- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
canım geçmiş olsun,Allah bidaha yaşatmasın,bende 1 ay önce 2 aylık bebeğimin gelişiimi olmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım,Rabbim yaşatmasın bidaha evet hamile kalabilmek bi dert,kalıpda sağlıklı devam edebilmek de ayrı bir dertt,yinede herşey Allah dan,herşeyi o bilir,en kısa zamanda tekrar sağlıkla bebeklerimize kavuşmak dilğiyle...
aaa benimde buna benzer oldu canım,benimde baştan beri düşük tehlikem vardı,arada kanamalarım oluyordu ama lekelenme tarzında,neyse düşük yapacağım gün doktora gittim,doktor altımdan ultrasonla baktı ama sanki o an dünyam yıkılmıştı,çok ama çok canım yandı,ağrısından bağırmıştım,halbuki hamilelik çncesi alttan muayehaneye alışığım,o konuda sıkıntılı biri değilim.neyse zaten akşamındada kasılmalar başladı,acile kaldırıldım,değerler normal çıktı sabahta bebeğin kalp atışları vardı taburcu oldum tabi bu arada kanamalarım başladı.ertesi akşam kasılmalarım tekrar başladı,öleceğimi sandım,ağrı 3 dakika giriyor,1 dakika duruyor,tekrar acile gittik,ben ayakta dikelirkende suyum geldi,sonrası malum.benim bebeği araştırtmak hiç aklıma gelmedi,kabus gibi birgündü,narkozdan kendime gelip ayıldığımda bebeğimin üstünü peçeteyle örtmüşler,yanındada yeni doğmuş bir bebek.ben düşük nedenini doktorun alttan spekülümle bakmasına bağladım,o spekülüm soktu çünkü ama bilemiyorumda öncesindede kanamam vardı.kimsenin günahınıda almak istemiyorum,belki öyle denk geldi.offf Allah'ım hakkımızda hayırlısını ver.
DEGERİN biraz yüksek canım evet büyük ihtimal dostinex vermiştir doktorun düser ama merak etme
özgeciğim sagol cnm evet dostinex verdi acaba bu değer yüzünden mi hamile kalamıyorum ben düşerse kalırmıyım acaba tuhaf ama sevındım inşallah buna bağlı bır sebeptir ve deger düştüğünde hamile kalırım .
kızlar ben dün çatlatma iğnemi yaptırdım yarın yumurtalarım toplancak ama toplamda 7 tane yumurtgam gelişmiş az değil mi az gibi geldi 1 tanesini çok beğenmedi buda 6tan ekalıyor demek oluyor diğerleri de ne durumda pekm açıklmadılar :yumurtalarım toplarken eşim semen mi vericek micro yapılacaktı bize ama :s
valla canım ben bilemem ki doktor bilir onu kimi vücut direnc gösterio prolaktin düşsede süt salgı hormonu oldugu icin kalamıosun düserse kalırsın inş
kızlar benim kırmızılar yola cıktı gibi pembe akıntım varrr sanırım olmadı ama hiç üzülmedimmm zaten ümidim yoktu sıra barancadaaaaaa
saglık olsun bundada bir hayır vardır inş.
merhaba kızlar :)
umarım herkes iyidir, birşey soracağım kızlar yaaa bu aşılamadan sonra diğer ayda ilaçlar vücutta etkisine devam ediyormuş, benim aşılama tutmamıştı biliyorsunuz doktora gitmiştim ve b ay dinlendirelim vücudu nasılsa etkileri devam ediyor siz ilişki ile bakın duruma dedi ve bu aralar benden sümüksü akıntı geliyor, bu olur mu böle acaba böle olan oldu mu?
inş canım bende öyle umuyorum baranca hayırlı olsun banaaa
aaa benimde buna benzer oldu canım,benimde baştan beri düşük tehlikem vardı,arada kanamalarım oluyordu ama lekelenme tarzında,neyse düşük yapacağım gün doktora gittim,doktor altımdan ultrasonla baktı ama sanki o an dünyam yıkılmıştı,çok ama çok canım yandı,ağrısından bağırmıştım,halbuki hamilelik çncesi alttan muayehaneye alışığım,o konuda sıkıntılı biri değilim.neyse zaten akşamındada kasılmalar başladı,acile kaldırıldım,değerler normal çıktı sabahta bebeğin kalp atışları vardı taburcu oldum tabi bu arada kanamalarım başladı.ertesi akşam kasılmalarım tekrar başladı,öleceğimi sandım,ağrı 3 dakika giriyor,1 dakika duruyor,tekrar acile gittik,ben ayakta dikelirkende suyum geldi,sonrası malum.benim bebeği araştırtmak hiç aklıma gelmedi,kabus gibi birgündü,narkozdan kendime gelip ayıldığımda bebeğimin üstünü peçeteyle örtmüşler,yanındada yeni doğmuş bir bebek.ben düşük nedenini doktorun alttan spekülümle bakmasına bağladım,o spekülüm soktu çünkü ama bilemiyorumda öncesindede kanamam vardı.kimsenin günahınıda almak istemiyorum,belki öyle denk geldi.offf Allah'ım hakkımızda hayırlısını ver.
oluo cnm rahat ol bol bol ilişki
kızlar negatif çıkan ilk aşılamamın sonrasında adet olamıyorum henüz progestanı da bıraktırmadılar bikaç gün daha devam edin bazen sonradan belli oluyor bebek olabilir dediler zaten yoksa da progestana rağmen adet olursunuz dedi. ama ben artık tiksindim bu ilaçtan bırakmak istiyorum.bir de aşılama sonrası lekelenmem olmuştu çok az aynı şey rahim filmi çektirdiğim ay da olmuştu pembe kan gelmişti ve adetim 1 hafta gecikmişti şimdide ondan gecikicek sanırım.
bu arada miğdem bulanıyo.psikolojik de değil baya sabah akşam bulanıyo.içim şişti gibi hissediyorum yoksa bişey adet olmak istiyorum.yarın tekrar aricam hastaneyi.ama progestan kullananlar negatif sonuçtan sonra bıraktınız mı hemen ve ne zaman adet oldunuz?
özgeciğim sagol cnm evet dostinex verdi acaba bu değer yüzünden mi hamile kalamıyorum ben düşerse kalırmıyım acaba tuhaf ama sevındım inşallah buna bağlı bır sebeptir ve deger düştüğünde hamile kalırım .
valla canım ben bilemem ki doktor bilir onu kimi vücut direnc gösterio prolaktin düşsede süt salgı hormonu oldugu icin kalamıosun düserse kalırsın inş
kızlar benim kırmızılar yola cıktı gibi pembe akıntım varrr sanırım olmadı ama hiç üzülmedimmm zaten ümidim yoktu sıra barancadaaaaaa
canım sağlık olsun olmadı demek senin de ama senin adet başlamış ne güzel aşılamanın kaçıncı gününde göründü adet senin benim bugün 34. günüm normalde 29-30 gün arası olurum.progestanı da kesme dediler birkaç gün daha devam edicem.miğdem bulanıyor birde ilaçlardan sanırım.şuan herşey atılsın gitsin istiyorum vücudumdan..
Özge'cim moralinin iyi olması çok güzel zaten. Hadi bakalım bizim içimizde branca'yı deneyen ilk kişi olucaksınnn . Bende histeroskopi yaptırmaya karar verdimm. Ondan sonra aşılama mı tüp bebek mi karar vericem artıkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?