Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ii güsel yazmıssında bu topic onun yeri diiil bunlar icin baska topicler var oraya yazsan ii ederdin burda hepimiz aldıgımız ilacların ve yasadıgımız sıkıntıların etkisiyle cok hassasız ve aglıyoruz böyle seylere su an hamile olna arkadaslardan da okuyup üzülen olabilir ben mesela cok üzüldüm asılamamın 8. günü ve moralim sıfır su anda bu yazıyıi ii niyetli koydun ama sil lütfen yazını babası hayatta olmayan bicok üye var topicte eminim ama üzülmek bize ii gelmez biz normal hayatta sıkıntılardan kacıyoruz burda karsımıza cıkması hoş olmadı senden ricam sil yazdıklarını

keten prenses naptın cnm ilacı var mı gelişme haber bekliyoruz

ben bunu düşünemedim dün çok haklısın herkesten özür dilerim zaten sağlıklı düşünebilecek durumda olsaydım o tarz şeyleri bir bir düşünmezdimm..

canım ben yeni olduğum için msj atamıyorum özelden sen bana faceni söyleyebilir misin ordan ben sana numaramı yollicam yada özgede var numaram mail de atabilirsin ynzyldrm@hotmail.com face ve mail adresim

kızlar merhaba..bırazdan arkd yanına gıdıcem gerekırse babasını arayıp konusacagım..tek bır sorunumıuz olabılır,sımdı bu adam ordan buraya getırır getırmesınede bı sınırı varmıs yanı onu asla asamamıs kacakcılıga mı ne gırıyormus ,sımdı ben tahmınen 3adet kendım ve dıger arkadaslarım aybukesıyla ,ynz,gogi, yanı toplam 12 adet ıstıcem sımdılık..bana net rakam lazım kımseyı yarı yolda bırakmak ıstemıyorum..esımle konustum az once dedıkı havaalanında kontrol edılıyor yanlıs anlasılabılır dedı..banada eger boyle olmazsa kargo yaptırırız...ama lutfen net ıstteyenler soylesın,adam buraya geldımı parasını verıcem ,sızlerde net olur kac tane ıstedıgınızı msj atarsanız ıyı olur..aybukesıyla panık yapma cnm ısallah bende de bı umut var,ynz canım eger kafanda soru ısaretı varsa getırtmıyım mı sana,hak veryorum sana ama umut ıste yapacak bısey yok,ot ıcıyoruz,bılmedıgımız ne varsa yıyıp ıcıyoruz zaten...valla facebook 1aydır kapatmıstım,bıdaha acmamak sartıyla sırf bu ılac ıcın gerı actım..face daha ıyı ıletısım oluyor guven acısından yanlıs anlasılmasın..aksama gelınce konusuruz tekrar..

kargoyla istedigi kadar yollayabilir canım öteki türlü ancak 3 4 tane getirebiliyorlar cünkü

ben bunu düşünemedim dün çok haklısın herkesten özür dilerim zaten sağlıklı düşünebilecek durumda olsaydım o tarz şeyleri bir bir düşünmezdimm..

canım sende yanlıs anlama ama biliyosun herkes kötü durumda zaten burda senide anlıyorum baba özlemi kız evlat icin apayrı bişi allah orda rahat ettirsin inş

keten prenses naptın cnm ilacı var mı gelişme haber bekliyoruz

canım sen biraz olumsuz yaklastın ya senide ekleyeyimmi net olarak istiyormusun..ona göre simdi çıkıyorum net rakam vericem arkd.ama umutsuzsan cnm deneme..nasıl istersen ben elimden geleni yaparım..ama net rakam verirsen sevinirim..

merhaba kızlar dün doktoruma gittim, kafamı karıştırmıyacağım artık doktorum iyi bir doktor bence, bu ay dinlencez (tabi kendi çabamızıda gösterecekmişiz) ve ben rahim filmini sordum neden bana çekilmiyor tıkalı yada açık olduğunu başka yöntemle anlıyomuyuz yoksa dedim doktorum hayır dedi ama yeni evlilerde (4 yıllık olmama rağmen onlar yeni olarak kabul ediyolarmış) önce bu tarz yöntemlere başvurulurmuş çünkü eşimde bende sağlıklıyız bişiyimiz yok bütün testleri yaptırdık, hatta dün yumurtalara ve rahime baktı, rahim duvarım çok güzel kalınlaşmış dedi ve yumurtalarım büyümeye başlamış bile, yani böle kızlar bu ay kendimiz deneyeceğiz ve kafamı karıştırmayacağım dinlenmek istiyorum yoruldum cidden sonra martta bakalım doktora gittiğimde neler olacak nasıl olacak :)

Kızlar ikinci kan testimde sonuç netleşti 35.8 den 408.60 olmuş.çok mutluyum darısı sizin başınıza küçük melegim 2012 benimle birlikte girmiş :)))

hanzade tebrik ederim çok güzel haber aşılamalar bir bir tutuyor herkes meleğine kavuşuyor.benim de 10. günüm bizim için dua et canım...

canım senin aşılamanın bugün 22. günü oluyor sen nasıl sabrettin bu kadar :) yani bana doktor aşılamadan 14 gün sonra bakabilirsin demişti de tam adet günüme denk geliyor zaten ben bakıcam 11 ocakda önce bir idrar testiyle.
evde gebelik testi yaptıysan ilk kaçıncı günde yaptın söylermisin canım.benim ovitrelleden 16 aşılamadan 14 gün sonra idrarda çıkar mı merak ediyorummm...

inşallah sen de hamisesindir canım emeklerimiz boşa çıkmasın benim de 10 gün kaldı transfere yedim kendimi bitirdim bu kadar panikatak olduğumu bilmiodum yaptırmadan ya tutmazsa-ları düşünüyorum

canım böyle panik iyi değil inan ben de çok yapıyodum başlarda hep kızıyo bana çevrem kendimize yapıyoruz sakinliğini koru.umarım güzel geçer transferin..

kızlarrr bugün aşılamamım 10. günü dün akşam ilk defa o beklenen ağrım oldu tabi benim tahmin ettiğim gibiyse bebeğim bana yerleşti sanırım çok sancı çektim kalçam bacaklarıma kadar vuran bir ağrıyla oyuldu sanki ayakta duramadım üstüne yatamadım bir tuhaftı 1 saat falan sürdü sonra geçti göğüslerimdeki belirtiler arttı kasıklarıma o adet sancısı girmiyor artık o 7. günde olmuştu 2 gün sürdü.sanki şimdi hiçbişeyim yok herşey geçti gibi.belim ağrıyor kalçama vuruyor ama akıntım bitti of nolcak böyle gün gün belirti sayarak :)
hislerim beni yanıltmasın bebişim rahmime yerleşmiş olsun inşallah.bu günler arasında benzer şeyler yaşayan var mı aranızda?

ben yasamıstım hemde tam dedigin gibi ama malesef

canım ben anlamadım valla bi tek senin doktor böyle dioo bence cektir film sen doktoru dinleme bu topicte herkes ilk onu cektirio sorunsuz olanlar bile benim anlamadıgım ceklse ne olurki yani doktorun bu cektirmeme ısrarı nie tuhaf

kızlar mujdemı ısterım sıparıslerımızı verdııııım....artık tek ısımız beklemek umarım bır sorun cıkmaz...aybukesıyla.gogı.112.ketenprenses.ynz toplam 15 adet verdım...en yakın zamanda gonderıcek once bakması lazım...gorusuruz kızlar...herkese 3 er adet bır yanlısım varsa duzeltın ona gore yanlıslık olmasın..:18:.

canımcım çokkk saol ya inş cok bekletmez bizi ben kendı adıma 3 tane istiyorum zaten ücreti falan neyse söylersin belki bu sayede birbirimizide görürüz sen e.yurt daydın dimi yakınsın yani bana :) :)

hadi hayırlısı kızlar ketenprenses cok ii denk geldi benim adam hala telini acmamıs daha cok beklicektik cok ii oldu ,inş bebek dolcak buralarrrrr

ben yasamıstım hemde tam dedigin gibi ama malesef

hadi ya
o kadar alıştırdım ki kendimi pozitif olacağına aksi olursa üzülücem sanırım...o yüzden aksini düşünmek bile istemiyorum olmasın.bebeğim benimle olsun.ama tabiki herşeyin hayırlısı rabbimden gelecek herşeye razıyım.

cok ümitlenirde kötü sonuc alırsan cok üzülürsün ama fazla ümit etmezde ii sonuc alırsan cok sevinirsin ben öyle yapıyorum ümitlenmiyorum aynılarını yasadım belirtilere takılmıyorum kendi adıma tabi herkesin vücudu farklı gecen asılamam da midemde bulandı basımda döndü kramplarda girdi vs vs vs ama negatifti sonuc ondan dua et cokta ümitlenme ii olursa cok sevinirsin kötü olursada büyük bi üzüntün olmaz canım

canımcım çokkk saol ya inş cok bekletmez bizi ben kendı adıma 3 tane istiyorum zaten ücreti falan neyse söylersin belki bu sayede birbirimizide görürüz sen e.yurt daydın dimi yakınsın yani bana :) :)

ewet kuzum seninle kargo derdimiz yok bulusuruz azıcıkta dertlesiriz..birer kahve içeriz :131:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…