Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar eminmisiniz bu ilacı içmek istediğinizden yan etkılerı olabılır vücudunuz ters tepki verebılır iyice araştırmadan böyle bir risk almayınız

kızlar eminmisiniz bu ilacı içmek istediğinizden yan etkılerı olabılır vücudunuz ters tepki verebılır iyice araştırmadan böyle bir risk almayınız

canım araştırabildiğimiz kadar araştırdık ama kullananlara bişey olmamış bizede olmaz heralde herşey anne olmak içinnnnn

kısaca anlatayım %100dogal yani yedigin yogurttan bile dogal ayrıca saglık bakanlıgı onaylı tüm infertilite doktorlarının recete edip yazdıgı bir ilac. hiçbir ilacı icemeyen bir bayan bile kullandı bunu ve hiçbir yan etki bildirmedi ot çöpler daha zararlı bu ilactan emin ol ama sen bilirsin zorla ic diyemeyiz

Selam kızlar Muradıma erdim diye sizleri takip etmediğimi düşünmenizi istemedim. Heergün girip okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı. Umarım kullanacağınız ilaç işe yarar da sizler de o annelik duygusunu tadarsınız. Her ne kadar sonuca çok sevinsem de hamile olduğumu hiç hissedememiştim. Ta ki ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görene kadar.. Artık daha bi farkındayım yalnız olmadığımın.. Daha hassaslaştım sanırım. Yazılarınızı okudukça kendi yaşadıklarım aklıma geliyor yaşlar süzülüyor birden... O kadar iyi anlıyorum ki ne hissettiğinizi ne kadar büyük bi arzuyla anne olmak istediğinizi...Rabbim nasip etsin inşallah hepinize... Ama inanın ne kadar istesekte çabalasakta zamanı gelmeden hiçbişey olmuyor. 3.5 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadık hep istemiştik. Ama öyle bi zamanda geldi ki meleğimiz şimdi iyi ki diyorum iyi ki şimdi olmuş.. Bütün eksiklerimizi tamamlayıp tek eksiğimizin evimizin neşesi olduğu bi zamanda sevindirdi bizi.. Dua edin arkadaşlar en büyük ilacımız bu bizim... En iyi doktora da gitsek en etkili ilacı da kullansak Rabbim istemedi mi olmuyor... Geceleri uykumdan uyanıp çok yalvardım ben... Kendimden ziyade eşime olumsuz bi haber vermemek için... Şimdi bebeğimin çok şanslı olduğunu düşünüyorum onu hasretle bekleyen bi babası ve annesi var... rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. Dualarımdasınız...

Bende 29 aralık da aşılama yaptırdım.İlk bir kaç gün kasık ağrılarım oldu.Buğün 10.gün ve hiç bir belirti yok gibi.Gonal-f iğne ile çok sayıda yumurtam oldu ama önemlileri 18 mm.lik 3 tane yumurtam oluştu.Onun ertesi günüde ovitrella iğnem vuruldu.Eşim ve ben beklemedeyiz.İnşallahhhh olur yorumlarınızı bekliyorum.

istiyorum umudum olmasa da herşeyi denedim bunu da denerim, bana en az 2 şişe getirtebilirsen sevinirim cnm faceden ekleyelim birbirimizi yoksa topiği kapatıcaklar yakında

canım hayırlı olsun benimde cok yumurtam var ama 2si büyüdü 20 ve 21 mm ile asılama oldum 44 milyon spermle 30 aralıkta bende beklemedeyim bende belirti cok ama belirtilere takılmıyorum ilk asılamamda da böyleydi belirtiler ama sonuc alamadım hayırlısı olsun seninde

benim bugun asilamamin 7. gunu ama goguslerim asiri hassaslasti birde arada bir giren sancilarim var,sanki rahim geriliyor gibi anlamiyorum neler oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…