Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne zaman sonuc bellı olcak ahsn ? bende gun sayanalrdanımda :))

sendemi aşılama yaptırdın ne zaman yaptırdın normalde aşılamadan 14 gün sonra kan tahlilinde belli oluyormuş ama ben yaptırmayı düşünmüyorum adetimi beklicem hayal kırıklığına uğramak istemiyorum zaten adet olucam belli belirtileri başladı

evet cnm bende asılama yaptrıdım 13 ekımde bugun 6. gun beklıyorum goguslerım hala acıyo ve kasıklarım agrıyo ( umutsuz olma hıc bellı olmazz belkıde vardır bebıs :)

Gogıcim elbette tatlım dedıgın gıbı bzm ıcın daha cokkk erken.eger bsy varsa daha rahme bıle dusmemıstr.ama bılıyomusun tek yumurta gelıstıgı ıcın agrımıyo heralde dıyodum da 2gndur bende de gergınlık ve agrı var ıns rahme dogru yol almıstır bızım mınısler de ondan agrıyodur:)
jolyy hadı hayırlısı cnm bıan once baslada bebıs gelsn yıne ama bu sefer sıkı tutunsn heee!

ınsallah cnım ınsallah bende arık gerılıyorm varsa bısey olcak dıye korkuyorum hareketlerımı kısıtlıyorum ınsallah su zaman bıran once gecsınde mutlu sonuca ulasalım hepbırlıkte. benımde bugun sureklı sag kasııgım agrıyo mıdem yanıyo sanırım progestandan mıdem kotu.bende 14. gun yapmayı dusunuyorum testı dayanabılırsem okadarr :))

evet cnm bende asılama yaptrıdım 13 ekımde bugun 6. Gun beklıyorum goguslerım hala acıyo ve kasıklarım agrıyo ( umutsuz olma hıc bellı olmazz belkıde vardır bebıs :)

benim bu aşılama 2. Senin ilkmi oluyor canım.senin daha 6 gün olmuş inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ama beklemekte zor gün sayıyor insan resmen.aslında oluruna bırakmak üzerinde durmamak lazım işte ozaman sonuç pozitif olur ama insanın elinde değilki sürekli aklında

Kızlarr bişey sorucam bu kullandığımız ilaçlar puregon yada gonol f bu ilaçlar için rapor çıkartıyoruz ya bunun için kaç hakkımız var yada belli bi hakkımız var mı mesela 3 den fazla alamazsın gibi bu konuda bilgisi olan varmı cvplarsa sevinirim

evet canım benım doktorumda hıc dusunme esınle flört eder gıbı gez dolas dedı ama dusunmuyoum desemde ınsanın elınd edegıl mutlaka aklına takılıyor olmuyor ınsallah pozıtıf sonuclar alırız. benım ılk canım esımde sperm sayısında sorun var 2 mılyon ıle asılama yapıldı bana tutması cok zor bılıyorum ama umıdımı kesmıyorum asılama sonrası akıntın oldumu benım son 3 gundur baya bı akıntım var normalmı degılmı bılmıyorum kafama takıldı doktorumuda aramak ıstemıyorum sen onumu dusunuyosun dıyecek :)))

Ahsn benım sordugn hakknda bı bılgım yok cnm ya.
Gogi hic öyle deme.bılıyosn kı 1tanecık yetıyo ins tutmustr cnm ya.hadı hayırlısı,sen 14ü beklemıcen kanımca

Ahsn benım sordugn hakknda bı bılgım yok cnm ya.
Gogi hic öyle deme.bılıyosn kı 1tanecık yetıyo ins tutmustr cnm ya.hadı hayırlısı,sen 14ü beklemıcen kanımca

mecbur beklıcem valla :) esım kesınlıkle yaptırmıcaksın dıyor aslından benden cok heyecanlı ama o tuttugunu duusnuyor ole hıssedıyomus bende tam tersı hayırlıısı bakalım canım

kızlarr asılamadan sonra akıntı normalmı yoktu 2 gunden berı asırı var ((

canım bak kızıcam artık sana cok irdelemeeee herseyi sorma her bünye farklı benimde asırı akıntım oldu bu belirtileri takma kafana milleytin kanaması oluo ama hamile oluo o yüzden sen acaba deyip stres yaptıkca daha zor rahat ol bebemmmmm gelcek bebişin inş

canım her seferinde 1000 doz hakkın var ama hepsini kullanmıyoruz yanıo malesef 3 den fazla vermio devlet evet

mecbur beklıcem valla :) esım kesınlıkle yaptırmıcaksın dıyor aslından benden cok heyecanlı ama o tuttugunu duusnuyor ole hıssedıyomus bende tam tersı hayırlıısı bakalım canım

evet cnm eslerımız daha heveslı ve umutlu.benımkıde ben umutsuz konusunca kızıyo oldu bence dıyo,ben hic öyle hissetmiyorum ıns yanılıyorumdur.şmdı ne desek boş.hislere tahminlere kalsaydııık...bekleyip görucez artık.

tamam tamam kızmaaa sustumm bıraktım test gününe kadar hıc bısey demıyecem :))))))))) inşallahhh gelsin bebişlerimiz hepimizinn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…