri 16.5 biri 14.5 anlayacagınız yumurtalarım gene bana oyun oynuo asılamaya döndük gene ama cok sevindiö hiç tüpe hazır diildim bide erkendi bence daha 2. asılamam cünkü cuma 12 de asılama oluyorummmm
slm kızlarr bayadn berıı gırmedımm neler var hamiş varmı ben 11 haftamdayım yarın gorcem bebisimi ya kızlar bıse sorcam bu cıkolata kıstı nasıl bısıı benım arkadasım bekar onda ıkı yumrtalıgındada bebegı olmazmı onunn amelıyat olursa bebegı ola bılırmıı sızce sorduda bende sıze danısmak ıstedım
Hey allahım bizim bu yumurtalardan çektiklerimiz :) Hayırlısı olsun cnm yaa sende kendini böyle daha iyi hissediceksin sanırım . Kenidini hazır hissetmende çok önemli sonuçta. Az parada dökmüyoruz neticede. Hadi bakalımm gelsinn bu kez bebişşş:)
iyi akşamlar arkadaşlar.2. aşılamayı yaptıdım 24 kasımda.beta hcg değerlerim şöyleydi..
aşılamanın 12.günü 34
14.günü 71.4
21.gün 1118
23.gün 1292.7
25.gün 1572
27.gün 2087
iki gün önce hafif bir lekelenmem oldu.bugün doktora gittim. kesemin bozulmadıığı söyledi.progestan vardı.niye artmıyor benim değerim.yoksa bi sorun mu var..benim gibi olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı?
Hey allahım bizim bu yumurtalardan çektiklerimiz :) Hayırlısı olsun cnm yaa sende kendini böyle daha iyi hissediceksin sanırım . Kenidini hazır hissetmende çok önemli sonuçta. Az parada dökmüyoruz neticede. Hadi bakalımm gelsinn bu kez bebişşş:)
Slmm cnmm ayy hadi bakalımmm:) İyisindir inşallah nasıl gidiyo hamişlik:) Cnm bildiğim kadarıyla söyliyim ben. Çikolata kisti olanlarda biraz zor kalıyor hamile. Ameliyattan sonrada tekrarlama olasılığı oluyo ve bir dahada ameliyat yapmayı önermiyolar.( İşlem yumurta rezervini baya bir etkilediğinden ) Tabiki Allahın bileceği iş. Hiçte belli olmuyo bu işler biliyosun.Kimimiz hiç problem yokken yıllarca uğraşırken,bu şekilde ilk ayda hamileme kalanlarda mevcut. İnş. arkadaşında evlenince uğraşmadan hemen kavuşur bebişine
benim ilk 1 hftanın son gününde sağ kasığımda şiddetli ağrı oldu ama sonra o geçti.göğüste hassaslık bendede var.belimde hep ağrıdı.ayakta fazla duramıyorum...bendekilerde böyle işte..akıntı bendede var ama jelden dolayı olduğunu söylüyolar..bakalım sonuç ne olacak...hayırlısı olsun napalımm tşk ederim cnm..:)
kızlar yardımınıza ihtiyacım var buradaki aşılama yaptıran herkes neden aşılama yaptırıyor.eşinde problem olduğu için mi yoksa eşinde problem olmasa da doğal yolla hiç hamile kalamadığı içinmi?
ben mayıs ayında klomen+ovitrelle ile yumurtamın ilk geliştiği ayda hemen hamile kalmıştım doğal yoldan eşimde problem yok çok şükür. ama 8 haftalık düşük oldu rahim yapımdan dolayı düşük yapma ihtimalim her zaman var zaten.
şimdi 18 mm bir yumurtam var akşam 23 de ovitrelle vurulucam çarşamba günü 8de aşılama için gidicez.
ama doktor kararı bize bıraktı.yani baştan söyledi aşılama olucak diye daha çok ümit bağlamayın bunu normal bir ilişki gibi düşünün dedi sadece spermler yıkanıyor ve yolu kısaltılıyor dedi madden sizi yormicaksa yapalım aşılama dedi.ama daha önce doğal yolla gebe kalmış bir insan olarak düşünmeye başladım şimdi zaten rabbim bir sistem oturtmuş gidip kalitesiz hareketsiz sperm yumurtayı dölleyemiyor.hızlısı hareketlisi gidip döllüyor eşimde de sorun olmadığı için doğala mı bıraksak dedik.
bi yandan daha mı iyi olur aşılama daha mı iyi tutunur diyoruz buna bir etkisi var mı aşılamanın bilmiyorum.bana akıl verirmisinizzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?