aaa demek herkes dıyo:)hadı ıns saglıklı sıhhatlı ikizcıkler gelsın.banada eşim dıyo ikiz dıye ama ben tutmadıgını düsündgm icin pek heveslenemıyorum.
Selamlarrr.. Süperr haberr darısı başıma diyorum bende yarın gidicem bakalım doktora kist yoktur inş. başlarız hemen bizdee :)
Ah ah sagol samyelım amın ıns..bı kız bı erkek olmas galıba:)tek yumurtam vardı tek yumurta ıkızı kız erkek varmıdır kı?esımlede aynı konuyu konustk gecen...ay saglıklı olsun bir tanecık olsun elı ayagı duzgun saglıgı yerınde evlatlarımız olsun ıns.
İyi yapmssn jolycim 3.gun en ıdealı ztn..ayy temmuz annelerı topıcıne gırer mıyiz inşşş...neyse kızlar ben simdilık kacıyorum annemde çay var gidim bıraz önceden de yardımım dokunsun.öptm hepınızı.
ahsncım evet cnm cok zor.herkes baska bsyle sınanıyor,allah saglık versın napalım sende sabret cnm.hem ümıtsz olma cnm ya ıns olmustr bu arada karıstrmadm umarm sen bu ay oldun dimı asılamanı?ıns melegın senı hıc bırakmamak uzere ttunur sana cnm.
sağol canım benim hepizin hakkında hayırlısını versin rabbim
canım ben sadece ilaçları devletten alıyorum .. aşılamam dışarıda yani irenbede oluyor. birde devlet böle bir imkanı vermişken bari ilaçları almak için değerlendirmek mantıklı geldi .. sen aşılama için irenbede de ne kadar verdin doktorum kaç para aldı ..
doktorum bülent gülekli 1000tl aldı hersey içinde 500 de ilaca verdim canım
Kızlarr ben adet oldum daha aşılam yapılalı 13 gün oldu adetimede 4 5 gün vardı ama nasip değilmiş napalım allah hakkımızda hayırlısını versin
canım benım uzme kendını hayırlısı allahtan ole dusun ama doktorunu ara söyle istersen sonucta erken oldun belkı bırsey der..
üzülmeyeyim daha vakti zamanı varmış demek istiyorum ama yinede elimde değil üzülüyorum eşimede söledim oda çok üzüldü( zaten aşılamadan sonra 14 gün içinde adet olunmazsa gebelikten şüphenilir deniliyor oyüzden doktor normal dicek 3 5 günü aramıyorlar canım.napalım nasip değilmiş hayırlısı artık umarım senin güzel haberlerini alırızda keyfimiz yerine gelir
ama doktorumu aricam canım hem nezaman geleyim diye sorucam.BUGÜNDE EŞİMİN DOĞUM GÜNÜYDÜ MORALİ BOZULDU AMA NAPAYIM ELİMDE DEĞİLKİ
Merhaba arkadaşlar ben de dün ilk aşılamamı oldum , iki hafta sonra test yapacağım.
PKO hastası olduğum için hamile kalmam epey zor , adetlerim düzensiz çünki , yine de allahıma şükürler olsun 7 yaşında bir kızım var.
Yumurta takibi sonucun da 6 ay için de hamile kalmıştım kızıma.
Şimdi kardeş istiyorum ama yaş artık 29 değil...
37 onun için bir ay yumurta takibi yapıldı olmadı , dün aşılama denendi..kısmet ..allah ne yazdıysa o olacak..
Bu arada doktorum , forum da da adı geçen Herman bey..ve çok memnunum..bu arada aşılama için hiç bir ödeme yapmadım sadece sperm yıkama ve hazırlama işlemi için 250 tl ödedim o kadar..
Cnm hayırlısı olsun ne denilebilirki :/ Bende kendi d.günümde almıştım haberi..Ne desek boş insan illaki biraz üzülüyor. Bir an önce doktorunu ara belki bu aya tekrardan hemen iğnelere başlatabilir kist felan yoksa..
üzülmeyeyim daha vakti zamanı varmış demek istiyorum ama yinede elimde değil üzülüyorum eşimede söledim oda çok üzüldü( zaten aşılamadan sonra 14 gün içinde adet olunmazsa gebelikten şüphenilir deniliyor oyüzden doktor normal dicek 3 5 günü aramıyorlar canım.napalım nasip değilmiş hayırlısı artık umarım senin güzel haberlerini alırızda keyfimiz yerine gelir
nasip canım allahım ne zaman ısterse ozaman versın hayırlısıyla hepımıze vardır bır hayır mutlaka sıkma canını mutlaka zamanı gelınce bızde kavusucaz bebıslerımıze cnm dua edelım yeter.
offf cok vermıssın cnm ya benım ılacalr 280 doktorada 350 verdım hüseyin ceyberi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?