Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuzuuuummm ne kadar cook mutlu oldum anlatamam..umut oldun bıze,ayyycoook sevındım cooook...saglıkla kucagına al canım.darısı basımızaa..

teşekkür ederim ketenprenses.umut olmak için hemen yazdım zaten.ben dün kan tahlili yaptırmaya çok umutsuz gitmiştim.ama sürprizle karşılaştım.umudunuzu hiç yitirmeyin.ben imkansız olarak düşünüyordum.allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

ne kadar güzel bir haber.yılın son hamilesisin belkide.bizlerede dua et lütfen...

canım dualarım hep sizinle bende sizlerin bu mutlu haberini sabırsızlıkla bekliyorum.çünkü burda nezaman hamile haberi okusam çok mutlu oluyorum hatta mutluluktan ağlıyorum.
unutmadan birşey söylemek istiyorum eşimin işyerinde bi arkadaşı var karısı hamile kalamıyordu.bide midesiçok rahatsızdı arı poleni önermişler kadın arı poleni yemeye başladığı ay hem midesi düzelmiş hemde hamile kaldı.onu duyunca eşimde bana polen alıp getirdi.bu ay bende başladım sadece 15 gün kullandım ve gebeyim ben faydası olduğunu düşünüyorum.aklınızda olsun.

canım evde arı polenı var ,ınternetten bal sıparıs ettık yanında getırdıler..dolapta duruyo nasıl yıyelım canım,ne zaman baslıyalım..adet zamanında daha ıyı olur herhalde..optum cnm

canım evde arı polenı var ,ınternetten bal sıparıs ettık yanında getırdıler..dolapta duruyo nasıl yıyelım canım,ne zaman baslıyalım..adet zamanında daha ıyı olur herhalde..optum cnm

nezaman başladığın hiç önemli değil hemen başla ben sabah bir çay kaşığı poleni ilaç gibi ağzıma atıp su ile yuttum aynı işlemi bide gece yaptım.yani günde iki defa.okadar canım kesinlikle uygula sonuçta polen birçok şşeye faydalıdır.

merhaba kızlar
ben 14 aralıkta aşılama oldum, 2 hafta sonra 28 aralıkta kan testinde beta hcg değeri 102 çıktı, dün kan testini tekrarladım beta hcg 159 çıktı ve dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı
.... ooooofffffffff.... ya ben şimdi hamileyim mi değilim mi.... biri bana yardım etsin lütfen kızlar

bırakın şu idrar testini arkadaşım ya ona aldanıp kendinizi üzmeyin.kaç aylık hamile kadınların bile idrarda negatif çıktığı oluyor.değerin yükselmiş hamilesin ama çifte katlaması lazımdı doktorunla görüşmedinmi.doktorun ne dedi.bunu onlar bilir biz şimdi ne desek boş.kendini üzüp hamileliğini olumsuz etkileme.yat diinlen.sonuçta sen şuan hamilesin.ok canım.

canım balla karıstırıp yesem daha ıyı olacak heralde..ne dıyosun..bu arada bat 11ocak yanı 1hafta var pek etkısı olmaz sanırsam bu aralar halvet the and cunkı o yuzden obur ay olmazsa ıceyım..belkı bebısım tutunmustur bana ısallaaaah

ne kadar güzel haberler alıyoruz çok mutlu oluyorum çok sevındım inşallah 3-4 gün sonra bende sizler gıbı hamileyimmmmmmmmmm yazabılırım buraya çok umutluydum bu haberlerden sonra cok daha fazla umutlandım rabbim bizlere nasip etsın inşallah,ilk aşılaman mı cnm nerde yaptırdın.

evet ilk aşılamam.... Akdeniz üniversitesi hastanesinde tüp bebek merkezinde yaptırdım canım

evet çifte katlaması lazımdı ve katlanmadı... doktorla konuştum... sabırlı ol dedi... pazartesi kan testi yeniden yapıcam..... çok stres yapıyorum canım pazartesiye kadar ne yapıcağımı bilmiyorum

eşimin ocak 6 doğum günü ve ben ona çok güzel bir doğum günü hediyesi vermek istiyorum baba olacağını müjdelemek istiyorum salı yada çarşamba test yaptırıcam ve pozitif olursa ona doğum gününe kadar söylemeyi düşünmüyorum bundan önce doğum günlerınde de aynı hayalleri kurdum ama olmadı bu sefer umutluyum aşılamam tutucakmış gibi hissediyorum ve sürkli dua ediyorum ağlamaktan yoruldum artık rabbim seslenişlerimizi duyar inşallah ben çok inançlı bir insanım herşeyde bir hayır oldugunu düşünüyorum zamanı değil diyorum ayakta durmaya çalışıyorum ama bir bakıyorum çakılmışım yere bugün güzel haberler duyunca tutamadım kendimi içimden sürekli ağlamak gelıyor birbirimize çok dua edelım rabbim hepimizi güldürür inşallah.

nasıl bu karbonat testi arkadasım yazarmısın bızde yapalım komik momik belki tutar.

10 aralıkta adet oldum 22 aralıkta aşılamam yapıldı adetimin 13.günü bugün itibariyle aşılamanın 9. günündeyim ama biraz önce kahverengi akıntım geldi kan gibi degil sanki kasık ve bel ağrımda var kızlar adet oluyor olabılırmıyım bu kadar erken daha adetime var ocak 8 gibi olmam gerekir benım cok duzenlıdır 2-3 gün oynar bu nedemek hayellerım suya düştü yoksa bana yardım edermısınız ne yapmam gerekiyor.

canım bekle yerleşme lekeside olabilir.bende leke olmadı hiç ama aşılamamın 7. ve 8.günü gece bile uyuyamamıştım ağrıdan.bekle bakalım sakın ilaç filanda içme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…