Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bana destek koymadı ama yatırdıgı koltugu hareket ettırdı. ertesı gunde gel bakalım dedı bktı catlamıs yumurtan hayırlısı olsun dedı.bugun baya az agrım ama dun belım cok kotu agrıyodu kasıklarımda göğüslerim hala cok kotu egılırken bıle acıyor tıpkı adet olcakmısım gıbı benımde hıc akıntım yok suanda goguslerımdekı agrılarda gecer sanıyorum gercı yasayan arkadaslar gecmıyo dıyo ama asırı buyudu goguslerım

arkadaslar aşılama yaptıran arkadsalr yıkamadan sonra kaç mılyon
spermle yapıldı ve ılerı hızlısı kaçtı yazabılırmı
bu arada bende ocakta başlıyorum aşılamya 3 kez fılan dusunuyorum yaza kadar..

benım esımın sperm sayısı dusuktu 8 mılyon sperm vardı yıkamadan sonra 2 mılyon sperm ıle yapıldı bunlar en hareketlı ve aktıf olanlarıydı doktorum % 1 bıle olsa 200 bın sperm yapar ınsallah olur demıstı bırtek canlı ve hareketlı sperme ıhtıyac var bılıyosunuzkı :))

haklısın gogi esra diye bı arkadas vardı 5.8 mılyon spermı vardı esının
ocakta tüpe gececklerdı ılk tupde negatıf bu arada..beklerken ıkı aşılama yapalım demıs
doktoru ve ılk aşılmada tuttu
allahın ol demesı yetıo dusunun bu değerlerle daha once doğal gebelık bıle olmus 8 haftada
kaybetmiş ama olmus sonucta..

derincim,içeriyi yıkıyolar ya,ondan kalan bişeylerdir,spermleri de yıkanmış olarak veriyolar içeriye,öyle hemen geri gelmezler,o konuda endişe etme

kızlar,hiç sperm sayısına takılmayın,boşuna kendinize stres yapmayın,biz 15 milyon iyi kalite ile yaptırdık,nasip olmayınca olmadı
sadece bolca dua edin,her şey rabbimin elinde,tek bir sperm yeterli zaten.

kesınlıkle canım benım allah ıstedıkten sonra oluyo baska bısey degıl ınsallah allahın ıznıyle hepımızın olcak bebıslerı zamanı degılmıs nasıp degılmıs demekkı dualarımızı eksık etmeyelım cnm ınsallah olur.buarada ben esıme kecıboynuzu kaynatıyorum heraksam :) belkı etkısı vardır sperm sayısında yukselmesınde

Umutbzmolsn ben 4 g un oldu yaptıralı,bı bakmam gerek kagıda yazcm bı ara cnm.
Kardelosum öyle mı dıyosun ne bılım cnm hemen gelınce heh dedım geldı gerı.sagol kuşum.

kızlar,hiç sperm sayısına takılmayın,boşuna kendinize stres yapmayın,biz 15 milyon iyi kalite ile yaptırdık,nasip olmayınca olmadı
sadece bolca dua edin,her şey rabbimin elinde,tek bir sperm yeterli zaten.

Umutbzmolsn ben 4 g un oldu yaptıralı,bı bakmam gerek kagıda yazcm bı ara cnm.
Kardelosum öyle mı dıyosun ne bılım cnm hemen gelınce heh dedım geldı gerı.sagol kuşum.

zaten arkadaslar ılk denemde hemen umutsuzluğa dusmeyın
normal ılşkıde bıle sağlıklı bı cıftın gebe kalma sansı %20dir
onon ıcın ust uste 3-4 aşılama ınerıoalr ama
yıkmadan sonra 5 mılyon sperm kalıosa...

kuzucum bu olayını doktor nasıl değerlendirdi
neden böyle olurmuş
benim 6 kere böyle oldu hiçbir anlam bulamadılar uğraşıp duruyolar
inş. ikinciye güzel haberlerini alırız

Cnm Dr en azından negatif çıkmadı hamile kalabildiğini biliyoruz bu durum bizim açımızdan daha iyi dedi. Hayırlısı bakalımm inş. burdan hepimiz bi gün güzel haberleri veririz :)

Benim aşılama yıkamadan sonra %87 haraketli 7 milyon sperm gönderildi. Dr'a sorduğumda 2 milyonun altı bizi zorluyor. 2 milyon olduğu an sorun yok demişti. Gerçi çok daha az spermlede hamile kalanlar var. Olucak olduktan sonra 1 taneside işi görür :)

Dr'larda genelde 2. ve 3.'de şansın daha fazla olduğunu söylüyolar. Benim dr'da sende 2 kere daha denemek istiyorum dedi. Bakalım 2. 'yi yaptıralımda inş. 3'ye gerek kalmaz

Dr'larda genelde 2. ve 3.'de şansın daha fazla olduğunu söylüyolar. Benim dr'da sende 2 kere daha denemek istiyorum dedi. Bakalım 2. 'yi yaptıralımda inş. 3'ye gerek kalmaz

eğer yasınız gençse bu değerlerle 3üde deneyın deerim ben nedn olmasın
değerlerınız gayet ıyı hızda oyle
zaten arada bı ayda spontan deneme sansınız olacak:))
tabıkı umarım gerek kalmaz.)sızınmıydı kımyasal gebelık olmustu

asılama öncesı kullandıgım ılaclardan canım ama daynılcak gıbı degıl valla artık ıccamasırı gıyemıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…