Umutcum bzm sayılarda şöyle:sayım 58mlyon,toplam sayım 174milyon,hareketlı %44...yıkama sonrası sayım 22mlyon,hareketli %82..normal gorunuyo ama rabbım bılır.iş onda bıtmıyor,yumurtam kalitelımı tutucakmı kimbılır.6 yıldır evlıyım.2007de kendılıgnden oldu.4bucuk senedr bu degerlerle kalamadım ıste.sorun bende
eğer yasınız gençse bu değerlerle 3üde deneyın deerim ben nedn olmasın
değerlerınız gayet ıyı hızda oyle
zaten arada bı ayda spontan deneme sansınız olacak:))
tabıkı umarım gerek kalmaz.)sızınmıydı kımyasal gebelık olmustu
kanda gebelik testi ne kadar yaptıran arkadaslar bılgı verırmısınız???
değerlerınız cok guzel ama dediğim gıbı ılk denemde olmasa bıleUmutcum bzm sayılarda şöyle:sayım 58mlyon,toplam sayım 174milyon,hareketlı %44...yıkama sonrası sayım 22mlyon,hareketli %82..normal gorunuyo ama rabbım bılır.iş onda bıtmıyor,yumurtam kalitelımı tutucakmı kimbılır.6 yıldır evlıyım.2007de kendılıgnden oldu.4bucuk senedr bu degerlerle kalamadım ıste.sorun bende
26 yaşına girdim.. 18 hissediyorumm gencim dimi :)) Benim sorunum pco ama ilaçlar yumurtlamamı sağladı problemsiz bi şekilde. İnş. başkada bişey çıkmaz bakalım .. Evet benim gebelik oluştu sonra değerlerim düşmeye başladı. Klinik olarak ultrosonda görünmediği zaman kimyasal gebelik oluyomuş sanırım. Benimkide ondan herhalde :)
sağlık ocagında ıdrardan yapıyorlar kanda bakmıyorlar gıttgım yerde 100 tl :)) bıraz fazla geldı bana arkadasım ozel polıklınıkte 40 tl ye baktırmıs. bırkac kere yaptırmak zorunda kalmam ınsallah
hayırlı olsun canım sende aşılama yaptırmışsın güzel haberlerini bekliyoruzBenımde rahımde anomalı var,cift rahım cnm cift gorunumlu daha dogrusu onunla ılgılı bsy demedı asılamada...popomun altına destek koydu yumurtam sadece solda gelıstıgı ıcın oraya dogru verdı.solunu daha cok kaldır falan dedı...yok bana asılamadan snra bakmadı,dedıgın gıbı bıgun önce baktı gece gel catlama ıgnesını ol 12de dedı persembe gunude sabah gelın aşılama icin dedı.tam 36.saatte oldum asılamayı..sabah gttgmde yardmcısı yumurtanın durumuna baktı öylesıne,doktor amelıyattaydı.kenarları degısmıs süper dedı,catlıyodu yanı hayırlısı ıns ya.agrın varmı senın.bende gunden gune azaldı.akıntımda yok hiç.hic igne olmamıs gibiyım.sadece bazen doluluk hissi verıyo.
hayır kandan yapılıyor idrardan degil 100 tlmi bu ne yaaa bana 25 pahalı geldi sskya gitmek gerek valla
kızlar merhaba
benımde kasımda aşılamam olacak ilk defa
topiği takip ediyorum ama hiç yazmamıştım daha önce
izmirde yaşayan varmı aranızda
allah hepimize nasip etsin inş. anne olmayı..
cnm ben ızmırdeyım ekımın 13 ılk asılamamı oldum sımdı beklıyoruzz ınsallah pozıtıf sonuclar alırızz hepımız sen nerde yaptırcaksın asılamnı doktorun kım
canım bende izmir de oluyorum doktorum özel ama aşılamamı irenbe de yapıyor . sen nerde oldun aşılama nı ...
ekadomda oldum canım hüseyin bey var orda süper bır doktor ben ona kadın dogumcu olarak bakmıyorum adam psıkolog gıbı cok memnunum ırenbede ne kadar asılama ucretı ayrıca doktroun ne kadar alıyor
canım irenbe de 500 veriyorum ben doktor ücreti ve sprem yıkama hepsi dahil. normal muayene için doktora aylık 150 tl veriyorum
ben asılamaya 350 verdım doktoruma aslında 450 miş ındıırm yapıldı sperm yıkama ıslemınede 140 verdım cnm doktorumada aylık 120 verıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?