slm kızlarr bayadn berıı gırmedımm neler var hamiş varmı ben 11 haftamdayım yarın gorcem bebisimi ya kızlar bıse sorcam bu cıkolata kıstı nasıl bısıı benım arkadasım bekar onda ıkı yumrtalıgındada bebegı olmazmı onunn amelıyat olursa bebegı ola bılırmıı sızce sorduda bende sıze danısmak ıstedım
bayanlar benim aşılamadan sonra akıntım başladı sizlerdede oldumu acaba ,benım aşılama gunumde ultrasonla muayene etmedı doktor çatlamıştır heralde aşılamadan sonraki 3 gün ilişki önerdi sizlerede önerildimi.
canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun.arkadaşına gelince moralini bozmak istemem ama zor bi yol onu bekliyor.öncelikle şunu söyleyim bendede sol yumurtalıkta 3 cm lik çikolata kisti vardı ozaman bekardım ve bu hastalığın nelere sebep olduğunu bilmiyordum laparaskopi ile 2008 de kisti aldılar.ben 2010 haziranda evlendim.7 ay boyu gebe kalamayınca hastaneye gittiğimde acı gerçeği öğrendi çikolata kistim tekrarlamış ve bu defa iki yumurtalıkta birden oluşmuş.doktorlar şimdi ikinci ameliyatı yapmıyorlar yumurta rezervi zarar görür diye.ben bu ay ilk aşılamamı yaptırdım bugün 14. günüm adetim gecikirse tahlili öyle yaptırcam ama umudum yok.neyse arkadaşın madem nişanlı ameliyat hiç olmasın kisti 4 cm den küçükse evlenmeyi beklesin.yalnız bu arada iyi bir doktor bulup kistini dahada büyümemesi için baskı altına aldırtsın ilaçla.bu hastalığın ilaçla tedavisi yok ama ilaçla baskı altına alınıp büyümesi birsüre durdurulabiliyor.evlenenekadar bunu yapsın.evlenincede bebek için hiç beklemesin direk çocuk için tedaviye başlasın.bu şekilde lütfen anlat arkadaşına.çünküdoktorlar kesinlikle bilinçlendirmiyorlar.şuanki aklım olsa o ameliyatı asla olmazdım.önce bu hastalığı iyice araştırım bilgilensin.
mrb canım,normalde 2 ye katlayarak artması gerek değerlerinin,seninki artıyor ama yavaş gidiyor biraz,umutsuzluğa kapılma hemen canım,9 haftalık bebeğim kalp atışı olmadığından kürtaj oldum bende daha yeni,herşey olacağına varır,hayırlısını dilee herzamann...
evet canım anladım 4 cm buyukmus onbun kıler bıde demezmı doktor solemesı ayıptır mastırmasyon yapmadınmı sen hıc dıye rapora bıle yazmıs sasırdım kaldımarkadasım ole dıyınce onu yapmayınca kıst olusurmus ıkı yumurtalıktada var onda alhhım yardımcısı olsun her kesın
İyi akşamlarr. Cnm neden bu kadar test yaptırdı dr öncelikle onu merak ettim :) Normalde 2'ye katkanarak gitmesi gerekiyor. Ama benim dr'umda 2 gün değilde bazı kişilerin 3 günde bir 2 'ye katllıyor demişti. Seninde şöyle bi kabataslak baktımda 3 günde bir 2 'ye katlanmış görünüyo. İnş. sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
kızlar benim ilk aşılamam ve bugün aşılamamın 14.günü.aşılama yaptırdıktan sonra evde pek iş yapmamaya dikkat ettim sadece yemek bulaşık gibi işler yaptım.bugün artık dayanamayıp makina taktım eve yerleri sildim ama viledayla sildim.oturma odasındaki koltukları yavaşçakendimi fazla zorlamadan itip arkalarını sildim.sonra belime acayip ağrıdı ara ara kasıklarımdada ağrı var.akşam 5 ten bu saate kadar öyle uzandım kalkamadım.acaba temizliktenmi bişey oldu içime kuşku düştü.yada adet günüme 2 gün kaldı ondanmı ağrıyor offff ağlıcam nerdeyse.aşılamadan sonra siz normal hayatınıza devam ettinizmi yoksa hep yattınızmı lütfen bişeyler yazın
Günaydın kızlar dayanamayıp bu gün erken gebelik testinden yaptım... Sonuç kocaman bir tek çizgi.... Moralim çok bozukkk.. Her nekadar tutmayacagını bilsemde çok umutlanmıştımmmm. Şimdi çok üzgünüm.. Bu sonucu nasıl eşimle paylaşıcam bilemiyorum... Çok kötüyüm ben kızlar.....
arkadaşım bende aşılamaya başladıgımda yaklasık 15 tane yumurta olusmustu doktor banada hepsi büyürse aşılama yapamayız dedı çokk üzülmüştüm bir daha ki gidişimde diğer yumurtalarım büyümemiş sadece 1 tanesi büyümüş ve nihayetinde sorunsuz bi şekilde asılama yapıldı boşuna üzmüşüm o kadar kendımı şimdi 6günüm kaldı test yapmama bence hiçç kafana takma bakarsın yumurtaların hepsi büyümez
slm arkadfaşdaşlar..bugün tahlil yapyım ve hamileyimmm hala inanamıyorum..2. aşılamamdı bu.rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin...hepimizin yardımcısı olsun
şuan 5 tanesi büyük 15-17mm falan hepsi yarın 13.gün görücek doktor ona göre çatlatma iğnesi yapıcak sen çatlatma iğnesi ne kullandın? inşallah aşılamandan ii sonuç alırsın pazartesi haberlerine bakıcam...
sımdı ben sana ne desem bos valla,nıye ıs yapıyosun bırak ya 2gun kalmıs hastalıgına bekle azıcık 2hafta bekledın 2gunmu bekleyemıceksın..dua ette hamıleysen bebıse bısey olmasın..lutfen okadar emek verıyoruz sakın elını bır ıse surme,yat dınlen ..ısallah gebesındır...duam senınlee
kızlar merhaba,
15. günüm bugün aşılamanın ve az önce evde gebelik testi yaptım, sonuç negatif çıktıyıkıldım toparlanamıyorum, ağlamaktan fena oldum, neden neden sadece neden böle oluyor anlamıyorum 15. gün evde gebelik testi doğru söyler dimi kızlar bu aşılama hüsranla son buluyor yani, bıktım sanırım uğraşmaktan ( diğer sonucu bekleyen arkadaşlar inşallah sizinkiler olumlu olur...
kızlar merhaba,
15. günüm bugün aşılamanın ve az önce evde gebelik testi yaptım, sonuç negatif çıktıyıkıldım toparlanamıyorum, ağlamaktan fena oldum, neden neden sadece neden böle oluyor anlamıyorum 15. gün evde gebelik testi doğru söyler dimi kızlar bu aşılama hüsranla son buluyor yani, bıktım sanırım uğraşmaktan ( diğer sonucu bekleyen arkadaşlar inşallah sizinkiler olumlu olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?