Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım üzülme lütfen sen evde idrar testi yapmışsındır.onlarda çıkması için daha çok erken.ağlama gebeysen moral çok önemli yıpratma kendini sen ağlamayı bırak yarın kan testi yaptır. bak benimde bugün aşılama yaptıralı 15. günüm aynıyız yani.benimde elim yüreğimde kasığım ve belimde müthiş bi ağrı var.ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum.çokta umutlanmıyorum ortasındayım.ben idrar testine çok karşıyım böyle bizim gibi hamile kalamayanlar tedaviyle umutlananlar için hiç uygun bir test değil.idrar testinde adetin geçtiği halde bile çıkamayabiliyor.en kesin tahlil kan canım.şimdi kalk elini yüzünü yıka kendine gel.

canım üzülme lütfen sen evde idrar testi yapmışsındır.onlarda çıkması için daha çok erken.ağlama gebeysen moral çok önemli yıpratma kendini sen ağlamayı bırak yarın kan testi yaptır.

15 gün sonra belli oluyor diyolar ya hiç belirti yok, koşturmak artık mahvetti, yarında kanda bakılıp gene olmazsa nasıl olurum artık yoruldum 2 gün sonra adet olacam, geçen hafta bütün adet belirtilerimi yaşadım her adetten önce 1-2 sivilcem çıkar ve onlarda oldu ağrılarımda oldu daha ne olsun

ben sanki biliyorum kan testinde de bişiy çıkmayacak bu çok ilginç ama sanki biliyorum...

merhaba arkadaşlar nasılsınz ya ben erkek problemli hastalarda aşılama da başarılı olan varmı merak ettim çünkü bende yaptıracam ve istanbulda aşılama yapan merkez arıyorum yardımlarınızı bekliyorum

ya nedeyimki şimdi ben sana haklısın insanın bazen sabrı tükeniyor ama güçlü olmalıyız.yıkılmamalıyız.en azından şunu unutma bu durumda olan sadece sen değilsin bak bu sitedekile hep bebek için uğraşıyorlar.hepimizin derdi aynı.dedimya benimde bugün 15.günüm ağrılarımda başladı.üstelik ben akıllı dün kalktım temizlik yaptım koltukları filan çektim arkalarını temizlemek için ondan sonra belimde ve kasıklarımda şiddetli bi ağrı başladı.öylece yattım.yazık eşim işten yorgun argın geldi bide yemekle çayla ilgilendi.oda yetmiyormuş gibi benim oflamamı poflamamı çekiyor.gece ağlamamak için zor tuttum kendimi onu keyfinide kaçırmayım dedim.ve hala ağrım var.tuvalete bile gitmek istemiyorum adet olucam diye.bunları sana yazıyorum ki aynı durumda olduğumuzu anla sadece kendini o durumda hissetme.kan testinede gücün yoksa bırak yaptırma adetini bekle.eğer gebelik olursa sürpriz olur.olmazsada bıkmak yorulmak yok yolumuza devam tamammı annelik kolay değil bizler biraz fazla emek vererek anne olanlardan olucaz.allah bizede inşallah bebek verecek birgün.sadece o günü bilmiyoruz biz.benim alt komşumun 6 yıl olmamış sonrada arka arkaya 5 tane doğum yapmış.allahın işi.sakın isyan etme olurmu herşeyin hayırlısını allah bilir.

teşekkür ederim arkadaşım, biliyorum burda hepimiz ayrı ayrı sorunlarla boğuşuyoruz, meleklerimiz olsun diye uğraşıyoruz biliyorum Allah'ım hepimize ayrı zamanlar vermiş, herşeyin hayırlısı onuda biliyorum ama insanın o anlık kırılma noktası oluyor ya cidden onu yaşıyorsunki ben cidden yaşıyorum şu an toparlanırım elbet ama bende hemen toparlanamıyorum, beklemek gerek ya olursa diye bir mucize diye ama mucizeler bana uğramaz onuda biliyorum, onuda geçiyorum bu kadar yıldır hepimiz doktorlara gideriz ama bana rahim filmi çekmediler ben boşuna mı yaptırıyorum aşılama bilmiyorum ki, o yüzden yoruldum diyorum artık doktorada güvenilmiyor, herkes birilerini tavsiye ediyor herkes birşey söylüyor ama yaşım 33 oldu ben ne kadar daha sabırla devam ederim bakalım, eşimede üzülüyorum artık bana teselli vermekten bıkacak diye korkuyorum onunda hayatını mahvetmekten korkuyorum ve sanırım çok konuştum

Teşekkürler Benim tüplerimden teki tıkalı Tıkalı tüpün ordaki yumurta gelişmişti. Şimdi moralim çok bozuk.. İş yerindeyim tuvalete gidip giizli gizli aglıyorum..Derdimide kimseye söylüyemiyorum. Çok fena bir şeymiş bu .. İnsanın içi yanıyor ama hiç bir şey yapamıyor.

Teşekkürler Benim tüplerimden teki tıkalı Tıkalı tüpün ordaki yumurta gelişmişti. Şimdi moralim çok bozuk.. İş yerindeyim tuvalete gidip giizli gizli aglıyorum..Derdimide kimseye söylüyemiyorum. Çok fena bir şeymiş bu .. İnsanın içi yanıyor ama hiç bir şey yapamıyor.

bende 31 yaşındayım seni çok iyi anlıyorum.rahim filmine gelince o çekilmeden tedavini hangi akla hizmet yapıyorlar bilmiyorum.bu tedavilerde en önemli şeylerden biri kanallar.kanal tıkalıysa istediği kadar aşılama yapsın.ulaşmazki gebelik olsun.ayrıca senin bu aklında takılı.devamlı beynini meşgul ediyor.ben hastaneye gittiğimde ilk kanal filmi çektiler.zaten aşılama iğneli yapılıyorsa ilaçların %60 ını devlet karşılasın diye rapor çıartılıyor onda bile ilk olması gereken evrak rahim filmin.kurul onu görmeden rapor çıkarmıyor.ayrıca anlatıldığı gibi zor bişeyde değil.ben hissetmedim bile.aynı aşılama gibi.sen bilirsin ama benim nacizane tavsiyem filmini çektirmen.en azından için rahatlar.

yok yok artık ciddi anlamda sinirliyim diyorum ya yoruldum diye artık, haklısın benimde salaklığım çektirsene rahim filmi korktuğum için doktorlarda istemeyince salladım, ben zekai tahir hastanesine başlayacağım bundan sonra rahim filmi ise rahim filmi artık yeter diyorum kesinlikle, teşekkür ederim arkadaşım

iyi günler ben de yeni katıldım 4 senelik evliyim normal yola olmadı gitmediğim ver kalmadı hiç biryerden sonuç alamadık en son ege tüp bebek merkezine gittik ve orda öğrendim yumurtam çok olduğundan çatlıyamıyormuş ilk önce ilaç tedavisi gördüm sonra menegon diye iğne çatlama iğnesi kullandım 22kasım da aşılamam oldu şimdede beklemedeğim ocak 5 de belli olacak inşallah allahın izniyle hamile olurum allahım istiyen herkeze versiin

canım aynı benim sorunum var sendede illet bişi bende cuma 2. yi olcam bakalımhayırlısı seninde inş olur ama cok ümit etme tutması zor

yapma cnım bosver ,senden onemlımı,,ısallahhhh hamılesındır cnm ya uzulme ama dıger arkadaslara cok guzel moral vermıssın,kendın ıcınde dusun...senı takıp edıcem cnm..optm...bu arada sen kaca yaptın cnm asılamanı ve nerde yaptın..optum
canım reglını bekle dıyecegım ama baksana 17gun gecmıs obur ay,sen yarın yap,,coook heyecanlıyım coookk:)ısallah tutunmustur bebegın

kıyamam yaaa sende benım gıbısın desene ,,agla agla bende bu ay helak oldum..hayırlısı napalım ama cok okudum 2. 3.asılamada tutturanlar var..uzulme nasıo 2. Denemende olur ısallahh..sen kaca yaptın asılamayı ve nerde yaptın cnm...opt

keten prenses senin desteğin içinde ben teşekkür ederim.inşallah duan tutar ve gebelik olur.ben aşılamamı hastanede yaptırdım.zekai tahit burat hast(ankara)iğneler dışında bişeye para vermedim ama zaten iğneler oldukça pahalı.önce 600 lük puregon yazdı doktor günde 150 ml vur dedi.4.gün gittim ultrason ve kandan sonra doktor bi 600 lük puregon daha yazdı.eczane bunu veremeyiz devlet toplamda 1000 doz ödüyor deyince doktor ikinci 600 lüğü iptal etti 300 lük yazdı.etti 900 ml 1200 e tamamlamak için diğer 300 lüğü tamamen kendim cebimden karşıladım.
puregon 600 lük 500 tl devlet %60 ını karşılıyor bize kalan 200 tl
puregon 300lük 260 tl devlet %60 ını karşılıyor bize kalan 120 tl
puregon 300lük 260 tl toplamda 1000 dozu geçtiğiiçin tamamını kendin ödüyorsun 260 tl
TOPLAM 580 TL jel ve çatlatma iğnesinide ekleyince 693 tl ödedim.

kızlar birde burdan şunu söylemek istiyorum iğneler ucunu delip kullanmaya başladıktan itibaren 28 gün sonra kullanılmaz hale geliyor muş etkisini yitiriyormuş o yüzden siz o ay ihtiyacınız olan kadarını kullandıktan sonra iğnenizin içinde ilaç kaldı ise ihtiyacı olan birine verin.çünkü mesela başka hasta ilaç alıyor kullanıyor kullanıyor ilacı bitiyor son bi 75 doza ihtiyacı var diyelim bunun için en az 300 dozluk alıcak ve 260 tl ödeyecek bizbirimize destek olalım lütfen.kullananlar bilirki bu iğnelerin içindeki ilaçlar genelde 100 ml doz kadar filan fazla çıkıyor.okadar para veriyoruz hiç değilse değerlendirelim.

inanamıyorum benim gibi birini buldum sonunda..sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim..aynı problemimiz..yumurta çok..çok olsa dert az olsa dert..senden 1 gün önce aşılama oldum arkadaşım..herşeyimiz aynı ..ALLAH güldürsün yüzümüzü haftaya inşallah...

canım hayırlısı artık bişiy diyemiyorum cidden işte denemelerime devam etmeden önce ankarada zekai tahişr hastanesine gidecem rahim filmi ile başlayacam sanırım, ben aşılamamı ilaçla (yumurtalarımı ilaç rahat büyüttüğü için) sonrasında çatlatıp yaptı doktor ve ben hastaneye verdiğim para 260 lira+ilaca 20 lira+çatlatma iğnesinede 20 lira harcadım toplamda 300 lira harcamış oldum ama bakalım hayatımızın geri kalanında neler yaşayacağız, hoş bu bebek işleri için çok harcayacak durumumuzda yok eşimle, kirada oturup aylıkla çalışıyoruz ikimizde anca harcamalara borçlara gidiyor, ekstra bunun için ne yaparız nasıl yaparız artık düşünmek istemiyorum, Allahım hepimize kolay kapılar açar inşallah

aşılama oldundan beri önce kasık bel ağrıları sonrada yemeklerden sonra miydemde yanma istifra edekmişim gibi sizlerdede aynıları oluyomu acaba fitil ve iğne kullanıyorum cvp larsanız sevinrim

Kızlar bugün sanırım hepimizin kötü günü..yaklaşık 10 gün önce az az kahverengi akıntım gelmişti,adet oldum sandım,ama devamı gelmedi,3-4 gün kadar az şekilde sürdü,sonra kan testi yaptırdım ve sonuç 2.00 çıktı,yani negatif,o akşam(geçen hafta perşembe)doktorumu aradım ve cmts gel muayene edelim dedi,cmts gittim,muayene oldum ve büyük ihtimal hamilesin dedi,şok oldum,bir yanım inanmak isterken bir yanım inanmak istemiyordu,doktorum çarşamba günü(bugün) gel yeniden muayene edicem ve kan testini tekrarlayalım dedi,bu sabah gittim kan verdim,sonucunu beklerken de muayene oldum yeniden,doktor rahimin gebe rahmi gibi ve gebelik başlamış dedi,buna rağmen hala inanamıyordum,içimden kötü bir ses testin negatif çıkacağını söylüyordu ve kızlar inanırmısınız sonucum koskocaman bir negatif çıktı,içime doğdu resmen..doktorda şaşırdı,ne diyeceğini bilemedi,duphaston isimli bir ilaç verdi,10 gün kullanıcam,eğer ilaç bitince adet olursam hamile değilim,ama adet olmazsam hamile olduğumu söyledi doktor,kafam karmakarışık,tam bir muamma herşey,1.5 senedir çocuk için doktorlara gidiyorum geliyorum hiç bir zaman bu kadar hayalkırıklığına uğradığımı bilmiyorum,üzüntümü sizinle paylaşmak istedim,hayırlısı böyleymiş diye teselli ediyorum kendimi ama Allah biliyor ya hiç umudum kalmadı,en azından şuan bunu hissediyorumbiraz uzun oldu,kusura bakmayın,ama burda derdimi anlatınca rahatlıyorum,çünkü yaşamayan bilmiyor,Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..!

Denizyeşili geçmiş olsun canım. Herşeyin hayırlısı... Ben kendi durumuma üzülürken senin durumunu okuyuca nekadar üzüntü ve hayal kırıklıgı içinde oldunu hissettim.Allah hepimize yardımcısı olsun... Eşim test yaptırma dedigi halde test yaptım içinde kendisine söylemeyip hasta olmayı beklicem... Ozamana kadarda için için gendimi yiyip bitirecegim...Of ne zor sınavlar bekliyormuş bizi....İyiki varsınız bir kaç satır dahi olsa yazmak ve cevap almak kederimi bir nebze olsun hafifletiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…