Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar günaydın hepinize hayırlı bir hafta diliyorum. ben bişey sorucaktım sizler aşılamadan kaç gün sonra test yaptınız.benim bugün 12. günüm ovitrelle nin de 14. günü.doktorum aşılamanın 14. günü test yapabilirsin dedi ama ben 1 gün erkene alıp yarın yapsam mı acaba önce evde gebelik testi yapıp idrarda bakmak istiyorum.varsa çıkar mı iğnenin üzerinden 15 gün geçmiş olacak.

ozge sana ne zaman bakabilirsin dedi doktorun aşılamadan kaç gün sorna?

gebelik testi yapma canım cok erken kafan karısır 15. gün dedi bana dr ogün yapıcam cıkmaz idrar testinde kanda baktır en iisi

canım mrb hatırladınmı beni ankaradanım.zekai tahir burağa gidiyordum.rahim filmi için baya konuşmuştuk senle.ben açıkcası senide doktorunuda anlayamıyorum.ne 4 yıllığı ne yeni evlisi böyle saçmalıkmı olur.yazını okuyunca doktoruna çok sinirlendim.doktorun yaptığı seni oyalamaktan yıpratmaktan başkabişey değil.aklını karıştırmak istemem çok hassas bir dönemdesin.sonuçta bende bu dönemleri yaşadım.lütfen adamakıllı bi hastaneye git önce rahim filmi çektir.ultrasonla anlaşılacak bişey değil bu.hem rahim filminden sonraki ay hamile kalma ihtimalinde çok artıyor.bu ay başlamışsın yine umarım tutar bu sefer.ama bu ayda olmazsa değiştir doktorunu.lütfen boşa giden aylarını düşün.bende 1.5 yıllık evliyim hiç yenisin demediler hemem gerekli tetkikleri yaptılar ve allahıma bin şükürler olsunki ilk aşılamamda hamile kaldım.canım arkadaşım allah hep yanında olsun inşallah bu sefer bebişin sana gelir.lütfen bana yazdıklarımdan dolayı kızma böyle doktorlara tahammül edemiyorum.çünkü bütün zorluğu acıyı çeken psikolojisi bozulan biziz doktorlar anlamıyorlar.

kızlar 1 iyi 1 de kötü haberim var. iyi haber kullandığım kürler sayesinde semen sonucuma göre 3 ay önce ileri hızlı olan:0 iken şimdi artış olmuş tlfonda öğrendiğim için tam anlıyamadım yani bana toplamda 400,000 sperm olduğunu söyledi hemşire ama 800,000i ileri hızlı 200,000i yerinde hareketliymiş ne demek oluyorsa:S kötü haber; bizim 3 ay önceki semen sonucumuz:3000,000 du gecen ay:2,000,000na düştü, azönce de dediğim gibi bu ay da 400,000ne düşmüş ama en azından ileri hzılı da bayağı bi artış olmuş bu da kötünün iyisi, biz bu sonuca göre şunu düşünüyoruz kullandığımız kürlerin etkisini görmüşüz. kürler; arı sütü ve poleni, arginmax man, evicap, keçiboynuzu tozu, kore ginseng,.. sadece ileri hızda sorun yaşan arkadaşlarımız olursa bunları mutlaka denesin bu arada keçiboynuzu tozu da var..

valla arkadasa bende aynılarını yazdım ama hala cektirmiyo doktoruna güveniyormus ne diyelim kendi bilir ama doktor ückagıtcı belli

kızlar meshur kamyoncumuz telini actı sonunda eşim görüstü 3 4 güne romanyada olcakmıs oraya gidince arıcak eşimi kaç şişe getirir bilemiyorum cogu arkadas zaten ketenprensesten istedi bana özel mesajla ulasanları da aldım sıraya adamın getirecegi sayıya göre dagıtıcam öncelikle gogi 112 ecrin_81 nickli arkadaslarım istediler sonra karısıklık olmasın kimseye ümit vermek istemem sonra sıkıntı olabilio getirdigi sayıya göre herkese vermeye calısıcam

saolasın canım benım once bı adam alsın gelsın tr ye de ondan sonra sevınelım bence ne olcagı bellı olmaz adam alır gelırken yolda bısey olur vs.. hele bı gelsın tr ye senın elıne gecsın ılaclar ondan sonra hepbırlıkte sevınırızz:))))

kesinlikle ümitlenmeyelim canım ne olcagı belli olmuyo ümitler suya düsüo ince eleyip sık dokumak gerek bu işleri bende öyle yapıorum ilaçlar elime gelince yazarım seviniriz artık

valla arkadasa bende aynılarını yazdım ama hala cektirmiyo doktoruna güveniyormus ne diyelim kendi bilir ama doktor ückagıtcı belli

evet canım hepimiz farkındayız ama belliki bu arkadaşımızın iyice kafası karışmış.umarım yakın zamanda bişeylerin oda farkına varır.düşünsene rahim filminin evliliğin yeni yada eski olması ile ne alakası varsa.kandırıkçılığında bu kadarı yani.açık açık çocuk kandırır gibi.neyse hakkında hayırlısı ne ise o olsun bakalım.

bu adam bide hipokrat yemini etmiş yazık valla ama arkadas güvenio ben anlamadım da tuhaf yani öyle hayırlısı

gebelik testi yapma canım cok erken kafan karısır 15. gün dedi bana dr ogün yapıcam cıkmaz idrar testinde kanda baktır en iisi

canım çok erken derken aşılamamın 12. günü zaten benim doktorum da 14 gün sonra belli olur dedi çarşamba günü olmuştum aşılamamı iki hafta sonra bugün yapabilirsin dedi. o da önümüzdeki çarşamba oluyor zaten.merak ediyorum ama tutuyorum kendimi daha erken yapmam :) ama neden idrarda çıkmaz diye düşünüyosun anlamadım kandan önce evde bi kendim yapmak istiyorum iğnenin etkisi 14 günde gidiyor ben 16. gününde bakıcam tam da adet günüme denk geliyor varsa silik de olsa çıkar diye ümit ediyorum. bakalım hayırlısı..

kızlar aranızda progestanı fitil olarak kullanan varmı? adet tarihini geciktirirmi acaba yada progestanın jeli hapı vs...
yani şuana kadar adet olacaksam mutlaka işaret gelirdi geçen ay ovitrelle nin 10. gününde işaret gelmişti sonra da adet oldum.şimdi iğnenin üzerinden 14 gün geçti.tık yok.ama fitil den dolayı gecikebilir mi merak ettim.çoğu insan adetleri düzenlediğini söylüyor ama ben yine de bilginiz var mı diye sormak istedim..

canım idrar icin cok erken dedim ben 3haftadan önce cıkmaz nie idrar yapıonki git yaptır kanı en kesin sonucu gör

ben jel kullanıorum 3 4 gün gecikio

kızlar nasılsınız ya bıse sorucam hamıleyım ve basım acayıp donuyor ve kulagımda cınlama v cenem kayıyor sankı neden acaba korkuyorum azım ve burnumdan kan kokusu gelıyor

canım idrar icin cok erken dedim ben 3haftadan önce cıkmaz nie idrar yapıonki git yaptır kanı en kesin sonucu gör

ozge cim daha önce hiç idrarda öğrendin mi gebeliğini? ben öğrenmiştim adetim 2 gün gecikmişti kopkoyu bir ikinci çizgi çıkmıştı.şimdi sadece gününde yapıcam varsa zaten silik de olsa çıkar diye düşünüyorum.ayrıca gününe birkaç gün kala bile yapıp çift çizgi görenler var biliyorum.3 hafta sonra diyorsun adet 3 hafta gecikicek öyle mi çıkıcak idrarda yapma o kadar değil tabiki kan daha kesin de adeti birkaç gün geciken birisi alır sonucu idrarda. ama aşılama dan dolayı idrarda çıkmayacağını düşünüyorsan onu bilemem denemeden göremeyiz.zaten sabah idrarda bakıcam sonuç ne olursa olsun öğlenden sonra da gidip kan testi yaptırıcam.

qdetin 3 hafta gecikmicek canım yanlıs anlıyosun sen diosun ya 14. gün die bende diorum ki 14. gün erken 20. gün anca cıkar idrar testlerine hiiiiiç güvenm yok sadece kandırmaca bir cok örenegini yasadım kac kere hamile cıktım ben bile unuttum gecen asılamamdan sonra gebelik oldu bende ama cıkmadı testte artık asla güvenmem bence sende güvenme ne geregi var idrar testinin kan dururken

kızlar meshur kamyoncumuz telini actı sonunda eşim görüstü 3 4 güne romanyada olcakmıs oraya gidince arıcak eşimi kaç şişe getirir bilemiyorum cogu arkadas zaten ketenprensesten istedi bana özel mesajla ulasanları aldım sıraya adamın getirecegi sayıya göre dagıtıcam öncelikle gogi 112 ecrin_81 nickli arkadaslarım istediler sonra karısıklık olmasın kimseye ümit vermek istemem sonra sıkıntı olabilio getirdigi sayıya göre herkese vermeye calısıcam

Özgecann ben kaçıncı sıradayımm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…