Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar günaydın 15 inde 4. aşılamam olmuştu, adet olmadım. adetlerim zaten düzensiz olduğu için beklemiyorum. 8. günde idrar testi yapmıştım neg. çıktı. 10 gündür acayip adet sancılarım var, özellikle geceleri kramp şeklinde. kasık ağrılarım o kadar çokki mide bulantısı ve bel ağrısı yapıyor, göğüs uçlarım acıyor, afedersiniz büyük wcye çıkarken okadar çok baskı oluyorki yapamıyorum. bide karnımın altı taş gibi. şimdi size sorum; eğer yumurtalarım çatlamadıysa bunun belirtileri neler?

canım asılama olurken yumurtanın catlayıp catlamadıgına bakması gerek doktorun kiminin çatlamıo cünkü asıalama duruo tekrar catlatma vuruluo yumurta catlamamasının belirtisi yok catladıysa akıntı oluo sadece fazlaca bide benden sana tavsiye 4. asılamam diosun baska yaptırma 4 ten sonra yapılmaması gerek bosuna para cünkü tüpe gec

çatlamama belirtisini bilemiyorum valla cnm öyle bir belirt olmaz kanda bir test yaptır istersen gebelık cıkar aşılamanın ustünden 18 gün geçmiş.

kzılar benim lekelenmelerım son buldu dun akşamdan beri birsey yok adet olmadım bugün kanda baktırsam mı acaba ne kadar doğru olur bugün 11. günüm aşılamamın

kızlar ya folik asit hamilelikten 1 ay önce kullanmaya başlarsan işe yarıyormuş.şimdi ben kullansamda hiçbi işe yaramıcak yani.offf ya herşey dert niye zamanında uyarmazlarki.ben nerden biliyim doktor söylemezse dimi.

kzılar benim lekelenmelerım son buldu dun akşamdan beri birsey yok adet olmadım bugün kanda baktırsam mı acaba ne kadar doğru olur bugün 11. günüm aşılamamın

doktorlar 14.gün kan testi yaptırın diyorlar.bence bekle 3 gün daha bakalım kanama olacakmı.hemde günün dolmuş olur daha sağlıklı olur.14.günün perşembeye geliyor hayırlı gün.ama yinede sen bilirsin canım.ben cesaret edememiştim o yüzden 17.güne kadar yaptırmamıştım.

valla canım bu bilinmicek bişi diil ama bebekle ilgili azcık araştırsan ögrenirdin keske bize sorsaydın ben 2 aydır iciyorum daha hamile diilim doktorundada hata var ama tabi bence hemen basla hiç yoktan iidir

valla canım bu bilinmicek bişi diil ama bebekle ilgili azcık araştırsan ögrenirdin keske bize sorsaydın ben 2 aydır iciyorum daha hamile diilim doktorundada hata var ama tabi bence hemen basla hiç yoktan iidir

haklısında bunu doktorumunda söylemesi gerekirdi.ben bugüne kadar hiç gebe kalmadım bide çikolata kistlerim olduğu için hamile kalmam çok zordu.ben hep hastalığımla ilgili şeyler araştırdım.insanın o dönem sorunu neyse onu araştırıyor.ama en azından aşılamadan 1 hafta sonra acayip mandalina ve portakal yedim.sürekli canım istiyordu.narenciye grubuda folik asit için çok iyiymiş.demekki vücudumun ihtiyacı vardı.dedğinin gibi bugün yinede başlıcam folik asite.eşim az önce almış getirdi.yemeklerden önce yazıyor.günde 1 tane yemekten önce alıcam dimi.

canım hamileler 3 tane alıo günde zamanı önemli diil ama gene sor doktoruna

zaten tüp bebek raporu için yaptırdım 4. yü, benim çatlama oldumu diye bakmadılar

kızlar ben 1.5 senedir folık asıt kullanıyorum gebelıgı dusunmeye basladıktan sonta doktorum verdi hala kullanıyorum .

Amerikadayim ben. esim yapti igneyi fakat sanirim cok hassasim ben birde 1 sene once bocornite uterus ameliyati olmustum karnim belkide hala o yuzden hassas bilemiyorum

canım bocornite uterus nasıl oluyor? bicornis uterus mu demek istedin yoksa benim de rahim anomalim var unicorn uterus merak ettim seninki nasıl bişey nasıl ameliyat oldun bu arada geçmiş olsun...

kızlar selam nasılsınız bugün ben bişey soracağım sizlere.bugün progestan a başladım doktorum bana vajinadan verdi aranızda kullanan var mı vajinal fitil olarak? 11 de attım saat 14. attıktan sonra 1 saat yattım çıkmasın diye.hemşire bana tansiyon düşüklüğü yaptığı için uyku yapıyor dedi ama bende hiçbişey yok :) iyice içine kadar da ittim elimle.etkisini geç mi gösteriyor ki? kullanan varsa uyku yapıyor mu size?

ben agızdan olanı kullandım yan etkılerı var ama herkezde olucak dıye bır sart yok cnm bende kısa sürelı baş donmesı yapıyordu 2 saat sonra falan on

dan sonra gecıyordu iştahımı çok açmıştı.

fitil seklindemi canım ben parmak kadar tüpte jelini kullanıyorum crione die yatmanın aksine hareket etmek gerek cünkü yatınca bi yerde toplanıo mantar yapıo bunu cogu kişi yasadı burda

anladım canım şimdilik bir şikayetim yok ama dağılmadı mı acaba diye de düşünüyorum.....

fitil seklindemi canım ben parmak kadar tüpte jelini kullanıyorum crione die yatmanın aksine hareket etmek gerek cünkü yatınca bi yerde toplanıo mantar yapıo bunu cogu kişi yasadı burda

evet canım çok ufak fındık kadar oval uçları sivri fitil.acaba jel mi daha etkili fitil mi? ben de okumuştum burda kızlar yatmazsan akıntı gibi çıkıyor filan dedi ben de yattım 1 saat erimedi mi acaba umarım mantar olmam....

kızlar progestan kullananlar topiğinde yan etkileri okudum fitil olarak atılınca yan etkisi azalıyormuş hatta olmuyormuş. 15 dk yatmak yeterli diyolar zaten vücut ihtiyacı olanı alıp kalanını akıntı gibi dışarı atıyomuş.ağızdan alınınca miğde asidine karışıyormuş hem etkisi azalıyomuş hem de sersemlik uyku falan yapıyomuş..orda her türlü kullanan vardı ağızdam jel fitil ben de okudum bilginiz olsun..

ozgecim bu arada nasılsın nasıl gidiyor yılın son aşılaması senindi dimi:) sonra çalışabildiniz mi eşinle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…