Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun inş canım ama ben artık aşılamanın zaman kaybı oldugunu düşünüyorum çünkü normal ilişkiden pek farkı yok doktorumda demiişti zaten çok umutlanma sansın %15 tüp bebek yapalım die ama ben aşılamayı sectım keske tüp bebek yaptırsaydım gerci kısmet ne diyelim

ilgin için saol canım sanada çoook geçmiş olsun

cnm benım aldıgımın kılosuda 100 tl zararı olacagına ınanmıyorum

cnm cok geçmiş olsun kendine dıkkat et

herkese günaydın kızlar.herkes için hayırlısı olsun öncelikle.allah hepimizin yardımcısı olsun.
benimde bugün aşılamada 12.gün ve ikinci aşılamam.off bilmiyorum kızlar ya ilki olmadığı için bundada hiç umudum yok aşılama düşük bir şans tanıyor insana ama yinede yaptırdık bakalım bekliyourz sonucu cuma günü test günüm.bir yandan heyecan bir yandan korku ya olmazsa diye valla mahvetti beni.ama hayırlısını diliyorum hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
şimdilik abir belirti yok anlayamıyorum hiçbir şey.ilk aşılamamda ilk günden itibaren hiç agrım olmamıştı hiçbir hamilelik emaresi yoktu zaten olmadı:)
şimdikinde ilk günden itibaren aşırı ağrım oldu yataktan cıkamadım ayakta durdugum an ağrılar başlıyodu 6.gün kesildi arada sırada sızı girio ve 6.günden sonra afedersiniz asırı bir akıntım var okadar.

dün aşılamanın 14.günüydü kan testim 78,67 çıktı yarın tekrar test yapılacak bebiş geliyo sanırım şuan tam inanamıyorum çumartesi kontrol var Allah herkese kavuştursun

benim 22 aralıkta asılama oldu şuan dişlerim çok sızlıyor acaba gebelikten olabiliri

canım öyle bi belirti okumadım hiç gebelikle ilgili genelde yumurtalıga batma oluo gögüslerde şişlik ama ben gecen asılamamda tüm gebelik belirtilerini yaşadım ama hamile diildim inş sen hamilesindir

dün aşılamanın 14.günüydü kan testim 78,67 çıktı yarın tekrar test yapılacak bebiş geliyo sanırım şuan tam inanamıyorum çumartesi kontrol var Allah herkese kavuştursun

tam inanmaman ii olmus canım degerin yükselirse gebesin inşşşş bizede dua ettt lütfennnn benimde böyle oldu sonra deger düstü inş senin öyle olmaz haberini beklioruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…