canım ya,nerden bulupta getirticemki tanıdığım yok,eşime sölesem kızar zaten,en iisi vazgeçmek,çok teşk.ederim....
günaydın hanımlar bu gün keyifler nasıl bakalım :))
streslı,dusuncelı ve agrılı desem ıcınızı karartırmıyım
Herkese hayırlı cumalar kızlar.
İyilik samyelım sen naslsn?ya süreklı dusunmemek ıcın degısk bı topıce abone oldm cok komık.kafam dagılıyo.bı yandan sehıtlere de cok üzüldük..şu aşılama sürecı bitene kadar kafa dgtck bsylere ıhtıyacm vardı.hıc gulecegm yokken gülüyorum moral oluyo.
stres düşünce yok şeker onları çıkarıyoz hayatımızdan .. :)
stres düşünce yok şeker onları çıkarıyoz hayatımızdan .. :)
ahhh ahhhh keske cnım ya bıranda cıkıversınler kahvaltı evım var benım musterı geldıkce unutuyprum bos dururken dusunuyorum ıster ıstemez
Gogıcım selam.kac gundur bana yazmisin küsmüyüz:)ah cnm bende aynıym ya.adet olcak gıbı.hele dun bı bel agrısı cektm sorma.bugunde hafif.ins bunlar ıyıye isarettır cnm hıc bozma moralını.
sen düşünsende düşünmesende olacaksa olur zaten .. ahh ne güzel kahvaltı evin varmış bak meşgalende var. rahat bırak kendini..
12 ekimde de ben aşılama oldum .progestan pazar bitiyor ..sonra bir iki gün içinde adeti bekleyeceği ..geldi geldi gelmedi test yaptıracağım ..hayırlısı ALLAHtan
amin canım benim rabbim isteyen herkese versin.. bakayım bir topice...Samyelım ıns hepımızın bebıslerı hayırlsyla gelır..valla o topıcıde sddetle hepınıze tavsıye ederım.."eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz"topıcın adı...ben telden grdgm ıcın link atamıyorum.
canım aşılaman hayrlı olsun .. kalbini ferah tut. iyi düşün iyi olsun ..17 ekimde aşılama oldum. ilk aşılamam. çok sabırsızlanıyorum günler geçmiyo. daha bugün 4. günüm 15 gün geçsede test yaptırsam gerçi emin değilim yaptırmakta da adet tarihini beklesem daha iyi olur gibime geliyo. aynı gün aşılama olan varmı beraber bekleyelim o büyük günü...
12 ekimde de ben aşılama oldum .progestan pazar bitiyor ..sonra bir iki gün içinde adeti bekleyeceği ..geldi geldi gelmedi test yaptıracağım ..hayırlısı ALLAHtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?