Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım valla ben yatmıyorum cıkmıyor da sürekli hareket halindeyim hiç topaklanma ve mantar olmadı bende evet son asılama benimdi bol bo lcalısıyoruz 5 kere calıstık daha da calısıcaz
cok rahatım ben valla koltukları kaldırdım sabah göbek attım yılbasında hiç dikkat etmedim yatmadım da bide böyle deneyelim olmazsa branca ursulilerim var oda olmazsa tüpe kadar yolu var baş koyduk artık bu yola sonuna kadar devammm sende durum neee

canım bocornite uterus nasıl oluyor? bicornis uterus mu demek istedin yoksa benim de rahim anomalim var unicorn uterus merak ettim seninki nasıl bişey nasıl ameliyat oldun bu arada geçmiş olsun...

bircornuate uterus. cift bolmeli rahim dedikleri. iki tip oluyor ya rahimi ikiye bolen bir zar ya da rahimin sekli tamamen kalp gibi. bunu ancak laporoskopi ile goruyorlar. hangi tip oldugunu yani ve ameliyatin gidisati ona gore belirleniyor. benim cok sukur zar varmis ve ameliyatla o zari kestiler. su anda hic bir sorun kalmadi cok sukur.rahimdeki bu sorun hamile kalmana engel degil 85% dusun ihtimali oldugu icin gebe kalmadan bu ameliyati onerdi doktorum.bildigim kadariyla Turkiyede bir kac dusukten sonra yapiliyormus bu ameliyat.cunku ben ameliyat icin TR ye gittim ve sasirmislardi dusuk yapmamis olmama. 1 yil gecti ameliatin uzerinden.ilk 6 ay ufak tefekte olsa skintilarim oldu fakat simdi iyiyim cok sukur. senin problemin aha farkli sanirim.simdi baktim tuplerden sadece biri mi var?oyle bir aciklama yaziyor ama belki farkli bir seydir. ameliat olacak misin peki?

arkadaslar az once ilk asilamam yapildi.eve geldim yatiyorum. haftaya progesteron hormonuma bakacaklar 16 sinda da gebelik tesi yapacaklar insallah! bu 2 hafta nasil gececek bilemiyorum:) bu arada progesteron ilacini ne zaman kullanmaya basliyorsunuz?ve neden kullaniyorsunuz?bebegin tutunma ihtimalini arttirmak icin mi?cunku oyle bir ilactan henuz bahsetmedi benim doktorum belki haftaya sonuca baktiktan sonra verebilirler ilaci.

valla benim de ilk fitil günümdü işte yattım 1 saat sonra kalktım devam ettim günlük yaşantıma öğlenden sonra biraz uyku yaptı sanırım uyudum ama ara sıra ben de senin gibi kendimi kaybedip kaptırıyorum işe.olacaksa her türlü olur.valla biz hiç çalışamadık desem yeridir.solda 18 mm yumurtam vardı aşılama olduğum gün çatlamıştı zaten gördük sabah 10 da aşılama yapıldı akşam 10da da biz çalıştık 1 kere.sonra zaten yumurtanın ömrü bitiyor biliyosun biz biraz stres de oluyoruz üst üste çalışmaktan o yüzden bıraktık sonra olduysa zaten aşılamada yada akşam olan ilişkide olmuştur.ama sende yumurta bol olduğu için çalış arkadaşım :) ama çok da çalışma sırayla hepsi döllenmesin :)

anladım canım çok geçmiş olsun evet rahminde perde olanlarda düşük ihtimali yüksek oluyor.umarım en kısa zamanda gebe kalırsın.benim rahim anomalim nadir görülen bir anomali yarım rahim de deniyor.tüplerde biri gelişemiyor bazen kanal oluyor tüp olmuyor buna yarım+kör boynuz deniyor bazende kanalda olmuyor tüpde.iki yumurtalığımda var ama sağda tüpüm yok ve rahmim adından da anlaşılacağı gibi normal bir kadının rahminden daha ufak ve tüpümün gelişmediği taraftaki duvar daha ince.eğer oraya tutunursa kaybedebilirim bebeklerimi. ben mayıs ayında klomen+ovitrelle ile normal ilişki ile gebe kaldım 8 haftalık düşük oldu. benim de risklerim var düşük ve rahim ufak olduğu için erken doğum yada düşük kiloda doğabilirmiş bebeğim.eğer 3 ayı tamamlarsam gebeliğimde alttan serklaj diye bir uygulama ile dikiş atılıcak rahim ağzıma.ama belli olmuyor benim gibi olup da dikişsiz istirahat ile bebeğini kucağına alan arkadaşlarım da var.operasyon önerilmiyor benim anomalime..

hayırlı olur inşallah.progesteron düşük ihtimaline karşı veriliyor.bebek olursa tutunsun diye ortamı daha iyi hazırlamak için.bana bugün başlattı doktorum aşılamam çarşamba yapılmıştı.herkese vermeyebiliyorlar.

kızlar merkezimle görüştüm..yarın kan testi yaptırabileceğimi söylediler.yarın akşam öğrenmiş olucam inşallah..dua edin nolur...2 gün sonra perşembe bir daha yaptırıcam yalnız, kesin sonuç için...2 kere yaptırmamı istedi doktor...ilki yarın...

hadi bakalım hayırlı haberle gelirsin inşallah canım kaçıncı günü oluyor adetinin yarın? progestan kullanıyomuydun?

hadi bakalım hayırlı haberle gelirsin inşallah canım kaçıncı günü oluyor adetinin yarın? progestan kullanıyomuydun?

aşılamamın 14. günü, adet günüme daha 4-5 gün var...progestan fitil kullanıyorum canım..

inşallah cnm hayırlı haberlerle gelırsın allah kalbıne gore versın bende yarın yaptıracagım c.tesı gununden berı lekelenıyorum hemde muayene olucam kısmet bakalım.

kızlarr bugn yaptırdım kan testi ve kocaman 0.1 yani negatif acaba bı kac gun daha bekleyıp tekrar yaptırmalımıyım adette olmadım şimdi sizce hamilemiyim deil miyim offfffffffffffffffffffffffffffffff

kızlarr bugn yaptırdım kan testi ve kocaman 0.1 yani negatif acaba bı kac gun daha bekleyıp tekrar yaptırmalımıyım adette olmadım şimdi sizce hamilemiyim deil miyim offfffffffffffffffffffffffffffffff

degerin cok cok düsük canım hamile degilsin kacıncı gündü 10 gün üstüyse zaten hiç şans yok büyük ihtimal doktorun tahlil isticek senden hormonla ilgili deger 2nin altında olunca istiolar genelde adet olmaman psikolojik olursun sabret olmazsan dr ilac verio genelde asılama sonrası adet bozuklugu oldugu gibi adeti bozuk olanlardada düzelme oluyo mesela ben offflama üzülme kısmet diilmiş rahat ol önündeki maclara baksıkma canını

cnm sıkma canını bundada bir hayır vardır üzülme lütfen benimde umudum yok yarın doktora gıdıcem buyuk ihtımalle 2.aşılamaya başlıyacagız önümüzde uzun bir yol daha var cnm 2.tutar inşallah

kızlar ben bugün polen aldım sizce nasıl yemelıyım aldıgın yer dedıkı balla karıştırıp yersenız daha etkılı olur dedı öylemi yapsam acaba kullanan arkadaslar yardımcı olurmusunuz.

canıım benım hayırlıısı buymus naoalım,uzme kendını daha cok yolumuz var..bu arada 39,5atesle yanıyorum ben,dusmedı atesım hala..ama kk dayım baksana saka gıbı sızı merak ettım canlatım..aybukesıyla canım uzulmuyoruz cnm...ayetel canım sende balla karıstır ye bende oyle yapıcam..bebekc sen nasılsın cnm bebıs nasıl..kızlar ben cıkıyorum ahstaneye gıdıcez sımdı,bı serum yersem duzelırım belkı..optum sızlerı

aşılamamın 14. günü, adet günüme daha 4-5 gün var...progestan fitil kullanıyorum canım..

artık sonucu alırsın sen canım erken olmuş aşılaman benim 18. günümde oldu anca büyüdü yumoşum bende bugün fitile başladım.bana uyku falan yapmadı korktum yapar diye ama çıkmadı da pek biraz akıntım oldu o kadar.fitil olarak kullanınca vajinadan daha etkiliymiş.eğer ağızdan alınırsa yan etki yapıyomuş.canım inşallah hamilesindir.neler hissediyosun adet belirtilerinden farklı bişiler varmı?

üzülme canım kısmet böyleymiş bikaçgün daha bekle ilaçlar regli şaşırtıyo biraz ama hala olmazsan doktorunla görüş.

geçmiş olsun canım nedendir ki bu ateşin ben hatırlamıyorum senin aşılama negatif mi olmuştu bağışla canım. ateş bebişten olmasın sakın ? serum deyince korktum..dikkatli ol.

kızlar ben bugün polen aldım sizce nasıl yemelıyım aldıgın yer dedıkı balla karıştırıp yersenız daha etkılı olur dedı öylemi yapsam acaba kullanan arkadaslar yardımcı olurmusunuz.

valla canım ben hiçbirine güvenmiyorum bal üreten bi tanıdıgmız var gercek arı poleni inanılmaz pahalı ve kasık ucuyla yenmesi gerek der hep sana diyim 100 grmı 100tl felan gibi ufacık kutu getirmişti bize 100 tl demişti ordan yola cık yine sen bilirsin ben bu kadar zamandır hiç ot çöp o bu yemedim yararlı oldugunu düsünmüyorum heleki aktardan alınanlar yarar yerine zarar ama bu zararlar hemen cıkmıo ortaya ege ün konferansında buna degindiler candeger yılmaz ve taylan kabalak hoca bir kadın sürekli hamile kalsın die ot çöp kaynatıomus bilmemne ananın eli otu yok ısırgan otu o bu neyse bigün aniden fenalasıo ve kadının vücut fonsiyonları bozulmaya baslıo bütün testler yapılıo bişi bulunamıo ama kadın can çekişio 3 gün 5 gün kadın gitgide kötüleio sonra kızkardesi agzından kacırıo ablam bebek istiyordu onun icin ot içiordu die doktor uyanıo hemen otu getirin dio getiriolar bi tahlil icinde zehirli ve insanın kanını zehirleyen ot cıkıo bunu arastırıolar o otları toplayan kişilerden gelen yanıt şu biz otları toplarken mesela ısırgan otu tırmıkla kazıoruz o arada arasında bulunabilen zararlı otlarda bunların icine karısıo e aktara gidio aktar toprbalara koyuyo icine her türlü zararlı ot girebiliyo demişler sonra o otu çözümlüolar ona göre tedavi uyguluyorlar kadın iyileşio illa bişi deniceksen bol bol sogan kuru incir ye hemen farkedilio zaten akıntın bile sogan kokuo temizlio cünkü yine sen bilirsin ama ben korkuyorum ilaç olsa eczanede satılsa güvenle al ic derim o ayrı tabi

yok canım ben daha asıla yaptırmadım kısmetse ocak yada subat..ama bat 11ocak artık bebıs tutunmussa bılmıyorum cook ılac ıctım bılmıyorumm..sece gıdıp beta testı yaptırımmı..

aşılamanın bugün 16.günü canım bende yok diye hissediyorum .zaten çok umutlanmamaya calıstım hayırlısı bakalım bunlarda gecıcek dıyıp kendımı tesellı edıyorum rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…