Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bişi sorcam kan testini sağlık ocakları da yapıyor mu? yapıyorlarsa sonucu ne zaman veriyorlar?

her sağlık ocağı bakmıyor kanda canım bakanlarda 1 saat sonra verıolar ama ozel polklınıkler 45 dk 1 saat arasında yapıyorlar kanda bakmayan saglık ocakları ıdrardan bakıyor ama nekadar guvenılır bılemıcem onuda

tamam canım saol , devlet hastanesinde yaptırıcam ama sabahtan çalışıyorum,öğleden sonra iş çıkışı gidersem sonucu ertesi güne kalır diye sağlık ocağına gideyim demiştim..

süperrrrrrrr :))) ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım..bize dua et nolur..hala gün sayıyoz biz (

etmemmi canım hepinize adiyorum dua.allah hiç birinizin kucağını boş koymasın tez vakitte hayırllı ve sağlıklı bebekleriniz olsun.benim hiç umudum yoktu.ama oldu.kızlar umudunuzu asla yitirmeyin.

evet tatlım rahimim geridemiş ondan oldu progestan verdi jel gecen seferde vermisti 44 milyonla yapıldı asılama bende diyorum cok zorladı beni belki allah sınıyordur mükafatını verir ins sendende ii haber bekşiyorummmm

canım zor temin edilio romanyadan bi tanıdık falan gerek getirtmen icin yardımcı olmaya calısırımmm

ben daha önce klomen kullanmıştım ilişki önermişti doktor.ozamanda şiddetli karın ve bel ağrım olmuştu.halsizlik uyku ilaçlar yapıyor.ama bu sefer bunların yanında aşılamamın 7. ve 8.günü çok rahatsızlandım.gece uyuyamadım şiddetli ağrı ,nefes darlığı ,karnımda şişlik,rahimde ağrı ,karnımda batmalar vardı sanki birisi içerden dışarı parmak dürdüyor gibi.demekki rahime yerleşme belirtileriymiş.halim içler acısıydı.ayrıca şuna dikkat edin belden alt tarafımda kaslarımda acayip sertleşme oldu.sanki etten değil demirdenmişim gibi.bide bişeyi canınız çok istiyor yiyorsunuz arkasında bi bulantı.istifar ettiriyor.bazılarında bulantı ve aşerme ilk hafta bile başlayabiliyormuş.ben aşılamadan sonra 3 kilo filan verdim.rengimde sapsarı sanki kanım çekildi.akşama kadar hiç bişey yiyemiyorum çünkü.

slm arkadaşlar bende aşılama yaptırıcamda yumurtlama takibindeyim yumurtam 9 santimmiş klomen kulandım beş gün bugün adetimn 10 günü dokuz santim çokmu ufak normalde çatlatma iğnesi için kaçsantim olması lazım bilen varmı

Son düzenleme:

cnm inşallah değerın yukselık darısı bizlerın başına inş.moral oldun bana .

cnm 18 mm ve üstünde çatlatma iğnesi yapılıyor biraz ufak tabi aşılama adetin 15.gününe kadarda yapılıyor dıye bılıyorum, ilaca devam ettırır doktorun heralde ıyı dusun ıyı oldun .

hamile arkadaslara tebrikler inş sagsalim kucagınıza alırsınız hepimize iyi yıllar önce saglık huzur ve tabi bebek getirsin bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…