Beteraycım sagol tatlım...benım raporda bicornıs yazıyo cnm.ustten cökük bı göruntusu var.didelfis çift gırıs oluyo sanırım.benımkını 3 doktora gosterdım ılk bakan cıft rahım dedı.dıgerı şekıl bozuklugu önemlı dgl amelıyat gerekmez dedı.bırıde vakıf gurebada bı stajer gıbı genc bı doktor baktı yorumlamadı bıle.ben cıft rahım mı dedıkten sonra,"yanı evet"gıbı sacma bı yorum yaptı.rahım fılmını ceken ıse bana hafif sekıl bozuklugu var dedı ama rapora bıcornıs yazmıs.ben bıde perdeden de süphe ettım hep ama hıc laparoskopı falan ıstemedıler.anlycgn braz köru körüne aşılama oldum ama hayırlısı.
ya beta hcg asılamadan 12.gun en az kac olmalı bılen varmı yad 14.gun
5 üstü çıkarsa cnm geç döllenme olacağı varsayıp 2. testi istiyolar değer katlanıyormu diye. 5'in altındaysa testi tekrarlamıyorlar zaten. 5 çıktığında sperm ve yumurta bi şekilde buluşup yolunu bulmuş oluyor.
Beteray cnm senınkı didelfıze gırıyo demek.benımkınden ne farkı varkı tek veya cıft gebelıge engel degıl bozma moralını.bızım ıcın bebıs döllendıkten snrası önemlı ins saglıkla taşırız cnm sen skma canını.
Almina hosgeldın aramıza.
Jolly belırtm yok dyosn ama bence sadece ona bakarak bu kanıya varma..hersey olabılır.gercı 5gun daha olmazsan doktora gtcekmşsın o zaman cıkar ortaya.
Gogiii sakın test yaptırdım deme:)
Beteray cnm senınkı didelfıze gırıyo demek.benımkınden ne farkı varkı tek veya cıft gebelıge engel degıl bozma moralını.bızım ıcın bebıs döllendıkten snrası önemlı ins saglıkla taşırız cnm sen skma canını.
Almina hosgeldın aramıza.
Selamlarr senin sonuca çok az kalmışş inşş. hayırlı sonuçlarını bekliyoruzz :)
Cuma günü aşırı kasık ağrısı nedeniyle acile gittim. Önceki tedavimden kalan dört yumurtamdan ikisi duruyordu. Dün kendi dr um kalan iki yumurtanın da çatladığını şu an tertemiz olduğunu ve ikinci aşılama tedavisine başlayabileceğimizi söyledi. Yumurtalar çatlamaz da kiste dönüşür diye korkmuştum ama hepsi çatlamış çok şükür. Henüz bir hafta vardı adet günüme, ancak o da bana sürpriz yaptı ve bu sabah adet oldum. Yarın iğnelere başlayacağız hayırlısıyla.
Sağol canım inşallah. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. İnşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuç verir. Hayırlısıyla bir an evvel kucaklarımıza alırız meleklerimizi.hayırlısı olsun canım ınsallah 2. asılama guzel sonuclar verır
Kızlarr müjdee sonunda hastalandımm:)))
Sağol canım inşallah. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. İnşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuç verir. Hayırlısıyla bir an evvel kucaklarımıza alırız meleklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?