Kızlaaaar agrım var cok kotu durumdayım,ne agrısı bu anlamadım dun geceden berı kasıklarım cok kotuyum ayaga kalkacak mecalım yok...adetıme daha var 11ocak..onunla alakası oldugunu zannetmıyorum,catlama mı oluyor bu arada,bu donemı ıyı degerlendırmek ıstıyorum ama agrılarım dayanamıyorum..neden acaba,yasayan varmı
Kızlaaaar agrım var cok kotu durumdayım,ne agrısı bu anlamadım dun geceden berı kasıklarım cok kotuyum ayaga kalkacak mecalım yok...adetıme daha var 11ocak..onunla alakası oldugunu zannetmıyorum,catlama mı oluyor bu arada,bu donemı ıyı degerlendırmek ıstıyorum ama agrılarım dayanamıyorum..neden acaba,yasayan varmı
canım aşılamamı yaptırdın.benim aşılamadan sonra 7. ve 8 gün çok ağrım olmuştu.gece uyutmamıştı beni.kasıklarım şişti yüzüstü yatamadım sırtüstü yatıncada belimin ağrısı dayanılmaz oldu ve nefes alamadım.sonra geçti.bugün aşılamamın 16.günü.üç gündürde 5 dk bile ayakta kalamıyorum acayip bel ve kasık ağrısı bu seferki adet olacakmışım gibi.oturursam yada uzanırsam sorun yok ama ayakta olunca canıma okuyor.
kızlar dün aşılamam yapıldı doktorum progestan fitil verdi 200 mg yalnız prospektüsünde ağızdan alınır yazıyo böyle oval krem rengi yumuşak bir kapsül.sizde ondan mı kullanıyorsunuz.eczacı da üzerine vajinaya konulucak diye yazmış ama ben yine de size sormak istedim. hiç okudunuz mu prospektüsünü ?
yok gulum asılama yaptırmadım daha belkı obur ay bılemıyorum ıste sımdı bu aralar @ovulasyon gunlerı dedım acaba yumurtamı catlıyor hala yataktayım esım karnımı oksuyor agrıdan dayanamıyoruuumcanım aşılamamı yaptırdın.benim aşılamadan sonra 7. ve 8 gün çok ağrım olmuştu.gece uyutmamıştı beni.kasıklarım şişti yüzüstü yatamadım sırtüstü yatıncada belimin ağrısı dayanılmaz oldu ve nefes alamadım.sonra geçti.bugün aşılamamın 16.günü.üç gündürde 5 dk bile ayakta kalamıyorum acayip bel ve kasık ağrısı bu seferki adet olacakmışım gibi.oturursam yada uzanırsam sorun yok ama ayakta olunca canıma okuyor.
canım senin ne zaman oldu aşılaman benim dün oldu da üzerinden 14 say dedi doktor iki hafta sonra çarşamba gebelik testi yapıcam yani 11 ocak ta günlerimiz aynı da :)
belirtilere takılma canım ağrın olunca yat dinlen yorma kendini fazla..
Vall yatıyorum cnm bu agrıyla bıseyde yapamam...kız nasıl baskı yapıyor suan aggrı varya,regl olsam daha ıyı sankı ...
Aşılamayla hamile kalan varsa yazsın lütfen çok heyecanlıyım hele eşim benden de heyacanlı
Aşılamadan sonra şu an belimden ayaklarıma vuruyor neden acaba
Kizlarrr yardim asilamamin 12,gunu ben dayanamayip idrar testi yaptim ve sonuc negatif sizce dogrumudur .pazartesi kan testi yapicam ama dayanamadim meraktan catliyorum offf
canım idrarda çıkması için erken daha.sen onu boşver 14.günüde kan tahlili yaptır.
Haklisin canim ya ilk bir hafta cabuk gectide simdi zaman gecmiyor hani bi ihtimal belki cikar dedim ama
olmadi yarin kirmizilari gormezsek p.tesi buyuk gun
benim hiç cesaretim yok .bugün aşılamamın 16. günü.idrar testini zaten asla denemek istemiyorum.kan tahliliiçin ise doktor 14. gün gel demişti.cesaret bulamıyorum.bekliyorum bakalım.
valla ben güvenmihyorum asla idrar testine canım arkadas hamile gözümün önünde yaptı idrar testi negatif cıktı düsün artık bence git hemen yarn bi kan testi yaptır kesin sonucu gör olmazsada hayırlısı artık ama olursa yeni yıl bebegi olcakkkkk sıpaKizlarrr yardim asilamamin 12,gunu ben dayanamayip idrar testi yaptim ve sonuc negatif sizce dogrumudur .pazartesi kan testi yapicam ama dayanamadim meraktan catliyorum offf
mrb erceelf progestan ağızdan alınıyor ancak aşılama tedavisi süresince etkisinin daha fazla olması için daha kısa sürede etki sağlaması içn vajinal .fitil olarak kullanılması gerekiyor sabah ve akşam 1 er tane inşallah hepimizin dilediği olur hayırlısı
yok gulum asılama yaptırmadım daha belkı obur ay bılemıyorum ıste sımdı bu aralar @ovulasyon gunlerı dedım acaba yumurtamı catlıyor hala yataktayım esım karnımı oksuyor agrıdan dayanamıyoruuum
canım senin ne zaman oldu aşılaman benim dün oldu da üzerinden 14 say dedi doktor iki hafta sonra çarşamba gebelik testi yapıcam yani 11 ocak ta günlerimiz aynı da :)
belirtilere takılma canım ağrın olunca yat dinlen yorma kendini fazla..
Vall yatıyorum cnm bu agrıyla bıseyde yapamam...kız nasıl baskı yapıyor suan aggrı varya,regl olsam daha ıyı sankı ...
inşallah bebiş vardır da yerleşiyodur canım ne diyim :)
Aşılamadan sonra şu an belimden ayaklarıma vuruyor neden acaba
canım kaçıncı günün benim de ilk gebeliğimde 1 hafta sonra öyle olmuştu acaba gebemisin :)
ah bi bilsem neden olduğunu kendime çare bulacağım önce:)öldürdü bu ağrılar beni.aşılamamın 16. günündeyim.ayrıca bugün adet günümdü bakalım daha olmadım ama ağrılar adet sancısı gibi.az öncede içim şişti ta böbreklerime vurdu ağrı.iç organlarım sanki birbirine girdi.gaz olabilir.anlayamıyorumki hangiisi beni böyle yaptı.dayanamıyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
canım artık bir test yapsan da biz de rahata ersek varsa çıkar zaten 14 günden sonra ayrıca çatlatma iğnesini de aşılamadan iki gün önce vurulduğunu hesap edersek çoktan vücudundan gitmiştir iğnenin etkisi.varsa vardır yoksa da yoktur.her iki durumda da kendini rahatlatman lazım.ya yoksa daha fazla da ümitlenmezsin.
benim hiç cesaretim yok .bugün aşılamamın 16. günü.idrar testini zaten asla denemek istemiyorum.kan tahliliiçin ise doktor 14. gün gel demişti.cesaret bulamıyorum.bekliyorum bakalım.
valla ben güvenmihyorum asla idrar testine canım arkadas hamile gözümün önünde yaptı idrar testi negatif cıktı düsün artık bence git hemen yarn bi kan testi yaptır kesin sonucu gör olmazsada hayırlısı artık ama olursa yeni yıl bebegi olcakkkkk sıpabenimde yarın 12 de asılamam var bakalım gayet rahatım şerbetlendim artık demekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?