hayırlısı canım ama çok fena bacaklarım romatizma gibi ağrıyor, kalçamın üstü ağrıyor, adet olucam gibi ama bi gram yok, eğer hamile ise birisi böle sancı çeker mi ?
canım yaaaa bahane üretmiyorum cidden ama bugün pazar ben ankarada yaşıyorum, burda sabahtan beri kar yağıyor, pazartesi gitsem diyorum teste eğer adet olmazsam yarın, bugünde bekleyeyim barik diyorum artıkın ama inşallah hamileyimdir diyecemde ne bileyim hep olumsuzu gördüm yaa inanası gelmiyo insanın....
kızlar devlet hastanesinde kan testi yaptırıcam çarşamba günü..kan testi için doktor sırası mı almak lazım illa? yani gidip gebelik testi yaptırıcam desem danışmadakilere bana sıra vermezler mi labaratuvar için? etrafımdakilere soramıyorum,aşılama olduğumu kimse bilmiyor..size sorayım dedim..
canım folik asidi doktor bana aşılamadan 1 ay önce başlattı..2 aydır içiyorum nerdeyse..al iç derim ben..o ilacın zararı yok faydası var..folbiol tablet benimkinin adı.2.5 tl.kızlar ya folik asit diye bişey varmış.hatta gebelikten üç ay önce bu ilacı anne adayı kullanmaya başlarmış.ben şimdi hamile çıktım.ama doktor bana bu ilaçtan yazmadı.çevremde tüm hamileler kullanıyor.çünkü bebeğin beyin ve zeka gelişimi ve benzeri şeyleri bu folik asit etkiliyormuş.folik asit eksikliği ciddi sorunlar yaratabiliyormuş.neyapıyım şimdi ben kendimmi alıp kullansam.çevresinden bu ilacı bilen varmı
canım folik asidi doktor bana aşılamadan 1 ay önce başlattı..2 aydır içiyorum nerdeyse..al iç derim ben..o ilacın zararı yok faydası var..folbiol tablet benimkinin adı.2.5 tl.
kızlar bu arı polenini nerden alabılırız bende başlıyım ben hamılelık umudumu yıtırdım lekenmelerım devam edıyor 2.aşılama oncesı başlıyım bu sefer umarım olur .
kızlar destekleriniz için saolun ama az önce kırmızı geldibuda hüsranla sonuçlandı, belki bi umut diyordum ama malesef o umutta söndü
kızlar destekleriniz için saolun ama az önce kırmızı geldibuda hüsranla sonuçlandı, belki bi umut diyordum ama malesef o umutta söndü
üzülme cidden söylüyoruum canım üzülme hayırlısı buymus diceksin yola devam etceksin benim felsefem bu artık neden diceksin bak ben 30 gün igne yedim toplamda ilk 10 gün normal büyüyodu vücut tepki vermeye basladı sonra büyümedi doz arttırdı doktorum 13 kere kontrole gittim bi aydagitmek gelmek geriyo zaten neyse 25. gün oldu bak düsün normalde 15. güne kadar asılama oluyo normalde kontrolde doktor dedi özge hanım tuhaf bi yumurta olusmus dedi icine kanıo dedi hadi bir sürü tahlil allahtan ii cıktı eger kötü cıksaydı asılama olmucaktı dedi neyse sevindik genede ii cıktı die sonra 3 gün sonra gittim tekrar bu sefer hepsi büyümeye baslamıstı 2 si baya büyük ama 17ye ulasmamıs digerleride 6 dan 10 a falan cıkmıs hal böyle olunca doktor ya iptal etcez yada tüpe gecelim dedi bizde düsündük ne zamandır ilac yiyorum gecelim dedik ek bi igne verdi onuda kullandım 4 gün sonra gittim bu sefer öteki yumurtalar büyümeyi durdurmasın mı hadddddiiii tüpten döndük asılamaya bendeki karmaşayı düşünsene tüpe alıstırayım die ugrasırken asılamaya döndük gene neyse catlatma ignemi vurdum cuma günü işte gittim oldum ama rahmim geride oldugu icin ek bi spektrum takıldı canım yandı agrıdı kanadı acayip sekilde adet günüm geldigi icin ve ialcların etkisiyle adet olamıcagim icin prolaktin düsürücüsü verdi dokrotum vücudu dengelesin die hala agrım var kanamam yeni bitti ve salak gibiyim ama olmazsa üzülmücem hem maddi hem manevi göçmeme ragmen bi asılama bize 3.5 a patladı düsün bak girdik bi yola sabır ve inançla aşıcaz eminim üzülerek kendimizi paralıyoruz bunu anladım bu 2. asılamamdı olmazsa romanyadan gelen ilacı denicem bu arada spora yazıldım faydası cok cünkü onlada olmaza tüp yolları gorünücek bu bir süreç kimisi şanslı aşılaması tutuo benimde asılama sonraası gebelik oldu ama yükselmedi degerim napalım nasip diyorumzaten asılamada şansımız en fazla%25 o yüzden cok umutlanmamak gerek sende rahat ol beterin beteri var bizdende cok beterler var 5. 6. tüp begbegi yaptıran gencecik kızlar var rahat ol sakin ol önündekilere bak canım
canım üzülme, umudunu yitirme,bir gün mutlaka olacaktır..ALLAH sana tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...
kanamam artmanı hatta sabah kalktıgımda hıc bır sey yoktu camasırımda bıraz önce lavaboya gıttıgımde çok az gene geldı acık pembe gıbı adet belırtımde yok ne yapacagımı bılmıyorum bugun aşılamamın 10,günü bu kadar erken adet olmam ımkansız ama acaba aşılama sonrası düzenım mı bozuldu normalde 7-8 gibi adet olmam gerekıyor kafam çok karıştı kızlar.
kızlar devlet hastanesinde kan testi yaptırıcam çarşamba günü..kan testi için doktor sırası mı almak lazım illa? yani gidip gebelik testi yaptırıcam desem danışmadakilere bana sıra vermezler mi labaratuvar için? etrafımdakilere soramıyorum,aşılama olduğumu kimse bilmiyor..size sorayım dedim..
kızlar ya folik asit diye bişey varmış.hatta gebelikten üç ay önce bu ilacı anne adayı kullanmaya başlarmış.ben şimdi hamile çıktım.ama doktor bana bu ilaçtan yazmadı.çevremde tüm hamileler kullanıyor.çünkü bebeğin beyin ve zeka gelişimi ve benzeri şeyleri bu folik asit etkiliyormuş.folik asit eksikliği ciddi sorunlar yaratabiliyormuş.neyapıyım şimdi ben kendimmi alıp kullansam.çevresinden bu ilacı bilen varmı
verdiği örnek 2 günlük tü sayısı 54 milyon olmuştu :) yıkama sonrası da 90 milyonla aşılama oldum demişsin ercelf arkadasım da bana bi terslik var gibi geldi yıkama sonrası sperm azalır artmaz bi yanlıs var bu işte yada sen yanlıs yazdın
nasıl bu karbonat testi arkadasım yazarmısın bızde yapalım komik momik belki tutar.
merhaba kızlar,
30 aralık ta adet olmam lazımdı (biliyosunuz 14 aralıkta da aşılamam olmuştu) bugün 1 ocak adet sancılarım 2 gündür olmasına rağmen daha olamadım yaaabekle bekle daha gerginlik walla
canım bende geçen ay ovitrelle nin 10. gününde lekelenmem başladı tam 4 gün sonra söklüldü adetim çok sıkıntılı bir süreçti ama gebe de olabilirsin yarın kan testi yaptır.
randevu alman gerekli canım.yoksa ücretli hasta diye girmek zorunda kalabilirler.
ben 3 aydır içiyorum çok yararlı bir ilaç özellikle folbiol içerisinde herşey var folik açısından da en zengini o çok da ucuz al ve hergün 1 tane iç.doktoruna da sor neden vermemiş bakalım manyak?
canım yanlışım yok yıkama öncesi ve yıkama sonrası diye yazıyor değerler ama yoğunlaştırılmışsayı falan yazıyo heralde hacim arttığındandır.benim de kafama takıldı bak şimdi.ama yanılıyor da olabilirim.90 milyon olup da 54 milyonla da yapılmış olabilir.ama hemşire okudu ilk bana değerleri 90 milyon dedi.yıkama öncesi 54 milyonmuş dedi.o da yanılıyor olamas dimi.en sonunda sa 104 milyon diye bişey de yazıyodu ben anlamadım
arkadaşım valla bende ilk burda özgeden duydum bi kaba idrarını yapıyosun üstünede karbonatı döküyosun köpürürse hamileymişsin köpürmezse deilsin saçma belki ama ben denedim napim merak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?