canım balla karıstırıp yesem daha ıyı olacak heralde..ne dıyosun..bu arada bat 11ocak yanı 1hafta var pek etkısı olmaz sanırsam bu aralar halvet the and cunkı o yuzden obur ay olmazsa ıceyım..belkı bebısım tutunmustur bana ısallaaaah
arkadaşlar neden birşeyler yazmıyorsunuz biraz yardımcı olsanız fikirlerinizi yazsanız.
10 aralıkta adet oldum 22 aralıkta aşılamam yapıldı adetimin 13.günü bugün itibariyle aşılamanın 9. günündeyim ama biraz önce kahverengi akıntım geldi kan gibi degil sanki kasık ve bel ağrımda var kızlar adet oluyor olabılırmıyım bu kadar erken daha adetime var ocak 8 gibi olmam gerekir benım cok duzenlıdır 2-3 gün oynar bu nedemek hayellerım suya düştü yoksa bana yardım edermısınız ne yapmam gerekiyor.
10 aralıkta adet oldum 22 aralıkta aşılamam yapıldı adetimin 13.günü bugün itibariyle aşılamanın 9. günündeyim ama biraz önce kahverengi akıntım geldi kan gibi degil sanki kasık ve bel ağrımda var kızlar adet oluyor olabılırmıyım bu kadar erken daha adetime var ocak 8 gibi olmam gerekir benım cok duzenlıdır 2-3 gün oynar bu nedemek hayellerım suya düştü yoksa bana yardım edermısınız ne yapmam gerekiyor.
kızlar bişi sorcam kan testini sağlık ocakları da yapıyor mu? yapıyorlarsa sonucu ne zaman veriyorlar?
kızlar HAMİLEYİM.bugün kan testi yaptırdım.sonuç pozitif.hadi darısı başınıza
evet tatlım rahimim geridemiş ondan oldu progestan verdi jel gecen seferde vermisti 44 milyonla yapıldı asılama bende diyorum cok zorladı beni belki allah sınıyordur mükafatını verir ins sendende ii haber bekşiyorummmm
ben daha önce klomen kullanmıştım ilişki önermişti doktor.ozamanda şiddetli karın ve bel ağrım olmuştu.halsizlik uyku ilaçlar yapıyor.ama bu sefer bunların yanında aşılamamın 7. ve 8.günü çok rahatsızlandım.gece uyuyamadım şiddetli ağrı ,nefes darlığı ,karnımda şişlik,rahimde ağrı ,karnımda batmalar vardı sanki birisi içerden dışarı parmak dürdüyor gibi.demekki rahime yerleşme belirtileriymiş.halim içler acısıydı.ayrıca şuna dikkat edin belden alt tarafımda kaslarımda acayip sertleşme oldu.sanki etten değil demirdenmişim gibi.bide bişeyi canınız çok istiyor yiyorsunuz arkasında bi bulantı.istifar ettiriyor.bazılarında bulantı ve aşerme ilk hafta bile başlayabiliyormuş.ben aşılamadan sonra 3 kilo filan verdim.rengimde sapsarı sanki kanım çekildi.akşama kadar hiç bişey yiyemiyorum çünkü.
slm arkadaşlar bende aşılama yaptırıcamda yumurtlama takibindeyim yumurtam 9 santimmiş klomen kulandım beş gün bugün adetimn 10 günü dokuz santim çokmu ufak normalde çatlatma iğnesi için kaçsantim olması lazım bilen varmı
betaHCG 578,9 çıktı.salı günüde vajinal ultrasona gircem bakalım inşallah bi sorun çıkmaz.
ne kadar güzel haberler alıyoruz çok mutlu oluyorum çok sevındım inşallah 3-4 gün sonra bende sizler gıbı hamileyimmmmmmmmmm yazabılırım buraya çok umutluydum bu haberlerden sonra cok daha fazla umutlandım rabbim bizlere nasip etsın inşallah,ilk aşılaman mı cnm nerde yaptırdın.
canım bence yerleşme kanamasıdır 12 günden önce adet olmazsın yerleşmedir dinlen artarsa kanaman kanda baktır hemen...10 aralıkta adet oldum 22 aralıkta aşılamam yapıldı adetimin 13.günü bugün itibariyle aşılamanın 9. günündeyim ama biraz önce kahverengi akıntım geldi kan gibi degil sanki kasık ve bel ağrımda var kızlar adet oluyor olabılırmıyım bu kadar erken daha adetime var ocak 8 gibi olmam gerekir benım cok duzenlıdır 2-3 gün oynar bu nedemek hayellerım suya düştü yoksa bana yardım edermısınız ne yapmam gerekiyor.
canım her sağlık ocağı bakmıyor kanda baksalar bile genelde kanlar öğlenden önce alınıyor sabah 9 da orda olman lazım bazıları idrarda da bakıyor.hadi hayırlı haber verirsin inşallah..
bebekc canım tebrik ederim sen 7 ve 8. günlerde çok ağrılarım oldu deyince hissettim ben bana da öyle olmuştu ilk gebeliğimde rahme yerleşirken.göğüslerinde hassasiyet oldu mu canım ne zaman başladı olduysa yazarmısın.
benim eşimin ilk kasım 2010 da yapılmıştı sperm testi 1 haftalık filandı örnek ondanmıdır bilmem ama 28 milyon çıkmıştı hareketlisi filan iyiydi zaten sonrasında ben normal yoldan hamile kaldım ama üzülmüştü sayısına.sonra bu ay aşılama olucak diye 1 ay öncesinden keçiboynuzu suyu içirmeye başladım ilk 1 hafta sabah akşam sonra sadece geceleri yatarken.aşılama günü verdiği örnek 2 günlük tü sayısı 54 milyon olmuştu :) yıkama sonrası da 90 milyonla aşılama oldum ovulasyonda olmuştu yumurtam bekliyodu orda :) işe yaramış keçiboynuzu da ben çok inanıyorum doğal şeylerin şifasına...
canım benim de daha erken ama aşılamamın 4. günü dünden beri göğüslerime dokunamıyorum hele uçları çok acıyor çok erken biliyorum ama acaba hcg iğnesinden mi oluyor yani çatlatma iğnesi hamilelik hormonu ya o mu yapıyor.bir de arada kasıklarım ağrıyor iğneler batıyor.şimdilik çk takılmıyor ama 7 ve 9. günler arasını merak ediyorum :)
benim de 9. günü 12 mm di genelde 10 mm in üzerine çıkmış yumurtalara iyi gözüyle bakılıyor ama biraz daha bekle belki atılım yapar..benimkide kaldı 12mm de ilk başta çok üzüldüm ama 14. günümde 17.5 mm oldu birden :)hiç belli olmuyor bu yumoşlar.sen kafana takılma unut yumurtan olduğunu.
canım çok güzel değerin adetinin kaçıncı günü olmuştu aşılaman?salı günü hem keseyi hemde kalbini görürsün bence..
canım belirtilern neler göğüs hassasiyeti var mı sende varsa ne zaman başladı bir de senin de bebekc gibi 7 ve 8.günlerde ağrın oldu mu ?
canım bence yerleşme kanamasıdır 12 günden önce adet olmazsın yerleşmedir dinlen artarsa kanaman kanda baktır hemen...
kanamam artmanı hatta sabah kalktıgımda hıc bır sey yoktu camasırımda bıraz önce lavaboya gıttıgımde çok az gene geldı acık pembe gıbı adet belırtımde yok ne yapacagımı bılmıyorum bugun aşılamamın 10,günü bu kadar erken adet olmam ımkansız ama acaba aşılama sonrası düzenım mı bozuldu normalde 7-8 gibi adet olmam gerekıyor kafam çok karıştı kızlar.
merhaba kızlar,
30 aralık ta adet olmam lazımdı (biliyosunuz 14 aralıkta da aşılamam olmuştu) bugün 1 ocak adet sancılarım 2 gündür olmasına rağmen daha olamadım yaaabekle bekle daha gerginlik walla
merhaba kızlar,
30 aralık ta adet olmam lazımdı (biliyosunuz 14 aralıkta da aşılamam olmuştu) bugün 1 ocak adet sancılarım 2 gündür olmasına rağmen daha olamadım yaaabekle bekle daha gerginlik walla
kızlar cesaretim yok test yapmaya yeminle yaa
canım yarın ilk iş doktorunu ara derim ben..bence adet kanaması olamaz..yerleşme olabilir veya enfeksiyon kapmış olabilirsin.ihmal etme sakın..
tatlım reglin 3 gün geçmiş..belki de hamilesin...hamile olmasan bile tedaviye devam etmek için sonucunu öğrenmelisin.mantıklı olan bu..cesaretini toplamalısın ve test yaptırmalısın bence ..inşallah hamilesindir canım..sonucunu bekliyoruz..
hayırlısı canım ama çok fena bacaklarım romatizma gibi ağrıyor, kalçamın üstü ağrıyor, adet olucam gibi ama bi gram yok, eğer hamile ise birisi böle sancı çeker mi ?
çeker neden çekmesın herkesın belırtılerı farklı oluyor senınkı bana uymaz benım kı sana uymaz bence sen şimdi kalk git test yaptır cnm bu bekleyiş insanın ömründe çalıyor olumlu olumsuz bilki ona göre davran hamişsen ki inşallah öylesindir doktora gidersin yarın, değilsende neden olmadığını ögrenirsin .
canım zor temin edilio romanyadan bi tanıdık falan gerek getirtmen icin yardımcı olmaya calısırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?