Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar

herkes iyidir umarım, kızlar birey soracağım, ben 1,5 yıllık adet döngümü takip ederim hep düzenlidir, 30 güne bir (bazen 2 ila 5 gün gecikebiliyo, oda tedavilerin etkisi i,le sapıttı) 7 gün olurum 8. gün biter idi ama bu aşılamadan sonra kızlar ocak 1 de adet oldum ama gerçek adetti yani üstüne görme yerleşme kanaması felan değil çünkü yerleşme kanaması lekelenme gibi oluyormuş, araştırdım bu benim normal adet gibi 1 ocakta oldu ve enteresan şekilde 3 ocakta son buldu, bugün hala ped var ama bir damla gelmiyo, ne olur ne olmaz diye ped koydum ama kızlar neden böle oluyor korktum walla aşılamanın etkileri böle olabiliyor mu, ne olur bilgisi olan beni aydınlatsın

c anım asılama sonrası normal ama gene doktoruna sor benimde asılama sonrası ara kanama oldu sonra gene adet oldum bi sapııttı yumurtalar uyarılınca olabilio

c anım asılama sonrası normal ama gene doktoruna sor benimde asılama sonrası ara kanama oldu sonra gene adet oldum bi sapııttı yumurtalar uyarılınca olabilio

ama aşılama sonrası derken canım ben test yaptım negatif çıktıda sonrasında biraz gecikmeyle adet oldum yaaa, yani aşılama sonrası tuttu mu tutmadı mı diye beklemede değilim, o yüzden bu ara kanama değil ki normal sürecindeki adet kanamam ama ilginç bir adet ilk defa ?

cnm en son ne zaman muayene oldun doktorunla konuşsaydın .

kızlar bende bugun adet oldum 5 gunluk lekelenmeden sonra çok agrım var doktora gıttım kist yüzünden d.kontrol hapı verdı bugun başlıyacagım 2.aşılama şubat kaldı .

cnm en son ne zaman muayene oldun doktorunla konuşsaydın .

canım işte aşılamadan önce muayene olmuştum sonra 14 aralıkta aşılamam oldu, tutmayınca sinirlendiğim için gitmedim doktora, karar vermeye çalıştığım için rahim filmi çekinmem gerekiyor yaa o yüzden ankarada zekai tahire gitmeye karar verdim gibi adetin bitimini bekliyordum işte böle oldu

Canım beni de idrara sıkışık aldılar fazla sıkışmışım doktor bu kadarına gerek yok dedi sonda takıp boşalttı birazcık idrarımı ondan sanırım akşama kadar çişimi yapamadım acıdan salamadım bile su içmedim işicem diye sonra idrara çıktıkça yavaş yavaş geçti.azcık pembemsi leke bende de oldu biraz da kahverengi akşamına bişey kalmadı geçti ve tekrar ilişki oldu.hadi bakalım hayırlısı benim 1 haftası gitti 1 haftası kaldı..

valla canım cok yandı benim doktor özür dileye dileye bi hal oldu gecen seferde bu sıkıntıyı yasadım ama bu sefer daha acılıydı cok stres yaptım tüptü asılamaydı büyüdü büyümedi die ondan sanırım doktor tüpe gecersek bi ameliyat gecirceksiniz rahimi öne almamız gerek dedi inş gerek kalmazzzz

anaaam nasıl sıparıs verdırıcem kız yaslı baslı adama,bıde kapagında varsa oyle bı resım falan ,bendemı oyle desem menepoz falan ,yada ben sana havale yaparım cnm parayı sen kendıne alırken banada alırsın olmazmı ozgecım..
kızlar dua edin yarın test yaptıracağım inşallah hamileyimdir
ısallahhhhh hamılesındır,merakla beklıcem cnm..hayırlısı olsun

canım öncelikle saol bilgilerini paylaştığın için ama ben bunu çok merak ettim ayyyy heyecandan uyuyamam şimdi:) pek ümidim yok zatn tüpten. adı tam olarak ursului mi? ne işe yarıo kaç ml ve mg nasıl kullanılıo anatırmısın?

canım nasıl başardınız 17milyondan 44e yükselmeyi. bizim 2milyon sperm sayımız tüpe başladık başarısız mı oluruz sence morfoloji de 2

kızlar ben bu bahsettiğiniz baranca adındaki ilaç hakkında bilgi toplayamadım ne için ve kimler kullanır benim bi sorunum yok eşimde 3milyon sperm morf:2 hareketli sperm:0 bizde kullanabilirmiyiz

Allah yardımcın olsun inşallah gerek kalmaz şu bahsettiğin ilacı çook merak ettim sperm azlığı ve morfoloji düşüklüğüne de iyi gelio mu?? bizdeki sorun bunar ve hızlı hareket:0 cvbını bekliyorum cnm mucx

canım benim irtibatta oldugum kişi her ay gidip gelio romanyaya kamyoncu kendisi sorayım haber vereyim sana

canım valla erkek infertilitesine birebir gelmiş kac kişi bunu diyor hem erkek hem kadın kullanan ve hamile kalanlar var dene derim

canım nasıl başardınız 17milyondan 44e yükselmeyi. bizim 2milyon sperm sayımız tüpe başladık başarısız mı oluruz sence morfoloji de 2

canım bizde sorun yoktu 17 milyon iyi dedi doktor ama eşim garanti olsun dedi eşim levrek çipura ve karidesin kücügünü cok tüketti çimçim deniyor o türüne ayrıca tahin pekmez yedi sabahları o kadar doktor bile şaşırdı bu kadar kısa sürede aslında 80 milyon temizlenince 44 kaldı ve %95 hareketli dedilerbunları deneyin derim valla bak benim arkadasın eşinin spermi hiççç yoktu sıfırdı arada birkac tane canlı ıoluyomus onlarda hemen ölüyo haybeye yaptırdı tüp bebek olmaz diyerek ve oldu benim doktor yaptı onada su an 2.yi düsünüo birde havyar inanılmaz sperm yapıormus onuda duydum bi arkadastan dene bakalım sperm vermeden oöce bol bol yesin özellikle çimçim dio eşim

saol özgecim. karidesin küçüğünü haşlıcak mıyım tereyağda mı yapcam ve nekadar süre yapıyım, biz şuan l-argine max, çakşır otu, keçi boynuzu tozu, evicap, arı sütü tüketiyoruz daha doğrusu 3 gün öncesine kaar düzenli 1 ay kullandık ama 3 gündür ağzına sürmüo ben de gizli gizli toz halinde olanları, bitki çayları kaynatıp içine döküp içiriyorum anlamasın diye bakalım benim iki haftaya kadar transferim olucak çimçim iki hafta yeter mi?? bide şu romanyadaki ilaç varmış???

arkadaşlar aşılamanın 8. günündeyim ilk defa bugün adet olucakmış gibi hissettim kasıklarıma adet sancısı girdi belim falan ağrıdı ama çok erken değil mi? 12 saatte bir fitil atıyorum.fitil saati yaklaştığı zamanda kasılmalar iğne batmaları oluyor fitili atınca rahatlıyorum.inşallah hayra alamettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…