Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm hoşgeldin aramıza çatlatma iğnesi bu kadar cabuk etkı etmez cnm 36 ile 42 saat arasında çatlatma gerçekleşiyor diye biliyorum belkı sende erken etki etmiştir ,aşılamadan sonra biraz yatırıyorlar 1-2 saat kadar normal hayatına dönebılırsın dıyorlar ama bence 2 gün dinlenmek gerekıyor daha ıyı sonuc almak ıçın aşılamadan sonraki 3-4 gün ilişki öneriyorlar inşallah ilk ve son olur senin için bide sakın korkma korkulacak hıc bır sey yok acıda yok zaten rahim filmi cekıldıysen bu hiçbirsey onun yanında.

bence kesin hamilesin cnm öyle hissediyorum allah kalbine göre versin bu arada kac yasındasın kac yıllık evlisin

inş canım ya ben hiç bişey hissedemiyorum tek hıssettıgım sey korku hamıle kalırsam bebegımı saglıklı bı sekılde kucagıma almak ve tekrar hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum .24 yasındaym 4 yıllık evlıyım arkadasım ya sen

cok tesekkur ederim. ignenin agrisi var yani karnim cok hassaslasti. igne vuruldugum yer sisti falan. Turkiyede catlatma ignesini kalcadan yapiyorlar diye duymustum karnimdan yapmami soyledi doktor. normal hayata donulebilir diyorlar fakat doktor bir arkadasim 1 hafta 10 gun kadar yat dinlen diyor. yer cekiminin gucune inanmak lazim diye:)) insallah hayirli haberler aliriz hepimiz!

arkadasım öncelikle hakkında hayırlısı olsun benımde ılk asılamam cok tecrubelı degılım ama bende catlatma ıgnesınden sonra cok fazla bi rahatsızlık olmadı iğneleri yaparken daha cok rahatsız oluyordum bel kasık agrısı ve akıntı gibi birde ben asılamadan sonra sadece15dkk yattım onun dısında normal hayatıma (atlayıp zıplamadan tabii) devam ettım

sen türkiyede degılsın galıba yok cnm burdada göbekten vuruluyor neden şişti acaba eşin vuramadımı .

sen türkiyede degılsın galıba yok cnm burdada göbekten vuruluyor neden şişti acaba eşin vuramadımı .

Amerikadayim ben. esim yapti igneyi fakat sanirim cok hassasim ben birde 1 sene once bocornite uterus ameliyati olmustum karnim belkide hala o yuzden hassas bilemiyorum

ne zaman oldu asilaman?

ben 28 yaşındayım cnm 3,5 yıllık evlıyım eşimdede bende de herhangı bır problem yok rahim filmimden sonra doktorum sol tüp tıkanıklıgından şüphelendi laparoskopi amelıyatı oldum tanı için herşey yolunda gitti tıkanıklık giderildi şuan problemsiz gözüküyoruz ben çok itiyorum cocuk sahıbı olmayı ama eşim o kadar rahatki onun rahatlıgı benim sinirlerimi bozuyor olmassa olmaz diyor benı cıldırtıyor sen istanbuldamıydın.

insallah hayirli saglikli bebise ya da bebislere hamile kalmissindir:) ben yarindan sonraki 2 hafta nasil gecer bilemiyorum!senin nasil gecti beklerken cok heyecan yaptin mi?

heyecan olmadan olmuyor benımde bugun 10. günüm artık 11, güne döndü zaman durdu artık gecmıyor en zor olanı beklemek sakın aşılamadan sonra kendini dinleme o zaman hiç gecmez sagını solunu kontrol etme değiştim mi diye allah sabır versın bu sürecte sana iyi habaerlerını duyarız ınsallah.

erkekler bize göre biraz daha rahat gibi görünüyor cnm rabbim daha biz dünyaya gelmeden yazmış her şeyi vakti zamanı gelince zaten olucak yada olmıyıcak biz istediğimiz kadar çırpınalım kaderde varsa olur zaten cok kaptırma kendını biliyorsun olmamasının sebbeplerinden biride psikolojik bol bol dua et eşinide kendinide üzme. evet bende istanbuldayım sanırım sende istanbuldasın

insallah hepimiz iyi haberler aliriz! oncelikle senden tabiki:)

29 yasindayim 5 yillik evliyim fakat 2.5 yildir bebek dusunuyoruz ve tanimlanamayan fertility grubuna giriyorumesiminde benimde herseyimiz mukemmel ama gebelik yok

burdaki yazan arkadasların coğu böyle bende içindeyim allah yardımcımız olsun bende yarın kan testı yaptırıcam inş.adet olmassam.

cnm ya idrar zaten asitli köpürmesi çok normal değilmi hamile birinin yapıp onaylaması lazım yaptım köpürdü hamilemiyim şimdi bence asitten köpürdü çok komiğiz çok valla.

kızlar ben hamileyim ya deneyimmi bi şu karbonat testini sizin için.bakalım ne olacak.nasıldı idrarı yapıp karbonatımı üstüne atıcaz.

insallah hayirli saglikli bebise ya da bebislere hamile kalmissindir:) ben yarindan sonraki 2 hafta nasil gecer bilemiyorum!senin nasil gecti beklerken cok heyecan yaptin mi?

inş canım benim ilk bir hafta cabuk gectı hıc evde durmadım gezdım ama ondan sonra zaman durdu gecmıyor hele sımdı sabah olmaz artık saat durdu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…