Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ozge cim nasip söyleymiş demekki allahım buna kararlamış hem bak senin için de iyi olmuş umarım hayırlı haberler alırsın bak ben üzülüyodum yumurtam gelişmiyo diye senden önce oldum aşılamayı bugün çok güzel geçti hadi seni de bekliyorum beraber sonuç bekleriz işte ne güzel...

arkadaşlar aşılamam yapıldı çok rahat ve güzel geçti hiç korkulucak bişey yok normal jinekolojik muayne gibi birşey hiç hissetmedim bile.eşime keçiboynuzu suyu içiriyodum 1 aydır geçen sene yapılmıştı 28 milyondu o zaman sperm sayısı (gerçi o zamanda doktorlar iyi diyordu hareketlisi falan hep iyiydi ama ben sigara içiyo diye yapmıştım kürü)bugünki örnekte 52 milyon olmuş etkisi göstermiş kür yıkandıktan sonra da 90 milyon bana enjekte edildi spermcikler hadi bakalım hayırlısı.pazartesi günü progestan fitile başlayacağım.ilişki önerdiler yine çalışmaya devam.ayrıca beni idrara sıkışıkken aldılar aşılamaya yani çok değil de biraz sıkışıktım normal karından ultrasonla takip ettiler daha iyi görünüyomuş yumurtamın çatladığını gördüm ovulasyon olmuş çok güzel dedi doktorum bunu çok merak ediyodum da gördüm çok şükür...yumurtamın kenarları beyazlaşmış içi sıvı dolmuş bu iyi bişeymiş kanülün girişini falan ekrandan gördüm hep hiç hissetmedim enjekte edilirken.işlemden sonra yarım saat yatırdılar.sonra evime geldim.yalnız sonrasında birkaç kez tuvalete çıkarken yanma oldu çok birkaç seferden sonra geçti sanırım vajina girişim hafif tahriş oldu çok az da pembelik geldi peçeteye o kadar o da geçti şuan.artık hiç korkum yok gebe kalamayadabilirim ama rahatım.herşeyin hayırlısı 14 gün sonra test.bugün 11 de eve geldim hep yattım bugün uyudum oh bi güsel.hayırlı haberler artık..

11 ocak büyük gün

cnm duphaston bıttıktrn 5 gun ıcınde adet olman gerekıyor bende cok kullandım üzülme rabbim ol dıyecek olacak bende 1,5 yıldır ugrasıyorum ve bu sure ıcınde ağlamadıgım bır ayım geçmedı bizimde bır gunumuz bır saatımız var demekki hakkımızda hayırlısı şımdılık bu rabbim bizi sınıyor isyan etmeden buna şükretmemiz lazım ben hiç olmayacagını düşünmüyorum bır gün bende bizlerde anne olacagız yeterki inanalım bende geri sayıma başladım son beş gun ilk aşılamam ve cok umutluyum çunku olmaması için hiç sebep yok hakkımızda hayırlısı olsun .

arkadaslar aşılamadan sonra kontrole çağrıldınızmı ben çağrıldım yarın gidecegım sizce muayene mi edicek anlayamadım test içinde cok erken fikri olan varmı.

ardaşlar aşılamayı nerde yaptırdığımı sormuşsunuz ben izmir ege tüp bebek merkezi kahramanlarda yaptırdım inanılmaz ilgileniyorlar aşılama fiyatı 750 tl yaptırdım ama iğneler haplar hepsi içinde nahminen 4milyar falan tuttu

ardaşlar aşılamayı nerde yaptırdığımı sormuşsunuz ben izmir ege tüp bebek merkezi kahramanlarda yaptırdım inanılmaz ilgileniyorlar aşılama fiyatı 750 tl yaptırdım ama iğneler haplar hepsi içinde nahminen 4milyar falan tuttu

hakkında hayırlısı olsun canım ben çatlatma iğnesi Ovitrelle kullandım inş pazartesi güzel haberler verebilirim komik belki ama özgenin dediği karbonat testini yaptım :)) benimki köpürdü komşumada yaptık onunki köpürmedi karbonata göre hamileyim :)) du bakalım daha neler deniyicez

Cnm mrb..!Ben temmuz ayında ist beylikdüzü medicana da aşılama yaptıracaktım fakat son anda bazı problemler çıktığı için aşılamam iptal olmuştu,ama olsaydı aşılamam+ilaçlar 1000 tl civarı vericektik,bana biraz açıkçası pahalıya yaptırmışsın gibi geldi,çünkü yaklaşık 4 milyara tüp bebek yaptıran var,ama yinede sen ilgiden memnunsan ve doktoruna güveniyorsan içine kurt düşürmek istemem..!

canım benim asılama 1000tl artı ilaclardı gecen sefer ama gecen sefer az ilac yemiştim 1.5 tuttu bu sefer 2100 doz ilac artı ek bi ilac vurdum 3000 oldu neredeyse 4 cok geldi bana ama aldıgım ilaca baglı ege tüp bebek biraz fazla alıo benim doktorum özel ama işlemleri irenbede yapıo ben tüp bebek merkezlerine güvenmiyorum ondan doktorum dısardan

arkadaşım bende beylikdüzü medicana da yaptırdım aşılamamı selman beye 1000 tl deniyor ama yumurtaların gelişimine görede değişiyor benim 1600tl tuttu ama hastaneden memnun kaldım bakalım pazartesi test yapıcam hakkımızda hayırlısı olsun

canım belki seni bi nebze rahatlatırım bir arkadasım adet günü 2 hafta gecince tahlil yaptırdı negatif cıktı yeni evliler daha cocuk düşünmüyorlar doktora gidiyo ultrasonda bakıolar hiç bişi yok doktor hamile değilsin deyip adet söktürücü farlutol die bi ilaç verdi oda sanırsam 1 hafta felan kullandı sonra 1 haftaya yakın biraz daha bekledi yine olmayınca doktoru tekrardan gebelik ve hormon tahlilleri istedi bu defa pozitif cıktı yüksek değerlerde ayrıca.. tabi ilaç kullandığı için korktular 2 gün sonra tahlili tekrarladılar değeri ikiye katladı kesinleşti galiba şimdiye kadarda kese görünmüştür.. yani tatlım kalbini bozma bol bol dua et allahımın mucizeleri bitmez..

evet canım dorusunu soluyosunn arada bole sacma doktorlarda cıkıyor karsımıza bende gudumm sonra kız gosterınce raporunuu sınırlendımm delımı bu doktorun senn dedımm

progeston fitilini kullanan varmı acaba kullanıyorum ama hep geri geliyo sizlerdede aynısı oluyomu oluyorsa cevap yazarmısınız

ittir ileri, ittirebildiğin kadar canım.sonra hemen yat.1 saat kalkma.ben böyle yapıyorum..böyle yaptığım halde bile hafif dışarı sızıntısı oluyor ama çoğunluğu emiliyor içerde..

Günaydın kızlar. İdrar testinden sonra jel ve hapı kullanmayı bıraktım. Sizce çok mu erken pest ediyorum.Tedaviden dolayı benim Regli düzenimde bozuldu ne zaman hasta olucamı bilmiyorum...İlk hasta oldugum günün üstüne 28 gün mü saymam gerekli?

Son düzenleme:

Cevabın için çok tşk ederim cnm.!inş bende arkadaşının yaşadığı mucizeyi yaşarım ama geçen sefer çok umutlanmıştım ama bu sefer asla umutlanmıcam,hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin..!vardır bunda da bir hayır..:44:

Aşılaman hayırlı olsun cnm,inş pzts güzel haberler alırsın..!

merhaba kızlar

bu zor süreçte insanın kocasının desteği ne kadar önemli :) dün çok ağladım eşim işten geldi bana sarıldı beni teselli etti ve insan nasıl rahatlıyor arkadaşlar anlatamam, üzüntün gene olmuyor değil ama tek olmadığından sana destek olan sevdiğin yanında olduğundan birazda olsa rahatlıyosun :) hepinizin böle güzel destekçileri olur inşallah :)

Kızlaaaar agrım var cok kotu durumdayım,ne agrısı bu anlamadım dun geceden berı kasıklarım cok kotuyum ayaga kalkacak mecalım yok...adetıme daha var 11ocak..onunla alakası oldugunu zannetmıyorum,catlama mı oluyor bu arada,bu donemı ıyı degerlendırmek ıstıyorum ama agrılarım dayanamıyorum..neden acaba,yasayan varmı

evet özellikle bu süreçte eş desteği çok önemli allah eşlerimizin sevgisini şefkatini ilgisini eksik etmesin üstümüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…