Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim irtibatta oldugum kişi her ay gidip gelio romanyaya kamyoncu kendisi sorayım haber vereyim sana

özgeeeee bitanem ben de istiyorum o kişinin nosunu mu verirsin nasıl yaparsın ben onun da orda yapacağı masrafları karşılarım ne kadar tututormuş bu ilaç face var mı hayatım sende eşim bu siteye girmeme pek izin vermio giremiom istiom bende ben de bendeeeeee :)))))))

oh canım masallah herseyi karıstırmıssın karidesi güveçte yaptım ben domatesli üstüne kaşarda koy sorun yok kavurması ii olmaz yada hasla salatasını yap limonlu yaglı 2 hafta yeter tabi bol balık tahin pekmez yedi valla arada da ceviz incir öyle şeylerle oldu yani bu rakam o ilacı kullanmaya gec kaldınız malesef en az 1 2 ay kullanması gerek sen ol tüpünü hayırlısıyla olmazsa onu denersiniz ama inş gerek kalmaz ben asılamam tutmazsa baslıcam hemen

canım adam eşimin iş yaptıgı bir şirketin kamyoncularından eşim ayarlıo bugun soracak adama ne zaman gitcek ne zaman döncek baska isteyenlerde var cünkü normalde ilac 13 14 tlye gelio ama biz 2 kutuya 50 verdik adama da vermek lazım tabi orda ugrasıo cünkü 50 ye geldi yani 2 kutu face var ozge mustafa par die ekle

cicim özge 50 tl falan çok komik geliyor küçücük şişe macunlarına 150-200tl ler verince ben 4 şişe getirtiyim belki isteyen falan olur topikte yardımım olur enazından :)) kamyoncu işten falan çıkar AMAN ALLAH KORUSUN :)) beni faceden ekler misin hayatım YLDRMYNZ@HOTMAİL.COM

canım benim irtibatta oldugum kişi her ay gidip gelio romanyaya kamyoncu kendisi sorayım haber vereyim sana

cok saol cnm ben sımdılık ayarladım gıbı ..benım 16yıllık cok samımı arkd var babası romanyada yasıyor,ama arkd bı kız arkd varmıs romanyada ona ıyıceee arastırtıcak hanı nasıl orda bu ılac,kullanan varmı,eczanelere sordurucak..babasıda getırecek buraya 1haftaya gelırmıs zaten babası..kızlar ısallah getırırse ısteyenede fazladan getırtırım vallahı bendede esımdede bır umut oldu ama kac sıse aldırtayım 2sıse yeter herjhalde dımı ozgecım mantıklı olarak..senın kamyoncu ne kadarda getırır bılmıyorum amaaz once arkd konustum 10gune ısallah getırecek babası..ısteyen olursa elımden gelenı yaparım allah yardımcımız olsun..optum kızlar

ben de istiyorum 15 gün sonra transferim olucak ama benim pek ümidim yok bu moralle olacağı varsa da olmaz zatn o yüzden ne olursa olsun istiyorum tüp bebek tutatrsa da ben de başkasına veririm burda herkes sitio birilerine veririm inşallah tutar da ben sana hemen parasını havale edebilirim canım mail de atabilirsin bana iki şişe yeter diolar, yldrmynz@hotmail.com face den de ekliyebilirsin

ekledim canım faceden ynz yldrm

canım sorduracak bişi yok arastırdık zaten bütün kadın dogumcuların yazdıgı bi ilac ve eczanede yok satan bi ilac eşin ullanmıcaksa 3 şişe yeter sana sen daha klay getirticek gibisin arkadaslara da yardım et madem benim kamyoncu ayda bir gidio dönüş zamanı belli olmuyo senin madem öyle bi imkanın var kargoylada yollar isteyenlere

cnm faceden gördüm seni merak ettım baktım valla .

neyimi merak ettin kızzzz

herkezi merak edıyorum aslında konuşuyoruz bırbırımızle ama nasılız neye benzerız hıc bırımız bılmıyorum okurken gordum yazdıgını baktım eşinle bırlıkte resmın çok guzelsınız maşşalah sıze
benı merak edersen derya güzel yılmaz ark.gönderecektım ama tanımadıgın ıcın gondermedım cnm .

gönder gönder arkadas olak kaynaşakhepmizin derdi aynı nasılsa

Kızlarr selamlar. Herkes iyidir umarım. Yeni gelen arkadaşlar aşılamalarınız hayırlı olsun şimdiden.
Şöyle bi baktımda yeni bi hamiş haberi görmedim. Özge'cim aşılamanı yaptırmışsın. İnş. Senin güzel haberini görürüm burdan. Tabiki diğerlerinizinde
Öpüyorum hepinizi hoşçakalınnn

bebem nerelerdesin sen naptın ne ettin baranca kullanıcakmısın yoksa tedavine ne şekilde devam etcen meraktayım valla kac gündür nerde bu die düsünüyorum vallla benim tüpten asılamaya döndü 2 yumurta 20 yi gecti ötekiler 9 12 mm arası kaldı oyun oynadı resmen bana napalım kısmet baya agrılı bi aslamaydı hayırlısı artıkkk

kızlar branca isteyen varsa özelden ulassın bana adam su an romanyada eşim aradı acmamıs ama su an ordaymıs patronuyla görüsmüs alacak ilacları inş bi aksilik olmazsa

Ay cnmm sorma 1 hafta daha yoğun işler eve gelip yatıyorum direk hiç vakit bulamıyorum girmeye. Haber bile okuyamıyorum yahu savaş çıksa haberim olmıycak o derece :) Ay bu bizim yumurtalar zaten daha bebek olmadan afacanlar ..bakk olunca ellerinde oynatıcak ufaklıklar bizi :))Ağrılı geçti demekk :/ inş. son olurda kavuşursun bebişine. Ben İstanbul tüp bebekteki dr'a gittim geçen hafta 24 tane kan testi istedi.Rahim flimi felan. Herşeyi sıfırlayarak yeniden başladık. 16 testimi yaptırdım sonuçlarda hiç bişey çıkmadı. 8 tanesi kaldı onlarda pıhtılaşma ile ilgili olanlar. İnş. onlardada bişey çıkmaz bakalım. Rahim flimindede rahimin üst kısmı benim hafif V şeklinde gibi.Dr'lar sorun olmaz diyordu ama bakalım bu ne diycek. Kimisi o eğimi yakalım diyebiliyolarmış.Riske atmayalım önceden önlemimizi alalım derse onuda yaptırıcam. Ne olucaksa aklımda soru işareti kalmadan başlamak istiyorum.Branca olur cnm yaaa banada getirtebilirmisin. Ne kadar gerekli oluyosa sen daha iyi bilirsin bana tutarı ve hesap numaranı özelden atarsında gönderiyim yarın hemen Gerek kalmazsada başka bi arkadaşla paylaşırız artık . Hadi bakalımmmm hayırlısı:)

canım para kolay adam ok versin söylerim sonra numarayı sorun diil en gec cumartesi olur zannediyorum haber vercem size ben

:) bende seni ekliyim deryacım he heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…