Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok teyzesi 1 tane, bana görünmez demişlerdi ama göründü. sende bi dene istersen :))

canım ben yeni olduğum için msj atamıyorum özelden sen bana faceni söyleyebilir misin ordan ben sana numaramı yollicam yada özgede var numaram mail de atabilirsin ynzyldrm@hotmail.com face ve mail adresim

çok tebrik ederim canım.ben de aşılamanın 14. günü idrarda bi bakıcam kendim sen sabretmişsin ne güzel adetin kaç gün geçtikten sonra yaptırdın testi?

inşallah sen de hamisesindir canım emeklerimiz boşa çıkmasın benim de 10 gün kaldı transfere yedim kendimi bitirdim bu kadar panikatak olduğumu bilmiodum yaptırmadan ya tutmazsa-ları düşünüyorum

kızzlarr naptınız şu baranca ursului yi haber varmı catlıyorum meraktan offf

en yakın 1 aya geliyor diyorlar da ben bugün başkasından bişey daha duydum onunla ilgili yine ümitlerim suya düştü, bünyeden bünye değişiyormuş, ilacın içeriği sperm oluşunu engeleyen sıkıntıların biçoğunu gideriyormuş ama bu %100 bütün sıkıntıları gideriyor anlamında değilmiş ama tabiki ''ümit garibin ekmeği'' ümit oldukça mücadele edecek gücün var hala demektir

BABAMM!! bugün bi tuhaf herşey, halam aradı rüyamda seni çok mutsuz gördüm dedi --ağladım-- kafamı kaldırdım saçının telini sakladığım kutuyu gördüm __AĞLADIM__,
tv. izlerken adamın kızı için ağladığını gördüm __ağladım__ (bana ne olursa olsun ağlıcak babam yok)
hiç alışmadım alışamadım gidişine
sessizliğine
bitmeyen uykuna
sesimi duymayışına
7 ay oldu bi bardak su bile içmedin
karnın acıkmadı mı babam...
gelemiyorum artık eskisi kadar sık yanına
hava çok soğuk
ÜŞÜYOR MUSUN BABAAA!!
bu soğukta orda yatmana dayanamammmm
bitsin bu kış artık
yağmur değil de yağan kar kalbimi dondurdu
bugün daha çok özledim baba ben seni
kalbim daha çok sızlıyo gözlerimden daha çok akıyor yaşlar...
alıştıramadın yokluğuna baba
varlığınla öyle özdeşmiş ki hayatım-hayallerim
herşey anlamsız...
önceden çok korkardım ya geceleri
ışıklar sönünce uyuyamazdım hani
artık hiç korkmuyorum
ne karanlıktan ne de ölmekten..
beni sen karşıla babam son nefesimi verirken
veee GURUR DUY BABA MELEKLER SANA GELECEĞİMİ MÜJDELEDİKLERİNDE
senin istemediğin hiç bişey yapmıyorum baba
elimden geldiğince sana layık olmaya çalışıyorum
gurur duy benimle sana kavuştuğum gün
KAFAN DİM DİK OLSUN..
BEN SANA VE KURALLARINA ÇOK SADIK KALIYORUM...

canım zaten doktorlar bile hiç bişey için %100 demiyor umudunu kaybetme ben denıyıcem denemenin bir zararı olmaz bence doktorada sorulmuş onaylanmış bişeymiş bu vakti zamanı gelince olucak ama bizde bu süreçte boş durmıyıcaz elimzden geleni yapıcaz herşeyin hayırlısı

canımm babanı kaybetmişsin sanırım Allahım sabır versin çok ağır bir sınav ben 2.5yıl babamdan ayrı kaldım sesini bile duyamadım azda olsa seni anlıyabiliyorum inş mekanı cennet olsun canım ((((

cnm bır problem yoksa yanı kist falan 2. aşılamaya adet 3.günü tekrar başlıyorlar senın soyledıgının tam tersını bılıyorum bende 3-4 aşılama hamile kalanlar var herşey allahtan ama özge'nınde dedıgı gıbı aşılamaya çok bel bağlama cnm benım ilk aşılamamda tutmadı bıde ustune kist oldu sımdı dogum kontrol hapı kullanıyorum 2,aşılamam ertelendı beterın beterı var yanı bunada şükür ne dıyelım.

yaw nie ümidin suya düsüo alt tarafı ilac bu elbette bünyeden bünyeye degişecek %100 değil tabiki ama böyle bi ilac daha önce yoktu şimdi var cok kişide hamile kalıo sen böyle düsünürsen hiç deneme bence canım

kızlar valla ketenprenses yok ortalarda o hemen getirtebilirim diyordu onla konusun benim adam hala acmadı ytelini ama acacak eninde sonunda

canım başın sağolsun,okadar iççden yazmışsınki şuanda gözlerimden yaşlar süzülüyor,Rabbim sabrını verir inş.baba yerini hiç bir şey tutamasada inş.bir bebeğin olur ve tüm acıların diner...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…