Adetimin 5.günü klomen kullandım sonra,14. gün çatlatma iğnesi tam 25.saatte aşılama,sonra birgün sonra ilişki..
veeeeeeeeee büssürü belirti vardı sanki ama hepsi bi anda geçti
sanırım olmadı artık ..çok umutlanmıştım maalesef.
klomene erken yada gec baslama gıbı bır talıhsızlık olabılıyormu ? ılk doktorum 2 sefer 5 . gun baslatmıstı klomene.. suankı doktorum ıse 3.unde baslatıyo ?
Saol canım insanın bunları duymaya ne çok ihtiyacı oluyo.
teşekkür ederim
Allah hepimize güç versin,,umudumuzu kuvvetlendirsin
agustostan beri asılama yaptırmak ıstıyoruz ama hep bır aksılık cıktı... bayramdı derken bu ay nıyetlendık ama sanırım yıne bayrama denk gelıyor..
kullandıgım klomen benı cok sısırıyor ve akrabalarımın benı oyle gormesıı bana noldu yaa sana sısmısın bu ne hal dıye yorumlar yapmaları oyle bır yaralıyorkı anlatamam .. sırf buyuzden bayrama gıtmesekkmıkı dıye ısın baskak psıkolojık taraflarınında yenmemmm gerekıyor anlayacagınız...
13 ekımde regl olmamm lazımkı 1 hafta gectı olmadım ctesı kan testı yaptırcamhernekadar umudum olmasada cunku korkunuyorduk annem bı baktır belkıı allahın hıkmetı kazayla olmustur dıyo ) bakalım ctesı eger negatıf cıkarsa primoluta baslıcam regl ılacı oda 10 gun suruyor..ondan sonra regl olunca artık karar vercemm kendımızmı denıyelım bu ay .. yoksa asılamamı yapalım dıye? 3 aydır nasıp olmadıysa vardır bundada bı hıkmet dıye dusunuyorum ...
sıze bırsoru sorcam bende pko var oyzuden yumurtalarım yavas buyuuyo.. klomen kullanmasamm regden sonra 12 ıle 19. gunlerı aradı ılıskı denesek ama bu arada yumurta takıbı yapsam sadece ve ona gore catlatmaa ıgnesı vurulsam sadece olurmu .... o ılacııı sevmıyorummm benn ;((17:
anladım canım bende ıgnelerden sonra bel kasık ve göğüs agrılarım cok fazlaydı ılk defa bugun bukadar az bugun7. gunum asılamanın nası gecıcek zaman bılmıyorum gercı hıc umudum yok ama genede heycan yapıyor ınsan.doktorun guzel yaklasmıs aslında bıtkısel daha ıyı hayırlısı olur ınsallah hakkımızda canım
Haklısın ilacın hiçbiri sevilmiyor ama malesef pko da ilaçsız biraz zor. İmkansız değil ama zor bi ihtimal pko da ilaçsız büyüme. bendede pko var klomen le denemelerimiz sonuçsuz olunca bir üst seviye gonol f e geçtik. bu iğnelerde yumurta büyütüyo ama haptan biraz daha etkili. 2. aşılamamın sonucunu bekliyorum hafta sonuna kadar belli olur işlah. ama buda fena şşiriyo malesef...
saol canımmmsen cok pozıtıfsın sanırım ınsan bazenn acılarıyla pısıyor.. bugun ben saglamlıgımı kaybetmıstım ıyıkı gırmısım tekrarr sıteye kendıme geldım dıyebılırım sayenızde...senle aynıyız ozaman cunku benım ısler ctesı testten sonra bellı olcak ama bır yanımmm ılacsızz yumurta takıbıı ıstıyor cunku ıgne felan kullanmıyorum ben kendlıgınden gelısıyor doktor kendınde denıyebılırsınız demıstı... ama dıger yandanda asılama ıstıyorumm cunku bırazda olsa daha saglam gıbı gelıyor spermm yıkanması hareket kazanması felan dfılan .. ama yınede hıc bırseyın garantısı yok ıster 3 aylık ıster 7 aylık ... sen ne zaman regl olcaksın ?
Merhabalarr; Öncelikle hayırlı olsunn.. Bende dr'umdan çok memnunum aslında ama Herman beyinde fiyatları çok cazipmişş :) Hangi hastanede kendileri acaba :)
Arkadaşlar aranız da hayıt suyu kullanan var mı bilmiyorum , ben iki aydır kullanıyorum.
İlk yumurta takibin de hiç büyümeyen yumurtam 22mm büyüdü.
İkinci takipte 4 yumurtam oldu 20 ,19 ,14 ,14 mm .
Size tavsiyem hayıt suyunu kullanmanız..bende işe yarıyor.
mrb canım,yazıyı okuyunca çok heyecanlandım,erkeklerin sperm sorununada ii geliyormu acaba??bilgin varsa yazarsan çokkk sevinirim canm,bide nasıl getirticez yardımcı olabilirmisin lütfennnnnnnnn...valla canım millet deli gibi o ilacı getirtmeye calısıo branca ursului adı tavsancıl otu varmıs icinde kac kişi hamile anlatamam topicte herkes kullanıyo ilac zaten kısırlıga yönelik erkeklerede ii gelince millet saldırdı
mrb canım,yazıyı okuyunca çok heyecanlandım,erkeklerin sperm sorununada ii geliyormu acaba??bilgin varsa yazarsan çokkk sevinirim canm,bide nasıl getirticez yardımcı olabilirmisin lütfennnnnnnnn...
yaşadıkların gerçekten zor öncelikle çok geçmiş olsun.sen 3 gebelik yaşamış ve kaybetmişsin bu ne kadar zor ne kadar acı verici bişey ama bende gebelik hiç oluşmadı biliyorum zor ama keşke olsa olduğunu görsemde düşse diye dua ettiğim bile oluyor oyüzden şükret.benden önce evlenenlerin kaçıncı çocukları bende tık yok birde insanlar belki bu konuda hassas olduğumuz içinmi bilemiyorum gözünün içine baka baka soruyor yada iğneli laflar ediyor bana acıyarak bakmalarına öle sinir oluyorum ki sanki eksikli gibi hissediyosun kendini oyüzden yaşadıkların ne kadar acı versede seni üzsede şükret haline allah hepimizi sınıyor elbet birgün bizde anne olucaz sabredicez ve olucaz
valla geliomu canım erkek kadun infertilitesi dio cok zor getirtio herkes 2 kutu hakkın varmıs gümrükten gecirirken cogu kendi gidip aldı kimiside ordaki tanıdıklarından getirtmiş branca ursului bak netten ceviri yap oku felaket bişi her icen hamile kalmıs ne tüp bebekler yapan bi bahyan kendişliginden kalmıs 20 gün gibi kısa b,i süre icmis hemdee azo bilmemne varmıs bi bayanın kocasında şimdi hamile tam bilemedim ismini yanlıs olablir
20 sayfada yazılanları okudum nerdeyseasılama yaptırmıs olanların ınsallah allah gonlune gore verır hayırlı olsun en kısa zamanda saglıkla alırsınız ınsallahh kucagınıza..
bugun aslında yıne bebek ozlemı vurdu bi aglıyorum bi dua ediyorum..karma karısık duygular ıcerısındeyken arkadasların yazdıklarını okudum ...bende ınsalahhh kasımda asılama yaptırcam ama karar veremıyorum..basımdan gecenlerı dusundukce bır annn once bebegımı kucagıma almak ıstıyorum aslında ama yınede her yasadıgım bır sınav sabır ısı ınsan aklını kacırabılır hem bebek ozlemı hem her gıttıgın avm de bebeklerı olan aılelerı gorunce cektıgın acı.. hersey etklıyor..yınede sukur...
basımdan 3 KEZ kurtaj gectı her seferınde toplarladım kendımı..
2009de ılkkez gebe kaldıgımda mol gebelık yasadım daha ozaman suan aramızda kullandıgımız ılac adları olsun terımler olsun herseyden bı haberım..
2010 ekimde catlatmayla klomenle gebe kaldım..ama 6 haftalıkken gebelık sonlandı ..yıne 2. kurtaj..
2011 nısan catlatma ve klomen gebe kaldım ve yıne kalp atısını duymaya dıye gıttık ama gebelık kesesı bozuldu. o gun apar topar kurtaja alındım bana zarar vermesın dıye 3. kurtaj.....
( bu sure ıcerısınde hem rahım fılmı hem kan degerlerı hersey bakıldı patalojıye gonderıldı genetıge yollandı hıc sorun yok bebeklerde.. taki 6. haftalıga oluncunaya kadar...)
ne yazıkkkiiii 1. gebelikten sonra hadii 2. gebelik kaybından sonra bakılması gereken tetkiklere;devletin 3. gebelık sonlanmasından sonra IZIN verdıgı o malumm hormon testlerı trombolıfı .... ooo bır suru 15 tanee vardı adlarını unuttum onları yazın yaptırdıkk cooook sukur hıc bırsey cıkmadı..sadece hamıle kaldıgımı ogrendıgım an aspırıne baslamam gerektıgı soylendı..cok korkuyordumm kan pıhtılasması varmı dıye cunku cok cıddı bır konuymus allahtan agır bırsey cıkmadı.....
ve bu arada esımle benım kan gruplarımda kan uyusmazlıgı vardı ılk dok. onemsemedı;(((( bana hıccc ıgne yapmadı.. 3.gebelıkten sonra o ıgneyı yenı doktorum vurdu..iste butun bu yasadıklarım 3 yılımı aldı ama bebek ozlemım bugun oldugu gıbı ıcımı vurdu ... canım acıyoo .. tek esımle basbasa kaldıgımda ıcımı dokebılıyorum aılem kafana takıyorsun serbest bırak kendını desede olmuyor onların dedıgı gıbı ... her bebek kaybettıgımde kendımı kotu seylere karsı kapadım bellı sure dısarı cıktıgımda sankı allahh gozume sokuyordu bebeklı aılellerı aglaypp eve gelıyorduk.. artık gectı o gunler ......
evet cnm sende puregonmu vuruldun benım bugun goguslerım çok acıyo dokunamıyorum bıle ama ben bugun beta hcg baktırdım 3.84 çıktı daha baktırmama 7 gun var ama çıkar belkı dıye baktırdım işte benımde çok umudum yok ınsan umut bıle edemıyo çok heyacan yapıyo herkese soruyorum sence tuttumu dıye herkes kızıyo hemen ayy meldaa yıne başladın dıye onlar anlamıyorkı bızı ALLAH VERİRSE ŞÜKRÜNÜ VERMEZSEDE SABRINI VERSIN CNM
sukurllerrr olsunn ; senı suan okadar cok ıyı anlıyorumkıı en yakın arkadasımda senın gıbı dıyordu hep keske bır kere bıle olsa razıyım dıye ama allah buyuk o arkadasım catlatma yaptı tutmadı asılama denedı 2 kez olmadı 1. tup bebekte tuttu duaları kabul oldu ama 5 haftalıkken dustu.... 2.tup yaptı ve cok sukur tuttu ve saglıgı yerınde suan 3 aylık .... sınavdan gecıyoruz ...ınsallahh en kısa zamanda gebıss kalırsın sen suan ne dusunuyorsun ? tedavı olarak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?