kızlar bişi sorcam kan testini sağlık ocakları da yapıyor mu? yapıyorlarsa sonucu ne zaman veriyorlar?
kızlar HAMİLEYİM.bugün kan testi yaptırdım.sonuç pozitif.hadi darısı başınıza
süperrrrrrrr :))) ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım..bize dua et nolur..hala gün sayıyoz biz(
canım kaçıncı gününde yaptın kan testini çatlatma iğnesinin üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor.şuan hamilesin gibi görünüyor sen yat dinlen bol bol pazartesi testi tekrarla umarım bebeğin seninle kalır sıkısıkı tutunur sana.bu arada aşılaman adetin kaçıncı gününde olmuştu canım sonrasında ne kullandın?
canım hadi geçmiş olsun benide pembemsi kanamam oldu azcık birde akşama kadar idrarımı yaparken yanma oldu çok sonra geçti.doktor jel yada progestan verdimi test günün ne zaman hadi bakalım benim ardımdan alıcaksın mutlu haberi.benim de içime doğuyor senin ikizlerin olabilir :)
Aaa sen aldin mi o bitkiden nasil temin ettin bu ay asilama tutmazsa bende almak istiyorum ins gerek kalmaz da. Bu arada benim asilamada da biraz canim acimisti ama cok olmamisti hadi hayirlisi 15gun sonra guzel haberler hatta ikiz bebis mujdesini verirsin insallahhhhh
kızlar valla belirtilere de inanmıyorum artık asılamadan sonra her belirtiyi yasadım ayaklarım bacaklarım belim agrıdı basım döndü midem bulandı aserdimama sonuc negatif ertesi ay kimyasal gebelikte bişi yasamadım ama gebeydim ondan pek takılmayın belirtilere bence
Kızlar benim idrar testinde ikinci çizgi çok hafif belli olunca ve arkadaşımında israrıyla dün akşam kan testi yaptırdım. Biraz önce sonucu ögrendim degerim 35,8 çıktı.Şimdi sizce ben hamilemiyim? Hastaneyi aradım p.tesiye kadar bekle tekrar et deger artarsa hamilesin azalırsa kaybediyorsun dedi... Şimdi ne diyorsunuz arkadaşlar...
slm arkadaşlar bende aşılama yaptırıcamda yumurtlama takibindeyim yumurtam 9 santimmiş klomen kulandım beş gün bugün adetimn 10 günü dokuz santim çokmu ufak normalde çatlatma iğnesi için kaçsantim olması lazım bilen varmı
süper canımmm :))) 2012 ye çifterli giriyorsun maşallah :) darısı hepimize inşallah :) kucaklarımız dolar taşar AMİİİİİİNNNNN :)
hamile arkadaslara tebrikler inş sagsalim kucagınıza alırsınız hepimize iyi yıllar önce saglık huzur ve tabi bebek getirsin bize inşallah
bende aynı duygu ve düşüncelerdeyim .inşallah çevremde yılın ilk hamile haberini veren olurum...
hayırlı olsun cnm ne mutlu sana değerın kaç cıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?