Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet cnm herşey allahtan bende çok kaderciyimdir benim eşimin babası hasta ben bakıyorum hıc bır ihtiyacını yerine getiremıyor tuvalet yeme içme vs... o yuzdende calısmıyorum bütün gün evdeyim düşünücek cok v aktım var anlayacagın bana herkes kayınpederıme baktıgım ıcın cocugumun olmadıgını söyluyorlar senın evde kocaman bır cocugun var allah zamanını beklıyor dıyorlar bazen mantıklı gelır bazende anlamsız. bende zeytınburnunda oturuyorum c.paşa tıp fakultesınde yaptırdım aşılamamı tüp bebege gecebılmek ıcın kendı doktorumu bıraktım aşılamalardan sonra rapor alıp özelde tüp bebek düşünüyorum raporla daha uyguna gelıyor 3000 falan cıkıyor raporlu halı.

Allah yardımcın olsun canım bende özelde yatırdım raporsuz 1600tl. hadımköyde oturuyorum ben beylikdüzü medicana ya yaptırdım aşılamamı

cok sevındım demek ki hamilelerinki köpürmüyor yanlış bılıryor karbonat testını hamıleysen köpurmuyor degılsen köpürüyor ne hallere kaldık arkadaslar :)))))))))))))

kızlar ya boşverin şu karbonat testini filan.tıp varken nelerle uğraşıyoruz.ama en azından deneme yaptık işte:)

evet canım sabah kan verıcem de aksam 5de sonuc cıkıyormus bıde onu bekle offfffffff

biz kaç günü devirdik saati 5'mi yapamıycaz arkadasım ıyı haberler inşallah banada umut ol ben adet olmadım hala gece olurum dıye dusunuyordum yok bişey geceden beri lekelenmem de yok bende ne yapacagımı bılemedım hamileyım yoksa yaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…