ya yarın kan testi yapsam cıkarmı ki cok merak ediyorum.dogru diyosun canım olursada yeni yıl bebeği olcak.dilerim yarınki aşılamanda çokk güzel geçer ama öyle hissediyorum senın ikizlerin olcak inş
kızlar bakın ne buldum yaaa cok duygulandım inş bende de işe yarar kullananlarda yarıo zaten cok güsel hamiş haberleri var topicte ama bu 13 yıllık olan arkadas dahada heveslendirdi beni asılamam tutmazsa hemen baslıcammmm
Merhaba değerli anne adayları
Ben 2 aylık bir bebeğin annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.
İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.
Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.
İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle
Kızlar selam 2011in son asılaması benimki heralde 11 de cıkıcam evden ne heyecan var ne gerginlik coook rahatım bakalım hayırlısı
benim hiç cesaretim yok .bugün aşılamamın 16. günü.idrar testini zaten asla denemek istemiyorum.kan tahliliiçin ise doktor 14. gün gel demişti.cesaret bulamıyorum.bekliyorum bakalım.
Kızlar benim idrar testinde ikinci çizgi çok hafif belli olunca ve arkadaşımında israrıyla dün akşam kan testi yaptırdım. Biraz önce sonucu ögrendim degerim 35,8 çıktı.Şimdi sizce ben hamilemiyim? Hastaneyi aradım p.tesiye kadar bekle tekrar et deger artarsa hamilesin azalırsa kaybediyorsun dedi... Şimdi ne diyorsunuz arkadaşlar...
Kızlar benim idrar testinde ikinci çizgi çok hafif belli olunca ve arkadaşımında israrıyla dün akşam kan testi yaptırdım. Biraz önce sonucu ögrendim degerim 35,8 çıktı.Şimdi sizce ben hamilemiyim? Hastaneyi aradım p.tesiye kadar bekle tekrar et deger artarsa hamilesin azalırsa kaybediyorsun dedi... Şimdi ne diyorsunuz arkadaşlar...
bacıııım bunu söyleyen 4. kişisin yaaa inş ailedede var baya ikiz aman olsunda tek olsun farketmez cıkar canım kesin cıkar aslında 8. gün bile belli oluo ama doktorlar gec döllenme faktörünü göze alarak 13 ve sonrası diolar yaptır valla hadi mutlu haberler ver bizeeee
okudunuzmu bunu kızlar cok heyecanlandırdı beni yaaaaaaaa:18:
kızlar bakın ne buldum yaaa cok duygulandım inş bende de işe yarar kullananlarda yarıo zaten cok güsel hamiş haberleri var topicte ama bu 13 yıllık olan arkadas dahada heveslendirdi beni asılamam tutmazsa hemen baslıcammmm
Merhaba değerli anne adayları
Ben 2 aylık bir bebeğin annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.
İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.
Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.
İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle
canımm epey arastırmanın sonunda bulabildim bu bitkinin satıldıgı sitenin adresini.bu bitki tentürü birtek romanyada bulunuyormus o bayanın aldıgı sitenin adı (How to Increase Fertility
Top 5 Fertility Herbs) benim google cevirmedi okuyamadım bi bak sen banada haber ver olurmu
canım valla ben test yapamadım eşimde yapma dedi pazartesiye kadar bekleyelım 15gun olsun öle dedi senın asılama nasıl gectı ins hayırlısı olur
evet canım romanyadan getirttim bende sitenin türkiyeye gönderimi yo k malesef en cok kadın ve erkek infertilitesinde etkili bu ürün bakalım inş gerek kalmaz ama kalırsa hemen kullanıcam bendee ilaca karsı asırı duyarlılıgı olan bi arkdaas kullandı topicte ve hiçbişi olmamaıs zaten doktorlar yazıomus bu ilacı romanyada
canım asılama agrılı gecti rahmim baya geride ek bi spektrum takıo doktor yaparken oda acıtıo baya agrı yapıo bide kanama oldu şimdi daha iyiyim 44milyonla yapıldı asılama doktor gayet ii dedi bakalım artık inş tutar sende bekle bakalım ozaman pazartesiye kadar hayırlısı olsun 2011in son asılaması bende bakalım ilk kim olcakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?