Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlarr selamlarr.. Dr' a gittimm bugün adetin 3 günü :)Vajinal ult. baktı. Kist felan yok. Gebelik sönmüş rahimde izleri belli dedi. Bu ayı masrafsız geçelim bakalım nasıl olucak dedi :) Yumurta takibindde olucam ama iğnee vurulumıycam. Haftaya gidicem bakalım yine eğer kendi kendime yumurtlamayı başarırsam çatlama iğnesi yapıp ilişki ödevi vericek :) Yok yumurtlayamassam yine farlutal ve 2. aşılamaa. Hayırlısı bakalımm. Yumurtalarım bu ay beni utandırsada kendiliğinden pörtlese nede güzel olurr :)

yaasadıkların hıc olay seyler degıl canım duanı esırgeme ınsallah en kısa zamanda bebıslerımıze kavusruuz bende asılamayaptrıdım sonuc bekleyenlerdenım ınsallh hep bırlıkte bebıslı olcazz morelını bozma ınan psıkolojık olarak cok etkılenıyor hormonlarımız ne kadar takma desemde bos bılıyorum bılıncaltı hazır cunku heran dusunuyor sabreelım canım umıdını hıcbırzaman yıtırme allahın ıznıyle olucak bebıslerımız ınsallah

:))))) ınsallah canım yumurtaların soyleee guzelce gelısır.kıstın olmayıısı super kafanı raaht tut belkıde kendılıgınden hamıle kalırsın en guzel olurr :)))

agustostan beri asılama yaptırmak ıstıyoruz ama hep bır aksılık cıktı... bayramdı derken bu ay nıyetlendık ama sanırım yıne bayrama denk gelıyor..
kullandıgım klomen benı cok sısırıyor ve akrabalarımın benı oyle gormesıı bana noldu yaa sana sısmısın bu ne hal dıye yorumlar yapmaları oyle bır yaralıyorkı anlatamam .. sırf buyuzden bayrama gıtmesekkmıkı dıye ısın baskak psıkolojık taraflarınında yenmemmm gerekıyor anlayacagınız...

13 ekımde regl olmamm lazımkı 1 hafta gectı olmadım ctesı kan testı yaptırcam hernekadar umudum olmasada cunku korkunuyorduk annem bı baktır belkıı allahın hıkmetı kazayla olmustur dıyo) bakalım ctesı eger negatıf cıkarsa primoluta baslıcam regl ılacı oda 10 gun suruyor..ondan sonra regl olunca artık karar vercemm kendımızmı denıyelım bu ay .. yoksa asılamamı yapalım dıye? 3 aydır nasıp olmadıysa vardır bundada bı hıkmet dıye dusunuyorum ...

sıze bırsoru sorcam bende pko var oyzuden yumurtalarım yavas buyuuyo.. klomen kullanmasamm regden sonra 12 ıle 19. gunlerı aradı ılıskı denesek ama bu arada yumurta takıbı yapsam sadece ve ona gore catlatmaa ıgnesı vurulsam sadece olurmu .... o ılacııı sevmıyorummm benn ;((17:

doa82,,canım çok geçmiş olsun.Allah öyle acı yaşatmasın bidaha ne sana nede başka insanlara.
benimde 2 sene oldu bebeğimi kaybedeli kalbi durmuştu..
hala ümitle bekliyorum 1. aşılamamı yaptırdım ama ümidim yok yarın regl olurum galiba
Allah hakkımızda hayırlısını versin ,artık daha fazla üzmesin,,daha fazla bekletmesin

Cnm selamlarr; Yaşadıkların gerçektende çok ağır şeyler.. Sonuçlarını almışsın en azından bir sorunun görünmüyor. İnş. sağlıklı bebeklere kavuşacağız hepimizz. Burda birbirimize destek olarak biraz olsun rahatlıyoruz. 1. düşükten sonra kesinlikle iğne yapılması gerekirdi cnm.Şimdi iğnenide olmuşsun zaten o yüzden bi sorunla karşılaşmıyacağını düşün. İyi düşünelim iyi olsun değil mi :)

neye faydaymı canım bu ılac nerden getırtırıyosun ve ne kadarmıs??doktorlrımız neden vermıyok bu ılacı eger baarı saglıyorsa

sadece bi ülkede satılıyo erkek infertilitesini bile cözüo top,icte dolu kullanan ve hamile kalan var kac kere tüp bebek yapıp hamile kalamayan biri bile kalmıs topicyte yazmıs hatta cok mutluydu valla fiyatını bilmiyorum getirtmek cok zormus nette falan satılmıyo bende eşim gümrükcü ondan kolay getirtiyorum cogu kendi gidip almıs kimler kimler hamile kalmıs şaştım bakalım inşallah 1 hafta icip hamile kalan bi bayan vardı onla konustum artık herseyi bırakmısıtım dedi ama oldu dedi mucize dedi bakalımmm

Selamlarr.. Ayy zaten bu çevre etkeni yok mu bu bizi mahfedenn :)) Cnm olmadı normal eczaneden aldığın testle bak. Eğer silik felan çıkarsa kan testi yaptır. Yoksada başlarsın hapına vakit kaybetmeden. Bendede pco var. Bu ay bizde boş geçicez. Senin dediğin gibi ilaçsız yumurta takibi. Çatlama iğnesi ve ödev günü vericek dr yumurtlayabilirsem tabii :) Senin geçte olsa kendi kendine yumurtlayabilmen güzell. Benimkinin keyfini beklersek yılda 1-2 kez anca kendinden geliyo. Hayırlısı bakalım hepimiz için :)

hiç belli olmaz canım nasip kısmet işi bunlar dua et sen .. bizim sorum belirsiz infertilite. hiç bir sorum yok çok şükür ikimizde de ama şu zamanna kadar nasip olmadı. 7 yıllık evliyim ben canım 1 yıl bekledikten sonra 6 yıldır uğrşıyoruz. umarım rabbim en kısa zamanda isteğen herkese verir..

Vayy süpermişş. Dene bakalımm cnmm . İnsan bide böyle olumlu şeyler okuyuncada psikolojik olarak 1-0 önde başlıyosun. Ne zaman gelicek senin ilaç ? Hazır bu ay boştayken dene bakalım inşş. olumlu sonuçlarını bekliyoruz.

ozge valla ben saskınım suan bazen ınanması zor gelır ja aynı onun gıbı bırsey; amaa umutt kesılmez tabı her yolu denemek mubah
eger ılacın adını ogrenebılrsen mutlaka bızımde haberımız olsun netten arasrıtoyorumm ama net sonuc yok

tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın ... bugun bı gecsın ınsalllah yarın guzel baslıyacakk

saol canımmm sen cok pozıtıfsın sanırım ınsan bazenn acılarıyla pısıyor.. bugun ben saglamlıgımı kaybetmıstım ıyıkı gırmısım tekrarr sıteye kendıme geldım dıyebılırım sayenızde...senle aynıyız ozaman cunku benım ısler ctesı testten sonra bellı olcak ama bır yanımmm ılacsızz yumurta takıbıı ıstıyor cunku ıgne felan kullanmıyorum ben kendlıgınden gelısıyor doktor kendınde denıyebılırsınız demıstı... ama dıger yandanda asılama ıstıyorumm cunku bırazda olsa daha saglam gıbı gelıyor spermm yıkanması hareket kazanması felan dfılan .. ama yınede hıc bırseyın garantısı yok ıster 3 aylık ıster 7 aylık ... sen ne zaman regl olcaksın ?

valla canım millet deli gibi o ilacı getirtmeye calısıo branca ursului adı tavsancıl otu varmıs icinde kac kişi hamile anlatamam topicte herkes kullanıyo ilac zaten kısırlıga yönelik erkeklerede ii gelince millet saldırdı

amınnnn canımmmm ınsallah ısteyen herkesın allah duasını kabul etsın ınsallah
sanada gecmıs olsun..ınsallah guzel haber alırsın gectıgın yoldan daha bende gecmeye hazırlanıyorum asılama hıc yaptırmadım merak edıyorum .. nasıl bır asama..

canım benim ilk önce büyük geçmiş olsun yaşadıkların gerçekten çok üzücü. ama bak sende demişsin heşey nasip kismet diye .. evt öle. bize düşün elimizden geleni yapmak geisi allah a kalmış. sen dualarını eksik etme herşey bizler için bu hayatta ve şunu düşün sen sonuçta hamile kalmışsın bu çok güsel birşey . sadece kucağına almak için zamanın var demekki .. hayırlısıyla aşılamanı yaptır buradan güzel haberler ver bize.

canım benim senin adına sevindim çok şükür kist falan yok bu çok güzel. umarım normal yolla hamile kalırsın bu ay iyi değerlendir :)

canım kalbini ferah tut. iyi düşün ki iyi olsun .. güzel haberler verirsin bize inşallah ..

Adetimin 5.günü klomen kullandım sonra,14. gün çatlatma iğnesi tam 25.saatte aşılama,sonra birgün sonra ilişki..
veeeeeeeeee büssürü belirti vardı sanki ama hepsi bi anda geçti
sanırım olmadı artık ..çok umutlanmıştım maalesef.

yaşadıkların gerçekten zor öncelikle çok geçmiş olsun.sen 3 gebelik yaşamış ve kaybetmişsin bu ne kadar zor ne kadar acı verici bişey ama bende gebelik hiç oluşmadı biliyorum zor ama keşke olsa olduğunu görsemde düşse diye dua ettiğim bile oluyor oyüzden şükret.benden önce evlenenlerin kaçıncı çocukları bende tık yok birde insanlar belki bu konuda hassas olduğumuz içinmi bilemiyorum gözünün içine baka baka soruyor yada iğneli laflar ediyor bana acıyarak bakmalarına öle sinir oluyorum ki sanki eksikli gibi hissediyosun kendini oyüzden yaşadıkların ne kadar acı versede seni üzsede şükret haline allah hepimizi sınıyor elbet birgün bizde anne olucaz sabredicez ve olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…