Kizlar malesef bu sabah regl oldum olan umudum da gitti cok yoruldum artik yaa bi kac ay dinlenip bu kez
Tup bebek yaptiricam ins
Merhaba,
Ben aşılama oldum. Aşılamadan sonrada jel ve bir de Folidoce kullanıyorum.Allah kısmet ederse perşembe yada cuma kan testi yaptırıcam..Senin sorunun neydi? Ben tüm işlemlerimi devlet hastanesinde yaptırdım. Raporum oldu içinde ilaçların bir kısmını devlet bir kısmını ben ödedim. Rahim filmi ve diger testler için içinse hiç ücret ödemedim..
canım bende sorun yok eşimde sperm3000,000 morfoloji:2 hızlı hareket:0 bunlar yüzünden bebeğimiz olmuo, hipotroid yüzünden sperm üretimi baskılanıyormuş, bilmiyorum ki rahatsızlığı ne zaman düzelir yada düzelince spermler sağlıklı olur mu?? cvbını bulamadığım için tüp bebeğe karar verdik bakalım bu arada bi sürü bitki kürleri kullanıyoruz
kızlar bu yazdıgınız hapmı yoksa ot falanmı sadece romanyadamı varmış birde fıyatı ıle ılgılı bılgı verırmısınız.
surup canım suyla karıstırıosun tek romanyada var ama getirtmek zor tanıdık lazım fiyatı 10 tl falan eczanede satılıo tüm doktorların recete ettigi bi ilac ve cok hamile kalan var tüple kalamayanlar bilee kalıoo erkek infertilitesine de ii gelio
arkadasımın babası otobus şöförü süreklı ramanya ya gıdıp gelıyor aldırmam kolay benım fiyatıda ıyıymiş zararı yoktur heralde burdan herşeye atlıyoruz ama kaş yaparken göz cıkartmayalım ne kadar almak lazım kaç kutu yanı bıde nasıl kullanılacakmış cnm
kızlar ben bugün doktora gittim 4 gündür lekeleniyordum ve adet olacağımı düşünmüştüm ama çok erkendı aşılamamın bugun 12. günü keşke adet belirtileri olsaydı o lekelenmeler KİST olmuş şimdi adet olmayı beklıyecegım o zaman tekrar gıdıcem doktora dogum kontrol hapına başlayacakmış benim 2. aşılama suya düştü anlıyacagınız bunada şükür diyorum ama keşke adet olsaydım aşılama tutmasaydı ama kistimde olmasaydı keşke rabbim neleri arattırıyor kızlar bunlar hepimize bir ders lütfen aşılaması tutmayanlar üzülmesin yeterki başka poblemler çıkmasın kist gibi.
anladım canım ancak gidecek kişi romanyada 1 2 gün kalması gerekebilir genelde bulunmuomus eczaneler de getirtiyolarmıs benimki öyle oldu yani allahtan kaldı tanıdık orda halletti 3 kutu almak lazım en az eşinde icecekse daha fazla valla ilac saglık bakanlıgı onaylı eczanede satılıo doktorlar yazıo otlardan daha saglıklı oldugu kesinayrıca bunla ilgili topicte var kkda orayıda okudum ben her kullanan memnun kullanımı biraz uzun al ilacı sonra anlatırım ben asılamam tutmazsa hemen baslıcam isteyene de temin edicem sürekli getirtme imkanım var baskalarıda yararlansın bari
sagol cnm eş kullanmak zorunda degıl heralde dımı eşimde problem yok bırde o böbrek nakilli istesede içemez benim aşılama suya düştü kist olmuş o yuzdende 4 gundur kanamam var 2,aşılamam ertelendı senden güzel haberler alırız ınsallah.
moralini hic bozma asilama ilaclari kist yapabiliyormus.gecen ay benimde ilaclar yuzunden kocaman bir kistim olmustu ve tedaviyi iptal etmistik.dr bir ay bekleyelim kendiliginde geciyor ilaclarin yaptigi kistler dedi.cok sukur bu ay gecmisti kistim ilac falanda kullanmadim.ve dunde asilamam yapildi. insallah seninde bir ayda gecer fakat neden dogum kontrol veriyor doktorun yani gecmesini beklemiyor?bosuna dogum kontrol kullanmamis olursun...
kanaman varsa kanama bitimi baslanıo ilaca haberin olsun getirtebilirsen 1 2 gün icinde baslayabilirsin ozaman
benım kist biraz buyuk galıba cnm çünkü kanama yapıyor seninde kanaman olmuşmuydu ben bugün soğan kürüne başladım kısmet belkı adet olana kadar geçerde aşılamam ertelenmez.
kızlar test yaptım kopkoyu kırmızı çıktı galiba hamileyimtabi kistten dolayı değilse
dün aşılamanın 14.günüydü kan testim 78,67 çıktı yarın tekrar test yapılacak bebiş geliyo sanırım şuan tam inanamıyorum çumartesi kontrol var Allah herkese kavuştursun
Kizlar malesef bu sabah regl oldum olan umudum da gitti cok yoruldum artik yaa bi kac ay dinlenip bu kez
Tup bebek yaptiricam ins
kızlar ben bugün doktora gittim 4 gündür lekeleniyordum ve adet olacağımı düşünmüştüm ama çok erkendı aşılamamın bugun 12. günü keşke adet belirtileri olsaydı o lekelenmeler KİST olmuş şimdi adet olmayı beklıyecegım o zaman tekrar gıdıcem doktora dogum kontrol hapına başlayacakmış benim 2. aşılama suya düştü anlıyacagınız bunada şükür diyorum ama keşke adet olsaydım aşılama tutmasaydı ama kistimde olmasaydı keşke rabbim neleri arattırıyor kızlar bunlar hepimize bir ders lütfen aşılaması tutmayanlar üzülmesin yeterki başka poblemler çıkmasın kist gibi.
benım kist biraz buyuk galıba cnm çünkü kanama yapıyor seninde kanaman olmuşmuydu ben bugün soğan kürüne başladım kısmet belkı adet olana kadar geçerde aşılamam ertelenmez.
benim 50mm idi kistim. ve kendiliginden gecti. kanamam olmamisti.bende senin gibi cok uzuldum umutsuzluga dustum sogan kuru icin ibrahim saracogluna mail yazdim ve cevapladi. fakat baslamaya cesaret edemedim.birde buyuk kistler icin faydasi olmuyormus sogan kurunun...eger istersen maili sana forward ederim. bence sadece dua et ve bekle...
benımkı ne kadar bılmıyorum canım ama soğan kürünü herkes kullanıyor o yüzden benı ürkütmüyor kullanıyım birşey olmaz heralde ıstersen gönder bana e-mail bende bır bakıyım tşk. ederım derya-384@hotmail.com
anladım canım ancak gidecek kişi romanyada 1 2 gün kalması gerekebilir genelde bulunmuomus eczaneler de getirtiyolarmıs benimki öyle oldu yani allahtan kaldı tanıdık orda halletti 3 kutu almak lazım en az eşinde icecekse daha fazla valla ilac saglık bakanlıgı onaylı eczanede satılıo doktorlar yazıo otlardan daha saglıklı oldugu kesinayrıca bunla ilgili topicte var kkda orayıda okudum ben her kullanan memnun kullanımı biraz uzun al ilacı sonra anlatırım ben asılamam tutmazsa hemen baslıcam isteyene de temin edicem sürekli getirtme imkanım var baskalarıda yararlansın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?