yaasadıkların hıc olay seyler degıl canım duanı esırgeme ınsallah en kısa zamanda bebıslerımıze kavusruuz bende asılamayaptrıdım sonuc bekleyenlerdenım ınsallh hep bırlıkte bebıslı olcazz morelını bozma ınan psıkolojık olarak cok etkılenıyor hormonlarımız ne kadar takma desemde bos bılıyorum bılıncaltı hazır cunku heran dusunuyor sabreelım canım umıdını hıcbırzaman yıtırme allahın ıznıyle olucak bebıslerımız ınsallah20 sayfada yazılanları okudum nerdeyseasılama yaptırmıs olanların ınsallah allah gonlune gore verır hayırlı olsun en kısa zamanda saglıkla alırsınız ınsallahh kucagınıza..
bugun aslında yıne bebek ozlemı vurdu bi aglıyorum bi dua ediyorum..karma karısık duygular ıcerısındeyken arkadasların yazdıklarını okudum ...bende ınsalahhh kasımda asılama yaptırcam ama karar veremıyorum..basımdan gecenlerı dusundukce bır annn once bebegımı kucagıma almak ıstıyorum aslında ama yınede her yasadıgım bır sınav sabır ısı ınsan aklını kacırabılır hem bebek ozlemı hem her gıttıgın avm de bebeklerı olan aılelerı gorunce cektıgın acı.. hersey etklıyor..yınede sukur...
basımdan 3 KEZ kurtaj gectı her seferınde toplarladım kendımı..
2009de ılkkez gebe kaldıgımda mol gebelık yasadım daha ozaman suan aramızda kullandıgımız ılac adları olsun terımler olsun herseyden bı haberım..
2010 ekimde catlatmayla klomenle gebe kaldım..ama 6 haftalıkken gebelık sonlandı ..yıne 2. kurtaj..
2011 nısan catlatma ve klomen gebe kaldım ve yıne kalp atısını duymaya dıye gıttık ama gebelık kesesı bozuldu. o gun apar topar kurtaja alındım bana zarar vermesın dıye 3. kurtaj.....
( bu sure ıcerısınde hem rahım fılmı hem kan degerlerı hersey bakıldı patalojıye gonderıldı genetıge yollandı hıc sorun yok bebeklerde.. taki 6. haftalıga oluncunaya kadar...)
ne yazıkkkiiii 1. gebelikten sonra hadii 2. gebelik kaybından sonra bakılması gereken tetkiklere;devletin 3. gebelık sonlanmasından sonra IZIN verdıgı o malumm hormon testlerı trombolıfı .... ooo bır suru 15 tanee vardı adlarını unuttum onları yazın yaptırdıkk cooook sukur hıc bırsey cıkmadı..sadece hamıle kaldıgımı ogrendıgım an aspırıne baslamam gerektıgı soylendı..cok korkuyordumm kan pıhtılasması varmı dıye cunku cok cıddı bır konuymus allahtan agır bırsey cıkmadı.....
ve bu arada esımle benım kan gruplarımda kan uyusmazlıgı vardı ılk dok. onemsemedı;(((( bana hıccc ıgne yapmadı.. 3.gebelıkten sonra o ıgneyı yenı doktorum vurdu..iste butun bu yasadıklarım 3 yılımı aldı ama bebek ozlemım bugun oldugu gıbı ıcımı vurdu ... canım acıyoo .. tek esımle basbasa kaldıgımda ıcımı dokebılıyorum aılem kafana takıyorsun serbest bırak kendını desede olmuyor onların dedıgı gıbı ... her bebek kaybettıgımde kendımı kotu seylere karsı kapadım bellı sure dısarı cıktıgımda sankı allahh gozume sokuyordu bebeklı aılellerı aglaypp eve gelıyorduk.. artık gectı o gunler ......
Kızlarr selamlarr.. Dr' a gittimm bugün adetin 3 günü :)Vajinal ult. baktı. Kist felan yok. Gebelik sönmüş rahimde izleri belli dedi. Bu ayı masrafsız geçelim bakalım nasıl olucak dedi :) Yumurta takibindde olucam ama iğnee vurulumıycam. Haftaya gidicem bakalım yine eğer kendi kendime yumurtlamayı başarırsam çatlama iğnesi yapıp ilişki ödevi vericek :) Yok yumurtlayamassam yine farlutal ve 2. aşılamaa. Hayırlısı bakalımm. Yumurtalarım bu ay beni utandırsada kendiliğinden pörtlese nede güzel olurr :)
20 sayfada yazılanları okudum nerdeyseasılama yaptırmıs olanların ınsallah allah gonlune gore verır hayırlı olsun en kısa zamanda saglıkla alırsınız ınsallahh kucagınıza..
bugun aslında yıne bebek ozlemı vurdu bi aglıyorum bi dua ediyorum..karma karısık duygular ıcerısındeyken arkadasların yazdıklarını okudum ...bende ınsalahhh kasımda asılama yaptırcam ama karar veremıyorum..basımdan gecenlerı dusundukce bır annn once bebegımı kucagıma almak ıstıyorum aslında ama yınede her yasadıgım bır sınav sabır ısı ınsan aklını kacırabılır hem bebek ozlemı hem her gıttıgın avm de bebeklerı olan aılelerı gorunce cektıgın acı.. hersey etklıyor..yınede sukur...
2009de ılkkez gebe kaldıgımda mol gebelık yasadım daha ozaman suan aramızda kullandıgımız ılac adları olsun terımler olsun herseyden bı haberım..
2010 ekimde catlatmayla klomenle gebe kaldım..ama 6 haftalıkken gebelık sonlandı ..yıne 2. kurtaj..
2011 nısan catlatma ve klomen gebe kaldım ve yıne kalp atısını duymaya dıye gıttık ama gebelık kesesı bozuldu. o gun apar topar kurtaja alındım bana zarar vermesın dıye 3. kurtaj.....
( bu sure ıcerısınde hem rahım fılmı hem kan degerlerı hersey bakıldı patalojıye gonderıldı genetıge yollandı hıc sorun yok bebeklerde.. taki 6. haftalıga oluncunaya kadar...)
ne yazıkkkiiii 1. gebelikten sonra hadii 2. gebelik kaybından sonra bakılması gereken tetkiklere;devletin 3. gebelık sonlanmasından sonra IZIN verdıgı o malumm hormon testlerı trombolıfı .... ooo bır suru 15 tanee vardı adlarını unuttum onları yazın yaptırdıkk cooook sukur hıc bırsey cıkmadı..sadece hamıle kaldıgımı ogrendıgım an aspırıne baslamam gerektıgı soylendı..cok korkuyordumm kan pıhtılasması varmı dıye cunku cok cıddı bır konuymus allahtan agır bırsey cıkmadı.....
ve bu arada esımle benım kan gruplarımda kan uyusmazlıgı vardı ılk dok. onemsemedı;(((( bana hıccc ıgne yapmadı.. 3.gebelıkten sonra o ıgneyı yenı doktorum vurdu..iste butun bu yasadıklarım 3 yılımı aldı ama bebek ozlemım bugun oldugu gıbı ıcımı vurdu ... canım acıyoo .. tek esımle basbasa kaldıgımda ıcımı dokebılıyorum aılem kafana takıyorsun serbest bırak kendını desede olmuyor onların dedıgı gıbı ... her bebek kaybettıgımde kendımı kotu seylere karsı kapadım bellı sure dısarı cıktıgımda sankı allahh gozume sokuyordu bebeklı aılellerı aglaypp eve gelıyorduk.. artık gectı o gunler ......
neye faydaymı canım bu ılac nerden getırtırıyosun ve ne kadarmıs??doktorlrımız neden vermıyok bu ılacı eger baarı saglıyorsa
agustostan beri asılama yaptırmak ıstıyoruz ama hep bır aksılık cıktı... bayramdı derken bu ay nıyetlendık ama sanırım yıne bayrama denk gelıyor..
kullandıgım klomen benı cok sısırıyor ve akrabalarımın benı oyle gormesıı bana noldu yaa sana sısmısın bu ne hal dıye yorumlar yapmaları oyle bır yaralıyorkı anlatamam .. sırf buyuzden bayrama gıtmesekkmıkı dıye ısın baskak psıkolojık taraflarınında yenmemmm gerekıyor anlayacagınız...
13 ekımde regl olmamm lazımkı 1 hafta gectı olmadım ctesı kan testı yaptırcamhernekadar umudum olmasada cunku korkunuyorduk annem bı baktır belkıı allahın hıkmetı kazayla olmustur dıyo ) bakalım ctesı eger negatıf cıkarsa primoluta baslıcam regl ılacı oda 10 gun suruyor..ondan sonra regl olunca artık karar vercemm kendımızmı denıyelım bu ay .. yoksa asılamamı yapalım dıye? 3 aydır nasıp olmadıysa vardır bundada bı hıkmet dıye dusunuyorum ...
sıze bırsoru sorcam bende pko var oyzuden yumurtalarım yavas buyuuyo.. klomen kullanmasamm regden sonra 12 ıle 19. gunlerı aradı ılıskı denesek ama bu arada yumurta takıbı yapsam sadece ve ona gore catlatmaa ıgnesı vurulsam sadece olurmu .... o ılacııı sevmıyorummm benn ;((17:
Anladım canım benim tedavisiz gebelik olacağını sanmıyorum ama nasip artık.bizde belli bi problem yok bi ara benim fsh hormonu yüksek çıkmıştı onundışında bişey yok eşiminde sonuçları normal gerçi aşılamada doktor eşinin yıkamadan önce sonuçları düşükmüş ama yıkandıktan sonra iyi çıkmış demişti hayırlısı artık.sizin problem nedir nezamandan beri bebek istiyosunuz?
sadece bi ülkede satılıyo erkek infertilitesini bile cözüo top,icte dolu kullanan ve hamile kalan var kac kere tüp bebek yapıp hamile kalamayan biri bile kalmıs topicyte yazmıs hatta cok mutluydu valla fiyatını bilmiyorum getirtmek cok zormus nette falan satılmıyo bende eşim gümrükcü ondan kolay getirtiyorum cogu kendi gidip almıs kimler kimler hamile kalmıs şaştım bakalım inşallah 1 hafta icip hamile kalan bi bayan vardı onla konustum artık herseyi bırakmısıtım dedi ama oldu dedi mucize dedi bakalımmm
sadece bi ülkede satılıyo erkek infertilitesini bile cözüo top,icte dolu kullanan ve hamile kalan var kac kere tüp bebek yapıp hamile kalamayan biri bile kalmıs topicyte yazmıs hatta cok mutluydu valla fiyatını bilmiyorum getirtmek cok zormus nette falan satılmıyo bende eşim gümrükcü ondan kolay getirtiyorum cogu kendi gidip almıs kimler kimler hamile kalmıs şaştım bakalım inşallah 1 hafta icip hamile kalan bi bayan vardı onla konustum artık herseyi bırakmısıtım dedi ama oldu dedi mucize dedi bakalımmm
yaasadıkların hıc olay seyler degıl canım duanı esırgeme ınsallah en kısa zamanda bebıslerımıze kavusruuz bende asılamayaptrıdım sonuc bekleyenlerdenım ınsallh hep bırlıkte bebıslı olcazz morelını bozma ınan psıkolojık olarak cok etkılenıyor hormonlarımız ne kadar takma desemde bos bılıyorum bılıncaltı hazır cunku heran dusunuyor sabreelım canım umıdını hıcbırzaman yıtırme allahın ıznıyle olucak bebıslerımız ınsallah
Selamlarr.. Ayy zaten bu çevre etkeni yok mu bu bizi mahfedenn :)) Cnm olmadı normal eczaneden aldığın testle bak. Eğer silik felan çıkarsa kan testi yaptır. Yoksada başlarsın hapına vakit kaybetmeden. Bendede pco var. Bu ay bizde boş geçicez. Senin dediğin gibi ilaçsız yumurta takibi. Çatlama iğnesi ve ödev günü vericek dr yumurtlayabilirsem tabii :) Senin geçte olsa kendi kendine yumurtlayabilmen güzell. Benimkinin keyfini beklersek yılda 1-2 kez anca kendinden geliyo. Hayırlısı bakalım hepimiz için :)
ozge valla ben saskınım suan bazen ınanması zor gelır ja aynı onun gıbı bırsey; amaa umutt kesılmez tabı her yolu denemek mubah
eger ılacın adını ogrenebılrsen mutlaka bızımde haberımız olsun netten arasrıtoyorumm ama net sonuc yok
doa82,,canım çok geçmiş olsun.Allah öyle acı yaşatmasın bidaha ne sana nede başka insanlara.
benimde 2 sene oldu bebeğimi kaybedeli kalbi durmuştu..
hala ümitle bekliyorum 1. aşılamamı yaptırdım ama ümidim yok yarın regl olurum galiba
Allah hakkımızda hayırlısını versin ,artık daha fazla üzmesin,,daha fazla bekletmesin
20 sayfada yazılanları okudum nerdeyseasılama yaptırmıs olanların ınsallah allah gonlune gore verır hayırlı olsun en kısa zamanda saglıkla alırsınız ınsallahh kucagınıza..
Kızlarr selamlarr.. Dr' a gittimm bugün adetin 3 günü :)Vajinal ult. baktı. Kist felan yok. Gebelik sönmüş rahimde izleri belli dedi. Bu ayı masrafsız geçelim bakalım nasıl olucak dedi :) Yumurta takibindde olucam ama iğnee vurulumıycam. Haftaya gidicem bakalım yine eğer kendi kendime yumurtlamayı başarırsam çatlama iğnesi yapıp ilişki ödevi vericek :) Yok yumurtlayamassam yine farlutal ve 2. aşılamaa. Hayırlısı bakalımm. Yumurtalarım bu ay beni utandırsada kendiliğinden pörtlese nede güzel olurr :)
doa82,,canım çok geçmiş olsun.Allah öyle acı yaşatmasın bidaha ne sana nede başka insanlara.
benimde 2 sene oldu bebeğimi kaybedeli kalbi durmuştu..
hala ümitle bekliyorum 1. aşılamamı yaptırdım ama ümidim yok yarın regl olurum galiba
Allah hakkımızda hayırlısını versin ,artık daha fazla üzmesin,,daha fazla bekletmesin
amınnnn canımmmm ınsallah ısteyen herkesın allah duasını kabul etsın ınsallah
sanada gecmıs olsun..ınsallah guzel haber alırsın gectıgın yoldan daha bende gecmeye hazırlanıyorum asılama hıc yaptırmadım merak edıyorum .. nasıl bır asama..
canım kalbini ferah tut. iyi düşün ki iyi olsun .. güzel haberler verirsin bize inşallah ..
Bugun aslında yıne bebek ozlemı vurdu bi aglıyorum bi dua ediyorum..karma karısık duygular ıcerısındeyken arkadasların yazdıklarını okudum ...bende ınsalahhh kasımda asılama yaptırcam ama karar veremıyorum..basımdan gecenlerı dusundukce bır annn once bebegımı kucagıma almak ıstıyorum aslında ama yınede her yasadıgım bır sınav sabır ısı ınsan aklını kacırabılır hem bebek ozlemı hem her gıttıgın avm de bebeklerı olan aılelerı gorunce cektıgın acı.. Hersey etklıyor..yınede sukur...
Basımdan 3 kez kurtaj gectı her seferınde toplarladım kendımı..
2010 ekimde catlatmayla klomenle gebe kaldım..ama 6 haftalıkken gebelık sonlandı ..yıne 2. Kurtaj..
2011 nısan catlatma ve klomen gebe kaldım ve yıne kalp atısını duymaya dıye gıttık ama gebelık kesesı bozuldu. O gun apar topar kurtaja alındım bana zarar vermesın dıye 3. Kurtaj.....
( bu sure ıcerısınde hem rahım fılmı hem kan degerlerı hersey bakıldı patalojıye gonderıldı genetıge yollandı hıc sorun yok bebeklerde.. Taki 6. Haftalıga oluncunaya kadar...)
ne yazıkkkiiii 1. Gebelikten sonra hadii 2. Gebelik kaybından sonra bakılması gereken tetkiklere;devletin 3. Gebelık sonlanmasından sonra ızın verdıgı o malumm hormon testlerı trombolıfı .... Ooo bır suru 15 tanee vardı adlarını unuttum onları yazın yaptırdıkk cooook sukur hıc bırsey cıkmadı..sadece hamıle kaldıgımı ogrendıgım an aspırıne baslamam gerektıgı soylendı..cok korkuyordumm kan pıhtılasması varmı dıye cunku cok cıddı bır konuymus allahtan agır bırsey cıkmadı.....
Ve bu arada esımle benım kan gruplarımda kan uyusmazlıgı vardı ılk dok. Onemsemedı;(((( bana hıccc ıgne yapmadı.. 3.gebelıkten sonra o ıgneyı yenı doktorum vurdu..iste butun bu yasadıklarım 3 yılımı aldı ama bebek ozlemım bugun oldugu gıbı ıcımı vurdu ... Canım acıyoo .. Tek esımle basbasa kaldıgımda ıcımı dokebılıyorum aılem kafana takıyorsun serbest bırak kendını desede olmuyor onların dedıgı gıbı ... Her bebek kaybettıgımde kendımı kotu seylere karsı kapadım bellı sure dısarı cıktıgımda sankı allahh gozume sokuyordu bebeklı aılellerı aglaypp eve gelıyorduk.. Artık gectı o gunler ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?