kızlar progestan kullananlar topiğinde yan etkileri okudum fitil olarak atılınca yan etkisi azalıyormuş hatta olmuyormuş. 15 dk yatmak yeterli diyolar zaten vücut ihtiyacı olanı alıp kalanını akıntı gibi dışarı atıyomuş.ağızdan alınınca miğde asidine karışıyormuş hem etkisi azalıyomuş hem de sersemlik uyku falan yapıyomuş..orda her türlü kullanan vardı ağızdam jel fitil ben de okudum bilginiz olsun..
ozgecim bu arada nasılsın nasıl gidiyor yılın son aşılaması senindi dimi:) sonra çalışabildiniz mi eşinle?
canım bocornite uterus nasıl oluyor? bicornis uterus mu demek istedin yoksa benim de rahim anomalim var unicorn uterus merak ettim seninki nasıl bişey nasıl ameliyat oldun bu arada geçmiş olsun...
canım valla ben yatmıyorum cıkmıyor dasürekli hareket halindeyim hiç topaklanma ve mantar olmadı bende evet son asılama benimdi bol bo lcalısıyoruz 5 kere calıstık daha da calısıcaz
cok rahatım ben valla koltukları kaldırdım sabah göbek attım yılbasında hiç dikkat etmedim yatmadım da bide böyle deneyelim olmazsa branca ursulilerim varoda olmazsa tüpe kadar yolu var baş koyduk artık bu yola sonuna kadar devammm sende durum neee
evet canım sabah kan verıcem de aksam 5de sonuc cıkıyormus bıde onu bekle offfffffff
bircornuate uterus. cift bolmeli rahim dedikleri. iki tip oluyor ya rahimi ikiye bolen bir zar ya da rahimin sekli tamamen kalp gibi. bunu ancak laporoskopi ile goruyorlar. hangi tip oldugunu yani ve ameliyatin gidisati ona gore belirleniyor. benim cok sukur zar varmis ve ameliyatla o zari kestiler. su anda hic bir sorun kalmadi cok sukur.rahimdeki bu sorun hamile kalmana engel degil 85% dusun ihtimali oldugu icin gebe kalmadan bu ameliyati onerdi doktorum.bildigim kadariyla Turkiyede bir kac dusukten sonra yapiliyormus bu ameliyat.cunku ben ameliyat icin TR ye gittim ve sasirmislardi dusuk yapmamis olmama. 1 yil gecti ameliatin uzerinden.ilk 6 ay ufak tefekte olsa skintilarim oldu fakat simdi iyiyim cok sukur. senin problemin aha farkli sanirim.simdi baktim tuplerden sadece biri mi var?oyle bir aciklama yaziyor ama belki farkli bir seydir. ameliat olacak misin peki?
arkadaslar az once ilk asilamam yapildi.eve geldim yatiyorum. haftaya progesteron hormonuma bakacaklar 16 sinda da gebelik tesi yapacaklar insallah! bu 2 hafta nasil gececek bilemiyorum:) bu arada progesteron ilacini ne zaman kullanmaya basliyorsunuz?ve neden kullaniyorsunuz?bebegin tutunma ihtimalini arttirmak icin mi?cunku oyle bir ilactan henuz bahsetmedi benim doktorum belki haftaya sonuca baktiktan sonra verebilirler ilaci.
kızlar merkezimle görüştüm..yarın kan testi yaptırabileceğimi söylediler.yarın akşam öğrenmiş olucam inşallah..dua edin nolur...2 gün sonra perşembe bir daha yaptırıcam yalnız, kesin sonuç için...2 kere yaptırmamı istedi doktor...ilki yarın...
hadi bakalım hayırlı haberle gelirsin inşallah canım kaçıncı günü oluyor adetinin yarın? progestan kullanıyomuydun?
kızlar merkezimle görüştüm..yarın kan testi yaptırabileceğimi söylediler.yarın akşam öğrenmiş olucam inşallah..dua edin nolur...2 gün sonra perşembe bir daha yaptırıcam yalnız, kesin sonuç için...2 kere yaptırmamı istedi doktor...ilki yarın...
kızlarr bugn yaptırdım kan testi ve kocaman 0.1 yani negatif acaba bı kac gun daha bekleyıp tekrar yaptırmalımıyım adette olmadım şimdi sizce hamilemiyim deil miyim offfffffffffffffffffffffffffffffff
kızlarr bugn yaptırdım kan testi ve kocaman 0.1 yani negatif acaba bı kac gun daha bekleyıp tekrar yaptırmalımıyım adette olmadım şimdi sizce hamilemiyim deil miyim offfffffffffffffffffffffffffffffff
aşılamamın 14. günü, adet günüme daha 4-5 gün var...progestan fitil kullanıyorum canım..
canıım benım hayırlıısı buymus naoalım,uzme kendını daha cok yolumuz var..bu arada 39,5atesle yanıyorum ben,dusmedı atesım hala..ama kk dayım baksana saka gıbı sızı merak ettım canlatım..aybukesıyla canım uzulmuyoruz cnm...ayetel canım sende balla karıstır ye bende oyle yapıcam..bebekc sen nasılsın cnm bebıs nasıl..kızlar ben cıkıyorum ahstaneye gıdıcez sımdı,bı serum yersem duzelırım belkı..optum sızlerı
kızlar ben bugün polen aldım sizce nasıl yemelıyım aldıgın yer dedıkı balla karıştırıp yersenız daha etkılı olur dedı öylemi yapsam acaba kullanan arkadaslar yardımcı olurmusunuz.
artık sonucu alırsın sen canım erken olmuş aşılaman benim 18. günümde oldu anca büyüdü yumoşum bende bugün fitile başladım.bana uyku falan yapmadı korktum yapar diye ama çıkmadı da pek biraz akıntım oldu o kadar.fitil olarak kullanınca vajinadan daha etkiliymiş.eğer ağızdan alınırsa yan etki yapıyomuş.canım inşallah hamilesindir.neler hissediyosun adet belirtilerinden farklı bişiler varmı?
üzülme canım kısmet böyleymiş bikaçgün daha bekle ilaçlar regli şaşırtıyo biraz ama hala olmazsan doktorunla görüş.
geçmiş olsun canım nedendir ki bu ateşin ben hatırlamıyorum senin aşılama negatif mi olmuştu bağışla canım. ateş bebişten olmasın sakın ? serum deyince korktum..dikkatli ol.
yok canım ben daha asıla yaptırmadım kısmetse ocak yada subat..ama bat 11ocak artık bebıs tutunmussa bılmıyorum cook ılac ıctım bılmıyorumm..sece gıdıp beta testı yaptırımmı..
degerin cok cok düsük canım hamile degilsin kacıncı gündü 10 gün üstüyse zaten hiç şans yok büyük ihtimal doktorun tahlil isticek senden hormonla ilgili deger 2nin altında olunca istiolar genelde adet olmaman psikolojik olursun sabret olmazsan dr ilac verio genelde asılama sonrası adet bozuklugu oldugu gibi adeti bozuk olanlardada düzelme oluyo mesela ben offflama üzülme kısmet diilmiş rahat ol önündeki maclara baksıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?