bebem nerelerdesin sen naptın ne ettin baranca kullanıcakmısın yoksa tedavine ne şekilde devam etcen meraktayım valla kac gündür nerde bu die düsünüyorum vallla benim tüpten asılamaya döndü 2 yumurta 20 yi gecti ötekiler 9 12 mm arası kaldı oyun oynadı resmen bana napalım kısmet baya agrılı bi aslamaydı hayırlısı artıkkk
özgecim sen bence romanyaya bi kendın gıt topla ılacı gel buraya kuzummm sonra tum tup bebek merkezlerı ıflas etsın herkes hamıs olsunnn :))))))) bu ılacla hamıle kalırda kızım olursa ön adı özge olcak :)destek annesi :)
cicim özgetüp de ağtılı oluyor mu acaba korkuyorum çok, moral sıfır benim bu moralle tutmaz zaten gözlerim şişti ağlamaktan
ayyy ne güsel olur teyzesi onu yir yir valla10 tane yeter dedim kendimce ama 20 tane isticem sanırım adam dicek napcanız bunları [/Q
ayy kuzum olsunde yi valla :):)))) 20 tanede bıle ben suphelıyım aama adama buakdarda menopoz yalanı atılmazkı ınanmıcak adam valla :))))
ayyy ne güsel olur teyzesi onu yir yir valla10 tane yeter dedim kendimce ama 20 tane isticem sanırım adam dicek napcanız bunları [/Q
ayy kuzum olsunde yi valla :):)))) 20 tanede bıle ben suphelıyım aama adama buakdarda menopoz yalanı atılmazkı ınanmıcak adam valla :))))
haha dicekki artık eşim adama kayınvalide kullanmıs arkadas gurubuna demiş onlarda istemişyemicek ama olsun
haha dicekki artık eşim adama kayınvalide kullanmıs arkadas gurubuna demiş onlarda istemişyemicek ama olsun
boswer getırsınde adam ne bılırse bılsınnn :))) napalım
Kızlar nasılsınız ..esım ızınlıydı dısardaydık sımdı geldım eve,msj yollayanlara gerı dondum ılac hakkında bende sızın gıbıyım ınanın elıımden gelenı yapmak ıstıyorum hepımız ıcın..ozgecım aslında haklısın ay olarak zaman kaybetmemek ıstıyorum o yuzden ıstedıgımız zaman kargoyla gonderır ısallah...kızlar ..ben ısteyenlere ozelden ulasayım bı olurmu..aybukesıyla msj aldım cnm cevap atıcam sımdı 10dk bır atılıyor ya...ynz sanada ulasıyım cnm ..ozge kuzum senınlede haberleselım muhakkak..ısteyen herkese yollayacagım bı netlessın tam olarak,konussun babasıyla yarın kız,bende ondan haber beklıyorum..olacak ama bılıyorum..net olarak fıyatınıda ogreneyım ..hepınıze haber ederım..ona gore kac tane ıstedıgınızı belırtırsınız..hepınızı coook opuyorum..
15 indeki aşılamamın sonucu hcg 1336, keseyi gördük
çok tebrik ederim canım.ben de aşılamanın 14. günü idrarda bi bakıcam kendim sen sabretmişsin ne güzel adetin kaç gün geçtikten sonra yaptırdın testi?
15 indeki aşılamamın sonucu hcg 1336, keseyi gördük
ayy ne mutlu sana canım allah saglıkla kucagınada almayı nasip etsın ınsa.bızede dua et
benim bebeğim umut olsun hepimize, hastaneye giderken diyorum bebişime "sana simdiden çok yük yüklüyorum ama sen hastanedeki teyzelere hep umut olacaksın"
Kızlar moralim çok bozuk dün test günümdü ama olmadı kanaman oldumu diye sordu olmadı dedim şimdi isi adet günümü bekliorum acaba 2 inçi aşılamayı nezaman yapıyorlar. Kendimi çok kötü hissediyorum sizce ikicisinde olurmu kimisi söyle diyo ilkinde tutması zor sizce hangisi doğru
Kızlar ikinci kan testimde sonuç netleşti 35.8 den 408.60 olmuş.çok mutluyum darısı sizin başınıza küçük melegim 2012 benimle birlikte girmiş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?