Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya,nerden bulupta getirticemki tanıdığım yok,eşime sölesem kızar zaten,en iisi vazgeçmek,çok teşk.ederim....

valla benimkide kızdı ama ikna ettim denemekten ne cıkar hem ilac eczanede satılıyomus romanyada fransa da patent almıs ordada satılaakmıs bana gelsin ilaç sanada isterim eşim gömrük müşaviri kamyonculara rica etti onlar alıp getircek gümrükten gecerken 2 pakete izin varmıs inş bi sorun cıkmaz

Herkese hayırlı cumalar kızlar.
İyilik samyelım sen naslsn?ya süreklı dusunmemek ıcın degısk bı topıce abone oldm cok komık.kafam dagılıyo.bı yandan sehıtlere de cok üzüldük..şu aşılama sürecı bitene kadar kafa dgtck bsylere ıhtıyacm vardı.hıc gulecegm yokken gülüyorum moral oluyo.

oh oh çok iyi yapıyosun canım benim .. bende iyiyim canım .. değişik bişilerle uğraşmaya çalışsamda bir anda kendimi bu topicte buluyorum yine benim cünyırlar konmadı daha ama . olunca hepten ayrılmam herhalde burdan

ahhh ahhhh keske cnım ya bıranda cıkıversınler kahvaltı evım var benım musterı geldıkce unutuyprum bos dururken dusunuyorum ıster ıstemez

sen düşünsende düşünmesende olacaksa olur zaten .. ahh ne güzel kahvaltı evin varmış bak meşgalende var. rahat bırak kendini..

Gogıcım selam.kac gundur bana yazmisin küsmüyüz:)ah cnm bende aynıym ya.adet olcak gıbı.hele dun bı bel agrısı cektm sorma.bugunde hafif.ins bunlar ıyıye isarettır cnm hıc bozma moralını.

Samyelım ıns hepımızın bebıslerı hayırlsyla gelır..valla o topıcıde sddetle hepınıze tavsıye ederım.."eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz"topıcın adı...ben telden grdgm ıcın link atamıyorum.

17 ekimde aşılama oldum. ilk aşılamam. çok sabırsızlanıyorum günler geçmiyo. daha bugün 4. günüm 15 gün geçsede test yaptırsam gerçi emin değilim yaptırmakta da adet tarihini beklesem daha iyi olur gibime geliyo. aynı gün aşılama olan varmı beraber bekleyelim o büyük günü...

12 ekimde de ben aşılama oldum .progestan pazar bitiyor ..sonra bir iki gün içinde adeti bekleyeceği ..geldi geldi gelmedi test yaptıracağım ..hayırlısı ALLAHtan

Gogıcım selam.kac gundur bana yazmisin küsmüyüz:)ah cnm bende aynıym ya.adet olcak gıbı.hele dun bı bel agrısı cektm sorma.bugunde hafif.ins bunlar ıyıye isarettır cnm hıc bozma moralını.

canım benım hıc farkında degılım dukkanda oldugumdan ara ara bakıyorum pc ye kım ne yazmıs dıye okurken tam cewap yazıcam musterı gelıyo gerı dondugumde okudugumuda unutuyorum kus olurmuyuz ask olsunnnn :)))ya ınsallah cnm ya gögüslerım ılk baslardakı gıbı degıl ama hala acı var bırde akıntı var neden anlamadım akıntı ve kasıntı benım pek umıdım yok ama hayırlısı dıyorum tabı herzaman ınsallah vardır belkıde adet olucagım ıcın var akıntım bılemıyorum beklemedeyız bakalım 1 hafta daha var onumuzde

umarım güzel haberlerini alırız :) 5 gün var aramızda ben o hapı kullanmaya bugün başlıycam günde 1 tane. böyle beklemek çok zor hiç zaman geçmiyo gibi. keşke hemen belli olsa allah yardımcımız olsun.

12 ekimde de ben aşılama oldum .progestan pazar bitiyor ..sonra bir iki gün içinde adeti bekleyeceği ..geldi geldi gelmedi test yaptıracağım ..hayırlısı ALLAHtan

hayırlısı olsun cnm bende 13 ekımde oldum beklıyorum 30 yada 1 i adet olmam gerekıyo ınsallah olmayız hayırlısıyla gelır bebıslerımız

amin canım benim rabbim isteyen herkese versin.. bakayım bir topice...

canım aşılaman hayrlı olsun .. kalbini ferah tut. iyi düşün iyi olsun ..

canım seninde aşılaman hayırlı olsun .. güzel haberlerini bekliyoruz. hakkında hayırlı olanı versin rabbim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…