gogi cicim, kullandığın bişey var mı ne kullanıyorsunuz
cnm ben esıme amelıyat olmadan once kecıboynuzuna baslamıstım ve gayet guzel artıs sagladık sımıdde kecıboynuzu ve evıcap-omega3-çinko kullnıyoruz vıtamın olarak haftanın 3 gunu karıdesın kucugu çimçim yıyor balık yıyor tahın helva yıyor :)))
cnm ben esıme amelıyat olmadan once kecıboynuzuna baslamıstım ve gayet guzel artıs sagladık sımıdde kecıboynuzu ve evıcap-omega3-çinko kullnıyoruz vıtamın olarak haftanın 3 gunu karıdesın kucugu çimçim yıyor balık yıyor tahın helva yıyor :)))
hadi bakalım inş. artış olur dün biz yaptırdık semen hemşire ilk aradığında 400,000 dedi şok oldum en son 2,000,000du sonra tekrar aradı 4,000,000 dedi yanlışlık oldu falan dedi ileri hızlı da:%20 dedi yine şok oldum çünkü ileri hızlı:0 dı bizim. biz de keçiboynuzu küründen sonra tozunu kullandık ek olara çakşır otunu kaynattım hergün bir bardak içirdim, evicap, l-arginmax,arı sütüve poleni kullandık ve bizim 1 ayda bu sonuç olmuş devam etmedik etseydik daha da yükselcekti eminim(
keşke etseydiniz canım valla ben bukadar cok yapıyorum esıme allaha coksukur kılo almıyor bıde kılo alsa yandıkk ınsallah dahada artar sızınde bızımde 17 subatta 3 ay doluyo ozaman bı baktırcaz doktorumuz cok kayda almayın 3.aydakı artsı dedı onemlı olan 6.aydakı artıs dedı baklım cnm hayırlsıı ınsallah guzell artıslar olurda gelır bebısler saglıkla
szin amaliyat öncesi ve sonrası sonuçlar neydi
ameliyat oncesı 8 mılyondu cnım daha amelıayyatn sonrasını bılmıyoruz bakılmadı subat ayında 3.ay doluyomayıs gıb baılcak asıl degerle ozaman bellı olcak sızın nasıl??
ben heme hemen her ay semen yaptırıyorum takip etmek için. 3 ay önce 3,000,000 du ileri hızlı:0 morfoloji:%2 idi geçen ay 2,000,000na düştü morfoloji ve ileri hızlı aynıydı ben kürlere ağırlık verdim ve yazdıklarımı kullandım düzenli bu ay da 4,000,000na çıkmış ileri hızlı:%20 olmuş. yani 1 ayda bu sonucu aldık. sen bilirsin ama istersen sen de yaptır semen, kaybedeceğiniz bişi olmaz heralde umarım sizinki bizimkinden daha iyi olmuştur.
kızlar aranızda aralık ayında aşılama yaptıran varmı,ben aralık 15 te yaptırdım şimdi beklemedeyim.varmı benim gibi olan?
kızlar aranızda aralık ayında aşılama yaptıran varmı,ben aralık 15 te yaptırdım şimdi beklemedeyim.varmı benim gibi olan?
kızlar beta 0.100 küsür çıkmış sabah gidip kan vermiştim öğlenden sonra aradılar.progestan fitille östrojen bantını da kesme dediler bazen geç belli oluyor dediler ama benim ümidim kalmadı.aşılamamın 14. günüydü.ilaçlara 1-2 gün daha devam et dediler zaten adet olucaksan ilaçlara rağmen olursun 4-5 gün içinde ama daha uzun süre adet olmazsan gelirsin dediler.öylece kala kaldım.bence bebek mebek yok.herşey progestanın suçu.sapıttırdı adetimi de.beklicez artık.çok karışığım.
sizce ümit varmıdır.
ilaçları neden bıraktırmadılar.?
bekliyorum derken? neyi bekyilorsun nerdeyse 1 ay olmuş, bende 15 inde yaptırdım geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, şimdiye adet olmayıldın
herşeydüzelirmi tatlım senin adına çok sevindim inan,hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.kuzum neyi bekliosun onu anlamadım test yapmadım deme sakın 1 ay olcak cünkü neredeyse ben aralıgın son günü oldum aslama
haklısın canım ya benımde gecen yıl öyle oldu zar zor hamile kaldım gebeliğin ilk basından beri düşük riski vardı 5bucuk aya kadar tutundu sonrası erken doğum ve bebeğimi kaybettim dedıgın gıbı hamıle kalmakla iş bitmiyor rabbim hayırlısını versin
kızlar selamlar 2 gündür giremiyorum umarım herkes iyidir ,benım bıraz canım sıkıldı kan sonuçlarımda prolaktin degerım 29.92 çıktı bu deger bıraz yüksekmiş ve doktorum haftada 1 kez içecegım bır hap verdı ona başlıyacagım bu deger yuksek oldugundada hamıle kalınılamıyormuş bende ve eşimde hiç bir problem yok inşallah bu deger düzelince bende hamıle kalırım inşallah degerım duzelınce hamıle kalırım prolaktın sevıyesı cokmu yüksek bılgısı olan varmı .
merhaba aybukecim öncelikle geçmişolsun,rabbim dilerim en kısa zamanda sağlıklısını versin.burayı okurken senin bu yazınla karşılaştım.bende 2010 senesinde 16 haftalıkken erken doğum yaptım ama sebebine doktor rahimde şekil bozukluğu dedi,ben hala ikna olamadım,senin 5,5 ay daha fazla acını tazelemek istemiyorum ama neden düşük yaptığını biliyormusun canım?ben düşük yapalı mart ayında 2 sene olacak,düşükten sonra 3 ay korunma,sonra çalışmalar,arada rahim filmi,şekil bozukluğundan dolayı ameliyat derken vücut sanırım toparlayamadı kendini,bende geçen ay aşılama yaptırdım.Allahh'ım hamile kalabilmek ayrı dert hamile kaldıktan sonra sağlıkla doğurabilmek ayrı dert,Allah hepimize yardım etsin.
merhaba aybukecim öncelikle geçmişolsun,rabbim dilerim en kısa zamanda sağlıklısını versin.burayı okurken senin bu yazınla karşılaştım.bende 2010 senesinde 16 haftalıkken erken doğum yaptım ama sebebine doktor rahimde şekil bozukluğu dedi,ben hala ikna olamadım,senin 5,5 ay daha fazla acını tazelemek istemiyorum ama neden düşük yaptığını biliyormusun canım?ben düşük yapalı mart ayında 2 sene olacak,düşükten sonra 3 ay korunma,sonra çalışmalar,arada rahim filmi,şekil bozukluğundan dolayı ameliyat derken vücut sanırım toparlayamadı kendini,bende geçen ay aşılama yaptırdım.Allahh'ım hamile kalabilmek ayrı dert hamile kaldıktan sonra sağlıkla doğurabilmek ayrı dert,Allah hepimize yardım etsin.
çok geçmiş olsun cnm benimde geçen yıl agustos ta doğum oldu fakat doktorların dedıgıne gore sebebı yok ama ben bılıyorum ki yaptırdıgım ayrıntılı ultrason yüzünden oldu çünkü düşük tehlikem oldugu halde doktor ayrıntılı görebilmek için cok yaktı canımı onun aksamı tabi ben o zaman doğum sancısı oldugunu anlıyamıyorum kasılmalar başladı sabahıda sancı ve kanamayla hastaneye gittim bir hafta ayaklarım havada hastanede yattım ama olmadı dogum yaptım bebekde arastırıldı hiç bir sey yok rabbim kimseye böyle bişey yasatmasın ama onda da vardır bi hayır şimdi yeni umutlarla bebişlerimizin gelmesini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?