Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende de hepp bikornis bikollus yazıyo ama ben hissettim doktora da söyledim elle muayenede girişinde çift olduğu anlaşıldı.bikornis daha iyi didelfis kötüymüşş

Beteray cnm senınkı didelfıze gırıyo demek.benımkınden ne farkı varkı tek veya cıft gebelıge engel degıl bozma moralını.bızım ıcın bebıs döllendıkten snrası önemlı ins saglıkla taşırız cnm sen skma canını.
Almina hosgeldın aramıza.

ya beta hcg asılamadan 12.gun en az kac olmalı bılen varmı yad 14.gun

5 üstü çıkarsa cnm geç döllenme olacağı varsayıp 2. testi istiyolar değer katlanıyormu diye. 5'in altındaysa testi tekrarlamıyorlar zaten. 5 çıktığında sperm ve yumurta bi şekilde buluşup yolunu bulmuş oluyor.

hmm anladım canım tesekkur ederımm merak ettım daha test yaptırmadım daha var bugun daha 5. gunum ama merak ettım hıc bılgım yok cunku

inşallahhh yarın kontrole gidiyorum umarım güzel haberlerle dönebilirim umarım yumurtalar büyümüştürrr delik deşik oldum şu iğnelerden birde hipotroidi çıktı başıma...

Jolly belırtm yok dyosn ama bence sadece ona bakarak bu kanıya varma..hersey olabılır.gercı 5gun daha olmazsan doktora gtcekmşsın o zaman cıkar ortaya.
Gogiii sakın test yaptırdım deme:)

Insallah beteraycım.sen ıcını rahat tut buyusun yumoşların hayırlısıyla.hipotiroıdı de mı var gecmıs olsun.ılaclarla duzelır hersey takma kafana.şu dönem cok önemli.

Jolly belırtm yok dyosn ama bence sadece ona bakarak bu kanıya varma..hersey olabılır.gercı 5gun daha olmazsan doktora gtcekmşsın o zaman cıkar ortaya.
Gogiii sakın test yaptırdım deme:)

:)))) yok kuzum yaptırmadımmm daha bugun 5. gun nereye :)sıkıyorum dısımı ama suanda karnımda garıp bı agrı var sankı sımdı adet olcakmısım gıbı artık bu etkılerden kurtulmak ıstyorum cunku cok rahatsız edıyo benı ozellıkle karnımın gergınlıgı ve sıslıgı hamıle olsam bukadar sıserım :))))))

cok tesekkur ederim.aslinda yeni uye oldum denemez fakat genellikle okuyordum.okuyup okuyum kendimde belirtiler aramaya basliyordum:)bu yuzden uzun zamandir okumadim fakat benimle ayni sorunu olan kisilerin var oldugunu bilmek ve onlarla paylasmak tedavi sureclerimizi daha mantikli geldi.etrafimizda bu sorunu yasamayanlar anlamiyor malesef...

Cuma günü aşırı kasık ağrısı nedeniyle acile gittim. Önceki tedavimden kalan dört yumurtamdan ikisi duruyordu. Dün kendi dr um kalan iki yumurtanın da çatladığını şu an tertemiz olduğunu ve ikinci aşılama tedavisine başlayabileceğimizi söyledi. Yumurtalar çatlamaz da kiste dönüşür diye korkmuştum ama hepsi çatlamış çok şükür. Henüz bir hafta vardı adet günüme, ancak o da bana sürpriz yaptı ve bu sabah adet oldum. Yarın iğnelere başlayacağız hayırlısıyla.

hayırlısı olsun canım ınsallah 2. asılama guzel sonuclar verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…