Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Öyle gerçektende cnm..Bi sınavımızda buymuş hayatta..Bende 2. aşılamaya başlıycam yarın kontrolüm var cnm inş. kist felan oluşmadıysa..Bilgisayarımda tuttuğum ve arada açıp okuduğum dizeler ne kadarda doğru değil mii ?...Allah hepimize sabır versin bu süreçte..

Allah (c.c.)
Dualarınızı Kabul Ediyorsa; Bu Sizin İmanınızı Arttırır...
Geciktiriyorsa; SabrInIzI Arttırır...
Eğer Kabul Etmiyorsa; Biliniz ki Sizin İçin Hazırladığı Daha Güzel Şeyler Vardır.. Unutmayalım ki; Rabbim İhmal Değil İmtihan Eder..!!

cnm ben ızmırdeyım ekımın 13 ılk asılamamı oldum sımdı beklıyoruzz ınsallah pozıtıf sonuclar alırızz hepımız sen nerde yaptırcaksın asılamnı doktorun kım

canım öncelikle hayırlısı olsun inş sağlıklı shhatli bebişini kucağında nasip etsin rabbim.
ben ege üniversitesinde yaptırıcam canım kasımdaolucak nasipse sen izmirin neresindesin nerde yaptırıyosun ilk aşılamanmı

Puregonla tedavı görüyorum 2 düşüğüm oldu genetık tahlillerim herşeyimz yapıldı her şey normal rahim filmi çekildi tüpler açık histeroskopi yapıldı içerde septum çıktı onu kestıler bir dahaki denemede düşüğün olup olmayacagını gorecez dediler kesın bırşey denemıyor aynı zamanda polikistik overim puregonla tedavılerımde yumurtayı buyutup dogal yolla gebe kalıyodum bu sefer dr aşılama yapalım dedı 13.10.2011 Prof.Dr.timur gürgan aşılama yaptı beklemedeyım bugun progestanıma baktırıcam kasıklarımda karnımda agrılarım gögüs uçlarım büyüdü artık okadar yoruldumkı maddı manevı ama yınede çok şukur dıyorum ALLAH bızede bole bır sınav vermış dıyorum elbet bu sınavımızı başarıyla geçecegiz herkes olur uzulme bırak kendı halıne ole olsun dıyo ole bır seçenegım yokkı düşüklerim oluyo düşünün hemde yattıgım yerde bırde fışkırır tarzda kanamam oluyodu arkadaşlar yaşamayan asla bızı anlayamaz.ALLAH'TAN eşim çok destek birbirimize dua edelım inş hepimizin bebişleri olur eli ayağı düzgün akıl sağlığı yerınde evlatlarımız olur 27.10.11 beta hcg yaptırıcam ALLAHTAN herşeyın hayırlısı bol şans hepımıze bızı bızden başka asla kımse anlayamaz asla .

amin canım bu sözler ne kadar doğru ne kadar güzel.sanki bizim için yazılmış sabretmekten başka çaremiz yok allah sabır versin hepimize

doktorumla görüştüm canım 1 ay beklicez yani bu ay boş geçecek iğne kullandığım için kist oluşabilirmiş bu yüzden bu ayı boş geçicez hakkımızda hayırlısı artık.bu sefer aşılama yaptırırmıyım bilmiyorum bu konuda çok kararsızım.sen kaç senelik evlisin?sendemi iğnelerle başlayacaksın aşılamaya

bornovada oturuyorum ben canımısyerımde burda manavkuyuda ekadom var duymussundur mutlaka hüseyin ceyberi doktorum cok memnunum fıyatıda uygun ırenbeye gore falan ama en onemlıısı doktorum cok ıyı psıkolog gıbı :))) ınsallah canım hepımıze nasıp olsun bebeıslerımız

canım hakkında hayırlısı üzülme diycem ama olmuyo biliyorum bende üzülmüştüm çok stres başlıca düşmanı bunu yapmamayı 1 ay dinlenmede öğredim 2. aşılamada inşallah daha rahat olcam . bende senin gibi adet olduğumuda çok karasızdım ne yapsam acaba diye . doktorum la görüştüm tüp bebeğe mi geçsek diye . o da bir problem yok aşılamya devam edelim en son yapıacğı ilk başta yaparsak ondan da olumsuz alırsan üzülürsün sonuçta olumlu yada olumsuz olması ne benim elimde ne senin elinde biz sadece yapılamsı gerkenei yapıyoruz gerisi şans dedi. ve ben aşılamay devam kararı aldım
biliyorum direk tüp bebeğe geçseydim olumsuzlukla karşılaşırsam çok üzülürüm .. sende bence sırayla olması gereken ne varsa uygula zaten olacak olduktan sonra öle yada böle oluyor. allah tan her şey. ve ben biliyorum ki dinlenmede hamile kalanların sayısı küçümsenmiycek kadar fazla . bakarsın dinlenmede hamile kalıverirsin :) bu ayı iyi değerlendirin derim :) herkesin hakkında hayırlısını versin rabbim . kendine dikkat et ..

canım öncelikle hayırlı olsun aşılaman umarım güzel haberler verirsin bizlere . evet bunu yaşamayn anlayamaz . ki ben hiç hamile kalmamama rağmen aşılamda olumsuz alınca çok üzülmüştüm . sen ki olupta düşük yaşamışsın o daha kötüdur inanıyorm. allah hayırlı olanı hayırlı zamanda versin canım. rabbim kimseye çekemeyeceğinden fazla dert vermezmiş. kendine dikkat et . dinlenmeye çalış. bize de yaz ki merak etmiyelim seni :)

canım aşılamam hayırlı olsun .. umarım hayırlı haberler alırsın ..

Canımm çok sağol bende doktoruma tüp bebeğemi geçsemmi diye soracaktım doktorun nekadar doğru sölemiş haklı aşılamadan direk tüp bebeğe geçsek oda olmazsa psikolojimiz daha kötü olacak ben 2 sene öncede aşılama yaptırdım bu 2.aşılamamdı buda olumsuz olunca moralim çook bozuldu birde bu aşılamada canım yandı doktor bunun iyi bişey olduğunu söledi ama zor dayandım aşılamaya halbuki önceki böle olmamıştı hissetmemiştim bile birazda aşılamayı yaptırmamak istememin nedeni canımın yanmasıydı.biz elimizden geleni yapıyoruz dediğin gibi olup olmaması allaha kalmış.acaba iğnelerden sonra aşılama değilde kendi halinemi bıraksam diye karar veremedim çünkü aşılamada normal ilişki gibi sende öle söleyince iyice kafam karıştı acaba bidahamı denesem ozaman bu 3.aşılama olacak allahım aklıma muakayyet ol sonunda kafayı yemekten korkuyorum.sen sakın aşılamadan sonra stres yapıp kafaya takma inşallah senin güzel haberlerini alırız

canım benim dinlenmeni boş geçirme demek istedim çünkü doktorumda bana aynı şeyi söledi kullandığımz ilaçları etkisi hemen geçmiyormuş şansını dene demişti. bende sana onu diyorum boş ayını değelendir olmassa gene aşılamana devam edersin bu arada sorun neydi sizde.

canım benım aynı gun asılama yapılmıs bende ızmır ekadomda yaptırdım bugun agrılarım baya hafıf kasıklarım da goğüslerimde baya azaldı acmaları benımde 27 ınde yaptırmam gerekıyor ama 30 una kadar beklıyım dıyorum progestan kullanıyormusun ben gunde 3 kere alıyorum umıdını yıtırme ALLAHIM bızede nasıp etsın saglıkla bebıslerımızı ınsallah.

Bu ay 5 gün klomen kullandım fakat yumurtam aşırı büyüdüğü için aşılamam kasım ayına kaldı.Doktorum yumurtan büyük çatlayamazsa kiste dönüşebilir demişti.Adetimin üzerinden 4 gün geçti ve bugün sağ kasığımdaki ağrıdan ve miğde bulantısından ayağa kalkamıyorum.Sanırım doktorun dediği gibi nur topu gibi bir kistim oldu:) Geçmiş dönemde kist yüzünden laparoskopi olmuş biri olarak yine aynı süreci yaşamaktan çok korkuyorum.Ekim ayında hamile kalma hayalleri kurarken biraz doktorumun ihmali ile (takip konusunda gerekli özeni göstermedi sanırım) ağrıdan kıvranıyorum.Arkadaşlar klomen kullanıp adeti geciken şiddetli ağrı ve bulantı yaşayan varmı aramızda?

Eve şimdi geldim hemen pc açtım progestan baktırdım sonucu 2 gun içinde çıkacakmış benım dr ankarada ben yalovada oturuyorum burdaki dr beraber takip ediyorlar beta hcg de yapalım adetıme 6 gun var dedım çıkmaz yapsak dedı uzulursun bak sonra dedım hayır uzulmem dedım ve baktırdık 3.84 çıktı sanırım gebelik yok olsa çıkardı dıger gebeliklerimde hep çıkıyodu ALLAH tan herşeyın hayırlısını dılıyorum hepımız için ama şolede bışey var olmayınca hep 0 çıkardı nebılım kafam karışık ama uzulmek ıstemıyorum olmuyosa bununda vardır bır nedenı sizin neyınız var ?

AMİN cnm inşallah bizimde bebişlerimiz olsun hayırlısıyla diger gebeliklerimde progestan 3x1 alıyodum şimdi başka dr geçtım tup bebek merkezınde ılk defa tedavı goruyorum yanı vermedı GNC BİTKİSEL ilaçlar ve çaylar verdi.coraspin ve folbiol alıyorum şuanda okadar agrılarım çok siddetli oluyor zaman zaman ozellkikle ayakta çok kalırsam sadece yemek yapmaya kalkıyorum .

kızlar bu ay boş gecicem demiştim ya asılamadan sonra branca ..... adlı ilacı getirtiyorum yüzlerce kişi hamile kalmış onla tüp bebek yaptırıp basarısız olanlar bile herkes o ilacı anlatıyo bakalım bide onu deneyelim aranızda kullanan varmı

Anladım canım benim tedavisiz gebelik olacağını sanmıyorum ama nasip artık.bizde belli bi problem yok bi ara benim fsh hormonu yüksek çıkmıştı onundışında bişey yok eşiminde sonuçları normal gerçi aşılamada doktor eşinin yıkamadan önce sonuçları düşükmüş ama yıkandıktan sonra iyi çıkmış demişti hayırlısı artık.sizin problem nedir nezamandan beri bebek istiyosunuz?

anladım canım bende ıgnelerden sonra bel kasık ve göğüs agrılarım cok fazlaydı ılk defa bugun bukadar az bugun7. gunum asılamanın nası gecıcek zaman bılmıyorum gercı hıc umudum yok ama genede heycan yapıyor ınsan.doktorun guzel yaklasmıs aslında bıtkısel daha ıyı hayırlısı olur ınsallah hakkımızda canım

20 sayfada yazılanları okudum nerdeyse asılama yaptırmıs olanların ınsallah allah gonlune gore verır hayırlı olsun en kısa zamanda saglıkla alırsınız ınsallahh kucagınıza..

bugun aslında yıne bebek ozlemı vurdu bi aglıyorum bi dua ediyorum..karma karısık duygular ıcerısındeyken arkadasların yazdıklarını okudum ...bende ınsalahhh kasımda asılama yaptırcam ama karar veremıyorum..basımdan gecenlerı dusundukce bır annn once bebegımı kucagıma almak ıstıyorum aslında ama yınede her yasadıgım bır sınav sabır ısı ınsan aklını kacırabılır hem bebek ozlemı hem her gıttıgın avm de bebeklerı olan aılelerı gorunce cektıgın acı.. hersey etklıyor..yınede sukur...

basımdan 3 KEZ kurtaj gectı her seferınde toplarladım kendımı..
2009de ılkkez gebe kaldıgımda mol gebelık yasadım daha ozaman suan aramızda kullandıgımız ılac adları olsun terımler olsun herseyden bı haberım..
2010 ekimde catlatmayla klomenle gebe kaldım..ama 6 haftalıkken gebelık sonlandı ..yıne 2. kurtaj..
2011 nısan catlatma ve klomen gebe kaldım ve yıne kalp atısını duymaya dıye gıttık ama gebelık kesesı bozuldu. o gun apar topar kurtaja alındım bana zarar vermesın dıye 3. kurtaj.....
( bu sure ıcerısınde hem rahım fılmı hem kan degerlerı hersey bakıldı patalojıye gonderıldı genetıge yollandı hıc sorun yok bebeklerde.. taki 6. haftalıga oluncunaya kadar...)

ne yazıkkkiiii 1. gebelikten sonra hadii 2. gebelik kaybından sonra bakılması gereken tetkiklere;devletin 3. gebelık sonlanmasından sonra IZIN verdıgı o malumm hormon testlerı trombolıfı .... ooo bır suru 15 tanee vardı adlarını unuttum onları yazın yaptırdıkk cooook sukur hıc bırsey cıkmadı..sadece hamıle kaldıgımı ogrendıgım an aspırıne baslamam gerektıgı soylendı..cok korkuyordumm kan pıhtılasması varmı dıye cunku cok cıddı bır konuymus allahtan agır bırsey cıkmadı.....

ve bu arada esımle benım kan gruplarımda kan uyusmazlıgı vardı ılk dok. onemsemedı;(((( bana hıccc ıgne yapmadı.. 3.gebelıkten sonra o ıgneyı yenı doktorum vurdu..iste butun bu yasadıklarım 3 yılımı aldı ama bebek ozlemım bugun oldugu gıbı ıcımı vurdu ... canım acıyoo .. tek esımle basbasa kaldıgımda ıcımı dokebılıyorum aılem kafana takıyorsun serbest bırak kendını desede olmuyor onların dedıgı gıbı ... her bebek kaybettıgımde kendımı kotu seylere karsı kapadım bellı sure dısarı cıktıgımda sankı allahh gozume sokuyordu bebeklı aılellerı aglaypp eve gelıyorduk.. artık gectı o gunler ......

neye faydaymı canım bu ılac nerden getırtırıyosun ve ne kadarmıs??doktorlrımız neden vermıyok bu ılacı eger baarı saglıyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…