Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya yarın kan testi yapsam cıkarmı ki cok merak ediyorum.dogru diyosun canım olursada yeni yıl bebeği olcak.dilerim yarınki aşılamanda çokk güzel geçer ama öyle hissediyorum senın ikizlerin olcak inş

bacıııım bunu söyleyen 4. kişisin yaaa inş ailedede var baya ikiz aman olsunda tek olsun farketmez cıkar canım kesin cıkar aslında 8. gün bile belli oluo ama doktorlar gec döllenme faktörünü göze alarak 13 ve sonrası diolar yaptır valla hadi mutlu haberler ver bizeeee

okudunuzmu bunu kızlar cok heyecanlandırdı beni yaaaaaaaa:18:

Kızlar selam 2011in son asılaması benimki heralde 11 de cıkıcam evden ne heyecan var ne gerginlik coook rahatım bakalım hayırlısı

Kızlar selam 2011in son asılaması benimki heralde 11 de cıkıcam evden ne heyecan var ne gerginlik coook rahatım bakalım hayırlısı

ozge hayırlı haberle gel inşallah ben de inanılmaz bir şekilde rahattım aşılamada arka arkaya alıcaz sonuçları canım gelince gelişmeleri anlat bize emi. hem de yat dinlen bütün gün

benim hiç cesaretim yok .bugün aşılamamın 16. günü.idrar testini zaten asla denemek istemiyorum.kan tahliliiçin ise doktor 14. gün gel demişti.cesaret bulamıyorum.bekliyorum bakalım.

lütfen bir an önce yaptır ve bizlere haber ver ben senın yerıne çatladım burda büyük sabır takdie ettim seni ama kendine işkence yapma lutfen ben güz sayıyorum bugüm 8.günüm bende salı gunu 12. gün yaptıracagım çok umutluyum inş.hepimizin yüzü güler rabbim hepimizi sevindirir.

Kızlar benim idrar testinde ikinci çizgi çok hafif belli olunca ve arkadaşımında israrıyla dün akşam kan testi yaptırdım. Biraz önce sonucu ögrendim degerim 35,8 çıktı.Şimdi sizce ben hamilemiyim? Hastaneyi aradım p.tesiye kadar bekle tekrar et deger artarsa hamilesin azalırsa kaybediyorsun dedi... Şimdi ne diyorsunuz arkadaşlar...

Cnm bu değere göre hamilesin,ne güzel..hastaneden doğru söylemişler,değerinin sürekli artması lazım,pzts yeniden yaptırırsın testini,şimdiden hayırlısı olsun cnm,darısı başımıza..

degerin artarsa hamilesin canım düşerse maleseffff

canım valla ben test yapamadım eşimde yapma dedi pazartesiye kadar bekleyelım 15gun olsun öle dedi senın asılama nasıl gectı ins hayırlısı olur

......................║
................¸.•.•/•**•\•.•.¸
..........¸.•´`'*•./•*´`*•\•*´ '`*•¸
.....¸•*´'´`'*.•./•*´'´`'*•\.• *´'´`'*•¸
....¸•.*´'´`'.*.•./.•.*´'´`'*•\.•.*´'´`.'*.•¸
........./¸.•*´'´`'*•.¸/¸.•*´║ `'*•.¸\¸. •*´'`'*•.¸
.........................║
.........................║
.........................╚ ═ mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalmanız dilekleriyle .
Mutlu yıllarrrr::)))

ve bol hamişli ve bol bebişli bir sene geçirmeniz dileğiyle..............

canımm epey arastırmanın sonunda bulabildim bu bitkinin satıldıgı sitenin adresini.bu bitki tentürü birtek romanyada bulunuyormus o bayanın aldıgı sitenin adı (How to Increase Fertility
Top 5 Fertility Herbs) benim google cevirmedi okuyamadım bi bak sen banada haber ver olurmu

evet canım romanyadan getirttim bende sitenin türkiyeye gönderimi yo k malesef en cok kadın ve erkek infertilitesinde etkili bu ürün bakalım inş gerek kalmaz ama kalırsa hemen kullanıcam bendee ilaca karsı asırı duyarlılıgı olan bi arkdaas kullandı topicte ve hiçbişi olmamaıs zaten doktorlar yazıomus bu ilacı romanyada

canım valla ben test yapamadım eşimde yapma dedi pazartesiye kadar bekleyelım 15gun olsun öle dedi senın asılama nasıl gectı ins hayırlısı olur

canım asılama agrılı gecti rahmim baya geride ek bi spektrum takıo doktor yaparken oda acıtıo baya agrı yapıo bide kanama oldu şimdi daha iyiyim 44milyonla yapıldı asılama doktor gayet ii dedi bakalım artık inş tutar sende bekle bakalım ozaman pazartesiye kadar hayırlısı olsun 2011in son asılaması bende bakalım ilk kim olcakkkk

inşallah hamilesindir ve asla kaybetmezsin bebeğini...

canım kaçıncı gününde yaptırdın kan testini?

inş hamilesindir canım benimde değerlerim ilk böyle çıktı 2.çizgi silik belli olunca kan testi yaptım değerim 32 küsürdü ama 2 gün sonra 23 e düşmüştü kimyasal oldu değerin inş artar bebeğin tutunur

Aaa sen aldin mi o bitkiden nasil temin ettin bu ay asilama tutmazsa bende almak istiyorum ins gerek kalmaz da. Bu arada benim asilamada da biraz canim acimisti ama cok olmamisti hadi hayirlisi 15gun sonra guzel haberler hatta ikiz bebis mujdesini verirsin insallahhhhh

canım kaçıncı gününde yaptın kan testini çatlatma iğnesinin üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor.şuan hamilesin gibi görünüyor sen yat dinlen bol bol pazartesi testi tekrarla umarım bebeğin seninle kalır sıkısıkı tutunur sana.bu arada aşılaman adetin kaçıncı gününde olmuştu canım sonrasında ne kullandın?

canım hadi geçmiş olsun benide pembemsi kanamam oldu azcık birde akşama kadar idrarımı yaparken yanma oldu çok sonra geçti.doktor jel yada progestan verdimi test günün ne zaman hadi bakalım benim ardımdan alıcaksın mutlu haberi.benim de içime doğuyor senin ikizlerin olabilir :)

kızlar bişi sorcam kan testini sağlık ocakları da yapıyor mu? yapıyorlarsa sonucu ne zaman veriyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…