Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
3 yumoşum olmuş 11.5 11.5 diğeride 11
çarşamba tekrar gitcem bu arada iğneye devam
inşallah daha kullanmam iğne yeter da yapılsın bian önce aşılamaaaaaaaaaa

ilk aşılamam malesef tutmadı. inş. sizler tutturursunuz...

slm kızlarr bende 6 ekimde aşılamamı yaptırdım sonucu bekliyorum allahım isteyen herkese nasip etsin beklemekte ne zor(

hayır belkide bakıyordr ben gözlerimi kapattım cünkü ultrasyon makinesi vardı ama baktımı bilmiyorum

karnından bakıyo olamsı gerekıyo zaten spekulumun kullanıldı ıcın aynı anda ultrason bakamaz bı arkadasım baska bıyerde yaptırmı karından ultrasonla bakıp vaginadanda spermı bırakıyomus benımde o sekılde yapılmadı hayırlısı olsun bugun kasıklarım cok agrıyo karnımın alt kısmı batıyo cok gergın dün yoktu bunlar bugun oldu göğüslerde aynı tempoda dewma edıyo senın busekılde olmusmuydu canım

oldu tabi canım olmazmı mahvoldum bende sanki varil gibi dolandım kac gün heryerim şişti agrı sancı ama sonuc sıfır inş senin öyle olmas

benimde ilk aşılamam tutmadı canım . senin aşılamanı kim yaptı . irenbede .. aynı yerdemi devam ediyosun tedavine ..

bende bülent güleklinin hastasıyım canım herkese tavsiye ediyorum özele gittim asılamayı orda yaptı inş bu sefer tutar bakalım senşn doktor kim

oldu tabi canım olmazmı mahvoldum bende sanki varil gibi dolandım kac gün heryerim şişti agrı sancı ama sonuc sıfır inş senin öyle olmas

ınsallah cnm cok fecıyım yanı cok gerılıyor karnım ve goguslerımm nası bıseymıs b u hormon anlamadım valla (

Selamlar kızlar.
Umutcum haklısın cnm ztn ilk oldugu ıcin pek umutlu degılım.şmdıden ıkıncıyı planlıyorum çapada mı özelde mı yaptrsak dye.hayırlısı.
Kvrck evet tatlım olduktan snra en az spermle olur,olmadıktan snrada milyonlarca olsa tutmaz.inş şansımıza tutar cnm hayırlısı.evet bencede liste tutalım ama galıba artık yasaktı bı edıtore sormak gerek.
Gogicım ya aynen dune kadar hç bşeym yoktu,bugun kasıklarımda ve tam ortada agrım var sureklı.hayırdır ıns.

selam canım aşılaman hayırlısıyla tutsun inşallahh...sende de mi çift rahim var didelfis mi bikornismi yani giriş tek mi çiftmi

bu iyimi kötümü belırtımı degılmı onu bılmıyorum ıste ınsallah pozıtıf sonuclar alrıız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…