Benımde rahımde anomalı var,cift rahım cnm cift gorunumlu daha dogrusu onunla ılgılı bsy demedı asılamada...popomun altına destek koydu yumurtam sadece solda gelıstıgı ıcın oraya dogru verdı.solunu daha cok kaldır falan dedı...yok bana asılamadan snra bakmadı,dedıgın gıbı bıgun önce baktı gece gel catlama ıgnesını ol 12de dedı persembe gunude sabah gelın aşılama icin dedı.tam 36.saatte oldum asılamayı..sabah gttgmde yardmcısı yumurtanın durumuna baktı öylesıne,doktor amelıyattaydı.kenarları degısmıs süper dedı,catlıyodu yanı hayırlısı ıns ya.agrın varmı senın.bende gunden gune azaldı.akıntımda yok hiç.hic igne olmamıs gibiyım.sadece bazen doluluk hissi verıyo.
arkadaslar aşılama yaptıran arkadsalr yıkamadan sonra kaç mılyon
spermle yapıldı ve ılerı hızlısı kaçtı yazabılırmı
bu arada bende ocakta başlıyorum aşılamya 3 kez fılan dusunuyorum yaza kadar..
benım esımın sperm sayısı dusuktu 8 mılyon sperm vardı yıkamadan sonra 2 mılyon sperm ıle yapıldı bunlar en hareketlı ve aktıf olanlarıydı doktorum % 1 bıle olsa 200 bın sperm yapar ınsallah olur demıstı bırtek canlı ve hareketlı sperme ıhtıyac var bılıyosunuzkı :))
Selam kızlar.ben telden grdgm ıcın çoklu alıntı alamıyorum.aklmda kaldıgı kadarı yazım.
Gogicim bı kutu 100lük progestanda zaten gunde 3 kere ıcıyosan 10gunluk var .bıtınce 3 gun snrası genelde adet olunuyo.ıns olmazsn tabı.
Nurr o jel dedıgın ne bılmıyorum da.ben kalktktan snra peçeteye sarı bı sıvı aktı yogundu baya.bende sperm gerimi geldı acaba dıye dusundum hayırlısı bakalım.sen ben ve gogi aynı gun olmuşuk bakalım neler olacak:)
beteraycım morelını bozma.ben o ıgnelerden kullanmadım gercı,anlamıyorum ama ıns ıstedıgın gıbı sonuclar alırsın tatlım.
haklısın gogi esra diye bı arkadas vardı 5.8 mılyon spermı vardı esının
ocakta tüpe gececklerdı ılk tupde negatıf bu arada..beklerken ıkı aşılama yapalım demıs
doktoru ve ılk aşılmada tuttu
allahın ol demesı yetıo dusunun bu değerlerle daha once doğal gebelık bıle olmus 8 haftada
kaybetmiş ama olmus sonucta..
kızlar,hiç sperm sayısına takılmayın,boşuna kendinize stres yapmayın,biz 15 milyon iyi kalite ile yaptırdık,nasip olmayınca olmadı
sadece bolca dua edin,her şey rabbimin elinde,tek bir sperm yeterli zaten.
kesınlıkle canım benım allah ıstedıkten sonra oluyo baska bısey degıl ınsallah allahın ıznıyle hepımızın olcak bebıslerı zamanı degılmıs nasıp degılmıs demekkı dualarımızı eksık etmeyelım cnm ınsallah olur.buarada ben esıme kecıboynuzu kaynatıyorum heraksam :) belkı etkısı vardır sperm sayısında yukselmesınde
Umutbzmolsn ben 4 g un oldu yaptıralı,bı bakmam gerek kagıda yazcm bı ara cnm.
Kardelosum öyle mı dıyosun ne bılım cnm hemen gelınce heh dedım geldı gerı.sagol kuşum.
kuzucum bu olayını doktor nasıl değerlendirdi
neden böyle olurmuş
benim 6 kere böyle oldu hiçbir anlam bulamadılar uğraşıp duruyolar
inş. ikinciye güzel haberlerini alırız
arkadaslar aşılama yaptıran arkadsalr yıkamadan sonra kaç mılyon
spermle yapıldı ve ılerı hızlısı kaçtı yazabılırmı
bu arada bende ocakta başlıyorum aşılamya 3 kez fılan dusunuyorum yaza kadar..
zaten arkadaslar ılk denemde hemen umutsuzluğa dusmeyın
normal ılşkıde bıle sağlıklı bı cıftın gebe kalma sansı %20dir
onon ıcın ust uste 3-4 aşılama ınerıoalr ama
yıkmadan sonra 5 mılyon sperm kalıosa...
Benim aşılama yıkamadan sonra %87 haraketli 7 milyon sperm gönderildi. Dr'a sorduğumda 2 milyonun altı bizi zorluyor. 2 milyon olduğu an sorun yok demişti. Gerçi çok daha az spermlede hamile kalanlar var. Olucak olduktan sonra 1 taneside işi görür :)
Dr'larda genelde 2. ve 3.'de şansın daha fazla olduğunu söylüyolar. Benim dr'da sende 2 kere daha denemek istiyorum dedi. Bakalım 2. 'yi yaptıralımda inş. 3'ye gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?