valla ben hiç yapmadımbi topicte okudum ama eger dogru cıkarsa bebeginin göbek adını özge koy okadar hakkım olsun ama demiiiiii
ayyy kuzum ya inş olsunda bi koyarız tabi karbonat annesi ,yarın büyük günn cok heyecanlıyım bı yandanda korkuyorum heran gelicek die
hahahaha ay koptum karbonat anne süperdi inş rahat ol olmazsa yola devam olursa inş kucagına alırsın hamile kalmakla bitmiyoki arkadasım hamile hemen hergün beraberiz kızın stresi aşmış yok ense kalınlıgı yok 3lü taraması inan daha zor dio düşük riski var karnında hissedip her an kaybedebilecegini bilmek en kötü ızdırap dio biz burda olsun die ugrasıyoruz dünyanın düzeni bu olsa gerek
kızlar destekleriniz için saolun ama az önce kırmızı geldibuda hüsranla sonuçlandı, belki bi umut diyordum ama malesef o umutta söndü
arkadaşım valla bende ilk burda özgeden duydum bi kaba idrarını yapıyosun üstünede karbonatı döküyosun köpürürse hamileymişsin köpürmezse deilsin saçma belki ama ben denedim napim merak işte
valla ben hiç yapmadımbi topicte okudum ama eger dogru cıkarsa bebeginin göbek adını özge koy okadar hakkım olsun ama demiiiiii
bende bir saçmalık yapıyım ve denıyım senı yalnız bırakmıyım arkadasım.
kızlar hala kırmızı yok bende ama dün akşam lekenmiştim bu saate kadar hala gelen olmadı sadece ıdrar sonra bellı belirsiz leke geliyor ne yapmalıyım yarını bekleyıp kırmızı gelmesse doktora mı gıdıyım yoksa kan testımı yaptırıyım bugun aşılamamın 10. günü
bence doktorunu aramalısın cnm kan testındense bence doktorunla görüşmen daha iyi olur
:)) bencede canım yap valla varmı evde karbonat yapta banada haber ver
cnm doktoru arayamam çünkü üniversite hastanesınde yaptırdıgım için öyle lüksümüz yok yarın gıdıcem duruma gore ama bu kadar erken adet olma ıhtımalım olabılırmı benım bıldıgım aşılamadan sonra adet gecıkmesı oluyor .
valla canım benımde cok bılgım yok bu konuda ılk asılamam benımde adet gecıkmesı vs olup olmadıgını bılmıyorum .bu arada 1 kasık karbonat yeter heralde dene bakem
cnm ya idrar zaten asitli köpürmesi çok normal değilmi hamile birinin yapıp onaylaması lazım yaptım köpürdü hamilemiyim şimdi bence asitten köpürdü çok komiğiz çok valla.
cnm ya idrar zaten asitli köpürmesi çok normal değilmi hamile birinin yapıp onaylaması lazım yaptım köpürdü hamilemiyim şimdi bence asitten köpürdü çok komiğiz çok valla.
kızlar özelden nasıl konuşuluyor ben çözemedim siteyi daha
bu arada bildiğim kadarıyla özelden sadece mesaj yazarak konusabılıyorsun oda 100 msj ı doldurmus olman lazm ahh ahha önceden böle deil di sohbet bölümümüz varrdı ordan ne güzel konusuyduk
cnm bende senın gıbı düşünüyorum köpürmesi normal ama benımkı köpürdü komsuma yaptık onun köpürmedi ayyyy ne biliyim ya meraktan napıcagımızı bılemedik yarın sonucu mutlaka yazarım inş olumlu haberlerle gelirim :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?