bu iyimi kötümü belırtımı degılmı onu bılmıyorum ıste ınsallah pozıtıf sonuclar alrıız cnm
slm hanımlar adet oldum sonunda bu gün yarın ilaçlara başlıycam .. hakkımızda hayırlısını versin rabbim .. umarım bu ay güzel haberler alırız hepimiz ..
bu iyimi kötümü belırtımı degılmı onu bılmıyorum ıste ınsallah pozıtıf sonuclar alrıız cnm
slm kızlarr bende 6 ekimde aşılamamı yaptırdım sonucu bekliyorum allahım isteyen herkese nasip etsin beklemekte ne zor(
karnından bakıyo olamsı gerekıyo zaten spekulumun kullanıldı ıcın aynı anda ultrason bakamaz bı arkadasım baska bıyerde yaptırmı karından ultrasonla bakıp vaginadanda spermı bırakıyomus benımde o sekılde yapılmadı hayırlısı olsun bugun kasıklarım cok agrıyo karnımın alt kısmı batıyo cok gergın dün yoktu bunlar bugun oldu göğüslerde aynı tempoda dewma edıyo senın busekılde olmusmuydu canım
adetim 4 gün sürdü ve bitti bugun bakalım hayırlısı artık bu ay boş gecicek öteki ay asılama tekrar olmazsa şu branca denen ilacı getirtcem bide onu deniyimmmm
Hayırlı olsun cnm şimdidenn senin 1 ay geçer 3.aşılama gelir ben anca 2.aşamaya geçerim herhalde daha bende tık yok :)
amin bakalım artık senin adetin gecikti demi canım bi doktoruna sorsaydın ya olmazsa adet getirtici hap iç
Gogicim hayırlısı cnm.arkadasın dedıgı gıbı kisiden kisiye degısır tabı bakalım gunler yaklasıyor.
Ya jolly ne dıcem cnm,sen bı kan testı daha yaptırsan nasıl olur?hanı ne bılım bı yanlıslık olmasın belkıde degerın dusmedı son testte bı sorun olmasın?
Merhaba arkadaslar.Bende gecen ay asilama icin ilac ve igne kullanmaya baslamistim fakat beklenenden fazla olan yumurtalarim yuzunden asilama yapmadilar!cogul gebelik riski yuzunden.Bu ayin sonunda yeniden baslayacagim tedaviye bu kez ilaclarin dozunu dusurecekler buyuk ihtimalle.Insallah fazla ugrasmadan hepimiz saglikli hayirli bebeklere kavusuruz:)
Merhaba arkadaslar.Bende gecen ay asilama icin ilac ve igne kullanmaya baslamistim fakat beklenenden fazla olan yumurtalarim yuzunden asilama yapmadilar!cogul gebelik riski yuzunden.Bu ayin sonunda yeniden baslayacagim tedaviye bu kez ilaclarin dozunu dusurecekler buyuk ihtimalle.Insallah fazla ugrasmadan hepimiz saglikli hayirli bebeklere kavusuruz:)
Dr'a sordum normalde 2-3 güne gelir ama 1 hafta 10 gün bekle gelmesse haberleşelim dedi . Benim 5. gün gecikti şimdilik. Bi 5 gün daha bekliycem bakalım ama bir an önce gelmesini bekliyorum artık bi belirtide yok şu an :/ 10 günde olmassa artık farlutal paklıycak beni :)
canım doktorunu cok iyi sec aynen bendede cok yumurta var ve doktorum ilaç dozunu cok ii ayarladıgı icib 2 tanesi büyüdü doktor cok önemli bu olayda sonra o yumurtalar kiste dönüsür allah korusun dikkat et olmazsa doktorunu deiştir belliki becerememiş
canım doktorunu cok iyi sec aynen bendede cok yumurta var ve doktorum ilaç dozunu cok ii ayarladıgı icib 2 tanesi büyüdü doktor cok önemli bu olayda sonra o yumurtalar kiste dönüsür allah korusun dikkat et olmazsa doktorunu deiştir belliki becerememiş
ben Amerikada yasiyorum.Florida Unv. nin fertility bolum baskani.Iyi oldugunu dusunuyorum aslinda ama bu olay kafami karistirdi. Yumurtlamam cok normal aslinda hersey cok normal ama gebelik olmuyor iste...Senin ne zaman olacak asilama peki?
canım sen cok tedirginsin her bel,irtli herkeste olmaz bende oldu ama hamile diilim bi arakdasta hiç bişi olmamıs hatta kanaması olmus ama hamileymiş bu bünyeye göre degişio bol bol dua et ve acaba deme kafanda ben bunu ögrendim ikinci asılamam da
benim oldu ama negatif ama doktorum 2 günde bir cagırdı kontrole ve ilacı cok ii ayarladı onlarca yumurtadan 2 tanesi büyüdü bencede kafanın karısması normal hepsini bi anda büyütüosa o doktordan şüphe et bence ama yine sen bişirsin az para harcanmıyo bu işlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?