Kızlar ikinci kan testimde sonuç netleşti 35.8 den 408.60 olmuş.çok mutluyum darısı sizin başınıza küçük melegim 2012 benimle birlikte girmiş :)))
Kendi bebişim için duva ederken sizleride anıyorum inanın. En kısa sürede bu duyguyu tadarsınız inşallah.tebriklerrr bizede dua etttttt
canım bende 16 sında aşılama olmuştum ama sana göre benim degerim düşük. Zannedersem benim bebek aşılamadan bir hafta sonra rahime yerleşti.ikiz gebelik yok degilmi birde deger kaç olunca kese görüne biliyor?15 indeki aşılamamın sonucu hcg 1336, keseyi gördük
canım bende 16 sında aşılama olmuştum ama sana göre benim degerim düşük. Zannedersem benim bebek aşılamadan bir hafta sonra rahime yerleşti.ikiz gebelik yok degilmi birde deger kaç olunca kese görüne biliyor?
Kızlar nasılsınız ..esım ızınlıydı dısardaydık sımdı geldım eve,msj yollayanlara gerı dondum ılac hakkında bende sızın gıbıyım ınanın elıımden gelenı yapmak ıstıyorum hepımız ıcın..ozgecım aslında haklısın ay olarak zaman kaybetmemek ıstıyorum o yuzden ıstedıgımız zaman kargoyla gonderır ısallah...kızlar ..ben ısteyenlere ozelden ulasayım bı olurmu..aybukesıyla msj aldım cnm cevap atıcam sımdı 10dk bır atılıyor ya...ynz sanada ulasıyım cnm ..ozge kuzum senınlede haberleselım muhakkak..ısteyen herkese yollayacagım bı netlessın tam olarak,konussun babasıyla yarın kız,bende ondan haber beklıyorum..olacak ama bılıyorum..net olarak fıyatınıda ogreneyım ..hepınıze haber ederım..ona gore kac tane ıstedıgınızı belırtırsınız..hepınızı coook opuyorum..
Kızlar ikinci kan testimde sonuç netleşti 35.8 den 408.60 olmuş.çok mutluyum darısı sizin başınıza küçük melegim 2012 benimle birlikte girmiş :)))
çok tebrik ederim canım.ben de aşılamanın 14. günü idrarda bi bakıcam kendim sen sabretmişsin ne güzel adetin kaç gün geçtikten sonra yaptırdın testi?
15 indeki aşılamamın sonucu hcg 1336, keseyi gördük
kızzlarr naptınız şu baranca ursului yi haber varmı catlıyorum meraktan offf
en yakın 1 aya geliyor diyorlar da ben bugün başkasından bişey daha duydum onunla ilgili yine ümitlerim suya düştü, bünyeden bünye değişiyormuş, ilacın içeriği sperm oluşunu engeleyen sıkıntıların biçoğunu gideriyormuş ama bu %100 bütün sıkıntıları gideriyor anlamında değilmiş ama tabiki ''ümit garibin ekmeği'' ümit oldukça mücadele edecek gücün var hala demektir
BABAMM!! bugün bi tuhaf herşey, halam aradı rüyamda seni çok mutsuz gördüm dedi --ağladım-- kafamı kaldırdım saçının telini sakladığım kutuyu gördüm __AĞLADIM__,
tv. izlerken adamın kızı için ağladığını gördüm __ağladım__ (bana ne olursa olsun ağlıcak babam yok)
hiç alışmadım alışamadım gidişine
sessizliğine
bitmeyen uykuna
sesimi duymayışına
7 ay oldu bi bardak su bile içmedin
karnın acıkmadı mı babam...
gelemiyorum artık eskisi kadar sık yanına
hava çok soğuk
ÜŞÜYOR MUSUN BABAAA!!
bu soğukta orda yatmana dayanamammmm
bitsin bu kış artık
yağmur değil de yağan kar kalbimi dondurdu
bugün daha çok özledim baba ben seni
kalbim daha çok sızlıyo gözlerimden daha çok akıyor yaşlar...
alıştıramadın yokluğuna baba
varlığınla öyle özdeşmiş ki hayatım-hayallerim
herşey anlamsız...
önceden çok korkardım ya geceleri
ışıklar sönünce uyuyamazdım hani
artık hiç korkmuyorum
ne karanlıktan ne de ölmekten..
beni sen karşıla babam son nefesimi verirken
veee GURUR DUY BABA MELEKLER SANA GELECEĞİMİ MÜJDELEDİKLERİNDE
senin istemediğin hiç bişey yapmıyorum baba
elimden geldiğince sana layık olmaya çalışıyorum
gurur duy benimle sana kavuştuğum gün
KAFAN DİM DİK OLSUN..
BEN SANA VE KURALLARINA ÇOK SADIK KALIYORUM...
15 indeki aşılamamın sonucu hcg 1336, keseyi gördük
Kızlar moralim çok bozuk dün test günümdü ama olmadı kanaman oldumu diye sordu olmadı dedim şimdi isi adet günümü bekliorum acaba 2 inçi aşılamayı nezaman yapıyorlar. Kendimi çok kötü hissediyorum sizce ikicisinde olurmu kimisi söyle diyo ilkinde tutması zor sizce hangisi doğru
en yakın 1 aya geliyor diyorlar da ben bugün başkasından bişey daha duydum onunla ilgili yine ümitlerim suya düştü, bünyeden bünye değişiyormuş, ilacın içeriği sperm oluşunu engeleyen sıkıntıların biçoğunu gideriyormuş ama bu %100 bütün sıkıntıları gideriyor anlamında değilmiş ama tabiki ''ümit garibin ekmeği'' ümit oldukça mücadele edecek gücün var hala demektir
canım başın sağolsun,okadar iççden yazmışsınki şuanda gözlerimden yaşlar süzülüyor,Rabbim sabrını verir inş.baba yerini hiç bir şey tutamasada inş.bir bebeğin olur ve tüm acıların diner...BABAMM!! bugün bi tuhaf herşey, halam aradı rüyamda seni çok mutsuz gördüm dedi --ağladım-- kafamı kaldırdım saçının telini sakladığım kutuyu gördüm __AĞLADIM__,
tv. izlerken adamın kızı için ağladığını gördüm __ağladım__ (bana ne olursa olsun ağlıcak babam yok)
hiç alışmadım alışamadım gidişine
sessizliğine
bitmeyen uykuna
sesimi duymayışına
7 ay oldu bi bardak su bile içmedin
karnın acıkmadı mı babam...
gelemiyorum artık eskisi kadar sık yanına
hava çok soğuk
ÜŞÜYOR MUSUN BABAAA!!
bu soğukta orda yatmana dayanamammmm
bitsin bu kış artık
yağmur değil de yağan kar kalbimi dondurdu
bugün daha çok özledim baba ben seni
kalbim daha çok sızlıyo gözlerimden daha çok akıyor yaşlar...
alıştıramadın yokluğuna baba
varlığınla öyle özdeşmiş ki hayatım-hayallerim
herşey anlamsız...
önceden çok korkardım ya geceleri
ışıklar sönünce uyuyamazdım hani
artık hiç korkmuyorum
ne karanlıktan ne de ölmekten..
beni sen karşıla babam son nefesimi verirken
veee GURUR DUY BABA MELEKLER SANA GELECEĞİMİ MÜJDELEDİKLERİNDE
senin istemediğin hiç bişey yapmıyorum baba
elimden geldiğince sana layık olmaya çalışıyorum
gurur duy benimle sana kavuştuğum gün
KAFAN DİM DİK OLSUN..
BEN SANA VE KURALLARINA ÇOK SADIK KALIYORUM...
kızlar valla ketenprenses yok ortalarda o hemen getirtebilirim diyordu onla konusun benim adam hala acmadı ytelini ama acacak eninde sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?