Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu iyimi kötümü belırtımı degılmı onu bılmıyorum ıste ınsallah pozıtıf sonuclar alrıız cnm

canım sen cok tedirginsin her bel,irtli herkeste olmaz bende oldu ama hamile diilim bi arakdasta hiç bişi olmamıs hatta kanaması olmus ama hamileymiş bu bünyeye göre degişio bol bol dua et ve acaba deme kafanda ben bunu ögrendim ikinci asılamam da

slm hanımlar adet oldum sonunda bu gün yarın ilaçlara başlıycam .. hakkımızda hayırlısını versin rabbim .. umarım bu ay güzel haberler alırız hepimiz ..

Cnm yaa progestan kullandın mı sen aşılama sorası. Bende daha tık yok. Progestanı keseli 5 gün bitti. Adet günümde 5 gün geçti aynı zamanda ne zaman gelicek benimki :/

slm kızlarr bende 6 ekimde aşılamamı yaptırdım sonucu bekliyorum allahım isteyen herkese nasip etsin beklemekte ne zor(

Selamlarr senin sonuca çok az kalmışş inşş. hayırlı sonuçlarını bekliyoruzz :)

Benim doktor karından bakarak gönderiyo kızlarr. Ama sonuç önemli değil mi koskoca bi düşükk :)

adetim 4 gün sürdü ve bitti bugun bakalım hayırlısı artık bu ay boş gecicek öteki ay asılama tekrar olmazsa şu branca denen ilacı getirtcem bide onu deniyimmmm

Hayırlı olsun cnm şimdidenn senin 1 ay geçer 3.aşılama gelir ben anca 2.aşamaya geçerim herhalde daha bende tık yok :)

Beteraycım sagol tatlım...benım raporda bicornıs yazıyo cnm.ustten cökük bı göruntusu var.didelfis çift gırıs oluyo sanırım.benımkını 3 doktora gosterdım ılk bakan cıft rahım dedı.dıgerı şekıl bozuklugu önemlı dgl amelıyat gerekmez dedı.bırıde vakıf gurebada bı stajer gıbı genc bı doktor baktı yorumlamadı bıle.ben cıft rahım mı dedıkten sonra,"yanı evet"gıbı sacma bı yorum yaptı.rahım fılmını ceken ıse bana hafif sekıl bozuklugu var dedı ama rapora bıcornıs yazmıs.ben bıde perdeden de süphe ettım hep ama hıc laparoskopı falan ıstemedıler.anlycgn braz köru körüne aşılama oldum ama hayırlısı.

Gogicim hayırlısı cnm.arkadasın dedıgı gıbı kisiden kisiye degısır tabı bakalım gunler yaklasıyor.
Ya jolly ne dıcem cnm,sen bı kan testı daha yaptırsan nasıl olur?hanı ne bılım bı yanlıslık olmasın belkıde degerın dusmedı son testte bı sorun olmasın?

amin bakalım artık senin adetin gecikti demi canım bi doktoruna sorsaydın ya olmazsa adet getirtici hap iç

Dr'a sordum normalde 2-3 güne gelir ama 1 hafta 10 gün bekle gelmesse haberleşelim dedi . Benim 5. gün gecikti şimdilik. Bi 5 gün daha bekliycem bakalım ama bir an önce gelmesini bekliyorum artık bi belirtide yok şu an :/ 10 günde olmassa artık farlutal paklıycak beni :)

Yok ben cnmm hiç bi belirtim kalmadı :) İlk başlarda değer yükselirken belirtilerim vardı değer düştükçe belirtiler silindi. Benimla aynı zamanda hamile kalan arkadaşım var kız deli gibi mide bulantısı çekiyo :) Ben cin gibiyim maşallah :)

Merhaba arkadaslar.Bende gecen ay asilama icin ilac ve igne kullanmaya baslamistim fakat beklenenden fazla olan yumurtalarim yuzunden asilama yapmadilar!cogul gebelik riski yuzunden.Bu ayin sonunda yeniden baslayacagim tedaviye bu kez ilaclarin dozunu dusurecekler buyuk ihtimalle.Insallah fazla ugrasmadan hepimiz saglikli hayirli bebeklere kavusuruz:)

Hayırlısı olsun cnm..İnş. bakalım..Haberlerini bekliyoruz seninde :)

canım doktorunu cok iyi sec aynen bendede cok yumurta var ve doktorum ilaç dozunu cok ii ayarladıgı icib 2 tanesi büyüdü doktor cok önemli bu olayda sonra o yumurtalar kiste dönüsür allah korusun dikkat et olmazsa doktorunu deiştir belliki becerememiş

benim bu ay tam gününde oldu yumurtalar düzelince adette düzelio bende keske olmasaydım tabi hamile olsaydım ama napayım artık önüme bakıorum farlutal denen ilactan nefret ediyorum yaaaa

ben Amerikada yasiyorum.Florida Unv. nin fertility bolum baskani.Iyi oldugunu dusunuyorum aslinda ama bu olay kafami karistirdi. Yumurtlamam cok normal aslinda hersey cok normal ama gebelik olmuyor iste...Senin ne zaman olacak asilama peki?

Kesinlikle haklısın.. Benimde pco olduğu için yumurtalarım çok oluyo. Ama dr gıdım gıdım 2 günde bi bakıyodu artık. Son anda artık 2 tanesini büyüttük diğerleri minicik kalmışlardı

ben Amerikada yasiyorum.Florida Unv. nin fertility bolum baskani.Iyi oldugunu dusunuyorum aslinda ama bu olay kafami karistirdi. Yumurtlamam cok normal aslinda hersey cok normal ama gebelik olmuyor iste...Senin ne zaman olacak asilama peki?

benim oldu ama negatif ama doktorum 2 günde bir cagırdı kontrole ve ilacı cok ii ayarladı onlarca yumurtadan 2 tanesi büyüdü bencede kafanın karısması normal hepsini bi anda büyütüosa o doktordan şüphe et bence ama yine sen bişirsin az para harcanmıyo bu işlere

haklısın artık sabredıyorum ve dusunmemeye calısyorum canım hayırlısı allahtan saglıkla kavusalım ınsallah bebıslerımıze

bu ayda deneyecegim bakalim neler olacak.burda saglik sektoru epey masrafli malesef.Gecen sene bicornite uterus ameliyati olmakicin Turkiyeye gittim.Sanirim asilamadan sonuc alamazsak tup bebek icinde Turkiyeye gidecegim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…