Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kızlarr hayırlı olsun ilaçlarınızz. Gogişş,112'im sizlerde aldınız dimekk.Bende özgenin kamyoncuyu bekliyorum artık bakalımmm.. inş. bekletmeden gelirr bebişlerimiz. Bir şeye çok inanarak yapıldığındada etkinin kat ve kat daha fazla olucağını düşünüyorum. 2012 bizim senemiz olsunnn göbüşlerimiz bebişlerle dolsunn inşallahhh

ınsallah canım bızde daha almadık hele bı gelsın bakalım ozgenın elıne oyle sevıncem bende valla su 2 gundur berbatım bende düştüm ayagımı burtuk fecı şişti yatmaktan baska bırsey yapmıyorum bırde grıp oluyorum sanırım ustune dagılmıs durumdayım cnım sen nasılsınn?buarada ılaca bende cok ınanıyorum ıns gelıcek bebıslerımızcnm

arkadaslar bugun asilamamin 8. gunu ve progesteron seviyeme bakildi 12.3 ve normal dedi dr. doktorlarinizdan herhangi bir sey duydunuz mu bu seviyeyle alakali?yani su anda herseyin normal olmasi bebegin tutunmasi icin bir arti mi?

Hadi bakalım özge zaten ayrıda kamyoncu amcada duamızı alsınn:) Ayy geçmiş olsun cnmm aman zorlama fazla dinlen iyice..Benimde işler yoğun halen 1-2 hafta kaldı çok şükür boğazlarım şişti bugün .Havalarda soğudu zaten Yaz özlemim iyice depretşti :) Perş.günü dr kontrolüm var bakalım ne diycek dr amcamız. Benim rahim üstü hafif V şeklinde olduğu için onu yakalım dermi onu merak ediyorum bende. Kan tahlillerinde bişey çıkmadı. Yarında pıhtılaşma testimi yaptırıcam bakalım. Ondada bişey çıkmazsa bi tek rahim flimini değerlendirmesini merak edicem :) Artık yapalım dersede yaptırıcam. Riske atmıycam. 1 ay geç olsun çokta önemli değil. Bu ilacın sanada çok işe yarıyacağını düşünüyorum cnm yaa inş. faydasını görürüz hepimiz

ınsallah cnım bende esımede ıcırcem bende ıcıcem bıılıyosun bızım onemlı olan esımın degerlerı sayımız yukselırse saglıla ıns gelıcek bebısımızde bakalım beklıyoruz daha 2 ay bıle bıtmedı zaman gecmıo gıbı gelıyo ıns artar sayımızda senınde ıns sorun cıkmaz cnm

ozgeozge arkadaşım desteğin ve cevabın için çok teşekkür ederim.Benim ilk aşılamam eşim test için ısrarcı ama ben 14+2 gün daha beklemek istiyorum.Sen ne dersin idrar testini ne zaman yapmalıyım.Bu arada seninde hayırlı olsun Allah gönlümüze göre versin...

canım rica ederim valla ben idrar testine güvenmiyorum gerekte yok günün geldiginde git kanda baktır bence saol tatlım

Özgecann ben kaçıncı sıradayımm:)))

valla canım adam kac tane getirir bilemiyorum arıcak söylicez ben 20 dicem kabul ederse sıradan isteyenlere vericem bişi diyemiyorum kesinleşmeden ketenprenses arkadasımdan isteyenler oldu onlar listede diil haliyle bu hassas bi iş cünkü sıkıntı olmasın sonra ben dün itibariyle benden isteyenleri sıralıyorum gogi 112 ecrin_81 isteyen arkadaslar su an baska kimse yokk

iyi aksamlar arkadaslar bilenler biliyor zaten özelden yazıstık..ben elimden geleni yaptım kendimce,sizlere ümit verdiysem tekrardan özür dilerim..ama ben siparişlerimizi verdim bu asamaya kadar zaten net değildi,iş sadece almakla kalmıstı..nitekim öylede oldu ama sorun çıktı...alanlar özge arkadasımdan alacaklardır zaten..diğer arkadaslarım için elimden geleni yapıcam kendim içinde ...

olsun cnm vardır ondada bi hayır...

ayy pardon canım ya ben tamamen yanlış anlamışım doğrusunu anladım şimdi :) canım orası öyle ben ilk gebeliğimde adetim 2 gün geçmişti ama çatlatma iğnesinin üzerinden de 20 gün geçmişti doğru sölüyosun yani.ne biliyim ya yapmak istiyorum çift çizgiyi görmek güzel olurdu :) ama pek ümidim de yok her an adet olacakmışım gibi ağrılarım arttı tuvalete gidiyorum bişey yok sanki sökülecekmişim gibi mesela şuan karnımın içi buna ek olarak sadece göğüslerim dolgunlaştı inecekleri yerde daha da acıyolar.ne olucak ben anlamadım valla.daha fazla ümitlenmememk için gidicem yarın doktoruma.en iyisi kan tabiki.sen nasılsın bakıyorum sakinliğini koruyosun belirtilere takılmıyosun tebrik ederim :) ama bi 10 gün geçsin bak o son 4 gün nasılll asır gibi geliyo.
seni ümitsiz görüyorum canım ama bebeğin süpriz yapabilir sana umarım öyle olur.zaten hep öyle olmaz mı en ümitsiz anımızda gelir bebeklerimiz bize..

selam kızlarr..bayadır giremedim kusura bakmayın merak eden olduysa...kontür yükleyemedim ne zamandır 30 günüm doldu o yüzden netim gitti...şimdi kardeşimden yazıyorum..ben adet oldum begün tam gününde..yaza kadar bişey yapmıcam kızlar doktorla gürüşücem yakında.zaten şuanda ev durumları iş durumları herşey birbirine girmiş durumda.bi oturtalım Allahın izniyle anca yaza bakıcam işte...gogişim özledim seni canım..jolyym geçen msn de konusurken net gitti k.bakma gülüm öptüm senide...geçmişi şuan okuyamıyorum kızlar hep acele giriyorum kusura bakmayın.geçenlere bikaç kere girdim ama diger topice yazıp çıktım zaman olmadı buraya girmeye umarım güzel haberler vardır..hepinizi çok öptüm Allaha emanet olun

canımm bende özledim seni telle konustuktan sonra rahatladım valla ıyı oldugunu öğrenince hadı bak ne guzel tam gununde olmussun adet sevındım senın adına canım bende hastayım cok fena öksürük hapsırık derken ıkı gundur yatıyorum canım butun kemıklerım sızlıyor ıyılesıcem ınsallah cnm yakında bende senı optum cook canımm

Ayy cnmm bende merak ettim vallah. O gün anladım netin gittiğini ama sonrada göremedim dedim ne oldu bende. Ne kadar güzell tam gününde adet olmuşsun. Bu 2 aydır normal yumurtluyosun demekki. Bebişin kendiliğinden gelme olasılığıda var. İnş.öyle olurrBir an önce atlatırsınız şu karışıklıkları inş. cnm yaa gönlünüze görede olsun tabi..Dr aşılama olarak değilde yumurtlama takibi ve ilişki ile kendiliğinden denemenizide önerebilir. Bakarsın öyle tutabilir. Bir an önce netine kavuşman dileklerimizleee dikkat et kendinee cinumm

Valla ben senden umutluyum cnm. Allah bilir tabi ama sorunun çoğunu çözdünüz. Sadece biraz zaman ve beklemek kaldı. Sen eşine verdiğin besi deposuyla zaten çabucak iyileştirirsinn :) O sayı 6 aya kalmaz daha çabuk artar bence :)İnş. bakalım perş.kontrolde ne diycek dr. Histeroskopi önerebilir. Onuda yapalım derse 1 ay çekicem yapsın Aklımda kalıcağına. Bu senede gelsin artık bebişlerimiz yahuu:)

ınsallh cnım ya valla esımde dıyo bukadar vıtamın beslenme falan kıloda almıyo allahtan gercı cok da zayıf sankı bıldıgın kuucuk dana ::) 17 subatta 3 ay doluyo bı baktıralım dıyoruz bızde ınsallah artr.ınsallah sende guzel seyler soyler doktorunntabıo onerırse yaptır dedııgn gıbı aklında kalmasın ınsallah 2012 anne olarak bıtırırırz cnm :)))

:26:
kKIZLAR BAKIN NE BULDUM TOPİGİ GEZERKEN BRANCA URSULUİ İLE 13 YIL SONRA GEBE KALAN BİR ARKADASIN YAZDIKLARI İLAÇ HAKKINDA TEREDDÜTÜ OLANLAR OKUSUN İLACIMIZ COK SAF VE DOGAL İNŞALLAH ŞİFA OLACAKKKK:2:

Merhaba arkadaşım
Konuya tedirgin yaklaşımını anlıyorum, haksızda değilsin ama şunu belirtmek isterim.
Benim dayım Romanya'da genel cerah doktorudur. Benim yengem bu ilaç sayesinde dünya güzelli bir kıza sahip oldu. Bana da önerdi bende kullandım, benimde dünya güzelli bir erkeğim var. Kötü bir ilaç olsaydı, dayım ne hanıma ne de bana kullandırırdı.
İçinde sadece ve sadece bitki özü ve ilaçlarda kullanılan saf alkoldur.

bence de yaa ilaç hakkında yanlış şeyler düşünmek saçmalık olur sonuçta romanya da ileri seviyede bi ülke dr.lar reçeteyle verdiğine göre kötü olma olasılığını düşünülmemeli. ben bunun türkiyede tavşancıl otu diye bilinen bi bitkiden yapıldığını öğrendim zaten baharda dağlarda yetişiyormuş bu bitki kaynatıp içenler varmış olumsuz bişey duymadım..(kafayı taktığım zaman bi konuya işimi gücümü bırakıp araştırırım bunu da araştırdım) ayrıca eşime de söyledim menepoz ve antrepoz için çok iyi bi ilaç var nasıl getirtiriz dedim o da plot arkadaşlar var dedi cicim özge, eğer sende bi aksilik olursa bu defa ben denicem sanırım benim getirtmemde sayı konusunda sorun olmaz adam plot olduğu için..neyse sonuç olarak elinde sonunca biz bu ilaca kavuşucaz birimiz sayesinde ve o birimiz de diğerlerimize yardım edicek inşallah..

kzuum ılaca ınanıyoruz guvenıyoruzzz ve ınancımız sayesınde ınsallah olucak bebıslerr kk da bebıs patlaması yasıcaz ınsallah :)))

gogi cicim, kullandığın bişey var mı ne kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…