cnm sıkma canını bundada bir hayır vardır üzülme lütfen benimde umudum yok yarın doktora gıdıcem buyuk ihtımalle 2.aşılamaya başlıyacagız önümüzde uzun bir yol daha var cnm 2.tutar inşallah
canıım benım hayırlıısı buymus naoalım,uzme kendını daha cok yolumuz var..bu arada 39,5atesle yanıyorum ben,dusmedı atesım hala..ama kk dayım baksana saka gıbı sızı merak ettım canlatım..aybukesıyla canım uzulmuyoruz cnm...ayetel canım sende balla karıstır ye bende oyle yapıcam..bebekc sen nasılsın cnm bebıs nasıl..kızlar ben cıkıyorum ahstaneye gıdıcez sımdı,bı serum yersem duzelırım belkı..optum sızlerı
kızlaaar ılk asılamam tuttu 5 haftalık hamıleyım darısı basınıza olur ınssss
valla canım ben hiçbirine güvenmiyorum bal üreten bi tanıdıgmız var gercek arı poleni inanılmaz pahalı ve kasık ucuyla yenmesi gerek der hep sana diyim 100 grmı 100tl felan gibi ufacık kutu getirmişti bize 100 tl demişti ordan yola cık yine sen bilirsin ben bu kadar zamandır hiç ot çöp o bu yemedim yararlı oldugunu düsünmüyorum heleki aktardan alınanlar yarar yerine zarar ama bu zararlar hemen cıkmıo ortaya ege ün konferansında buna degindiler candeger yılmaz ve taylan kabalak hoca bir kadın sürekli hamile kalsın die ot çöp kaynatıomus bilmemne ananın eli otu yok ısırgan otu o bu neyse bigün aniden fenalasıo ve kadının vücut fonsiyonları bozulmaya baslıo bütün testler yapılıo bişi bulunamıo ama kadın can çekişio 3 gün 5 gün kadın gitgide kötüleio sonra kızkardesi agzından kacırıo ablam bebek istiyordu onun icin ot içiordu die doktor uyanıo hemen otu getirin dio getiriolar bi tahlil icinde zehirli ve insanın kanını zehirleyen ot cıkıo bunu arastırıolar o otları toplayan kişilerden gelen yanıt şu biz otları toplarken mesela ısırgan otu tırmıkla kazıoruz o arada arasında bulunabilen zararlı otlarda bunların icine karısıo e aktara gidio aktar toprbalara koyuyo icine her türlü zararlı ot girebiliyo demişler sonra o otu çözümlüolar ona göre tedavi uyguluyorlar kadın iyileşio illa bişi deniceksen bol bol sogan kuru incir ye hemen farkedilio zaten akıntın bile sogan kokuo temizlio cünkü yine sen bilirsin ama ben korkuyorum ilaç olsa eczanede satılsa güvenle al ic derim o ayrı tabi
kızlaaar ılk asılamam tuttu 5 haftalık hamıleyım darısı basınıza olur ınssss
canıım benım hayırlıısı buymus naoalım,uzme kendını daha cok yolumuz var..bu arada 39,5atesle yanıyorum ben,dusmedı atesım hala..ama kk dayım baksana saka gıbı sızı merak ettım canlatım..aybukesıyla canım uzulmuyoruz cnm...ayetel canım sende balla karıstır ye bende oyle yapıcam..bebekc sen nasılsın cnm bebıs nasıl..kızlar ben cıkıyorum ahstaneye gıdıcez sımdı,bı serum yersem duzelırım belkı..optum sızlerı
cnm cok geçmiş olsun kendine dıkkat et
cnm benım aldıgımın kılosuda 100 tl zararı olacagına ınanmıyorum
zaten tüp bebek raporu için yaptırdım 4. yü, benim çatlama oldumu diye bakmadılar
kızlar test yaptım kopkoyu kırmızı çıktı galiba hamileyimtabi kistten dolayı değilse
tüp bebege gecmeden oldu desene canım hayırlısı hemen kan testi yaptır haber ver bizeeeee
tüp bebege gecmeden oldu desene canım hayırlısı hemen kan testi yaptır haber ver bizeeeee
dün aşılamanın 14.günüydü kan testim 78,67 çıktı yarın tekrar test yapılacak bebiş geliyo sanırım şuan tam inanamıyorum çumartesi kontrol var Allah herkese kavuştursun
benim 22 aralıkta asılama oldu şuan dişlerim çok sızlıyor acaba gebelikten olabiliri
benim 22 aralıkta asılama oldu şuan dişlerim çok sızlıyor acaba gebelikten olabiliri
dün aşılamanın 14.günüydü kan testim 78,67 çıktı yarın tekrar test yapılacak bebiş geliyo sanırım şuan tam inanamıyorum çumartesi kontrol var Allah herkese kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?