kızlar günaydın 15 inde 4. aşılamam olmuştu, adet olmadım. adetlerim zaten düzensiz olduğu için beklemiyorum. 8. günde idrar testi yapmıştım neg. çıktı. 10 gündür acayip adet sancılarım var, özellikle geceleri kramp şeklinde. kasık ağrılarım o kadar çokki mide bulantısı ve bel ağrısı yapıyor, göğüs uçlarım acıyor, afedersiniz büyük wcye çıkarken okadar çok baskı oluyorki yapamıyorum. bide karnımın altı taş gibi. şimdi size sorum; eğer yumurtalarım çatlamadıysa bunun belirtileri neler?
kızlar günaydın 15 inde 4. aşılamam olmuştu, adet olmadım. adetlerim zaten düzensiz olduğu için beklemiyorum. 8. günde idrar testi yapmıştım neg. çıktı. 10 gündür acayip adet sancılarım var, özellikle geceleri kramp şeklinde. kasık ağrılarım o kadar çokki mide bulantısı ve bel ağrısı yapıyor, göğüs uçlarım acıyor, afedersiniz büyük wcye çıkarken okadar çok baskı oluyorki yapamıyorum. bide karnımın altı taş gibi. şimdi size sorum; eğer yumurtalarım çatlamadıysa bunun belirtileri neler?
kzılar benim lekelenmelerım son buldu dun akşamdan beri birsey yok adet olmadım bugün kanda baktırsam mı acaba ne kadar doğru olur bugün 11. günüm aşılamamın
kızlar ya folik asit hamilelikten 1 ay önce kullanmaya başlarsan işe yarıyormuş.şimdi ben kullansamda hiçbi işe yaramıcak yani.offf ya herşey dert niye zamanında uyarmazlarki.ben nerden biliyim doktor söylemezse dimi.
valla canım bu bilinmicek bişi diil ama bebekle ilgili azcık araştırsan ögrenirdin keske bize sorsaydın ben 2 aydır iciyorum daha hamile diilim doktorundada hata var ama tabi bence hemen basla hiç yoktan iidir
haklısında bunu doktorumunda söylemesi gerekirdi.ben bugüne kadar hiç gebe kalmadım bide çikolata kistlerim olduğu için hamile kalmam çok zordu.ben hep hastalığımla ilgili şeyler araştırdım.insanın o dönem sorunu neyse onu araştırıyor.ama en azından aşılamadan 1 hafta sonra acayip mandalina ve portakal yedim.sürekli canım istiyordu.narenciye grubuda folik asit için çok iyiymiş.demekki vücudumun ihtiyacı vardı.dedğinin gibi bugün yinede başlıcam folik asite.eşim az önce almış getirdi.yemeklerden önce yazıyor.günde 1 tane yemekten önce alıcam dimi.
canım hamileler 3 tane alıo günde zamanı önemli diil ama gene sor doktoruna
canım asılama olurken yumurtanın catlayıp catlamadıgına bakması gerek doktorun kiminin çatlamıo cünkü asıalama duruo tekrar catlatma vuruluo yumurta catlamamasının belirtisi yok catladıysa akıntı oluo sadece fazlaca bide benden sana tavsiye 4. asılamam diosun baska yaptırma 4 ten sonra yapılmaması gerek bosuna para cünkü tüpe gec
Amerikadayim ben. esim yapti igneyi fakat sanirim cok hassasim benbirde 1 sene once bocornite uterus ameliyati olmustum karnim belkide hala o yuzden hassas bilemiyorum
kızlar selam nasılsınız bugün ben bişey soracağım sizlere.bugün progestan a başladım doktorum bana vajinadan verdi aranızda kullanan var mı vajinal fitil olarak? 11 de attım saat 14. attıktan sonra 1 saat yattım çıkmasın diye.hemşire bana tansiyon düşüklüğü yaptığı için uyku yapıyor dedi ama bende hiçbişey yok :) iyice içine kadar da ittim elimle.etkisini geç mi gösteriyor ki? kullanan varsa uyku yapıyor mu size?
kızlar selam nasılsınız bugün ben bişey soracağım sizlere.bugün progestan a başladım doktorum bana vajinadan verdi aranızda kullanan var mı vajinal fitil olarak? 11 de attım saat 14. attıktan sonra 1 saat yattım çıkmasın diye.hemşire bana tansiyon düşüklüğü yaptığı için uyku yapıyor dedi ama bende hiçbişey yok :) iyice içine kadar da ittim elimle.etkisini geç mi gösteriyor ki? kullanan varsa uyku yapıyor mu size?
ben agızdan olanı kullandım yan etkılerı var ama herkezde olucak dıye bır sart yok cnm bende kısa sürelı baş donmesı yapıyordu 2 saat sonra falan on
dan sonra gecıyordu iştahımı çok açmıştı.
fitil seklindemi canım ben parmak kadar tüpte jelini kullanıyorum crione die yatmanın aksine hareket etmek gerek cünkü yatınca bi yerde toplanıo mantar yapıo bunu cogu kişi yasadı burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?