ayy cok ıyı olur yaa idrarını yapıp karbonatı üstüne döküyorsun had bizede haber verrr
erkekler bize göre biraz daha rahat gibi görünüyor cnm rabbim daha biz dünyaya gelmeden yazmış her şeyi vakti zamanı gelince zaten olucak yada olmıyıcak biz istediğimiz kadar çırpınalım kaderde varsa olur zaten cok kaptırma kendını biliyorsun olmamasının sebbeplerinden biride psikolojik bol bol dua et eşinide kendinide üzme. evet bende istanbuldayım sanırım sende istanbuldasın
tamam bekleyin deneyip gelicem.
evet cnm herşey allahtan bende çok kaderciyimdir benim eşimin babası hasta ben bakıyorum hıc bır ihtiyacını yerine getiremıyor tuvalet yeme içme vs... o yuzdende calısmıyorum bütün gün evdeyim düşünücek cok v aktım var anlayacagın bana herkes kayınpederıme baktıgım ıcın cocugumun olmadıgını söyluyorlar senın evde kocaman bır cocugun var allah zamanını beklıyor dıyorlar bazen mantıklı gelır bazende anlamsız. bende zeytınburnunda oturuyorum c.paşa tıp fakultesınde yaptırdım aşılamamı tüp bebege gecebılmek ıcın kendı doktorumu bıraktım aşılamalardan sonra rapor alıp özelde tüp bebek düşünüyorum raporla daha uyguna gelıyor 3000 falan cıkıyor raporlu halı.
insallah olmazsin!kacinci gunun peki senin?
Allah yardımcın olsun canım bende özelde yatırdım raporsuz 1600tl. hadımköyde oturuyorum ben beylikdüzü medicana ya yaptırdım aşılamamı
bugun11,gunum ama ıdrar saonrası bellı belırsız lekelenıyorum o yuzden bıraz korkuyorum
kızlar sıkı durun karbonatı denedim.sonuç:hiç köpürmedi.hemde hiç
kızlar sıkı durun karbonatı denedim.sonuç:hiç köpürmedi.hemde hiç
aaaa o zaman ben hamile deilmiyim :)))) nasıl iştir bu yaww ama cok saol canım yaa
cok sevındım demek ki hamilelerinki köpürmüyor yanlış bılıryor karbonat testını hamıleysen köpurmuyor degılsen köpürüyor ne hallere kaldık arkadaslar :)))))))))))))
benımde 400 buldu ığneler falan ama özelde cok pahalıya aşılama için
kızlar ya boşverin şu karbonat testini filan.tıp varken nelerle uğraşıyoruz.ama en azından deneme yaptık işte:)
aaaa o zaman ben hamile deilmiyim :)))) nasıl iştir bu yaww ama cok saol canım yaa
arkadasım test sonucun ne zaman bellı olur sabahtan mı gıdıceksın
öylede 3000tl yi bulmadı benımkı 650tl hastaneye yaklasık 1000tl de ılaclara gıttı
yarın görüşmek üzere güzel haberlerle inşallah....
evet canım sabah kan verıcem de aksam 5de sonuc cıkıyormus bıde onu bekle offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?