Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gogi cicim, kullandığın bişey var mı ne kullanıyorsunuz

cnm ben esıme amelıyat olmadan once kecıboynuzuna baslamıstım ve gayet guzel artıs sagladık sımıdde kecıboynuzu ve evıcap-omega3-çinko kullnıyoruz vıtamın olarak haftanın 3 gunu karıdesın kucugu çimçim yıyor balık yıyor tahın helva yıyor :)))

hadi bakalım inş. artış olur dün biz yaptırdık semen hemşire ilk aradığında 400,000 dedi şok oldum en son 2,000,000du sonra tekrar aradı 4,000,000 dedi yanlışlık oldu falan dedi ileri hızlı da:%20 dedi yine şok oldum çünkü ileri hızlı:0 dı bizim. biz de keçiboynuzu küründen sonra tozunu kullandık ek olara çakşır otunu kaynattım hergün bir bardak içirdim, evicap, l-arginmax,arı sütüve poleni kullandık ve bizim 1 ayda bu sonuç olmuş devam etmedik etseydik daha da yükselcekti eminim(

szin amaliyat öncesi ve sonrası sonuçlar neydi

keşke etseydiniz canım valla ben bukadar cok yapıyorum esıme allaha coksukur kılo almıyor bıde kılo alsa yandıkk ınsallah dahada artar sızınde bızımde 17 subatta 3 ay doluyo ozaman bı baktırcaz doktorumuz cok kayda almayın 3.aydakı artsı dedı onemlı olan 6.aydakı artıs dedı baklım cnm hayırlsıı ınsallah guzell artıslar olurda gelır bebısler saglıkla

kilo aldormıo evet bizim de kilo sorunumuz normalde var ama rejim yapıyor eşim bu ilaçları kullanmasına rağmen güzel zayıflıo iştah artışı falan da olmadı. yaa eşim çok sıkıldı kendini benim yanımda küçük düşmüş gibi hissedio eksik gibi yani bununfarkındayım bende artık baskı yapmıyorum çünkü nerdeyse boşanma durumuna geldik benim baskılarımdan ille içeceksin diyordum:)) ben en iyisi keçiboynuzu kürüne geri dönüyüm sadece o bile yeterli bide çakşır otu umarıum branca da gelir de sadece onu kullanırım en azından bi ilaç olursa kullandırması daha kolay olur çaktırmadan bile içirirm :))))))))))))))))

ameliyat oncesı 8 mılyondu cnım daha amelıayyatn sonrasını bılmıyoruz bakılmadı subat ayında 3.ay doluyomayıs gıb baılcak asıl degerle ozaman bellı olcak sızın nasıl??

ben heme hemen her ay semen yaptırıyorum takip etmek için. 3 ay önce 3,000,000 du ileri hızlı:0 morfoloji:%2 idi geçen ay 2,000,000na düştü morfoloji ve ileri hızlı aynıydı ben kürlere ağırlık verdim ve yazdıklarımı kullandım düzenli bu ay da 4,000,000na çıkmış ileri hızlı:%20 olmuş. yani 1 ayda bu sonucu aldık. sen bilirsin ama istersen sen de yaptır semen, kaybedeceğiniz bişi olmaz heralde umarım sizinki bizimkinden daha iyi olmuştur.

kızlar aranızda aralık ayında aşılama yaptıran varmı,ben aralık 15 te yaptırdım şimdi beklemedeyim.varmı benim gibi olan?

canım doktorumuz 3 ay ara ıle yapılmasını onerıyor bıze en az oda cunku heray yapılması gereksız ve dususte cıkabılır dıyo saglıklı degıl dedı oyuzden bızde yaptırmıyoruz bızde zaten subat sonu baktırcaz bakalım ılk sonuc ne cıkıcak merak edıyorum gercı spermler kendını 6 ay dan once tam olarak yanıleyemezmıs amelıyattan sonra 6 ay dıyoalr ben merak edıorum genede bı baktırcam hepımızın ıyı olsun canım sonuclar ınsallah

kızlar beta 0.100 küsür çıkmış sabah gidip kan vermiştim öğlenden sonra aradılar.progestan fitille östrojen bantını da kesme dediler bazen geç belli oluyor dediler ama benim ümidim kalmadı.aşılamamın 14. günüydü.ilaçlara 1-2 gün daha devam et dediler zaten adet olucaksan ilaçlara rağmen olursun 4-5 gün içinde ama daha uzun süre adet olmazsan gelirsin dediler.öylece kala kaldım.bence bebek mebek yok.herşey progestanın suçu.sapıttırdı adetimi de.beklicez artık.çok karışığım.
sizce ümit varmıdır.
ilaçları neden bıraktırmadılar.?

canım yok gibi duruo cok cok düsük deger ama ilaclara devam et demişler sen gene devam et allahın işi belli olmaz

bekliyorum derken? neyi bekyilorsun nerdeyse 1 ay olmuş, bende 15 inde yaptırdım geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, şimdiye adet olmayıldın

kuzum neyi bekliosun onu anlamadım test yapmadım deme sakın 1 ay olcak cünkü neredeyse ben aralıgın son günü oldum aslama
herşeydüzelirmi tatlım senin adına çok sevindim inan,hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.

kızlaaarrr 2 gündür uykusuzum sanırım beynim döndü;pardon ben 29 aralıkta aşılama oldum,15 aralıkta regl olmuştum onunla karıştırdım.yani bu ayın 15 inde regl olmam gerekiyor.bugün 13.günüm.şimdi öyle sorayım varmı benim gibi olan?

merhaba aybukecim öncelikle geçmişolsun,rabbim dilerim en kısa zamanda sağlıklısını versin.burayı okurken senin bu yazınla karşılaştım.bende 2010 senesinde 16 haftalıkken erken doğum yaptım ama sebebine doktor rahimde şekil bozukluğu dedi,ben hala ikna olamadım,senin 5,5 ay daha fazla acını tazelemek istemiyorum ama neden düşük yaptığını biliyormusun canım?ben düşük yapalı mart ayında 2 sene olacak,düşükten sonra 3 ay korunma,sonra çalışmalar,arada rahim filmi,şekil bozukluğundan dolayı ameliyat derken vücut sanırım toparlayamadı kendini,bende geçen ay aşılama yaptırdım.Allahh'ım hamile kalabilmek ayrı dert hamile kaldıktan sonra sağlıkla doğurabilmek ayrı dert,Allah hepimize yardım etsin.

Son düzenleme:
kızlar selamlar 2 gündür giremiyorum umarım herkes iyidir ,benım bıraz canım sıkıldı kan sonuçlarımda prolaktin degerım 29.92 çıktı bu deger bıraz yüksekmiş ve doktorum haftada 1 kez içecegım bır hap verdı ona başlıyacagım bu deger yuksek oldugundada hamıle kalınılamıyormuş bende ve eşimde hiç bir problem yok inşallah bu deger düzelince bende hamıle kalırım inşallah degerım duzelınce hamıle kalırım prolaktın sevıyesı cokmu yüksek bılgısı olan varmı .

DEGERİN biraz yüksek canım evet büyük ihtimal dostinex vermiştir doktorun düser ama merak etme

canım geçmiş olsun,Allah bidaha yaşatmasın,bende 1 ay önce 2 aylık bebeğimin gelişiimi olmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım,Rabbim yaşatmasın bidaha evet hamile kalabilmek bi dert,kalıpda sağlıklı devam edebilmek de ayrı bir dertt,yinede herşey Allah dan,herşeyi o bilir,en kısa zamanda tekrar sağlıkla bebeklerimize kavuşmak dilğiyle...

çok geçmiş olsun cnm benimde geçen yıl agustos ta doğum oldu fakat doktorların dedıgıne gore sebebı yok ama ben bılıyorum ki yaptırdıgım ayrıntılı ultrason yüzünden oldu çünkü düşük tehlikem oldugu halde doktor ayrıntılı görebilmek için cok yaktı canımı onun aksamı tabi ben o zaman doğum sancısı oldugunu anlıyamıyorum kasılmalar başladı sabahıda sancı ve kanamayla hastaneye gittim bir hafta ayaklarım havada hastanede yattım ama olmadı dogum yaptım bebekde arastırıldı hiç bir sey yok rabbim kimseye böyle bişey yasatmasın ama onda da vardır bi hayır şimdi yeni umutlarla bebişlerimizin gelmesini bekliyoruz

aaa benimde buna benzer oldu canım,benimde baştan beri düşük tehlikem vardı,arada kanamalarım oluyordu ama lekelenme tarzında,neyse düşük yapacağım gün doktora gittim,doktor altımdan ultrasonla baktı ama sanki o an dünyam yıkılmıştı,çok ama çok canım yandı,ağrısından bağırmıştım,halbuki hamilelik çncesi alttan muayehaneye alışığım,o konuda sıkıntılı biri değilim.neyse zaten akşamındada kasılmalar başladı,acile kaldırıldım,değerler normal çıktı sabahta bebeğin kalp atışları vardı taburcu oldum tabi bu arada kanamalarım başladı.ertesi akşam kasılmalarım tekrar başladı,öleceğimi sandım,ağrı 3 dakika giriyor,1 dakika duruyor,tekrar acile gittik,ben ayakta dikelirkende suyum geldi,sonrası malum.benim bebeği araştırtmak hiç aklıma gelmedi,kabus gibi birgündü,narkozdan kendime gelip ayıldığımda bebeğimin üstünü peçeteyle örtmüşler,yanındada yeni doğmuş bir bebek.ben düşük nedenini doktorun alttan spekülümle bakmasına bağladım,o spekülüm soktu çünkü ama bilemiyorumda öncesindede kanamam vardı.kimsenin günahınıda almak istemiyorum,belki öyle denk geldi.offf Allah'ım hakkımızda hayırlısını ver.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…