Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aaa demek herkes dıyo:)hadı ıns saglıklı sıhhatlı ikizcıkler gelsın.banada eşim dıyo ikiz dıye ama ben tutmadıgını düsündgm icin pek heveslenemıyorum.

kalbini ferah tut canım .. demek ki eşinin içine doğmuş öle sölüyor.. inşallah güzel haberler alırız sende .. bir eline kız bir elime oğlan nasip etsin allah bizede seni öle görmeyi :)

Ah ah sagol samyelım amın ıns..bı kız bı erkek olmas galıba:)tek yumurtam vardı tek yumurta ıkızı kız erkek varmıdır kı?esımlede aynı konuyu konustk gecen...ay saglıklı olsun bir tanecık olsun elı ayagı duzgun saglıgı yerınde evlatlarımız olsun ıns.
İyi yapmssn jolycim 3.gun en ıdealı ztn..ayy temmuz annelerı topıcıne gırer mıyiz inşşş...neyse kızlar ben simdilık kacıyorum annemde çay var gidim bıraz önceden de yardımım dokunsun.öptm hepınızı.

bilmem ki olur mu .. sormak lazım .. sağllık sihatli olsunda dedğin gibi bir tane olsun hiç önemli değil. kolay gelsin sana şimdiden :)

aminnn canım iyi dileklerin için sağol.dediğin gibi herkes farklı birşeylerle sınanıyor ama bebek hasreti çok zor ya allah kimseye yaşatmasın.doğru hatırlıyosun bende 6 ekimde aşılama oldum duygularım çok karışık allah sabır versin hepimize

doktorum bülent gülekli 1000tl aldı hersey içinde 500 de ilaca verdim canım

Kızlarr ben adet oldum daha aşılam yapılalı 13 gün oldu adetimede 4 5 gün vardı ama nasip değilmiş napalım allah hakkımızda hayırlısını versin

Kızlarr ben adet oldum daha aşılam yapılalı 13 gün oldu adetimede 4 5 gün vardı ama nasip değilmiş napalım allah hakkımızda hayırlısını versin

canım benım uzme kendını hayırlısı allahtan ole dusun ama doktorunu ara söyle istersen sonucta erken oldun belkı bırsey der..

Merhaba arkadaşlar ben de dün ilk aşılamamı oldum , iki hafta sonra test yapacağım.
PKO hastası olduğum için hamile kalmam epey zor , adetlerim düzensiz çünki , yine de allahıma şükürler olsun 7 yaşında bir kızım var.
Yumurta takibi sonucun da 6 ay için de hamile kalmıştım kızıma.
Şimdi kardeş istiyorum ama yaş artık 29 değil...
37 onun için bir ay yumurta takibi yapıldı olmadı , dün aşılama denendi..kısmet ..allah ne yazdıysa o olacak..
Bu arada doktorum , forum da da adı geçen Herman bey..ve çok memnunum..bu arada aşılama için hiç bir ödeme yapmadım sadece sperm yıkama ve hazırlama işlemi için 250 tl ödedim o kadar..

canım benım uzme kendını hayırlısı allahtan ole dusun ama doktorunu ara söyle istersen sonucta erken oldun belkı bırsey der..

üzülmeyeyim daha vakti zamanı varmış demek istiyorum ama yinede elimde değil üzülüyorum eşimede söledim oda çok üzüldü( zaten aşılamadan sonra 14 gün içinde adet olunmazsa gebelikten şüphenilir deniliyor oyüzden doktor normal dicek 3 5 günü aramıyorlar canım.napalım nasip değilmiş hayırlısı artık umarım senin güzel haberlerini alırızda keyfimiz yerine gelir

ama doktorumu aricam canım hem nezaman geleyim diye sorucam.BUGÜNDE EŞİMİN DOĞUM GÜNÜYDÜ MORALİ BOZULDU AMA NAPAYIM ELİMDE DEĞİLKİ

Son düzenleme:
ama doktorumu aricam canım hem nezaman geleyim diye sorucam.BUGÜNDE EŞİMİN DOĞUM GÜNÜYDÜ MORALİ BOZULDU AMA NAPAYIM ELİMDE DEĞİLKİ

Cnm hayırlısı olsun ne denilebilirki :/ Bende kendi d.günümde almıştım haberi..Ne desek boş insan illaki biraz üzülüyor. Bir an önce doktorunu ara belki bu aya tekrardan hemen iğnelere başlatabilir kist felan yoksa..

Merhabalarr; Öncelikle hayırlı olsunn.. Bende dr'umdan çok memnunum aslında ama Herman beyinde fiyatları çok cazipmişş :) Hangi hastanede kendileri acaba :)

canım kist olsada umrumda değil bunca senedir uğraşıyoruz herşey allahın takdiri.acaba psikolojik destekmi alsam napsam ben böle stres yaptıktan kafaya taktıktan sonra olmayacak.sende aşılama olmuştun demi canım

nasip canım allahım ne zaman ısterse ozaman versın hayırlısıyla hepımıze vardır bır hayır mutlaka sıkma canını mutlaka zamanı gelınce bızde kavusucaz bebıslerımıze cnm dua edelım yeter.

evet canım haklısın bol bol dua etmek lazım allah isteyince olacak inşallah senin nasıl gidiyor?beklemek bile insana heyecan veriyor

offf cok vermıssın cnm ya benım ılacalr 280 doktorada 350 verdım hüseyin ceyberi doktorum

yok güzelim cok diil izmirde bir numara adam doktoruna göre para oluyo malesef ilaclar nası 280 tuttu onu anlamadım ama sen jel almadınmı

Son düzenleme:
Ahsncim üzülme dıcem bsy kar etmıcek...ama bılkı bende üzüldüm cnm.tamda 6ekımde asılama olduysa test gunu bugun dıyodum kı mesajını okudum...rabbım bundan snrakı ay nasıp etsn ıns.olsn hic sıkma canını hemen baslarsan önunde asılama icin bı 12gun var inşşş bu defa olur.rabbım hepımızı sevındırsın ınsallah.
Şekercım hosgelmıssn bende pkoyum cnm.6senedr beklıyorum...ıns evladına en yakın zamanda bı kardes gelır...bu arada benımde bugun agrım var yıne sanırım bende adet olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…