evet cnm eslerımız daha heveslı ve umutlu.benımkıde ben umutsuz konusunca kızıyo oldu bence dıyo,ben hic öyle hissetmiyorum ıns yanılıyorumdur.şmdı ne desek boş.hislere tahminlere kalsaydııık...bekleyip görucez artık.
tamam tamam kızmaaa sustumm bıraktım test gününe kadar hıc bısey demıyecem :))))))))) inşallahhh gelsin bebişlerimiz hepimizinn canım
gogi mrb
ne zaman yapıldı aşılaman
benim ekim 7 de yapıldı
arada kasıkta bi batma gibi oluyo oda artık hayırlı bişeyden dolayımı
yoksa adet belirtisimi alayamadım
canım her seferinde 1000 doz hakkın var ama hepsini kullanmıyoruz yanıo malesef 3 den fazla vermio devlet evet
evet canım benım doktorumda hıc dusunme esınle flört eder gıbı gez dolas dedı ama dusunmuyoum desemde ınsanın elınd edegıl mutlaka aklına takılıyor olmuyor ınsallah pozıtıf sonuclar alırız. Benım ılk canım esımde sperm sayısında sorun var 2 mılyon ıle asılama yapıldı bana tutması cok zorbılıyorum ama umıdımı kesmıyorum asılama sonrası akıntın oldumu benım son 3 gundur baya bı akıntım var normalmı degılmı bılmıyorum kafama takıldı doktorumuda aramak ıstemıyorum sen onumu dusunuyosun dıyecek :)))
gogi mrb
ne zaman yapıldı aşılaman
benim ekim 7 de yapıldı
arada kasıkta bi batma gibi oluyo oda artık hayırlı bişeyden dolayımı
yoksa adet belirtisimi alayamadım
canım her seferinde 1000 doz hakkın var ama hepsini kullanmıyoruz yanıo malesef 3 den fazla vermio devlet evet
slm canlar dün doktordaydım şükür herşey yolunda kist falan olmamış . Gonal -f 450 150 dozajlık ilaçlarıma başladık .. Haftaya salı tekrar kontrolüm var .. Ilk aşılamaya baz alarak tahminim 31 ekim gibi aşılamam olur diye düşünüyorum hayırlısı artık ..
özgecim doktorumu sormuşsun yukarıda alıntı yapamamdım dr ahmet şeçkin önoğlu canım ben memnunum şimdilik bir problem yok şükür devlet hastanesinde de görev yaptığı için rapor işi kolay oluyor benim ...
Herkese gunaydn kızlar..samyelım hadı hayırlısı cnm,kasımda bebıs haberı vermen dılegmle..blmıyormda bebişlerinin diyesm geldı bılıyo musun hadı hayırlısi.
Benım aşılama gündaşım nerdeee gogii:)bugun 7.gun bı 7daha gecermı kıs.
Bu arada kzlar hakkaridekı şehıtlerımıze rahmet dılıyorum.cok üzüldüm
hadi hayırlısı canım
slm canlar dün doktordaydım şükür herşey yolunda kist falan olmamış . gonal -f 450 150 dozajlık ilaçlarıma başladık .. haftaya salı tekrar kontrolüm var .. ilk aşılamaya baz alarak tahminim 31 ekim gibi aşılamam olur diye düşünüyorum hayırlısı artık ..
canım benim sağol canım benim yalnız herkesmi aynı şeyi söler ikiz olcak diyorlar hep .bir de eşimin sülalesi hep ikiz.. sağlıklı sihatlı olsunda . umarım hepimiz bu aylarda güsel haberler alırız canım ...
kızlarr asılamadan sonra akıntı normalmı yoktu 2 gunden berı asırı var((
anladım canım hayırlısı olsun ben devleti denemedim hiç ama olmazsa bi kerede devlette denicem bellimi olur belki tutar
Jollycım hosgeldın,demın bende sana yazacktm acaba bugun mu doktora gtcektı dıye.hadı hayırlısı ıns sende kasım hamişi olcan cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?