Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cicim özge tüp de ağtılı oluyor mu acaba korkuyorum çok, moral sıfır benim bu moralle tutmaz zaten gözlerim şişti ağlamaktan

özgecim sen bence romanyaya bi kendın gıt topla ılacı gel buraya kuzummm sonra tum tup bebek merkezlerı ıflas etsın herkes hamıs olsunnn :))))))) bu ılacla hamıle kalırda kızım olursa ön adı özge olcak :)destek annesi :)

ayyy ne güsel olur teyzesi onu yir yir valla 10 tane yeter dedim kendimce ama 20 tane isticem sanırım adam dicek napcanız bunları

cicim özge tüp de ağtılı oluyor mu acaba korkuyorum çok, moral sıfır benim bu moralle tutmaz zaten gözlerim şişti ağlamaktan

cicim korkma anestezi alıosun yumurta toplanırken bişi hissetmiyosun tranferinde asılamadan farkı yokmuss rahat ol stres yapma

Kızlar nasılsınız ..esım ızınlıydı dısardaydık sımdı geldım eve,msj yollayanlara gerı dondum ılac hakkında bende sızın gıbıyım ınanın elıımden gelenı yapmak ıstıyorum hepımız ıcın..ozgecım aslında haklısın ay olarak zaman kaybetmemek ıstıyorum o yuzden ıstedıgımız zaman kargoyla gonderır ısallah...kızlar ..ben ısteyenlere ozelden ulasayım bı olurmu..aybukesıyla msj aldım cnm cevap atıcam sımdı 10dk bır atılıyor ya...ynz sanada ulasıyım cnm ..ozge kuzum senınlede haberleselım muhakkak..ısteyen herkese yollayacagım bı netlessın tam olarak,konussun babasıyla yarın kız,bende ondan haber beklıyorum..olacak ama bılıyorum..net olarak fıyatınıda ogreneyım ..hepınıze haber ederım..ona gore kac tane ıstedıgınızı belırtırsınız..hepınızı coook opuyorum..

valla canım benim getirtme şartım belli 1 ayıda bulabilir senin daha erken olabilecek bence sipariş et cabuk isteyenler sana ulassın sonucta adam orada yasayan biri bizimki gidip gelio işi cıkar ordan ayrılır hersey olabilir alışı gecikebilirben bugun sipariş vericem ne zaman getirir sorcam ona göre yazıcam burdan

kızlar nerelerdesiniz nasılsınız sonucu yaklaşanlar var mı ben 9. günümdeyim.Moonligh arkadaşımız vardı sonuç aldı da ben mi kaçırdım yoksa merak ediyorum...

Kızlar moralim çok bozuk dün test günümdü ama olmadı kanaman oldumu diye sordu olmadı dedim şimdi isi adet günümü bekliorum acaba 2 inçi aşılamayı nezaman yapıyorlar. Kendimi çok kötü hissediyorum sizce ikicisinde olurmu kimisi söyle diyo ilkinde tutması zor sizce hangisi doğru

canım bikere sakin ol sizce bizce die bişi yok tutup tutmayacagını bilemeyiz bu sendeki soruna doktorunun ustalıgına ve allaha kalmıs en cokta ondan önce bi rahat ol 5 kere asılama artı 5 tüp bebek yaptırıp hamile olamayanlar var ayrıca asılamaya cok ümitte baglama bence normal ilişkiden cok farkı yok %20 şansın var 2. asılama bi ay araverceksin cünkü ilac etkisi devam edio bol ilişkide bulun öteki ay adetinde gidebilirsin tekrar benim 2. hiç stresim yok cok rahatım olcaksa olur olmazsa yola devam ve ben 1 ay igne yedim 2400 doz asılamadan tüpe döndü sonra tekrar asılamaya döndü neler neler yasadım ama rahatım hersey allahtan rahat ol kötü olma kendini üzme

Kızlar ikinci kan testimde sonuç netleşti 35.8 den 408.60 olmuş.çok mutluyum darısı sizin başınıza küçük melegim 2012 benimle birlikte girmiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…