Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hamilelik ihtimalin varsa bekle canım.sen bilirsin nezaman istersen öyle başla ama dediğim gibi sadece bir çay kaşığı ye fazla yeme.

arkadaşlar neden birşeyler yazmıyorsunuz biraz yardımcı olsanız fikirlerinizi yazsanız.

canım bekle yerleşme lekeside olabilir.bende leke olmadı hiç ama aşılamamın 7. ve 8.günü gece bile uyuyamamıştım ağrıdan.bekle bakalım sakın ilaç filanda içme.

sabret canım bence regl değil yerleşme kanaması..zaten test yapmana az kalmış,sabredicez..sakın üzme kendini..reglim düzenli diyorsun neden bu kadar erken olsun ki..

canım yapacagın bişi yok benimde olmustu aynısı sonra gecti ama tutmadı tabi ancak burdan bi kac arkadasın da öyle olmustu tutmustu sakin ol olmazsa olmza yeni asılamalara dersin rahat ol kuzum eger bebegin varsa onuda strese sokuyosun ben artık large oldum bi yola bas koyduk sonuna kadar gidicez öyle yada böyle

kızlar bişi sorcam kan testini sağlık ocakları da yapıyor mu? yapıyorlarsa sonucu ne zaman veriyorlar?

canım her sağlık ocağı bakmıyor kanda baksalar bile genelde kanlar öğlenden önce alınıyor sabah 9 da orda olman lazım bazıları idrarda da bakıyor.hadi hayırlı haber verirsin inşallah..

kızlar HAMİLEYİM.bugün kan testi yaptırdım.sonuç pozitif.hadi darısı başınıza

bebekc canım tebrik ederim sen 7 ve 8. günlerde çok ağrılarım oldu deyince hissettim ben bana da öyle olmuştu ilk gebeliğimde rahme yerleşirken.göğüslerinde hassasiyet oldu mu canım ne zaman başladı olduysa yazarmısın.

benim eşimin ilk kasım 2010 da yapılmıştı sperm testi 1 haftalık filandı örnek ondanmıdır bilmem ama 28 milyon çıkmıştı hareketlisi filan iyiydi zaten sonrasında ben normal yoldan hamile kaldım ama üzülmüştü sayısına.sonra bu ay aşılama olucak diye 1 ay öncesinden keçiboynuzu suyu içirmeye başladım ilk 1 hafta sabah akşam sonra sadece geceleri yatarken.aşılama günü verdiği örnek 2 günlük tü sayısı 54 milyon olmuştu :) yıkama sonrası da 90 milyonla aşılama oldum ovulasyonda olmuştu yumurtam bekliyodu orda :) işe yaramış keçiboynuzu da ben çok inanıyorum doğal şeylerin şifasına...

canım benim de daha erken ama aşılamamın 4. günü dünden beri göğüslerime dokunamıyorum hele uçları çok acıyor çok erken biliyorum ama acaba hcg iğnesinden mi oluyor yani çatlatma iğnesi hamilelik hormonu ya o mu yapıyor.bir de arada kasıklarım ağrıyor iğneler batıyor.şimdilik çk takılmıyor ama 7 ve 9. günler arasını merak ediyorum :)

benim de 9. günü 12 mm di genelde 10 mm in üzerine çıkmış yumurtalara iyi gözüyle bakılıyor ama biraz daha bekle belki atılım yapar..benimkide kaldı 12mm de ilk başta çok üzüldüm ama 14. günümde 17.5 mm oldu birden :)hiç belli olmuyor bu yumoşlar.sen kafana takılma unut yumurtan olduğunu.

betaHCG 578,9 çıktı.salı günüde vajinal ultrasona gircem bakalım inşallah bi sorun çıkmaz.

canım çok güzel değerin adetinin kaçıncı günü olmuştu aşılaman?salı günü hem keseyi hemde kalbini görürsün bence..

canım belirtilern neler göğüs hassasiyeti var mı sende varsa ne zaman başladı bir de senin de bebekc gibi 7 ve 8.günlerde ağrın oldu mu ?

canım bence yerleşme kanamasıdır 12 günden önce adet olmazsın yerleşmedir dinlen artarsa kanaman kanda baktır hemen...

iyi yıllar kızlar.koşturmaca devam ediyor yine sonuçları henüz belli olmayanlar bekliyorum sizleri de yola devam :) belirtiler ağrılar sızılar neye yorsak bilemiyorum :) benim de göğüslerimde hassasiyet var dokunamıyorum acıyolar sütyen bile takamıyorum daha aşılamamın 4. günü ama çatlatma iğnesinin etkisimidir ki ?

kanamam artmanı hatta sabah kalktıgımda hıc bır sey yoktu camasırımda bıraz önce lavaboya gıttıgımde çok az gene geldı acık pembe gıbı adet belırtımde yok ne yapacagımı bılmıyorum bugun aşılamamın 10,günü bu kadar erken adet olmam ımkansız ama acaba aşılama sonrası düzenım mı bozuldu normalde 7-8 gibi adet olmam gerekıyor kafam çok karıştı kızlar.

merhaba kızlar,

30 aralık ta adet olmam lazımdı (biliyosunuz 14 aralıkta da aşılamam olmuştu) bugün 1 ocak adet sancılarım 2 gündür olmasına rağmen daha olamadım yaaa bekle bekle daha gerginlik walla

canım yarın ilk iş doktorunu ara derim ben..bence adet kanaması olamaz..yerleşme olabilir veya enfeksiyon kapmış olabilirsin.ihmal etme sakın..

neden hala kan testi yaptırmadın cnm sonuç bellı olur yaptır bence kendını yıpratma adet olmadan geçen her saniye umut oluyor insana .

canım sen test yaptın mı?

kızlar cesaretim yok test yapmaya yeminle yaa

tatlım reglin 3 gün geçmiş..belki de hamilesin...hamile olmasan bile tedaviye devam etmek için sonucunu öğrenmelisin.mantıklı olan bu..cesaretini toplamalısın ve test yaptırmalısın bence ..inşallah hamilesindir canım..sonucunu bekliyoruz..

canım yarın ilk iş doktorunu ara derim ben..bence adet kanaması olamaz..yerleşme olabilir veya enfeksiyon kapmış olabilirsin.ihmal etme sakın..

enfeksiyon demeye ya ıyı düşünelim iyi olsun yarın bir bakıyım duruma göre kanama başlarsa adetimdir,böyle ara ara olursa yarın doktora gidiyim ,rabbim bizi cok buyuk bır sınavdan geçiriyor inşallah geçeriz bu sınavdan.

hayırlısı canım ama çok fena bacaklarım romatizma gibi ağrıyor, kalçamın üstü ağrıyor, adet olucam gibi ama bi gram yok, eğer hamile ise birisi böle sancı çeker mi ?

hayırlısı canım ama çok fena bacaklarım romatizma gibi ağrıyor, kalçamın üstü ağrıyor, adet olucam gibi ama bi gram yok, eğer hamile ise birisi böle sancı çeker mi ?

çeker neden çekmesın herkesın belırtılerı farklı oluyor senınkı bana uymaz benım kı sana uymaz bence sen şimdi kalk git test yaptır cnm bu bekleyiş insanın ömründe çalıyor olumlu olumsuz bilki ona göre davran hamişsen ki inşallah öylesindir doktora gidersin yarın, değilsende neden olmadığını ögrenirsin .

canım yaaaa bahane üretmiyorum cidden ama bugün pazar ben ankarada yaşıyorum, burda sabahtan beri kar yağıyor, pazartesi gitsem diyorum teste eğer adet olmazsam yarın, bugünde bekleyeyim barik diyorum artıkın ama inşallah hamileyimdir diyecemde ne bileyim hep olumsuzu gördüm yaa inanası gelmiyo insanın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…