Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyy kuzum ya inş olsunda bi koyarız tabi karbonat annesi ,yarın büyük günn cok heyecanlıyım bı yandanda korkuyorum heran gelicek die

hahahaha ay koptum karbonat anne süperdi inş rahat ol olmazsa yola devam olursa inş kucagına alırsın hamile kalmakla bitmiyoki arkadasım hamile hemen hergün beraberiz kızın stresi aşmış yok ense kalınlıgı yok 3lü taraması inan daha zor dio düşük riski var karnında hissedip her an kaybedebilecegini bilmek en kötü ızdırap dio biz burda olsun die ugrasıyoruz dünyanın düzeni bu olsa gerek

haklısın canım ya benımde gecen yıl öyle oldu zar zor hamile kaldım gebeliğin ilk basından beri düşük riski vardı 5bucuk aya kadar tutundu sonrası erken doğum ve bebeğimi kaybettim dedıgın gıbı hamıle kalmakla iş bitmiyor rabbim hayırlısını versin

arkadaşım valla bende ilk burda özgeden duydum bi kaba idrarını yapıyosun üstünede karbonatı döküyosun köpürürse hamileymişsin köpürmezse deilsin saçma belki ama ben denedim napim merak işte

bende bir saçmalık yapıyım ve denıyım senı yalnız bırakmıyım arkadasım.

kızlar hala kırmızı yok bende ama dün akşam lekenmiştim bu saate kadar hala gelen olmadı sadece ıdrar sonra bellı belirsiz leke geliyor ne yapmalıyım yarını bekleyıp kırmızı gelmesse doktora mı gıdıyım yoksa kan testımı yaptırıyım bugun aşılamamın 10. günü

bence doktorunu aramalısın cnm kan testındense bence doktorunla görüşmen daha iyi olur

bence doktorunu aramalısın cnm kan testındense bence doktorunla görüşmen daha iyi olur

cnm doktoru arayamam çünkü üniversite hastanesınde yaptırdıgım için öyle lüksümüz yok yarın gıdıcem duruma gore ama bu kadar erken adet olma ıhtımalım olabılırmı benım bıldıgım aşılamadan sonra adet gecıkmesı oluyor .

valla canım benımde cok bılgım yok bu konuda ılk asılamam benımde adet gecıkmesı vs olup olmadıgını bılmıyorum .bu arada 1 kasık karbonat yeter heralde dene bakem

valla canım benımde cok bılgım yok bu konuda ılk asılamam benımde adet gecıkmesı vs olup olmadıgını bılmıyorum .bu arada 1 kasık karbonat yeter heralde dene bakem

cnm ya idrar zaten asitli köpürmesi çok normal değilmi hamile birinin yapıp onaylaması lazım yaptım köpürdü hamilemiyim şimdi bence asitten köpürdü çok komiğiz çok valla.

cnm ya idrar zaten asitli köpürmesi çok normal değilmi hamile birinin yapıp onaylaması lazım yaptım köpürdü hamilemiyim şimdi bence asitten köpürdü çok komiğiz çok valla.

cnm bende senın gıbı düşünüyorum köpürmesi normal ama benımkı köpürdü komsuma yaptık onun köpürmedi ayyyy ne biliyim ya meraktan napıcagımızı bılemedik yarın sonucu mutlaka yazarım inş olumlu haberlerle gelirim :18::18:

bu arada bildiğim kadarıyla özelden sadece mesaj yazarak konusabılıyorsun oda 100 msj ı doldurmus olman lazm ahh ahha önceden böle deil di sohbet bölümümüz varrdı ordan ne güzel konusuyduk

ben yenıyım valla önceden hep okuyordum ama üye olmayı nıye hıc dusunmemıstı nıye bılmıyorum ama şimdi mutluyum birde çok merak ediyorum kimlerle sohbet ettiğimi nasıl birileri diye sendede oluyormu seni merak ediyorum mesala

bence kesin hamilesin cnm öyle hissediyorum allah kalbine göre versin bu arada kac yasındasın kac yıllık evlisin

Merhaba herkese!Benim ilk asilamam yarin olacak insallah!4 -5 aydir bu ani bekliyorum ilaclarin yan etkileri vs derken bir turlu bu asamaya gecememistik!Dun catlatma ignemi yapti esim epey agrim var dunden beri.Ilk defa oldum catlatma ignesini.Sizlerinde olmus muydu agriniz? Birde asilama yaptiranlar nelere dikkat ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…