ewet kuzum seninle kargo derdimiz yok bulusuruz azıcıkta dertlesiriz..birer kahve içeriz :131:
kızlar eminmisiniz bu ilacı içmek istediğinizden yan etkılerı olabılır vücudunuz ters tepki verebılır iyice araştırmadan böyle bir risk almayınız
kızlar eminmisiniz bu ilacı içmek istediğinizden yan etkılerı olabılır vücudunuz ters tepki verebılır iyice araştırmadan böyle bir risk almayınız[/QUOTcanım hepimizde bir umut var...Allah herseyin iyisini bilir ama bizimde elimizden ne geliyorsa yapmamız lazım...işallah bişey olmaz ama olsa kullanan çok var onlarda olurdu herhalde....kızlar ilaç geldiiğind benden ses çıkmazsa anlayın ben yokuuum
ne güzel olur valla canım kahveler bendenn yokmu katılan kızlarr :))))
kızlar eminmisiniz bu ilacı içmek istediğinizden yan etkılerı olabılır vücudunuz ters tepki verebılır iyice araştırmadan böyle bir risk almayınız[/QUOTcanım hepimizde bir umut var...Allah herseyin iyisini bilir ama bizimde elimizden ne geliyorsa yapmamız lazım...işallah bişey olmaz ama olsa kullanan çok var onlarda olurdu herhalde....kızlar ilaç geldiiğind benden ses çıkmazsa anlayın ben yokuuum
yok canım yaa Allahın iziyle hiiç bişey olmaz bende ilk başta senin gibi düşünüyodum ya hamiş kalcaz yada taklaaaa ama şimdi içim rahat bilmiyorum umutluyum sonuda güzel olur inş
ayyy cnm çook merci valla:)çok kibarsın..valla katılan varsa katılabilir..
yok canım yaa Allahın iziyle hiiç bişey olmaz bende ilk başta senin gibi düşünüyodum ya hamiş kalcaz yada taklaaaa ama şimdi içim rahat bilmiyorum umutluyum sonuda güzel olur inş
kullananları nerden okunuz cnm bende bakıyım bır belkı benımde fıkrım degısır sızın gıbı
valla ya ne güzel olur varmı bizim topıcde ist da olan acaba
ne güzel olur valla canım kahveler bendenn yokmu katılan kızlarr :))))
olur valla ben gelırım .
kızlar eminmisiniz bu ilacı içmek istediğinizden yan etkılerı olabılır vücudunuz ters tepki verebılır iyice araştırmadan böyle bir risk almayınız
ısallah valla bende korkuyodum baslarda ama ıcım rahat sımdı ozge de anlatınca bıraz..ama dıyom valla ılac geldıgınde kullandıgımızda da burda olalım..takıp edelım bırbırımızı..ayetel cnm yakınmıssın sende olmadı sende gelırsın bulusuruz..eger fazla kalırsa ılac sanada vermek ısterım ınan..bı gelsınde sıparıslerımız..haber beklıyorum pazt.netlesıcek kızlar..
canım sen biraz olumsuz yaklastın ya senide ekleyeyimmi net olarak istiyormusun..ona göre simdi çıkıyorum net rakam vericem arkd.ama umutsuzsan cnm deneme..nasıl istersen ben elimden geleni yaparım..ama net rakam verirsen sevinirim..
Bende 29 aralık da aşılama yaptırdım.İlk bir kaç gün kasık ağrılarım oldu.Buğün 10.gün ve hiç bir belirti yok gibi.Gonal-f iğne ile çok sayıda yumurtam oldu ama önemlileri 18 mm.lik 3 tane yumurtam oluştu.Onun ertesi günüde ovitrella iğnem vuruldu.Eşim ve ben beklemedeyiz.İnşallahhhh olur yorumlarınızı bekliyorum.
kızlarrr bugün aşılamamım 10. günü dün akşam ilk defa o beklenen ağrım oldu tabi benim tahmin ettiğim gibiyse bebeğim bana yerleşti sanırım çok sancı çektim kalçam bacaklarıma kadar vuran bir ağrıyla oyuldu sanki ayakta duramadım üstüne yatamadım bir tuhaftı 1 saat falan sürdü sonra geçti göğüslerimdeki belirtiler arttı kasıklarıma o adet sancısı girmiyor artık o 7. günde olmuştu 2 gün sürdü.sanki şimdi hiçbişeyim yok herşey geçti gibi.belim ağrıyor kalçama vuruyor ama akıntım bitti of nolcak böyle gün gün belirti sayarak :)
hislerim beni yanıltmasın bebişim rahmime yerleşmiş olsun inşallah.bu günler arasında benzer şeyler yaşayan var mı aranızda?
ısallah valla bende korkuyodum baslarda ama ıcım rahat sımdı ozge de anlatınca bıraz..ama dıyom valla ılac geldıgınde kullandıgımızda da burda olalım..takıp edelım bırbırımızı..ayetel cnm yakınmıssın sende olmadı sende gelırsın bulusuruz..eger fazla kalırsa ılac sanada vermek ısterım ınan..bı gelsınde sıparıslerımız..haber beklıyorum pazt.netlesıcek kızlar..
buluşacağınız zaman haber verın kızlar cok ısterım gelmeyı ortak bır yerede bulusuruz ben ilaç konusunda bıraz tedirginim sizler kullanın ben sızlerı takıp edıyım cnm eger ıstersem benım getırecek bır yakınım var yınede tesekkur ederım cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?