selam kızlar
herkes iyidir umarım, kızlar birey soracağım, ben 1,5 yıllık adet döngümü takip ederim hep düzenlidir, 30 güne bir (bazen 2 ila 5 gün gecikebiliyo, oda tedavilerin etkisi i,le sapıttı) 7 gün olurum 8. gün biter idi ama bu aşılamadan sonra kızlar ocak 1 de adet oldum ama gerçek adetti yani üstüne görme yerleşme kanaması felan değil çünkü yerleşme kanaması lekelenme gibi oluyormuş, araştırdım bu benim normal adet gibi 1 ocakta oldu ve enteresan şekilde 3 ocakta son buldu, bugün hala ped var ama bir damla gelmiyo, ne olur ne olmaz diye ped koydum ama kızlar neden böle oluyor korktum wallaaşılamanın etkileri böle olabiliyor mu, ne olur bilgisi olan beni aydınlatsın
c anım asılama sonrası normal ama gene doktoruna sor benimde asılama sonrası ara kanama oldu sonra gene adet oldum bi sapııttı yumurtalar uyarılınca olabilio
selam kızlar
herkes iyidir umarım, kızlar birey soracağım, ben 1,5 yıllık adet döngümü takip ederim hep düzenlidir, 30 güne bir (bazen 2 ila 5 gün gecikebiliyo, oda tedavilerin etkisi i,le sapıttı) 7 gün olurum 8. gün biter idi ama bu aşılamadan sonra kızlar ocak 1 de adet oldum ama gerçek adetti yani üstüne görme yerleşme kanaması felan değil çünkü yerleşme kanaması lekelenme gibi oluyormuş, araştırdım bu benim normal adet gibi 1 ocakta oldu ve enteresan şekilde 3 ocakta son buldu, bugün hala ped var ama bir damla gelmiyo, ne olur ne olmaz diye ped koydum ama kızlar neden böle oluyor korktum wallaaşılamanın etkileri böle olabiliyor mu, ne olur bilgisi olan beni aydınlatsın
cnm en son ne zaman muayene oldun doktorunla konuşsaydın .
canım kasıntı bendede var valla umutsuzum cünkü cok ugrastık ve cok yoruldum sanırım ondan valla iki tüpümde acık benim ama rahim cok geride dr baya zorlandı ek spektrum taktı baya agrıdı kanadı ben cok rahatım üzülmicemde agzından bal damlıo inş öyle olur benim kasık agrım cok işerken bile agrıo sürekli batmalar var canımı acıtıo resmen belim de berbat agrıo bu seferki agır oldu yaaa
Canım beni de idrara sıkışık aldılar fazla sıkışmışım doktor bu kadarına gerek yok dedi sonda takıp boşalttı birazcık idrarımı ondan sanırım akşama kadar çişimi yapamadım acıdan salamadım bile su içmedim işicem diye sonra idrara çıktıkça yavaş yavaş geçti.azcık pembemsi leke bende de oldu biraz da kahverengi akşamına bişey kalmadı geçti ve tekrar ilişki oldu.hadi bakalım hayırlısı benim 1 haftası gitti 1 haftası kaldı..
anaaam nasıl sıparıs verdırıcem kız yaslı baslı adama,bıde kapagında varsa oyle bı resım falan ,bendemı oyle desem menepoz falan ,yada ben sana havale yaparım cnm parayı sen kendıne alırken banada alırsın olmazmı ozgecım..göndermezse ben sana aldırtırım canım biraz zaman alır ama gelir utanma cünkü cok hastalık icinde kullanılıo eşimde kayınvalidemin menepozu var die aldırttı meselaama üstündeki resim komik direkt seksi cagrıstırıo
ısallahhhhh hamılesındır,merakla beklıcem cnm..hayırlısı olsunkızlar dua edin yarın test yaptıracağım inşallah hamileyimdir
kızlar tüpe geçmeden su baranca ursului yi deneyin diyorum hepinize mükemmel sonuclar cıkıo ortaya eşiniz de icebilir ben eger tutmazsa asılamam hemen baslıyorum tüpten önce romanyada bütün doktorlar receteli yazıormus bu ilacı öyle bilinmeyen bi ilac diil yani deneyin derim tüpe bile cevap vermeyen hastalar hamile kaldı b u ilac sayesindeee
anladım canım valla bencede heves etme ben etmiyorum hiç hemde benim gecen sefer 17 milyondu sperm bu sefer 44 e cıkmıstı ona bile sevinmedim ben cünkü olmucak gibi tüp yolları gözükecek bana tabi önce ilacımı kullanıcam
valla canım cok yandı benim doktor özür dileye dileye bi hal oldu gecen seferde bu sıkıntıyı yasadım ama bu sefer daha acılıydı cok stres yaptım tüptü asılamaydı büyüdü büyümedi die ondan sanırım doktor tüpe gecersek bi ameliyat gecirceksiniz rahimi öne almamız gerek dedi inş gerek kalmazzzz
anaaam nasıl sıparıs verdırıcem kız yaslı baslı adama,bıde kapagında varsa oyle bı resım falan ,bendemı oyle desem menepoz falan ,yada ben sana havale yaparım cnm parayı sen kendıne alırken banada alırsın olmazmı ozgecım..
ısallahhhhh hamılesındır,merakla beklıcem cnm..hayırlısı olsun
Allah yardımcın olsun inşallah gerek kalmazşu bahsettiğin ilacı çook merak ettim sperm azlığı ve morfoloji düşüklüğüne de iyi gelio mu?? bizdeki sorun bunar ve hızlı hareket:0 cvbını bekliyorum cnm mucx
canım nasıl başardınız 17milyondan 44e yükselmeyi. bizim 2milyon sperm sayımız tüpe başladık başarısız mı oluruz sence morfoloji de 2
canım bizde sorun yoktu 17 milyon iyi dedi doktor ama eşim garanti olsun dedi eşim levrek çipura ve karidesin kücügünü cok tüketti çimçim deniyor o türüne ayrıca tahin pekmez yedi sabahları o kadar doktor bile şaşırdı bu kadar kısa sürede aslında 80 milyon temizlenince 44 kaldı ve %95 hareketli dedilerbunları deneyin derim valla bak benim arkadasın eşinin spermi hiççç yoktu sıfırdı arada birkac tane canlı ıoluyomus onlarda hemen ölüyo haybeye yaptırdı tüp bebek olmaz diyerek ve oldu benim doktor yaptı onada su an 2.yi düsünüobirde havyar inanılmaz sperm yapıormus onuda duydum bi arkadastan dene bakalım sperm vermeden oöce bol bol yesin özellikle çimçim dio eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?