Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmiş olsun tatlım,evet rabbim yaşatmasın birdaha.hayırlısını,sağlıklısını versin.

çok kötü bir durum..''bebeğimin üstünü peçeteyle örtmüşler''i okudum kötü oldum Allah bir daha yaşatmasın sana bunu.

kızlar ben dün çatlatma iğnemi yaptırdım yarın yumurtalarım toplancak ama toplamda 7 tane yumurtgam gelişmiş az değil mi az gibi geldi 1 tanesini çok beğenmedi buda 6tan ekalıyor demek oluyor diğerleri de ne durumda pekm açıklmadılar : yumurtalarım toplarken eşim semen mi vericek micro yapılacaktı bize ama :s

DEGERİN biraz yüksek canım evet büyük ihtimal dostinex vermiştir doktorun düser ama merak etme

özgeciğim sagol cnm evet dostinex verdi acaba bu değer yüzünden mi hamile kalamıyorum ben düşerse kalırmıyım acaba tuhaf ama sevındım inşallah buna bağlı bır sebeptir ve deger düştüğünde hamile kalırım .

valla canım ben bilemem ki doktor bilir onu kimi vücut direnc gösterio prolaktin düşsede süt salgı hormonu oldugu icin kalamıosun düserse kalırsın inş

kızlar benim kırmızılar yola cıktı gibi pembe akıntım varrr sanırım olmadı ama hiç üzülmedimmm zaten ümidim yoktu sıra barancadaaaaaa

canım bana doktorum en az 1o yumurta lazım demişti az evet ama belli olmaz bu işler

saglık olsun bundada bir hayır vardır inş.

merhaba kızlar :)

umarım herkes iyidir, birşey soracağım kızlar yaaa bu aşılamadan sonra diğer ayda ilaçlar vücutta etkisine devam ediyormuş, benim aşılama tutmamıştı biliyorsunuz doktora gitmiştim ve b ay dinlendirelim vücudu nasılsa etkileri devam ediyor siz ilişki ile bakın duruma dedi ve bu aralar benden sümüksü akıntı geliyor, bu olur mu böle acaba böle olan oldu mu?

oluo cnm rahat ol bol bol ilişki

kızlar negatif çıkan ilk aşılamamın sonrasında adet olamıyorum henüz progestanı da bıraktırmadılar bikaç gün daha devam edin bazen sonradan belli oluyor bebek olabilir dediler zaten yoksa da progestana rağmen adet olursunuz dedi. ama ben artık tiksindim bu ilaçtan bırakmak istiyorum.bir de aşılama sonrası lekelenmem olmuştu çok az aynı şey rahim filmi çektirdiğim ay da olmuştu pembe kan gelmişti ve adetim 1 hafta gecikmişti şimdide ondan gecikicek sanırım.
bu arada miğdem bulanıyo.psikolojik de değil baya sabah akşam bulanıyo.içim şişti gibi hissediyorum yoksa bişey adet olmak istiyorum.yarın tekrar aricam hastaneyi.ama progestan kullananlar negatif sonuçtan sonra bıraktınız mı hemen ve ne zaman adet oldunuz?

inş canım bende öyle umuyorum baranca hayırlı olsun banaaa

canım sağlık olsun olmadı demek senin de ama senin adet başlamış ne güzel aşılamanın kaçıncı gününde göründü adet senin benim bugün 34. günüm normalde 29-30 gün arası olurum.progestanı da kesme dediler birkaç gün daha devam edicem.miğdem bulanıyor birde ilaçlardan sanırım.şuan herşey atılsın gitsin istiyorum vücudumdan..

amin cnm hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş ama bebegın arastırılmasını sana sormuyolar ki doğumdan sonra alıyolar bebeği patalojiye götürüyolar hatta arastırılması ıcınde ayrıyetten ücret ödüyorsun yani devlet arastırılması zorunlu diyormuş bilemiyorum. geçmişi çok düşünmemeye calıs ben kafayı yiyordum ama rabbim veriyor sabrını toparlanıp yeni bebiş çalısmalarına devam edıp ayakta durmamız lazım Allah yardımcımız olsun...

Cnm bünyeden bünyeye değişiyo olabiilir ama banada dr bunu bıraktıktan sonra ancak adet görürsün demişti. Bıraktıktanda 1 hafta sonra adet gördüm. Bende senin gibi patlıycaktım artık. Bir kez daha kan testini tekrarlıycakmısın bilmiyorum ama dr öyle söylüyorsa bir an önce tekrarlada bari o ilaçtan kurtul. Yan etkileri banada çok ağır geliyordu. İlacı aldıktan 15 dk sonra feci baş dömesi ve mide bulantısı bi 5 dk sürüp sonra geçiyordu. İlk kan testinde değer 14,8 gibi bişey çıkmıştı benim.3 gün sonra 6,8'e düşnce dr hemen kesti ilacı.

Benimde prolaktinim 39 çıkmıştı :) Başka bir problem olmasaydı dr dostinexle değer düşünce hamile kalan çok insan var demişti . Ama zaten bende pco olduğu için farketmedi.Geçen hafta yaptığım testte değerim 4'e düştü. İlacıda bıraktım zaten. En önemlisi haftada 1 alınan ilacı bırakmaya yakın bir kaç haftada yarım ve daha sonra çeyreğe düşürülerek bırakılması gerekiyo demişti dr. Birden kesilince ters etki yapabiliyormuş. Ben ilacı 7 ay kadar kullandım bu arada Haftada 1 olduğu için sadece 3 şişe..

Özge'cim moralinin iyi olması çok güzel zaten. Hadi bakalım bizim içimizde branca'yı deneyen ilk kişi olucaksınnn . Bende histeroskopi yaptırmaya karar verdimm. Ondan sonra aşılama mı tüp bebek mi karar vericem artıkk :)

evet canım asılama üstünden 13 gün geçti adet oldum yarın test günümdüilacı nie bıraktırmadılar onu anlamadım tabi en iisini doktorun bilir

saol canım evet gayet iyiyim tek üzüldügüm 2200doz igne yemişim hesapladık ona üzüldüm karnım mosmordu artık evet barancayı ilk ben denicem bakalım neler olacak histeroskopi neydi yaw banada doktor eger tüpe gecersek ufak bi operasyon gecirceksin dedi rahim geride benim inş normal yolla olurda gerek kalmaz buna asılama faslı kesinlikle kapandı bende tutmuo anacım normal ilişki kadar şans var yaparım tüpümü şaka bi yana gerek kalmazsa cok ii olacak sen baranca kullanmıcakmısın

hadi yaa ana sen hamile gibi geliodun söylemek istemedim ama senle konuşurken hamileymişsin gibi hissettim.. aman olsun brancada doğal yollardan elde ederiz bebişleri 3/5/7 kaç tane istersek.. ben brancayı kullanan birini buldum şubatta test yaptırcaklarmış gelişme olursa bana söyleyecek bende size söylicem..şoförden haber var mı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…