Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

klomene erken yada gec baslama gıbı bır talıhsızlık olabılıyormu ? ılk doktorum 2 sefer 5 . gun baslatmıstı klomene.. suankı doktorum ıse 3.unde baslatıyo ?

klomene erken yada gec baslama gıbı bır talıhsızlık olabılıyormu ? ılk doktorum 2 sefer 5 . gun baslatmıstı klomene.. suankı doktorum ıse 3.unde baslatıyo ?

Canım benim 1. aşılamam henüz,bilmemki bidaha yaptırırsam sorarım doktora,haberveririm,
ama okuduğum hep 5.gün yazıyodu

Haklısın ilacın hiçbiri sevilmiyor ama malesef pko da ilaçsız biraz zor. İmkansız değil ama zor bi ihtimal pko da ilaçsız büyüme. bendede pko var klomen le denemelerimiz sonuçsuz olunca bir üst seviye gonol f e geçtik. bu iğnelerde yumurta büyütüyo ama haptan biraz daha etkili. 2. aşılamamın sonucunu bekliyorum hafta sonuna kadar belli olur işlah. ama buda fena şşiriyo malesef...

Son düzenleme:

evet cnm sende puregonmu vuruldun benım bugun goguslerım çok acıyo dokunamıyorum bıle ama ben bugun beta hcg baktırdım 3.84 çıktı daha baktırmama 7 gun var ama çıkar belkı dıye baktırdım işte benımde çok umudum yok ınsan umut bıle edemıyo çok heyacan yapıyo herkese soruyorum sence tuttumu dıye herkes kızıyo hemen ayy meldaa yıne başladın dıye onlar anlamıyorkı bızı ALLAH VERİRSE ŞÜKRÜNÜ VERMEZSEDE SABRINI VERSIN CNM

INSALLAHHHHHHH CANIM hafta sonunaa ne kaldıkı surda .... gonulden dılıyorum sayılı saatlerın cabuk gecsın bebıss haberını alırsın ınsallah kendım almıs kadar sevınecegım kesın ....bende bakalım ya kendımız denıyecez yada klomen +catlatma ıgnesı+ asılama = bebisss allahın ıznıyle hayırlısı ne ıse o olsun dıye dua edıyorumm...

Öyleyim cnm yaa biraz ne yapıyım diyorum dünyaya 1 kere gelmişim diyorum :)) Çok fazla sürüklemek istemiyorum kendimi taktı mı takarım çünkü :) Benim bugün adetin 3. günü cnm. Aşılamadan sonra kendiliğinden adet oldum. Haftaya yine gidicem adetin 10. gününde yumoş var mı yokmu kontrol ettirmeye. Yoksa zaten tekrar aşılama evrelerine geçicez bakalımm.. Seninde dediğim gibi yumoşlar kendiliğinden oluşuyomuş en azındna 1 ay yumurta takibiyle deneyebilirsin. Bu belkide uzun bi süreç hepimiz için. Belkide 7-8 ay sürücek. Aşılama psikolojisine girince insan pek zamana tahammülü olmuyo çünkü

Arkadaşlar aranız da hayıt suyu kullanan var mı bilmiyorum , ben iki aydır kullanıyorum.
İlk yumurta takibin de hiç büyümeyen yumurtam 22mm büyüdü.

İkinci takipte 4 yumurtam oldu 20 ,19 ,14 ,14 mm .
Size tavsiyem hayıt suyunu kullanmanız..bende işe yarıyor.

bende zaten cok yumurta var bide bunu kullanırsam 40 olan yuöurta 400 olur mazallah ama kullanıp memnun olanları duydum bennn pcolulara uygun diil amaaa

mrb canım,yazıyı okuyunca çok heyecanlandım,erkeklerin sperm sorununada ii geliyormu acaba??bilgin varsa yazarsan çokkk sevinirim canm,bide nasıl getirticez yardımcı olabilirmisin lütfennnnnnnnn...

mrb canım,yazıyı okuyunca çok heyecanlandım,erkeklerin sperm sorununada ii geliyormu acaba??bilgin varsa yazarsan çokkk sevinirim canm,bide nasıl getirticez yardımcı olabilirmisin lütfennnnnnnnn...

valla geliomu canım erkek kadun infertilitesi dio cok zor getirtio herkes 2 kutu hakkın varmıs gümrükten gecirirken cogu kendi gidip aldı kimiside ordaki tanıdıklarından getirtmiş branca ursului bak netten ceviri yap oku felaket bişi her icen hamile kalmıs ne tüp bebekler yapan bi bahyan kendişliginden kalmıs 20 gün gibi kısa b,i süre icmis hemdee azo bilmemne varmıs bi bayanın kocasında şimdi hamile tam bilemedim ismini yanlıs olablir

sukurllerrr olsunn ; senı suan okadar cok ıyı anlıyorumkıı en yakın arkadasımda senın gıbı dıyordu hep keske bır kere bıle olsa razıyım dıye ama allah buyuk o arkadasım catlatma yaptı tutmadı asılama denedı 2 kez olmadı 1. tup bebekte tuttu duaları kabul oldu ama 5 haftalıkken dustu.... 2.tup yaptı ve cok sukur tuttu ve saglıgı yerınde suan 3 aylık .... sınavdan gecıyoruz ...ınsallahh en kısa zamanda gebıss kalırsın sen suan ne dusunuyorsun ? tedavı olarak ...

aranızda 4. kez catlatma yapıp tutan varmı..... benım 2 catlatmam tutmustu fakat gebelık gelısmedıgı ıcın sonlandı 3. su ıse zamanlama hatası nedenıyle olmadı ... ASILAMA VE CATLATMA arasında gıdıp gelıyorumm karmakarısık kafam? bu arada 1.2. catlatmalarda kan uyusmazlıgı ıgnesını vurulmadıgım halde tutmustu ama suan ıgnemı oldum .. sızde catlatmamı yapayım yoksa dırekt asılamaya mı geccsem ...cok kararsızım hangısı hayırlı bılmıyorum ama onun ıcın dua edıyorummm

canım ya,nerden bulupta getirticemki tanıdığım yok,eşime sölesem kızar zaten,en iisi vazgeçmek,çok teşk.ederim....

Seni okadar iyi anlıyabılıyorumkı cnm bende 2 kere düşük yaşadım 2 gebeliğim ıkızdı hemde hep 6 haftada kaybedıyordum 1.de kurtaj oldum 2.de kendım duşurdum dr kendınde düşürebilirsin çok parça kalmamış dedı çok çok ıyı bılıyorum çok acı ALLAH kımseye yaşatmasın her seferınde toparladım kendımı puregonla yumurtalarımı gelıştıtıp dogal yolla gebe kalıyodum şuanda tup bebek merkezıne gıdıyorum hısteroskopi yapıldı içerde bır duvar varmış tam kalbı atacak atıyomuş bebegı ole anlatmıştı dr onu kestıler ılk defa deneme yaptık bakalım sana ole bışey yapmadılarmı hıç o çok onemlıymış bu arada orda aşılama denedı dr.bu ay yoksa tup bebek yapıcaktı fakat yterlı sayıda yumurta olmadı şuan beklemedeyım haftaya net sonuç bellı olacak ınsanın aılesı bıle anlamıyorum annemler çok acele edıyosun bekle zamana bırak şu tedavılerı bırak dıyolar
bunu yaşamayan bılemez dıyorum anlamıyorlar bır arar çocuk gormek bıle ıstemıyodum arkadaşım dogum yaptı benım ıkıncı gebelıgımle aynı anda gebe kaldık kızla konuşmak bıle ıstemıyodum sırf aynı tarıhte oldu dıye o aralar şımdı ıyıyım toparlandım geldım kendıme ALLAH yardımcımız olsun ALLAH EVLATSIZ BIRAKMASIN KUCAKLARIMIZI AMA HAYIRLISINI SAGLIKLISINI VERSIN ınş bızlerınde olacak .

Son düzenleme:

amincnm ınsallah tuttmustur benımde aynı sekılde cok asırı hassasıyet vardı aama suanda yok sadece bugun kasıgım cekılıyo nedense.bende 30 una kadar beklıcem menogon ıgne vuruldum ben cnm catlatma ıcınde pregly vuruldum hayırlısı olsun hakkımızda

inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin okadar zorki kimseyi böle sınamasın.herkesin gönlüne göre versin.ben nekadar kötü bişey olsada gebe olduğumu görsem birkerede olsa olduğunu görsem düşsede karnımda durmasada görsem diye dua ediyorum bu çok acı bişey.bende 2 kez aşılama yaptırdım ama aralarında 2 sene var 1.ci aşılama 2 sene olmuştu 2.aşılama bu ay oldu ama oda tutmadı bu ay dinlenmedeyim.önümüzdeki ay devam edicez.3.aşılamadada kararsızım ama olacakmışım gibi geliyor hayırlısı hepimizin hakkında hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…