selam canlar ben geldim ve şok haberle geldim benim tüp gene asılamaya döndü demiştim ya baya yumurtam büyüyüşe gecmiş die bugun bi baktı doktor hiç büyümemişler sadece 2 tanesi büyümüs biri 16.5 biri 14.5 anlayacagınız yumurtalarım gene bana oyun oynuo asılamaya döndük gene ama cok sevindiö hiç tüpe hazır diildim bide erkendi bence daha 2. asılamam cünkü cuma 12 de asılama oluyorummmm
cnm duphaston bıttıktrn 5 gun ıcınde adet olman gerekıyor bende cok kullandım üzülme rabbim ol dıyecek olacak bende 1,5 yıldır ugrasıyorum ve bu sure ıcınde ağlamadıgım bır ayım geçmedı bizimde bır gunumuz bır saatımız var demekki hakkımızda hayırlısı şımdılık bu rabbim bizi sınıyor isyan etmeden buna şükretmemiz lazım ben hiç olmayacagını düşünmüyorum bır gün bende bizlerde anne olacagız yeterki inanalım bende geri sayıma başladım son beş gun ilk aşılamam ve cok umutluyum çunku olmaması için hiç sebep yok hakkımızda hayırlısı olsun .Kızlar bugün sanırım hepimizin kötü günü..yaklaşık 10 gün önce az az kahverengi akıntım gelmişti,adet oldum sandım,ama devamı gelmedi,3-4 gün kadar az şekilde sürdü,sonra kan testi yaptırdım ve sonuç 2.00 çıktı,yani negatif,o akşam(geçen hafta perşembe)doktorumu aradım ve cmts gel muayene edelim dedi,cmts gittim,muayene oldum ve büyük ihtimal hamilesin dedi,şok oldum,bir yanım inanmak isterken bir yanım inanmak istemiyordu,doktorum çarşamba günü(bugün) gel yeniden muayene edicem ve kan testini tekrarlayalım dedi,bu sabah gittim kan verdim,sonucunu beklerken de muayene oldum yeniden,doktor rahimin gebe rahmi gibi ve gebelik başlamış dedi,buna rağmen hala inanamıyordum,içimden kötü bir ses testin negatif çıkacağını söylüyordu ve kızlar inanırmısınız sonucum koskocaman bir negatif çıktı,içime doğdu resmen.. doktorda şaşırdı,ne diyeceğini bilemedi,duphaston isimli bir ilaç verdi,10 gün kullanıcam,eğer ilaç bitince adet olursam hamile değilim,ama adet olmazsam hamile olduğumu söyledi doktor,kafam karmakarışık,tam bir muamma herşey,1.5 senedir çocuk için doktorlara gidiyorum geliyorum hiç bir zaman bu kadar hayalkırıklığına uğradığımı bilmiyorum,üzüntümü sizinle paylaşmak istedim,hayırlısı böyleymiş diye teselli ediyorum kendimi ama Allah biliyor ya hiç umudum kalmadı,en azından şuan bunu hissediyorum biraz uzun oldu,kusura bakmayın,ama burda derdimi anlatınca rahatlıyorum,çünkü yaşamayan bilmiyor,Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..!
şuan 5 tanesi büyük 15-17mm falan hepsi yarın 13.gün görücek doktor ona göre çatlatma iğnesi yapıcak sen çatlatma iğnesi ne kullandın? inşallah aşılamandan ii sonuç alırsın pazartesi haberlerine bakıcam...
ardaşlar aşılamayı nerde yaptırdığımı sormuşsunuz ben izmir ege tüp bebek merkezi kahramanlarda yaptırdım inanılmaz ilgileniyorlar aşılama fiyatı 750 tl yaptırdım ama iğneler haplar hepsi içinde nahminen 4milyar falan tuttu
ardaşlar aşılamayı nerde yaptırdığımı sormuşsunuz ben izmir ege tüp bebek merkezi kahramanlarda yaptırdım inanılmaz ilgileniyorlar aşılama fiyatı 750 tl yaptırdım ama iğneler haplar hepsi içinde nahminen 4milyar falan tuttu
Cnm mrb..!Ben temmuz ayında ist beylikdüzü medicana da aşılama yaptıracaktım fakat son anda bazı problemler çıktığı için aşılamam iptal olmuştu,ama olsaydı aşılamam+ilaçlar 1000 tl civarı vericektik,bana biraz açıkçası pahalıya yaptırmışsın gibi geldi,çünkü yaklaşık 4 milyara tüp bebek yaptıran var,ama yinede sen ilgiden memnunsan ve doktoruna güveniyorsan içine kurt düşürmek istemem..!
Kızlar bugün sanırım hepimizin kötü günü..yaklaşık 10 gün önce az az kahverengi akıntım gelmişti,adet oldum sandım,ama devamı gelmedi,3-4 gün kadar az şekilde sürdü,sonra kan testi yaptırdım ve sonuç 2.00 çıktı,yani negatif,o akşam(geçen hafta perşembe)doktorumu aradım ve cmts gel muayene edelim dedi,cmts gittim,muayene oldum ve büyük ihtimal hamilesin dedi,şok oldum,bir yanım inanmak isterken bir yanım inanmak istemiyordu,doktorum çarşamba günü(bugün) gel yeniden muayene edicem ve kan testini tekrarlayalım dedi,bu sabah gittim kan verdim,sonucunu beklerken de muayene oldum yeniden,doktor rahimin gebe rahmi gibi ve gebelik başlamış dedi,buna rağmen hala inanamıyordum,içimden kötü bir ses testin negatif çıkacağını söylüyordu ve kızlar inanırmısınız sonucum koskocaman bir negatif çıktı,içime doğdu resmen.. doktorda şaşırdı,ne diyeceğini bilemedi,duphaston isimli bir ilaç verdi,10 gün kullanıcam,eğer ilaç bitince adet olursam hamile değilim,ama adet olmazsam hamile olduğumu söyledi doktor,kafam karmakarışık,tam bir muamma herşey,1.5 senedir çocuk için doktorlara gidiyorum geliyorum hiç bir zaman bu kadar hayalkırıklığına uğradığımı bilmiyorum,üzüntümü sizinle paylaşmak istedim,hayırlısı böyleymiş diye teselli ediyorum kendimi ama Allah biliyor ya hiç umudum kalmadı,en azından şuan bunu hissediyorum biraz uzun oldu,kusura bakmayın,ama burda derdimi anlatınca rahatlıyorum,çünkü yaşamayan bilmiyor,Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..!
tövbe estağfirullah bunuda ilkdefa duydum mastırmasyon ile ne alakası varmış.bu hastalık rahim içinde olması gereken zarların yumurtalıkta olmasından kaynaklanıyor her ay adet olacağında adet kanaması önce rahim içindeki zarlara yerleşir gebelik olmayıp rahim duvarı inceldiğinde kanama olur ama bu zarlar yumurtalıkta olan bayanlarda adet kanamasının birazı her ay yumurtalıktaki zarda kalıp zamanla katılaşıp kistleşmeye başlıyor.hastalığın sebebi bu.o doktorun dediği bana çok saçma geldi.eğer doktorun dediği gibi olsaydı evli kadınlarda hiç çikolata kisti olmaması gerekirdi.
progeston fitilini kullanan varmı acaba kullanıyorum ama hep geri geliyo sizlerdede aynısı oluyomu oluyorsa cevap yazarmısınız
canım belki seni bi nebze rahatlatırım bir arkadasım adet günü 2 hafta gecince tahlil yaptırdı negatif cıktı yeni evliler daha cocuk düşünmüyorlar doktora gidiyo ultrasonda bakıolar hiç bişi yok doktor hamile değilsin deyip adet söktürücü farlutol die bi ilaç verdi oda sanırsam 1 hafta felan kullandı sonra 1 haftaya yakın biraz daha bekledi yine olmayınca doktoru tekrardan gebelik ve hormon tahlilleri istedi bu defa pozitif cıktı yüksek değerlerde ayrıca.. tabi ilaç kullandığı için korktular 2 gün sonra tahlili tekrarladılar değeri ikiye katladı kesinleşti galiba şimdiye kadarda kese görünmüştür.. yani tatlım kalbini bozma bol bol dua et allahımın mucizeleri bitmez..
arkadaşım bende beylikdüzü medicana da yaptırdım aşılamamı selman beye 1000 tl deniyor ama yumurtaların gelişimine görede değişiyor benim 1600tl tuttu ama hastaneden memnun kaldım bakalım pazartesi test yapıcam hakkımızda hayırlısı olsun
merhaba kızlar
bu zor süreçte insanın kocasının desteği ne kadar önemli :) dün çok ağladım eşim işten geldi bana sarıldı beni teselli etti ve insan nasıl rahatlıyor arkadaşlar anlatamam, üzüntün gene olmuyor değil ama tek olmadığından sana destek olan sevdiğin yanında olduğundan birazda olsa rahatlıyosun :) hepinizin böle güzel destekçileri olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?