Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umutcum bzm sayılarda şöyle:sayım 58mlyon,toplam sayım 174milyon,hareketlı %44...yıkama sonrası sayım 22mlyon,hareketli %82..normal gorunuyo ama rabbım bılır.iş onda bıtmıyor,yumurtam kalitelımı tutucakmı kimbılır.6 yıldır evlıyım.2007de kendılıgnden oldu.4bucuk senedr bu degerlerle kalamadım ıste.sorun bende

canımcım esının degerlerı coook cook guzel hıc kafana takma olurrr bı arkadasım var aynı durumda senın gıbı esının sonucları guzel kendındede sorun bulamıyolar tamamen psıkolojık olarak etkılenıyo hormonların demıs doktor bırlıkte olurken bıle ısterıstemez bılınc altın hamıle kalıcakmıyım dıye dusunuyo ondan canım zor bılıyorum ama kafanı bosaltmaya calıs allahın ıznıyle olur

26 yaşına girdim.. 18 hissediyorumm gencim dimi :)) Benim sorunum pco ama ilaçlar yumurtlamamı sağladı problemsiz bi şekilde. İnş. başkada bişey çıkmaz bakalım .. Evet benim gebelik oluştu sonra değerlerim düşmeye başladı. Klinik olarak ultrosonda görünmediği zaman kimyasal gebelik oluyomuş sanırım. Benimkide ondan herhalde :)

kanda gebelik testi ne kadar yaptıran arkadaslar bılgı verırmısınız???

Ben 56 TL'ye yaptırdım cnm.. Özel sağlıkta karşılamıyor gebelik testini. Sadece %20 kurum indirimi yaptılar. Normalde 70 'ti. Ama hastaneden hastaneye değişiyor. Aşılamanı yaptırdığın hastanede yaptır derim ben. Bir kaç defa yaptırmak zorunda kalıyorsun çünkü hep aynı yerde yaptırmakta fayda var.

ben testi 25 e yaptırdım 30dk da cıktı özel merkezde gittim hemen kan aldılar laboratuvardı gittigim yer 56 cokmus yaaa saglık ocagında arkadas para vermeden yaptırıo

sağlık ocagında ıdrardan yapıyorlar kanda bakmıyorlar gıttgım yerde 100 tl :)) bıraz fazla geldı bana arkadasım ozel polıklınıkte 40 tl ye baktırmıs. bırkac kere yaptırmak zorunda kalmam ınsallah

değerlerınız cok guzel ama dediğim gıbı ılk denemde olmasa bıle
heme umutsuzluğa dusmeyın
doğal deneyen bı cıftın bıle hemen ılk aydan kalması zordur
3 kez deneyım mutlaka bırınde yada ara verdığınız bı aykendlığınden olacaktır allahın ıznıyle:)

hem gebelık olustu kımyasal bıle olsa bu spermler yumurtaya hem uşalabılmıs
hemde dölleyebılmıs demektır
sakın doktorunu dınleme 2 aşılama da kalacakmıs ya
gebe kalabılıosun bu cok gusel bazen bı erkeğın 100 mılyon spermı olur fakat
bak kısmındakı döllemeyı sağlayan akrozom nıtelığını kaybetmiş olur
onun ıcın drlar kımyasal da olsa bı gebelığı umut olarak sayarlar:)))

hayır kandan yapılıyor idrardan degil 100 tlmi bu ne yaaa bana 25 pahalı geldi sskya gitmek gerek valla

adetim 4 gün sürdü ve bitti bugun bakalım hayırlısı artık bu ay boş gecicek öteki ay asılama tekrar olmazsa şu branca denen ilacı getirtcem bide onu deniyimmmm

kızlar merhaba
benımde kasımda aşılamam olacak ilk defa
topiği takip ediyorum ama hiç yazmamıştım daha önce
izmirde yaşayan varmı aranızda
allah hepimize nasip etsin inş. anne olmayı..

hayırlı olsun canım sende aşılama yaptırmışsın güzel haberlerini bekliyoruz

KIZLARRR
spermi takmayın bizde yıkama sonrası 45 milyon sperm %90 ileri hareketli var
bende 3 yumurta oluştu sağlıklı buna ragmen ilk aşılama tutmadı
nasip artık vakti zamanı gelmedi demek

bende yarın kontrole gidicem bakalım ne dicek

ya bu arada liste mi yapsak acaba aşılama için daha rahat takip ederiz birbirimizi

doktor size klomen ya da iğne harici ilaç verdimi
bana deltacortil diye bi ilaç verdi steroit tarzı bi ilaçmışta merak ettim

kızlar merhaba
benımde kasımda aşılamam olacak ilk defa
topiği takip ediyorum ama hiç yazmamıştım daha önce
izmirde yaşayan varmı aranızda
allah hepimize nasip etsin inş. anne olmayı..

cnm ben ızmırdeyım ekımın 13 ılk asılamamı oldum sımdı beklıyoruzz ınsallah pozıtıf sonuclar alırızz hepımız sen nerde yaptırcaksın asılamnı doktorun kım

slm hanımlar adet oldum sonunda bu gün yarın ilaçlara başlıycam .. hakkımızda hayırlısını versin rabbim .. umarım bu ay güzel haberler alırız hepimiz ..

cnm ben ızmırdeyım ekımın 13 ılk asılamamı oldum sımdı beklıyoruzz ınsallah pozıtıf sonuclar alırızz hepımız sen nerde yaptırcaksın asılamnı doktorun kım

canım bende izmir de oluyorum doktorum özel ama aşılamamı irenbe de yapıyor . sen nerde oldun aşılama nı ...

canım bende izmir de oluyorum doktorum özel ama aşılamamı irenbe de yapıyor . sen nerde oldun aşılama nı ...

ekadomda oldum canım hüseyin bey var orda süper bır doktor ben ona kadın dogumcu olarak bakmıyorum adam psıkolog gıbı cok memnunum ırenbede ne kadar asılama ucretı ayrıca doktroun ne kadar alıyor

ekadomda oldum canım hüseyin bey var orda süper bır doktor ben ona kadın dogumcu olarak bakmıyorum adam psıkolog gıbı cok memnunum ırenbede ne kadar asılama ucretı ayrıca doktroun ne kadar alıyor

canım irenbe de 500 veriyorum ben doktor ücreti ve sprem yıkama hepsi dahil. normal muayene için doktora aylık 150 tl veriyorum

canım irenbe de 500 veriyorum ben doktor ücreti ve sprem yıkama hepsi dahil. normal muayene için doktora aylık 150 tl veriyorum

ben asılamaya 350 verdım doktoruma aslında 450 miş ındıırm yapıldı sperm yıkama ıslemınede 140 verdım cnm doktorumada aylık 120 verıyorum

ben asılamaya 350 verdım doktoruma aslında 450 miş ındıırm yapıldı sperm yıkama ıslemınede 140 verdım cnm doktorumada aylık 120 verıyorum

hemen hemen yakın ücretler .. benim iğlerle 1100 tl falan denk geliyor.. allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…