ozgecım canım hapmıdır bu ılac,ne kadar fıyatı acaba,yakın arkadasımın babası romanyada yasıyor ,soylersem gonderır hemen..ılacın adı ne lutfen yardımcı olursan sevınırımm..
benımkı ne kadar bılmıyorum canım ama soğan kürünü herkes kullanıyor o yüzden benı ürkütmüyor kullanıyım birşey olmaz heralde ıstersen gönder bana e-mail bende bır bakıyım tşk. ederım derya-384@hotmail.com
asilamadan sonra agri oluyor muydu sizde arkadaslar? benim asilamam dun yapildi arada bir gelen kasik agrilarim var ve belimde de biraz agri var...normal mi sizce?
benim 4 gün oldu canım acayip agrım var idrar yaparkende agrıo cok
neden oluyor acababelimde olmasi ilginc kasiklar biraz daha normal geliyor. birde benim igneler cok agri yapti bu ay yatarken falan cok rahatsiz ettiler beni donemedim hic. insallah bu katlandigim skintilarin guzel sonuclari olur!ikimizin yakinmis asilama gunlerimiz. seninde ilk miydi?
topicte eski yılın son asılamasını yaptırdım ben 30 aralıkbenim 2. asılamam benim agrı sebebi büyük ihtimal rahim arkada oldugu icin öne dogru cekti doktor ek bi spektrumla o zaman cok agrıdı halada devam edio kanadıda inş deger dedigin gibi ama ben heves bile etmiorum zor gibi görünüo
oyle dusunme lutfen!!zor degil sadece uygun zamani bekliyor bizim bebisler:) gebelik testini ne zaman yapacaksin sen?14 unde mi?belki ikimizinde olur bu ay:) kac yumurta vardi senin?
benim asılama serüvenim cok sinir bozucu ilk bi hafta yumurtalar cok güsel büyüdü sonra durdurdu büyümeyi ilac yüklüoruz büyümüo sonra büyümeye basladı bu sefer hepsi büyüyordu dr ya iptal etcez ya tüpe gecicez digerleride hareketlenmiş dedi neyse baktık 3 haftadır igne yiyorum dedik tüpe gecelim ben tabi şoklardayım neyse ek bi igne verdi onu da vurdum 4 gün gttim kontrole bi baktı dr digerleri büyümeyi durdurmus 2 si büyümüs hadiiii gene döndük asılamaya resmen oyun oynadı yumoslarım banaen sonunda biri sagda biri solda 21 ve 20 mm 2 yumurta ile asıılamam yapıldı 44 milyonla yapıldı asılama bakalım artık ben testimi 14ünde yapıcam senin nasıldı yumoslar
benimde hikayem cok karisikti bu aya kadar:)4 ay once ilaclarin dozu fazla geldi 30 tane gelismis yumurtam vardi ve cogul gebelik riskinden iptal edildi tedavi.diger ay dozunu azaltti ilaclarin fakat yine 14 yumurtam vardi!!ardindan diger ayda kocaman bir kistim oldu ilaclar yuzunden ve doktor gecmesini bekleyecegiz ilaca baslarsak dahada buyur dedi. bu ay gecmis midir gecmemis midir derken cok sukur gecmis:)gecen sali gunu igneye basladik sonunda 3 tane yumurta elde edildi:) 57 milyon spermle yapildi asilama. doktor sizden cok umutluyum dedi fakat cokta heveslenip negative sonuc alirsam uzulmek istemiyorum
anladım canım valla bencede heves etme ben etmiyorum hiç hemde benim gecen sefer 17 milyondu sperm bu sefer 44 e cıkmıstı ona bile sevinmedim ben cünkü olmucak gibi tüp yolları gözükecek bana tabi önce ilacımı kullanıcam
aşılamayla 2 kiz bebeği olan varsa yazsın
branca ursului canım 10 tl fiyatı yada 15 20 ron roanya parasıyla basit bir yöntemle infertiliteyi yendim die topicte var kk da bakabilirsin yorumlara
baktım cnm ama hapmı bu yoksa ot tarz bırsey mı,ne kadar kullanayım ve alayım...lutfeeen kusura bakma...
benim 4 gün oldu canım acayip agrım var idrar yaparkende agrıo cok
tamamen bitkisel bi ilac eczanaede satılıo ot diil surup gibi suya karstırıosun baranca ursului üzerinde erkek ok işareti yapmıs eliyle arkadada kadın silüeti var canuım aldır kullanımını anlatırım sana
ozge cim benim aşılamadan 2 gün sorna göğüslerimde acayip bir hassasşyet başladı bu kadar erken olur mu yaw dedim hatta ama sonra geçtiler bikaç güne kadar sadece uçlarında biraz kaşıntı ve hassasiyet kaldı.sanırım hcg iğnesinden oldu.sende de öyle oldu mu canım? ayrıca diğer yazdıklarını okudum neden umutsuzsun böyle yaparsan bebeğin hiç gelmez ki umut edeceksin umut fakirin ekmeği :) sadece olmazsa üzülmeyeceksin.ben mesela senden çok ümitliyim sperm sayısı da iyi yumoşlar da süper eğer iki tüpünde açıksa senden çift yumurta ikizi bile bekliyorum ben.. içime doğuyor.
tamam ozgecım cok saol cnm bat 11ocak hemen sıparıs ettıreyım bu aydanda pek umutlu degılım cunkı..sımdıden bı rıca edeyım ısallah gonderır adam ya..utanıyorumda ark babası:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?